Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77016) 6030D válasza ivana (#77011) üzenetére


6030D
Ármester

+Because + SSJmeszes: nyilván nehéz találni olyat, aki profi, mint minden területen. Azzal meg az lesz a baj, hogy "drága". A saját munka meg olyan, hogy ha megcsinálod, és nem 100 %-os, akkor is inkább nézed jónak, mert te csináltad, de nyilván jobban zavarna, ha pénzt is adtál volna ki érte. (Sokat maszekoltam festőként, tudom milyen a különbség "festeni mindenki tud" és a szakember munkája között. A vége úgyis az, hogy kicsit csíkos, de spóroltunk egy százast. :N )
Nem feltétlen kell bolti szervizes, nekem legutóbb például nem szervizben csinálta meg egy srác a bringát, és teljesen meg voltam elégedve. Árban és munkában is.
A tapasztalatról meg annyit, hogy a múltkori túrán Runner kb 5 perc alatt mondott olyan dolgokat 3 különböző hidró fék beállítási, tisztítási, légtelenítési problémájára, amit így már tudok, de ha saját cuccomon kellett volna megtapasztalnom, akkor nem egy-két szerelés árán jöttem volna rá. A videókban, könyvekben meg ugye általában mindenből normál esetet írják le. Nem azt, hogy mit csinálsz egy fekete ásványi olajos fékkel.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.