Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#242291) MPowerPH válasza Dark Archon (#242289) üzenetére


MPowerPH
félisten

Mondjuk, mert ez a gorbe tukre a mai tarsadalomnak. Rohadtul rossz uton jarunk, es azok a tevekenysegek, amik a mozgasrol szolnak, szepen atmennek abba az iranyba, hogy minel kevesebbet kelljen belerakni sajat erobol, minel nagyobb legyen a technologiai segitseg.
Ellustultak az emberek, minden teren. Sz@rni is autoval jar mindenki, ha meg a sportolasrol, bringazasrol van szo, akkor mar pedelec nelkul elkepzelhetetlen, hogy barhova ellehet jutni.
Tudnam ezt fejtegetni. Mi meg a nyarat a focipalyan toltottuk, vagy tekertunk egesz nap. 9 utan, sotetedeskor estunk haza minden nap. A suliba bringaztunk vagy setaltunk, a testneveles orakon pedig neha ugy leszivatott minket a tanar, hogy alig tudtunk atoltozni. Ma ha azt megcsinalna a tesitanar, a hibbant szulok feljelentenek, mert a gyereknek delutanra izomlaza van, es alig tud jarni.
Lehetne ezt ragozni, de a lenyeg ezekben az elektromos sz@rokban az, hogy minel kevesebbet mozogj. Eleg csak megnezni itt Pecsen is, milyen anyamasszony katonak feszitenek a millios pedeleceken. Nem az oregek, mert a 50-60 -as korosztalyt alig latni ilyenen.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.