Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsyx
aktív tag
válasz rétisün #20837 üzenetére
Csak aszfalton használnám, a sár másodlagos szempont lenne. Tárcsaféket nem tartom fontosnak, alföldi vagyok, bicajoztam Pécsett is a montival, a sima V fékkel meg tudtam állni mindig és sokkal olcsóbb, egyszerűbb a karbantartása is. Koskormány is játszik persze, de az a baj, ugyanebben a felszereltségben 40-50 ezerrel drágább egy koskormányos mint az egyenes. A 3 linkelt bicaj pl. egy az egyben megtalálható koskormánnyal is, csak más színben és néven.
Leginkább az érdekelne, mi a véleményetek a váltókról. Olvasgattam Testbike-on a véleményeket. Érdemes lenne inkább használtan 105-ös, Ultegrás, vagy Campagnolo váltós bicajokat keresni, vagy a Tiagra, Sora esetleg Claris is megbízhatóan használható és normál aszfaltos használat mellett tartós? Úgy tudom a Claris a Sora felváltására jött és elég jónak mondják. Clarisos bringákat találni már 200 alatt is, Sorást 200 körül, Tiagrást 230 körül vagy felette, 105-ös meg már 300 ezres kategória újonnan (egy 105/Tiagra vegyes Wilier van most 270-ért 350-ről, az még tetszik). Szeretnék olyan bringára beruházni, ami ebből a keretből sok évig használható lesz. Próbálok olyanokat nézni, ahol az alkatrészek szettekként vannak felszerelve.
Arról mi a véleményetek, hogy karbon bringát használtan nem érdemes venni? Úgy hallottam, hogy csak pár évre vannak tervezve, mert egyszerűen elöregedik az anyag. Ebből mi igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest