Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#130201) Hasaggymeg válasza flash- (#130194) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Azt a letisztult egyszerűséget rontja el a hátsó rugózás...legalábbis szerintem.Talán nem tudna soha annyi pénzem lenni,hogy össztelóst vásároljak. :N
Nekem nincsenek ennél szebb kerékpárok.[link] [link] [link] Valamiért a gazella jut eszembe róluk.

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#130202) Hasaggymeg válasza trialboj (#130198) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Biztos olyan nagy méret az?...nekem kicsit nagynak tűnik,általában ezek a kónuszméretek.

(#130197) jjeahh...amúgy rátetted az "i"re a pontot,ahova nem tudok feltekerni,onnan le sem akarok jönni,ez lehetne akár az xc mottója is...mondjuk Runner íbájkja ezt is felülírja. :DDD A vita meg fontos,hisz érvek-ellenérvek ütköztetéséből derül ki egyik-másik típus erőssége,gyengéje,csak nem kell túlzásba vinni a kardoskodást és kerülni kell a személyeskedést. :)

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#130203) sebgutkopf válasza trialboj (#130149) üzenetére


sebgutkopf
őstag

A bikeparkt téma engem is egyre többet foglalkoztat, így szintén elég sok videót nézegettem és kezd kialakulni bennem egy kép róla.
Azt szűrtem le, hogy a parkokban nagyon széles a nyomvonalak nehézségi spektruma, ahogy a sípályák nehézsége azzal egyező jelöléseket használnak, így indul a könnyebb kanyargós flow jellegű pályákkal, amiken még semmi ugrató, mag egy egy pumpálható bukkanó, majd egyre több és nehezebb akadály kerül beépítésre a nyomvonalakba, egészen odáig, hogy már az ugratók nem table top, hanem muszáj elugrani az érkező rámpáig, lehetne óriási több méter magas letörések. Sőt a fekete pályák olyan DH szekciókat tartalmaznak, amik olyan brutál kövesek, meredekek és annnyi gyökér áll ki belőle, hogy aki nem gyakorlott mtb-os az ott max letolja rajta, aki le mer menni az nagyon lassan szinte lépés tempóban (láttam ilyen videót pl Semmering kemény nyomvonaláról) és még úgy is átesnek és elesnek. Az ilyen nyomvonalak nekem nagyon brutálisnak és nehéznek tűnnek, nem egy seprűvel tisztítgatott flow menet, nagyon tudni kell ahhoz, hogy ott egyáltalán lemenjen valaki, sőt tempót menni még több bátorság kell. A nevesebb helyek ilyen keményebb nyomvonalai adják a DH világbajnokság pályáit, amin ilyenkor civilek is lemehetnek, ha van elég bátorságuk hozzá.

(#130204) sebgutkopf válasza haarmaan (#130150) üzenetére


sebgutkopf
őstag

Ha komolyan gondolkozol a 3" kerékben (időlegesen is) azért kérdezz rá a Canyon chat-en, hogy kell-e valamire figyelni a mostani Spectrallal.
A 2018-as spectral és a 2019-es váza nekem ugyanannak tűnik, de 2019-re elől és hátul is 10mm-t nőtt a rugóút, míg a gumiból vissza lett véve a 2,6"-ról 2,4"-ra.
A kérdés az, hogy vajon csak úgy a tapasztalat alapján lett szimpibb a DH-ban bevált gumiméret, vagy esetleg a kevésbé ballonos gumi a fedezete a nagyobb hátsó rugóútnak?

Egyébként nincs kétségem nagyon mosolygós lesz a spectral CF.

(#130205) sebgutkopf válasza StLui (#130151) üzenetére


sebgutkopf
őstag

Azért ez örömmel látom, hogy 52 évesen tanulsz majd ugrálni, ez megnyugtat, hogy nem vagyok egyedüli idióta, aki későn ébred, hogy ugrálni kéne, sőt még később is lehet, sőt meg is tanulható.
Szóval hajrá!
Térdvédő, sisak!

(#130206) StLui válasza sebgutkopf (#130205) üzenetére


StLui
veterán

Nemrég írtam, hogy láttam 95 körüli videót "DH" címmel, egy versenyről, na akkor, 25-30 évesen még nem akartam volna DH-zni :D

Másik: bikeparkok DH részei, meg általában a nagyon nehéz szakaszok akárhol: legtöbb esetben, hacsak nincs kerülő út, letolni nehezebb, lassan lemenni meg szinte lehetetlen. Ha lábon szeretnél lemenni, olyan meredek, hogy megpróbálod magad előtt lelógatni a bringát, esetleg leejteni, valami stabilabb pontra :D

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#130207) StLui válasza Hasaggymeg (#130202) üzenetére


StLui
veterán

Megértem az anyagiakat is, sőt teljesen jogos, de jjeahh-t akkor eddig félre értettük bringázási szokásaival kapcsolatban, kicsit nekem ellentmondásosak az infok. Nem az anyagiakat hozta fel soha, hanem, hogy ahhoz nem való amit ő csinál, a leírásaiból pedig nem ez jött le eddig, de ezek szerint tévedtem (-tünk).

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#130208) trialboj válasza Hasaggymeg (#130202) üzenetére


trialboj
őstag

Ezek a méretek nekem is megvannak, de nem passzol egyik sem az átütő tengelyes deoreal.

6030D meg azt írta : 22-es lesz az, ott van a gyári kulcsnak a cikkszáma is. Én megvettem, de sose használtam, mert talán a tengelykónusz vájatába nem ment bele a gyári szerszám sem... :U

Sakkor ilyenkor mi van? Csiszoljak 22mm-t a 15-ös kulcsomból? Amúgy nincs vele gond, csak gondoltam belenézek a téli latyak után kell-e pótolni a zsírt.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#130209) xy.zsolt válasza 6030D (#130066) üzenetére


xy.zsolt
őstag

A focus-t szerintem felejtsétek el....a magyarországi forgalmazójuk kicsit sem volt fair velem és még a panaszleveleimre sem reagálnak. A bringa amúgy tökéletes....csak kár, hogy ilyen forgalmazója van. A tömör lényeg az, hogy megkérdezésem nélkül, határozott kérésem ellenére átcsomagolták az új bringámat a gyári dobozából ebbe:

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#130210) Hasaggymeg válasza trialboj (#130208) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Ja megforgatod a kereket a tengelynél fogva 2 kezedben és nem érzed,hogy akadozik,akkor inkább ne bántsd.

(#130209) xy.zsolt...Egy:mi a bajod a csomagolással,hisz kerékpározni vetted,nem otthon becsomagolva kiállítani. :F Kettő:miért kérted maradjon eredeti csomagolásában,már ez elején téma volt átcsomagolása? Három:Mivel indokolták külön kérésed elleni átcsomagolását?
Amúgy végül melyiket,honnan és mennyiért vetted meg?

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#130211) xy.zsolt válasza D1Rect (#130161) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Én is ilyen feladattal állok szemben....és hát QRVA drágák a kemény dobozos bringaszállító bőröndök...(bőven 100e+ kategória a biztonságosnak tartott) Ezért írtam a kínai gyártónak aki adna is szuper profi bőröndöt de a postázása ide horror. Most úgy fest, hogy 130EUR a bőrönd és + 200EUR a szállítása....4 darab rendelése esetén, reptéri átvétellel a szállítás 140EUR/db. Ismerőseim közül más egyelőre nincs akit érdekelne. Egyelőre semmilyen más online felületen nem kérdeztem.

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#130212) xy.zsolt válasza Hasaggymeg (#130210) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Szerettem volna megtartani a gyári dobozát plusz volt már rossz tapasztalatom a posta árukezelésével...és ez a bringa 9x drágább volt mint az amelyiket trehány módon szállítottak anno. Akit egyszer a kígyó már megmart az már a gyíktól is fél!!! És nem indokolták semmivel az "ömlesztett" dobozolás okát....nem reagálnak semmilyen megkeresésre. De küldöm a gyártóhoz az észrevételeimet.

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#130213) xy.zsolt válasza xy.zsolt (#130212) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Szóval az az elméletem, hogy a kisebb dobozméretből következő pár ezer forinttal olcsóbb belföldi szállítási költség miatt dobozolták át....ami ha tényleg így van elég pitiáner hozzáállás egy +500e feletti terméknél. Ha nem így lenne akkor pedig indokoltak volna, nem pedig ignorálják a panaszomat. Erről ennyit...majd a gyártó válaszra méltat...mert hát gondolom nekik sem mindegy.

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#130214) varsam válasza haarmaan (#130115) üzenetére


varsam
őstag

Amúgy YT vonalon nem nézelődtél?

Trail bringa a Jeffsy
Enduro pedig a Capra
Mindkettő van 27.5 és 29-es kerékkel, alu és carbon verzió is, nagyon jó speckókkal Canyon árkategóriában.

(#130215) Fetz


Fetz
csendes tag

Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni a segítséget, mert pénteken eljutottam a bringáért, és el is hoztam, mert nagyon jó! :R Szervizbe még nem jutottam el, de a hétvégén az is meglesz. Jelenleg hátul Kenda multitrack sport külső van, elől pedig Schwalbe típusapassz, ami kb. azonnal cserés, mert kopott és repedezett is. Mit ajánlotok, főként aszfaltra, néha szántóföld melletti traktor utakra (70%-30%)?

Illetve még egy kérdés. Fiamat is elkapta a láz és egy nem túl szerencsés vásárlásból származó Mali Pyton helyett nézek neki valamit, ami jelenleg egy Hrinkow XC Rock? Érdemes vele foglalkozni, vagy mást ajánlotok ilyen kategóriában?

(#130216) jjeahh válasza Hasaggymeg (#130202) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Ja, hát nálam az nem játszik, hogy felcipeljem a hátamon a hegybe, hogy aztán lecsapassak, mint Danny MacAskill és ahová a bringán ülve ki tudok mászni, ott XC-vel le is tudok jönni, ez 100%, sőt, van olyan emelkedő, ahol simán lejövök, feltekerni viszont nem tudok, szal nem a lefelén kell fejlesszek, hanem a felfelén, nem is kicsit :B
A letisztultsággal egyetértek, de ettől függetlenül én bevállalnék egy XC fully-t, ha elég vastag lenne a pénztárcám hozzá, de sajnos nem az, szegény ember vagyok na.

zoli03: Na ez a másik, amikor a haverokkal XC-vel is képtelen vagyok tartani a tempót síkon és felfelé, akkor miről is beszélünk... :D

StLui: Az anyagiak csak az egyik ellenérv a sok közül, de írtam azt is már párszor régebben is Runnernek, de ezek szerint nem elégszer :B

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#130217) 6030D válasza flash- (#130194) üzenetére


6030D
Ármester

Jó cucc, de most fullyról álmodoztunk. :)

(#130200) Hasaggymeg: ha lenne rá lehetőség miért ne? Ugyanúgy, ahogy a nagyobb kerék a 26"-t, hidd el, hogy az összteló is ki fogja szorítani a merevet a jövőben. Van előnye a merevvel szemben, ez nem kétség, és ha elérhető áron (értsd, az addigra megemelkedett ingerküszöb alatt) tudják adni a népnek, akkor többen meg is fogják venni. Meg lehet csinálni úgy, hogy nem mozdul be a hátulja, meg lehet úgy is csinálni, hogy neked ne kelljen vele foglalkozni (Brain). Csak abba gondolj bele (de a linkelt cikkben is benne van), hogy amikor mászásnál a kerék emelkedik (gyökér, kő), de a pedállal lefelé nyomod a súlypontot, akkor mit kell bűvészkedned, hogy az erő is meg legyen, meg át is menjen a hátsó kerék. Ezt egy jó tag elvileg megoldja. Ha erre az a válasz, hogy ezt a bűvészkedést szereted, akkor ennyi erővel mehetnél merev villával is, ott még ügyesebben kell pakolni az első kereket (emelni, húzni, tolni), hogy haladjon. ;)
Az meg, hogy kinek mi tetszik, az egyéni, a trendeket nem ez viszi előre.

trialboj: nekem ilyen van, még a Deore átütőhöz vettem, ez a gyári kulcsa. 3 éve 3800 Ft-ért vettem, ahogy nézem, nem változott az ára.

xy.zsolt vettem náluk bringát, visszavittem a kötelező 300-as szervizre, elmondtam mi nem jó (apróságok), megcsinálták. Náluk vettem a bukóm, mezem, ők gyártották a csapatmezünket (közös a tulaj), bármi kérdés volt, segítettek. Amikor hirdettem az enyémet, rákérdeztem bizományiba ki lehet-e rakni az outlet boltba, azt mondták igen (ráadásul kb harmad-negyed annyiért, mint gondoltam), tavaly asszonynak is ott vettük a bringát. Nekem semmi bajom nem volt velük, a karbon is lehetett volna Raven, csak nem tudtam megfizetni belőle azt a szintet, ami kell.
Nem te mentél a bringáért, hanem házhoz kérted? :F

Fetz: ez a kanizsai KTM?

[ Szerkesztve ]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#130218) xy.zsolt válasza 6030D (#130217) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Több dolog miatt csak a házhozszállítás volt az opció sajnos. Most mit mondhatnék erre....ezek szerint "csak" engem néznek hülyének....de engem nagyon.

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#130219) Fetz válasza 6030D (#130217) üzenetére


Fetz
csendes tag

Igen, a kanizsai.

(#130220) trialboj válasza Because (#130160) üzenetére


trialboj
őstag

hogy kell YT videót beágyazni?
Video
Ti mit énekeltek miközben zúztok lefelé? :DD

Én valahogy nem tudnék másra gondolni mint hogy mire készüljek a köv kanyar után, persze ilyen kemény pályákon nem jártam, de akkor is az pörög az agyamban hogy az előző alkalommal hol csúsztam meg, és mire emlékszem amit javítani tudnék, esetleg ha itt gyorsabban megyek akkor a köv kanyarnál nagyobbat fékezzek.
Minden esetre fura tanács.

--

(#130210) Hasaggymeg Mint vajban a kés úgy pörög a tengely :) Amúgy alap mentalitásom nekem is az hogy ami jó azt nem piszkáljuk, de többnyire itt mondogatjátok, hogy mindent át kell nézni időről időre, mert hátha mégsem jó úgy.

(#130217) 6030D
Watchlistához hozzáadva, köszönöm!!!

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#130221) jjeahh


jjeahh
nagyúr

Akartam kérdezni is párat:
1. ha a mavic agyon picit oldalirányban kotyog a fogaskoszorú, az normális? Adtak hozzá egy alátétet, de a leírás szerint azt akkor kell feltenni, ha 11 sebességes fogaskoszorúm van. Amúgy zavarni nem zavar, nem zörög vagy ilyesmi.
2. a fékek visítanak, valszeg rájuk folyt az olaj. Megcsiszoltam a betéteket, megtakarítottam a tárcsákat alaposan, így már csak akkor visítanak, ha nagyon behúzom. Próbáltam régi használt betétekkel is, természetesen úgy, hogy ismét megtörölgettem a tárcsákat, ugyanez a helyzet. Valami megoldás? Vagy első terepezésen bekopnak?

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#130222) 6030D válasza xy.zsolt (#130218) üzenetére


6030D
Ármester

Nem ismerem a teljes történetet, de én egy 500e+-os bringáért tuti elmentem volna saját magam. Amit a postára költöttek, elengedték volna az árból, hidd el. Bár csodálkozom, hogy miért postán küldték, mert van saját feliratos, dobozos autó, ami hordja az országban az összes általuk forgalmazott terméket (sisak, szemüveg, bringa stb...).

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#130223) ivana válasza Fetz (#130215) üzenetére


ivana
Ármester

Continental Double Fighter, esetleg race king. Vagy hátul double fighter, előre pedig race king.

(#130224) 6030D válasza ivana (#130223) üzenetére


6030D
Ármester

Ez trekking, arra a Maratont szoktátok javasolni, nem?

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#130225) ZolkoW


ZolkoW
őstag

én is nehezen tudom elképzelni, hogy pénztől függetlenül is fullyt vegyek valaha is. Előbb lesz egy fullmerev megint, harmadiknak... Nálam a bicikli kategória véget ér valahol a hátul épp csak mozgó (rövid rugóutas fully) XC kategóriánál. De az igazi akkor is az elöl-hátul merev ;-)

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#130226) Fetz válasza ivana (#130223) üzenetére


Fetz
csendes tag

Nagyon köszi, de ez van trekkingre is vagy csak MTB-re? Mert, hogy azt nem mondtam, de trekkingre kellene. :D

(#130227) xy.zsolt válasza 6030D (#130222) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Szerintem azért így küldték és volt ez az egész mert egy másik webshopban vettem meg a bringát a jobb ár miatt....kértem tőlük is ajánlatot. Hát, így egy csapásra megoldották, hogy az a kereskedő se árulja a továbbiakban a focus termékeket....szóval összeállt a kép. De hagyjuk is ezt az egészet....a hazai balkáni viszonyoktól már elszoktam. Voltam olyan hülye, hogy az itteni forgalmazót gyarapítsam. Viszont a webshopnak ahol ténylegesen vettem csillagos ötöst adok.

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#130228) Napfénysüti válasza ZolkoW (#130225) üzenetére

Vagyis az outi? ;] :DD

Més que un club!

(#130229) rétisün válasza Napfénysüti (#130228) üzenetére


rétisün
veterán

:K :C

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#130230) StLui válasza xy.zsolt (#130227) üzenetére


StLui
veterán

Webshopból vetted és a Focus küldte ki? Akkor webshop csak digitálisan volt jelen az egész akcióban? Ez a legjobb pénzcsinálás, semmi dolguk csak levenni az árrést. (mondom ezt úgy, hogy én is szívtam a Focus saját boltjával amikor szintén ekkora értékű bringát vettem tőlük a Komjádinál lévő boltból.

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#130231) ivana válasza Fetz (#130226) üzenetére


ivana
Ármester

Bocsi, trekking az más, ezerféle trekking gumi van. Én helyedben lecsapnék erre [link] Igaz CX gumi, de hajtogatós és könnyű, a legtöbb trekking gumi sárnehéz.

De trekking gumiból szinte bármilyen schwalbe, vagy conti jó lehet, lényeg, hogy 35-40mm szélesség körül legyen. 28-as, meg 32-es nem való trekkingre.

[ Szerkesztve ]

(#130232) 6030D válasza xy.zsolt (#130227) üzenetére


6030D
Ármester

Még mindig nem értem: ha itthoni webshop, ő is tőlük vette. Ha készletről árult bringa, akkor miért a forgalmazótól kapod? Ha nem készletről árult, akkor miért kapod olcsóbban, mint a forgalmazó boltjában?
Szerintem egy - a boltban/webshopnál - kiállított (teszt) bringát kaptál meg, aminek a csomagolása már nem volt meg. Így tudták megoldani. Ezért volt olcsóbb, mint a listaár. Te pedig a panaszodat a forgalmazónak írtad, a bolt helyett. Vagy a bolt hárított.
Nekem teljesen mindegy, nem akarom őket dicsérni, tudom, hogy van velük is baj, csak próbáltam összerakni a történetet. Csak kicsit mindig máshogy van csavarva.
Részemről befejezhetjük. :R

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#130233) Runner_fxr válasza jjeahh (#130197) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Te figyu már ,abszolút félreértesz! :) Leírtam, hogy én semmire nem akarlak rábeszélni! Azt is elmondtam, hogy nyilván mindenkinek mások az igényei, nyilván nem kell mindenkinek Trail bike. Ilyen erővel akkor csak azt gyártanák. :) Amiben nem értünk egyet, hogy mi számít igazi mindenes montinak, amiben legjobban benne van a mtb esszenciája, ami a legkevesebb kompromisszumot adja terepezésnél, ez bizony a Trail és nem az XC! Az egy teljesen más kérdés, hogy neked amúgy mire van igényed. 2 külön dologról beszélgetünk.
A kipróbálást csak úgy érdekesség képen mondtam, mert akkor már konkrétabban tudnál beszélni a témáról.

trialboj: Neked is csak azt tudom mondani, hogy nem arról van szó, hogy a Trail mindenek felett áll, hanem, hogy ez jelenti a legkevesebb kompromisszumot, általánosságban véve, változatos terepen, ettől még indokolt lehet az XC is nyilván. Kinek mi a fontosabb.

Igen az új Neuron Trail bike.

[ Szerkesztve ]

(#130234) IMIIKE1998 válasza Zsohi (#130196) üzenetére


IMIIKE1998
őstag

Ez is biztosan igaz, de legközelebb tuti valami hasonló mintázatú veszek majd, mert sokkal jobban gurul.
Mostanában a trekking gumikon lehet ilyen középső felületet találni.

[ Szerkesztve ]

(#130235) Toobee válasza varsam (#130214) üzenetére


Toobee
veterán

Nagyon fájó pont a kulacstartó hiánya. Hátizsákra az életben vissza nem váltanék, de így meg valami batár nagy övtáska kellene (pl.: CamelBak)

https://barbieripnk.hu/

(#130236) ZolkoW válasza Napfénysüti (#130228) üzenetére


ZolkoW
őstag

az is igazi, meg a gravel, amihez már meg is van a.....hajtókarom! :D
Mert azt nagy okosan megrendeltem, előtte áttanulmányozva a frame clearence doksit, hogy majd jó lesz a jelen 29-esre is (vékony acélváz, nem óriási sárférőhellyel), majd később átrakom a gravel vázra. Csak elfelejtettem a lánctányért is csekkolni, hát 44-es tányér persze, hogy nem fér el. 38-39 talán épp elférne.

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#130237) Runner_fxr válasza Toobee (#130235) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Tényleg baromi jó táska nélkül, de egy hosszabb túrát hogy lehet megoldani? Amikor van mondjuk 30 fok meleg, nem lehet elindulni egy 500ml-es kulaccsal :)

(#130238) Toobee válasza Runner_fxr (#130237) üzenetére


Toobee
veterán

Nekem befért a 750 ml-es kulacs. Talán ez elég lehet, de van egy flexibilis, 1 literes kulacsom is, amit a 2,5 literes övtáskába, mondjuk félig töltve egész jól be lehet játszani. Igaz le kellett szoknom a mindent magammal viszek szokásomról.

https://barbieripnk.hu/

(#130239) xy.zsolt válasza 6030D (#130232) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Azért a kiskereskedőtől vettem mert lényegesen jobb árat kaptam mint a hazai forgalmazótól....mindkettőjüktől kértem ajánlatot a komoly vételi szándékot jelezve. De akármennyiért is vettem volna, az ilyen trehány forgalmazói hozzáállásra nincs mentség....ennyi

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#130240) D1Rect válasza xy.zsolt (#130211) üzenetére


D1Rect
félisten

Valószínűleg skip az egész, max kerítek valami nagy bőröndöt.

(#130241) StLui válasza xy.zsolt (#130239) üzenetére


StLui
veterán

Inkább azt nem értjük miért nem a webshopon kéred számon a mulasztást?

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#130242) ZolkoW válasza D1Rect (#130240) üzenetére


ZolkoW
őstag

náluk is láttam ilyesmit, csak bedobom, hátha nem nézted: bike bag

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#130243) trialboj válasza jjeahh (#130221) üzenetére


trialboj
őstag

Röviden igen.

Hosszabban igen és igen :)

A fogaskoszorú mindenkinél mozog picit, nem teljesen értem miért de mikor felfedeztem a sajátomon, mindenkinek a bringáján azt matattam, és jóval drágább agyakon is van kis mozgás v kotyogás.

A betétek ha olajosak lesznek már nem csitulnak el. Tisztításnál a legjobb szerintem ha mosogatószerrel a fékbetéten összedörzsölöd őket enyhe folyású csap alatt, kb 1 percig, csak utána mehet kis csiszolás a muszáj, hogy ne még inkább az anyagba csiszold bele a szennyeződést.
Ezután pedig kell pár hosszabb ereszkedés, hogy felhevüljön és kitisztuljon szépen. És igen elhiszem és alátámasztom hogy a nyikorgás kva irritáló, gyűlöltem is, amíg rá nem jöttem hogy van gyantás fékpofa, ami csendben van.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#130244) gabro0


gabro0
őstag

Cipzáros külső gumi :DDD [link]

(#130245) Fetz válasza ivana (#130231) üzenetére


Fetz
csendes tag

Ezt is nagyon köszi, még barátkozom vele (értsd utánaolvasok), mert nem ismerem, illetve a defektvédelem hiánya, mennyire fontos vagy nem fontos?

(#130246) sebgutkopf válasza StLui (#130206) üzenetére


sebgutkopf
őstag

Ja, méghogy nincs kihívás az bikeparkokban, meg felsöpört döngölt út. :U

Azt néztem, hogy ez a Wexl trail és Semmering szinte szomszédosak egymással. Egy 2-3 nap rászánásával egy szállásról mindkettőt ki lehet próbálni.

(#130247) sebgutkopf válasza varsam (#130214) üzenetére


sebgutkopf
őstag

Capra-ból van olyan méret/verzió páros, amire már 2019. szeptemberi szállításra vesznek fel rendelést. :Y

(#130248) bringasisti válasza gabro0 (#130244) üzenetére


bringasisti
őstag

A mondás szerint ahol lócitrom van ott veréb is akad

BENEFON DELTA--------N8

(#130249) varsam válasza sebgutkopf (#130246) üzenetére


varsam
őstag

És akkor még csak a bringaparkban csapattál és el sem mentél a hegyekbe csak úgy tekerni, jó pár napot el lehet ott tölteni szerintem :)

YT elég felkapott lett az utóbbi években, de ez sem véletlen. Jó bringákat csinálnak jó áron.

(#130250) xy.zsolt válasza StLui (#130241) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Mert nem ők hibáztak....amúgy ők is panaszt tettek a forgalmazónak....de lepereg róluk az is gondolom. Ilyen bullshit dumát mondtak neki, hogy "nem kérték kifejezetten, hogy ne csomagolják át" (mibe, egy silányabb formába?) De kérdem én….ezt itt külön kérni kell?! Mikor ezt meghallottam akkor dobtam le az ékszíjat....na már csak ezért is megy a panasz a gyártónak...hogy képben legyenek. Na, de be is fejezem most ezt a storyt....mikor lesz válasz a gyártótól akkor megosztom....ha már ennyit beszéltünk most erről.

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.