Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz fulton #288798 üzenetére
Nem kell ezt túlragozni. Akinek köszönnek, es nem köszön vissza, az bunkó, vaksi, vagy csak nem/másra figyelt. Ennyi. Egyik verzión sem kell felháborodni, ilyenek vannak. Előre köszönni én is csak sporttársaknak (láthatóan rutinos országútisoknak) szoktam, nem mindenki köszön vissza, nem nagy ügy. Ha nekem köszön valaki, annak mindenképpen visszaköszönök, bármit teker - ha észreveszem. Néha sajnos későn. Előfordul. Amúgy felénk a köszönés is annyi, hogy a bal kezed ujjait kitartod, miközben fogod a kormányt, menet közben nincs biccentgetés, meg hangos üdvözlés. Néha vannak, akik elengedik a kormányt es kitartják a kezük, de ez ritka, nekik én is így szoktam visszaköszönni.
Egyébként futásnál is ugyanez van, ha jön szembe egy futó, inteni szoktam bal kézzel. Van, aki visszaint, van, aki félrenéz, van, aki ignorálja, de olyan is van, aki észre sem veszi. De pl Majna-parton, ahol lépni nem lehet a futóktól, ez is értelmetlen, integethetnék végig, ott nem is csinálja senki, csak olyan helyeken, ahol azért ritkábban futsz össze sporttársakkal. Hölgyekkel voltam mindig bajban, mert van, aki ránézesre zaklatásnak vesz mindent, de akárkivel beszéltem, női futóval, mindenki azt mondta, hogy köszönjek nyugodtan, aki elfordul, félrenéz, meg nagy ívben kerül ki, az nem zaklatóktól fél, hanem egy tapló. Azóta nemi hovatartozástól függetlenül intek mindenkinek, és leszarom, visszaint-e.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Autós topik
- PlayStation 5
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Most az Apple iPadOS-t ellenőrzi az EU
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- OLED TV topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest