Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#211266) bulikavagyok válasza Lacerta (#211265) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

A sátrazás nekem is bejött régen, de nem az erdőben. :)

Más: Ma délután megjött az új bringám, de nem felhőtlen az örömöm... a futár rendesen elrontotta. :( Már az sem tetszett, h egy olyan hegyi úton keresztül hozta le a csomagot a szomszéd utcából, amit bringával sem szívesen használok. A raktérben nem volt más csomag, csak az én nagy dobozom, természetesen rögzítés nélkül. De most jön a java: beugrott a futár a raktérbe, elkezdte kifelé húzni a csomagot, de kilépéskor megbotlott, ő a földre került, a doboz eldőlt és (félig) kiesett az útra. Ez nagyon jó érzés volt. Bevittük a garázsba, kicsomagoltuk, és szerencsére nem láttunk rajta semmilyen külsérelmi nyomot. Nem tudom, h lehet-e valami rejtett sérülése?! Szerintetek?? Holnap délelőtt 10-re viszem a szerelőhöz, h összerakja nekem, ő is átnézi majd, h lát-e rajta bármilyen sérülést.
A bringa természetesen nem a saját dobozában érkezett, de ettől függetlenül viszonylag jól be volt csomagolva. Viszont nem mellékeltek hozzá semmilyen dokumentumot, ezt jelezni is fogom az osztrákoknak. Egy plusz doboz volt mellékelve pár műanyag alkatrésszel, macskaszemmel, ilyesmi. Át sem néztem, annyira máshol járt az eszem. Van vmi tippetek arra, h mit érdemes csekkolni a bringán? Köszi!

Szerk.: A futárcégnek már jeleztem az esetet, rendesek voltak, várják h hétfőn visszahívjam őket. Nem akartam bemószerolni a futárt, mondtam, h nem az ő hibája volt, csak egy szerencsétlen baleset.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.