Hirdetés

2024. július 2., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#200913) SpaceJam válasza amstro555 (#200912) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Kérdezd meg tőlük! Minden nagykernek más és más feltételei vannak. Van, amelyik egyáltalán nem enged csakis webáruházat üzemeltetni, kell offline bolt, és azon belül is fontos, hogy ne fedjétek a többi szerződő féllel egymás területét.

Van, ahol csak pénzbéli követelményeknek kell megfelelni, pl. a Mali-ba sokáig úgy lehetett belépni, hogy egy egyszeri 100+ ezer forintos megrendelést intézel, de ott van pl. a nyomorék Paul Lange (Shimano), ahol olyan ársávokat kapsz, hogy bármelyik kiskerben olcsóbban szerzed meg a dolgokat, mint náluk, amíg nem költesz sok-sok milliót el náluk rendszeresen.

A Biker pl. idióta és kiköltözött Csepelről, így a kutya nem jár már hozzájuk, ha egyáltalán még létezik. :D De van pár jó fej is. De azt, hogy bármelyik normális, webes API-t biztosítson a készleteikhez, hogy azt automatikusan tudja kezelni a webshopod, ne is várd! Az is kész csoda, ha egyáltalán a termékeikhez digitális anyagot tudnak mellékelni. Volt olyan, hogy a nagykertől a gyártóig, majd az eredeti olasz fotósig kellett átvakarnom magam, hogy végre a picsányi, víztjelezett, hulladék képeknél nagyobb felbontásúakhoz jussak.... Tényleg katasztrófa, amit a legtöbb művel. Kész középkor.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.