Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#200951) rígel válasza FőDudu (#200947) üzenetére


rígel
őstag

Biztos hogy nem. Jogilag szinte biztos hogy abszolút nem felel a gyártó a viszonteladója dolgaiért. Persze a saját presztízse miatt, ezt tőlünk nagyobb piacon biztos megtennék, de egy magyar piacon kizártnak tartom. Egyébként így működik ez más iparágakban is, én egy Solaredge inverterrel jártam hasonlóan. Nem történt meg a garanciahosszabbítás, mert a magyar forgalmazót a NAV pályaszélre tette, mielőtt utalták volna a SE-nek agarihosszabbításom díját, amit én nekik megfizettem. Az SE meg széttárja a karját, hogy hozzájuk nem érkezett meg a pénz, pedig méltányosságból simán megtehetnék hogy rendezik. És itt ehhez képest fillérekről van szó.
Egy kereskedés általában franchise rendszerben működik, jogilag teljesen külön áll a gyártótól.
Hallottál már olyat hogy egy autó márkakereskedés tönkremegy, elnyelve néhány ügyfél pénzét, akkor a károsult ügyfeleknek az autógyár küld csak úgy egy autót?

[ Szerkesztve ]

(#200952) Beri válasza szimpláncsak (#200942) üzenetére


Beri
addikt

Minél gyorsabban mész eleve, annál kevesebbet. 30 körül szerintem 10W-on belül vannak, de annyinál már a téged visszatartó erők legnagyobb részét a légellenállás teszi ki.

[ Szerkesztve ]

eladó Aromamizer RDTA V1

(#200953) Maximum1 válasza szimpláncsak (#200942) üzenetére


Maximum1
őstag

Indulásnál, gyorsításnál, hegymenetben éreznéd.
Van ez a prostituált nevü strada bianka vagy a panaracernek a slickjei közt nézelődj.
Árban azért ezek többe vannak mint az ultrasport3, de ez egy hobby, ne a szart vedd :DDD

(#200954) maximilian4 válasza mobal (#200950) üzenetére


maximilian4
addikt

Nem lettem nyugodtabb az biztos. :O :D Elvileg szeptemberben itt lesz a tucson.

Maxi

(#200955) velizare válasza Toobee (#200941) üzenetére


velizare
nagyúr

minden tiszteletem a tiéd, én ekkora potenciális bukónál már komolyan hajlanék az önbíráskodásra. természetesen ezzel nem akartam javasolni semmit.

[ Szerkesztve ]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#200956) Ringman válasza Maximum1 (#200953) üzenetére


Ringman
nagyúr

Én cinturato velo tlr-t próbálom ki a touareg helyett, hogy így nyáron mennyivel lesz jobb, remény szerint ez+ osszel télen egy cx gumi elég lesz földút és aszfalt vegyes felhasználásra

(#200957) D1Rect válasza xy.zsolt (#200927) üzenetére


D1Rect
félisten

Legalitás határán belül minden érdekel. :)

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#200958) Toobee válasza velizare (#200955) üzenetére


Toobee
veterán

Az nem én vagyok. Hiszek a jogban, meg a hivatalos útban. Nincs priuszom, nem is szeretnék. Családom van, jó munkahelyem, hülye lennék ezeket kockáztatni pár havi fizetésért. A pénz részét próbálom elengedni, bár iszonyú nehéz, de már csak az igazságot keresem, illetve minden erőmmel küzdök azért, hogy ez az ember többet a bringás élet közelébe ne kerülhessen és örökre viselje ezt a stigmát magát. Bár már 55 éves, de lehet(ett volna) még pár jó éve/évtizede. Mivel a fiát is belekeverte, ez a teher örökre a vállán fog csücsülni.

https://barbieripnk.hu/

(#200959) balintbaba válasza D1Rect (#200923) üzenetére


balintbaba
tag

Azért az nem úgy működik, hogy van egy cégem és csak úgy felveszek pár tevékenységi kört, azért hogy elkerüljem az adófizetési kötelezettségem. Az adott tevékenységi körben a társaságnak aktívnak kell lennie, számlákat kell kiállítania. Az úgy sehogy nem adja ki, hogy te szépen visszaigényeled az áfát, utána pedig semmilyen tevékenységhez köthető szolgáltatást nem végzel. Én úgy tudom, hogy ez pont olyan dolog, amit szokott nézni a NAV és mennek is szépen a büntetések.

(#200960) szimpláncsak válasza Beri (#200952) üzenetére


szimpláncsak
tag

Maximum1
Köszi. Hát valami hasonló választól tartottam :D Most síkon, egy 50-60km-es körön tudom tartani a 30-32 körüli tempót. Ma mentem 55km-t 664m szinttel 27.3-as átlaggal, de ebben benne van 20km városon kresztülvergődés :D. Reméltem, hogy keskenyebb gumival pár km/h-t nyerhetek :)

(#200961) D1Rect válasza balintbaba (#200959) üzenetére


D1Rect
félisten

"Én úgy tudom, hogy ez pont olyan dolog, amit szokott nézni a NAV és mennek is szépen a büntetések."
Én meg úgy tudom, hogy teáor alapján ha stimmel, akkor le se sz@rják.

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#200962) rígel válasza Toobee (#200958) üzenetére


rígel
őstag

Azt gondolom sejted hogy ebből nagy valószínűséggel egy vasat sem fogsz visszalátni.
Nekem jogerős bírósági ítéletem van arról hogy a házam építésekor a kivitelezőm ennek az összegnek a többszörösével tartozik. Sőt összességében több százmilliót sikkasztott. Gondolom kitalálod hogy 7 év elteltével bárki is látott-e akár egy fillért is. Hab a tortán, hogy ezért az összegért 3 évet kapott felfüggesztve!!! Tehát egy percet sem ült! Jelenleg az ország más részén folytatja áldásos tevékenységét.
Természetesen ha valaha az életben lesz a nevén bármilyen vagyon (ami kizárt) akkor előbb a NAV és társai kerülnek kifizetésre, mert általában az ilyen embereknek jókora adótartozása is van. Magánszemélyek meg mindig a sor végén vannak.
Viszont ha a fia bankszámlájára is utaltak, és büntetőügy lesz a dologból, akkor a gyereket is meg fogják rángatni.

(#200963) Toobee válasza rígel (#200962) üzenetére


Toobee
veterán

Most ajánlottak egy sikerdíjjas magánnyomozót, Sándor Istvánt, Papa becenéven. Google ad ki róla pár találtatot, elég sikeres a szakmájában. Kedden tud fogadni, ha minden igaz, 10% előre, 20% a sikerdíj. Ezt a 10%-ot még rászánom a dologra, egyszerűen nem érhet véget ennyivel, legalább legyen picit megszorongatva.

https://barbieripnk.hu/

(#200964) Ringman válasza Toobee (#200963) üzenetére


Ringman
nagyúr

Fmh-ban nem bízol? Annak kellene az 1. lépésnek lennie, a 0. meg az ügyvéd

(#200965) rígel válasza Toobee (#200963) üzenetére


rígel
őstag

Te még nagyon az elején vagy, reménykedsz, ami jogos.
Én már rájöttem hogy az egészségem többet ér, úgysem nagyon tudsz mit tenni. Persze hiányzik, meg nagyon jó lenne az a pénz, de szerencsére nem kenyérre kell az összeg, úgyhogy lemondtam róla. Ha valami csoda folytán egyszer akár egy részét is látom, az meg ajándék lesz.
Tudom, az igazságérzet viszi ilyenkor az embert, és menj is utána míg nem érzed azt hogy az energiádat a családodtól veszi el, és az egészségedre negatív hatással van. Ha ezt érzed, az tanácsolom engedd el.

[ Szerkesztve ]

(#200966) Toobee válasza Ringman (#200964) üzenetére


Toobee
veterán

FMH is 3%+közjegyzői díj. Akkor inkább ezt a pénzt odaadom a magánnyomozónak, akinek egyébként a fia és a felesége is ügyvéd, ő maga pedig alezredesként szerelt le. Nagyon jó ismerős ajánlotta, azt mondta olyan lehetetlen ügyben segítette ki, hogy ő maga sem hiszi el (Gyermekliget lakópark-ügy, szerintem sokan hallottatok erről).

#200965rígel:
ez egy nagyon hasznos hsz, tényleg! Fejben át kellett kattintanom a dolgot, mert kezdtem már testi tüneteket produkálni. Volt olyan, hogy erről a szarságról álmodtam, 6,8-as cukor párosult mellé. Megjegyzem, nincs baj a cukrommal, de nem hiába a mondás: felment a cukrom xy dologtól.

[ Szerkesztve ]

https://barbieripnk.hu/

(#200967) SpaceJam


SpaceJam
aktív tag

Azt hiszem, a megoldás közelébe értem...

Roadlite 7 vs Pathlite 7

Mindkettő hasonló áron van, mindkettő XXL-es, alám való méret és még el is érhetőek. A cél, hogy városi mindenesem legyen. Szerintetek mennyi értelme lenne a Pathlite 7 teleszkópjának 75 mm-es rugózással, illetve mit lehet tudni erről a Suntour NRX-E Air-ről? Mennyire van jó alternatívája később ennek a teleszkópnak? Az utak minősége, ahol nap mind nap járok, sajnos eléggé jogossá tesz mindenféle rugózást.

A cél az lenne, hogy stabil, gyors jószág legyen. A teleszkóptól azt remélem, hogy a padkák megugrása (bunny) is végre visszakerülhet a repertoárba, többet nem is várok tőle. Persze a Roadlite karbon villája se rossz, ha elég rugalmas (és elég stabil, hogy ne kezdjen kanyarodáskor beszitálni), de az maradna 2 dimenziós tekerésileg.

Montit ígyis úgyis szerezni fogok utána, gyaníthatóan valami nagy méretű Norco / Mondraker merevfarú lesz, vagy pedig egyedi építésű acélvázas. Így ez a fenti megmaradna városi huligánnak. Mit gondoltok?

Nekem annyi merült csak fel, hogy ez a telós megoldás elég harmatos lenne alám, illetve hogy nem tudnám úgy megtekerni az egytányéros mivolta miatt. A 30-40 km/h-kat azért sűrűn megtekerném.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#200968) Ringman válasza Toobee (#200966) üzenetére


Ringman
nagyúr

Értem, de nekem úgy tűnik, hogy ez egy elég egyszerű eset, fizettél, de nincs teljesítés, vsz. bírósági út is rövid lenne.

Ügyvédi felszólítást kapott már?

Btw van az itcafen jogi szaktopik is, oda is érdemes lehetne leirnod a sztorit

(#200969) szimpláncsak válasza rígel (#200965) üzenetére


szimpláncsak
tag

Mondjuk neked ott van a tudat, hogy azért csak lett egy házad, valami ami kézzel fogható, de Ő jelenleg semmit nem kapott. Másrészről amennyit drágulnak évről évre az ingatlanok már rég behozta az ingatlanod értéke az akkor elbukott pénzt. Persze így sem jó a tudat meg, hogy ennyivel megúszta.

(#200970) 6030D válasza SpaceJam (#200967) üzenetére


6030D
Ármester

100 mm alatt mind fos, nem? ;] :P

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#200971) SpaceJam válasza 6030D (#200970) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Terepre biztosan. És igen, sejtettem, hogy valaki felhozza, de továbbra is így gondolom. Csak az, hogy a földhöz vagyok ragadva, eléggé megvisel így, hosszútávon. De arra úgyis a rendes monti lesz a megoldás, így az utolsó bekezdésem és eme logika alapján a Roadlite 7 lenne az én igazi országútim, koskormány nélkül, 30 mm-es gumikkal, karbon villával és tárcsafékkel.

Csak biztos szeretnék lenni benne, hogy jól döntök, mert nem két fillér, kipróbálni meg esélytelen.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#200972) Maximum1 válasza Ringman (#200956) üzenetére


Maximum1
őstag

Pirellinek van választéka rendesen, ezt venném 35mm ben

(#200973) szimpláncsak válasza Ringman (#200968) üzenetére


szimpláncsak
tag

Itt igazából az lenne a legjobb, ha gyorsan intézkednének a hatóságok csak sajnos nem fognak. Valószínűleg pár héten belül nem lesz semmi a nevén, akkor aztán kaphatja a fmh-kat meg ilyeneket.
Amúgy ez érdekes lehet a közjegyzői kamara Honlapjáról:
"Kizárt esetek
Nincs helye az eljárásnak, ha:
e) az eljárásban több jogosult vagy több kötelezett szerepel és a főkövetelések között több (nem azonos) követelés szerepel.
Ezekben az esetekben a követelés peres úton, bíróság előtt történő érvényesítése lehetséges."

Vagy ha minden károsult külön adja be, akkor nem számít?

[ Szerkesztve ]

(#200974) rígel válasza szimpláncsak (#200969) üzenetére


rígel
őstag

Igen, így is nézhetjük. De csak azért lett, mert azt a pénzt elengedtem. Temérdek szervezésbe, időbe, energiába telt, és komprumisszumokat is kellett hozni. Az tény hogy jelenleg a dupláját éri, de az csak egy elvi szám. Nem eladni akarom, hanem élni benne, élvezni a kényelmét. Nem a pénz az érték...

#200966 Toobee :
ha kezdesz testi tüneteket produkálni, hagyd a francba. Hidd el se 1-, se 5- , se 10 millió nem ér annyit hogy rámenjen az egészséged.

(#200975) balintbaba válasza D1Rect (#200961) üzenetére


balintbaba
tag

Én ettől azért akkor is óva intenék mindenkit. Amióta az online számlarendszer működik, nem nehéz a NAV-nak összevezetnie a szálakat, első ránézésre kideríthető, hogy valami turpisság van a dologban. Egy nagyobb forgalmú cégnél persze biztos nem annyira feltűnő. Amit még érdemes megemlíteni, hogy a tevékenységi kör bővítésének is vannak anyagi vonzatai, pl. társasági szerződést kell módosítani, amihez ügyvéd kell, az illetéket is meg kell fizetni stb. Az egész mondjuk van 100 ezer forintban, mindenki ki tudja számolni, hogy mennyiért kell venni kerékpárokat, hogy anyagilag megérje. Pluszban ott van még az idő, amit az ember ezzel eltölt, valamint morálisan is megkérdőjelezhető, hogy 15%-os SZJA mellett az ember még az áfát sem akarja megfizetni. :U

(#200976) Ringman válasza szimpláncsak (#200973) üzenetére


Ringman
nagyúr

Igen, ez arra vonatkozik, h több ember nem adhat be egy közös fmh-t.

(#200977) Ringman válasza Maximum1 (#200972) üzenetére


Ringman
nagyúr

Ha még 1 külsőm sem lenne, akkor ezt vettem volna én is.

Így hogy ott a touareg, direkt nem gravelt választottam, hátha jó a "jobb" foldutakra is a cinturato velo az aszfalton kívül (elsősorban nem ráz szét)

(#200978) Csokicsibesz válasza balintbaba (#200975) üzenetére


Csokicsibesz
tag

Már nem kell hozzá ügyvéd, simán be tudja jelenteni a könyvelő a változást a NAV-nál. A cégnyilvántartásba a NAV rendszeréből kerülnek be ezek az adatok. Elég a következő változásbejegyzésnél átvezetni az egységes szerkezetbe foglalt társasági szerződésbe. Tehát plusz ügyvédi vagy eljárási költsége ennek már nincs. De ha esetleg kimarad akkor sincs semmi. Nekem volt olyan, hogy nem szólt a könyvelő és nem is vezettem át a változást. Aztán miután rájöttünk egyszerre nyomtam be kb. 12 teáort a társasági szerződésbe :D

Mondjuk ez kiemelt adózónál volt, ahol iszonyat mennyiségű ki és bemenő számla van. Szóval kisebb cégeknél nem tudom mi a gyakorlat.

Ha tőlem azt kérdezné valaki, hogy vegyen-e fel áfa trükközés miatt plusz tevékenységi kört valószínűleg nemmel válaszolnék rá. Egyébként sok eset van amikor magán személy előnyösebb helyzetbe kerülhet mint egy cég (főleg szavatosság, jótállási esetben).

De ez mindenkinek a saját egyéni döntése. Ha lehet trükközni akkor csináljátok, aztán számoljatok vele, hogy adott esetben jöhet a NAV bünti + adóhátralék.

Más: Szegény Toobee-t hagyjátok, a mindenféle tanácsokkal. Tudom mindenki segíteni akar neki, de sokszor hülyeségeket mondtok. Nem is mennék bele bővebben.
Interneten mindenki ért mindenhez de azért ez nem ennyire egyszerű, hogy beguglizod aztán megmondod a tutit.

[ Szerkesztve ]

(#200979) maximilian4


maximilian4
addikt

SOS!
pár napja vettem ugye a rival 22 hajtóműt. Most vettem észre hogy van a lánctányérban egy kis nyolcas. Az mitől lehet? A hajtómű új, dobozos, karcmentes. Az osbb miatt a régi fsa-hoz volt 2 adapter. Hajtás oldalon talán valami 1 centis spacer, adapeter vagy nevezzük bárminek plusz a sram-os hullámos fém valami. Non drive side-on ugyanúgy egy fsa adapter. Gondolom a hajtómű tengelye ugyanolyan hosszú, nem tudom én basztam-e el valamit, bár nem hiszem. Bb30as a régi fsa gossamer is, és az új rival is.

[ Szerkesztve ]

Maxi

(#200980) zsamiatt válasza Csokicsibesz (#200978) üzenetére


zsamiatt
őstag

A fo tevekenyseg csak tarsasagi szerzodessel modosithato. A tobbit siman szerkesztheti akar a konyvelo is.

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#200981) SpaceJam válasza SpaceJam (#200967) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Srácok, még mindig gondolatokat várnék BRINGA TÉMÁBAN.

Nem arról volt szó, hogy van külön jogi topik? Gondolok itt főleg a káresetre. Lehet pörögni rajta, de egy büdös forint sem fog felbukkanni.

Az, hogy egy nagykerrel lepacsiznánk, abban meg nincs semmi extra. Nem az áfát akarom elcsalni meg ilyenek, csak az árrést redukálni. A bringakereskedés jogkör meg valóban fél vonással hozzáadható a könyvelő által, semmibe nem kerül.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#200982) nmate91 válasza SpaceJam (#200981) üzenetére


nmate91
tag

Vicc 75mm, cserélheted is egyből

:D :D :D

#200979 maximilian4

ha jól megtépkeded oldalra, nem mozog? nem kevés a spacer?

(#200983) -=RelakS=-


-=RelakS=-
veterán

Holnap akarok menni egy kb 52km-es kört, mondom, bevásárolok hozzá valami energiaszelet a lidlben.
1: már csak valami proteinszeletük van. Lehet, hogy ugyanaz, de nem kellett.
2: holnap nincs bót, mind meghalunk, de előtte még éhezők viadala az üzletekben :D

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#200984) SpaceJam válasza nmate91 (#200982) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

A Roadlite 7 a fő kiszemelt és még ma megrendelném. Csak némi támogatásra vágytam. :)

Egyedül azt furcsállom, hogy 172,5-ös a hajtókart írnak a specifikációkban, említést sem téve arra, hogy a nagyobb vázverziókba hosszabbat pakolnának. Ezt én kevésnek érzem. Cserébe az 50 / 11 nagyon durva áttétnek tűnik. :) Nincs vele baj, de igen ritkán fogom kihasználni.


Banyek, pedig eskü kerestem a geotáblázatban is. Component Geometry!!! Köszi. :D Bár így is picit kicsi.

:))

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#200985) rétisün válasza SpaceJam (#200984) üzenetére


rétisün
veterán

én is arra gyűjtök, szóval részemről mindenképpen támogatott a dolog :K

mod:

(#200983) -=RelakS=-: én Balaton-kör(nyi) tekerést tervezek holnapra, de nekem van müzlim :P (na jó, ez nem energia szelet, de amúgy is lesz közben ebéd, meg délután fagyi)
amúgy én csak 70-80 km-nél hosszabb utakra viszek ilyesmit, de nyilván mindenkinél más....

[ Szerkesztve ]

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#200986) nemeth989 válasza maximilian4 (#200979) üzenetére


nemeth989
senior tag

Láttam lehet elmegy a Speci? Van új kiszemelt?

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#200987) -=RelakS=- válasza rétisün (#200985) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Értem, de nekem 116kg-ot kell meghajtanom. +bringa + felszerelés :))
Meg soha nem voltam nagyon edzett, szóval ez egy kb 2,5-3 órás történet lesz, hegyen völgyön át. (Gödöllői dombság)

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#200988) FőDudu válasza rígel (#200951) üzenetére


FőDudu
addikt

Igazad van (jogilag biztosan vedve vannak), de egy bringa gyartonal nem akkora tetel egy termek, mint autogyarnal.

Igy siman lehetnek jo fejek akik a forgalmazojuk malorjet korrigaljak. Foleg azoknak aki a versenyzojuknek utalt vetelarat. Ott tekintsek szponzoracionak ;)

Ezert irtam, hogy a marketingesekkel kell kapcsolatba lepni, igy akar meg ingyen reklam is lehet belole ami toredeke a marketingre szant budzsejuknek.

FőDudu

(#200989) SpaceJam válasza SpaceJam (#200984) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Utolsó kérdés: van valakinek, vagy tudjátok hol érdemes kupon kódot keresni a Canyon-hoz?

neszetools.hu ● pc360.hu

(#200990) 6030D válasza SpaceJam (#200984) üzenetére


6030D
Ármester

Vedd meg! :)
A mm-t csak fricskából írtam, igazából a bele számít mindegyiknek, Reba/Sid-ből is van olyan, ami csak 90-et mozog.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#200991) maximilian4 válasza nmate91 (#200982) üzenetére


maximilian4
addikt

Most elutaztam du. Egerbe, szombat este érek haza és megnézem. Ha esetleg tovább marad a probléma, akkor mi lehet a baj forrása? :F
Nemeth989

Aha, vasárnap viszik ha minden igaz. Egy cannondale supersix evo disc lesz az utód elviekben.

[ Szerkesztve ]

Maxi

(#200992) lsebestyen válasza SpaceJam (#200984) üzenetére


lsebestyen
addikt

Szerintem 175mm, ha a geometry-nél kinyitod a component geometry-t ott 175mm-t ír L-től felfelé. :K

Látom vótmá.

[ Szerkesztve ]

(#200993) SpaceJam válasza 6030D (#200990) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Megtörtént. :))

585-re jött ki most forintban a vége dobozzal, szállítással együtt.

Igen-igen, közben rájöttem rétisün képe alapján.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#200994) vallas válasza maximilian4 (#200991) üzenetére


vallas
senior tag

Bazz nem semmi a tempó ahogy cseréled a gépeket.. :DDD :DDD :DDD

Zöld meg van még?

[ Szerkesztve ]

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#200995) rétisün válasza SpaceJam (#200993) üzenetére


rétisün
veterán

2XL-est rendelsz? mázlista, az éppen van.....

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#200996) emre


emre
veterán

Shimano Biopace ovális országúti lánctányért lehet még vásárolni, esetleg tud valaki üzletet is?

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#200997) parkr válasza -=RelakS=- (#200983) üzenetére


parkr
őstag

50-re kaja? még víz se kell ;]

#200984 SpaceJam
amúgy szerintem (és szakértők szerint) nincs nagy jelentősége a hajtókar hosszának.
én 175-ről mentem vissza 172.5-re

[ Szerkesztve ]

(#200998) SpaceJam válasza rétisün (#200995) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Igen, bemákoltam az egyetlen raktáron lévő cuccot.

Ez a bringa így tökéletes, ahogy van, még ha a színe elsőre nem is feltétlenül az enyém. De már hozzászoktam, hogy örüljek, ha egyáltalán van valami a méretemben.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#200999) maximilian4 válasza vallas (#200994) üzenetére


maximilian4
addikt

Már azt is elvitték. Tán 2-3 hete. Nem olyan rég. Már én sem tudom követni. :DDD

Maxi

(#201000) Hasaggymeg válasza Toobee (#200941) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Az ajánlatom továbbra is áll, a magyarul megfogalmazott levelet lefordítom neked ingyé angolra...hétfőtől,ha addig ráér. :K

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.