Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#157601) jjeahh válasza Hasaggymeg (#157597) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Nem tom, te régebb óta szereled a bringád mint én, én csak 1-2 éve kezdtem el, szal biztos igazad van, csak én most nem úgy látom :D . Mondjuk te jobban kíméled a sártól mint én és szerintem az a legfőbb ellensége, szal valószínű nálad azért tart 3 évet, ha nálam is annyit bírna, hozzá sem nyúlnék.
A középcsapágyat nem azért fogom ezután szétszedni, mert valahol azt javasolják, hanem azért, mert nekem úgy tűnik ezzel meg lehet nyújtani az életét. Már kezd kissé elegem lenni abból, hogy szinte állandóan cserélni kell valamit, szal amit meg lehet javítani, vagy aminek meg lehet nyújtani az életét annak meg is teszem. Van oldalanként két gumigyűrű meg két műanyag porvédő, nem nagy dolog, a kormánycsapágyat is rendszeresen kitakarítom.
No de majd meglátjuk igazam van-e vagy sem, a Saint 1 évet tartott, a Deore rendszeres szétszedéssel ha tovább él, akkor igazam volt, ha meg nem, akkor meggyőztél :D . Egy próbát megér nekem.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#157602) ZolkoW válasza jjeahh (#157601) üzenetére


ZolkoW
őstag

A DUB-ea kíváncsi vagyok, az olyannak tűnik nekem, mintha mindenből a jobb megoldásokat gyúrták volna egybe. pl. van O-gyűrű a külső oldalon a tengelynél is, és asszem, belül is annál a csőnél. Utóbbinál amúgy nem kéne nagyon bejutni a víznek, hiszen lényegében nincs ott nyomás, de ott is jobbnak tűnik a gumigyűrűs megoldás,mint a sima műanyag.

Az XA kerekek is 3-as kategóriásak, szóval 61 centiseket ugrathatok vele :DDD. Amit bánok, hogy nem intéztem olyan polifoam hurkát a felni védelmére, na nem azért, mert kézbe véve jobban félek, hanem mert nem gondoltam rá előre, pedig jó ötletnek tűnik. Ennél nem nagyon akaródzik venni egy 27.5x2.6-os belsőt csak azért,hogy legyen tartalékom.

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#157603) parkr válasza dni (#157599) üzenetére


parkr
őstag

hát ez nehéz lesz.
már maga a barna szín miatt is, mert nyereg szinte csak nagyon retro rugós fajta van ilyenben, nőiből meg pláne nincs választék.
persze nem muszáj női, de a nyereg választás eléggé zsákbamacska tud lenni a kényelem szempontjából.

szalag is van többféle anyagból, ki mit szeret. barnából megint csak nincs nagy választék ha párnázott kell.
esetleg Brooks Microfiber vagy Lizard Skins DSP, de ezeket sem túl könnyű beszerezni.

[ Szerkesztve ]

(#157604) itouchfan


itouchfan
senior tag

[link] erről a tartóról kinek mi a véleménye, van esetleg tapasztalat vele?
Köszi előre is :R

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#157605) xy.zsolt válasza ZolkoW (#157598) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Ha jol emlékszem a mavic oldalon le van az is írva minden felnihez, hogy max mekkorat ugrathatsz. Másik, a szerelőm azt mondta hogy néha mozgatni és olajozni kell a küllőket mert hajlamosak elpattanni, csak akkor is ha soha nem kellett pl 8 as miatt allitani rajtuk....berohadnak gondolom. A sárga nekem sem passzol a bringához ezért egy fekete szigszalaggal fedtem a hub-okon...és fekete alkoholos filccel a többit 🙂

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#157606) cdl válasza itouchfan (#157604) üzenetére


cdl
senior tag

Én használtan Proridet keresnék. Ekörül vannak azok is a piacon.

Xy.zsolt.
A sárga matricákat ne is mond. Az első felnimet teljesen lecsupaszítottam, a hátsót félig miattuk.

[ Szerkesztve ]

(#157607) Somatom válasza xy.zsolt (#157605) üzenetére


Somatom
veterán

"a mavic oldalon le van az is írva minden felnihez, hogy max mekkorat ugrathatsz"

Mármint én, vagy te? Mert a becsapódásnál ez nagyon nem mindegy, ha van köztünk mondjuk 40Kg különbség.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#157608) xy.zsolt válasza Somatom (#157607) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Ja ez nekem is eszembe jutott amikor olvastam

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#157609) xy.zsolt válasza cdl (#157606) üzenetére


xy.zsolt
őstag

:D na, azért az enyém ennyire nem durva...

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#157610) Zsohi válasza itouchfan (#157604) üzenetére


Zsohi
őstag

3 eve hurcolaszom vele a 17 kilo koruli dh bringamat es nem volt vele gondom, kanyarokban finoman, autopalyan 100-as tempoval.

https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/

(#157611) Hasaggymeg


Hasaggymeg
Topikgazda

Bár nem bringa,de sportszer,így beírom,INNEN NE VÁSÁROLJATOK,KAMU OLDAL! :(

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#157612) 6030D válasza itouchfan (#157604) üzenetére


6030D
Ármester

Ilyet használok (vagy eggyel régebbi), csak nem ilyen a zárható forgattyú rajta, hanem a gombos megoldás. Van Proride is, aminek az előnye a linkelthez képest, hogy nem kell szétakasztani nagyon vastag alsócső esetén a befogónál. A Proride akkor szívás ha a harmadik 700 + mm-es kormányú montit kell felrakni a kocsira, és nincs hely döntögetni.
Szerintem nyugodtan megveheted. És nem is sebességkorlátos. :)

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#157613) itouchfan válasza 6030D (#157612) üzenetére


itouchfan
senior tag

+Zsohi, + CDL: köszönöm!

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#157614) jjeahh válasza ZolkoW (#157602) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Fura, hogy itt még nem annyira elterjedt a DUB, hisz a legtöbb normális új montin azt látok. Belül is könnyen bejut a víz a csapágyba szerintem, sőt! Elsőre én sem hittem volna, de belülről hamarabb szétázik... legalábbis nekem és úgy tűnik trialbojnak is :( . Egyrészt a bringa alján, a középcsapágy alatt van egy lyuk, másrészt meg a hátsó kerék a vizet és a sarat folyamatosan hordja fel a nyeregcsőre és a nyeregbilincsnél befolyik a víz, ha bringát mosok szintén. Lehet meg kéne próbáljak valami alis gumiharangot húzni rá, esetleg egy darab gumibelsőt.
A kerekeiddel amúgy nem a megadott max terhelhető súllyal (120kg?) lehet 61 centiset ugrani?

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#157615) itouchfan


itouchfan
senior tag

Elég hamar eljöhet az az idő, hogy már nem ciki Decathlon bringát venni - [link] :B

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#157616) zsocy válasza itouchfan (#157615) üzenetére


zsocy
őstag

Szerintem már rég nem ciki, az ár-érték bajnokai, de azért vedd észre hogy ez a video egy fizetett reklám, amit a youtube nekem ki is írt kezdéskor.
Ettől független igaza van Ollie-nak, még ha a mindennapokban egy Pinarello F12 Dogmát hajt is, és nem egy Van Rysel-t ;]

(#157617) jjeahh válasza itouchfan (#157615) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Ezt az áruházi-bazári titulust szerintem úgy tudnák lemosni magukról, ha több komolyabb karbon gépet csinálnának, ha lenne bőven választék összetettebb fully mtb-kből, amiket azért valszeg nehezebb jól megcsinálni, ha lenne valamilyen egyedi innovatív ötletük, vagy a design ütősebb lenne és nem utolsó sorban ha komolyabban részt vennének a versenysportokban. El tudod képzelni Kate Courtney-t Van Rysel-en? ;] Én egyelőre nem... Persze azért én is szurkolok nekük, remélem nem mennek el hipszterfixik és acél merev gépek irányába, hanem felveszik a kesztyűt az igazi nagy nevekkel és egyre több komoly gépet csinálnak (továbbra is jó áron).

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#157618) ZolkoW válasza jjeahh (#157614) üzenetére


ZolkoW
őstag

De, feltételezem, hogy a max terhelésre igaz. Én szerkóval vagyok mondjuk 85, a bringa legyen 13-15, van még tartalék, és eddig ne mhiszem, hogy 20 centisnél nagyobbat ugrattam volna, azt se síkra :D.
Meg valahogy úgy vagyok vele, hogy tudjuk, hogy az internet kegyetlen, 100 elégedett felhasználóra ha jut egy elégedetlen, akkor mit fogunk látni? az az egy megírja majd a fórumokba és a boltok oldalán :)
És valamelyest abban is bízom, hogy ezt valaki a tervezés után le is tesztelte, és nem én vagyok az első olyan, aki tényleg kimegy vele biciklizni.
Ja, 879/988g, tehát 1867 g tubeless szalagokkal. Ma elvileg neki tudok állni a tubelessesítésnek, bízom benne, hogy ha máshogy nem, legalább kompresszorral menni fog. Aztán villanyakat is kell vágnom, már nyomtattam hozzá fűrészlap megvezetőt :)

Ja, DUB: írtam, hogy a kis bringaszervizben nem is volt hozzá szerszám :)
Nekem is van gumibelső a nyeregcsövön, már csak bringamosás után kezd nyöszörögni a nyeregcsövem :D - ebből is látszik, hogy a bringa tisztántartására tett erőfeszítések inkább károsak. ;] Arra értettem a nyomás hiányát, hogy attól, hogy lecsorog a víz a nyeregvázcsőben, és alul távozik, vagy alulról befröcsög, szerintem annak még nem kéne bejutnia a műanyag csövön belülre. Trialbojnak nem volt cső..
A BB30-as tengelyemen a csapágyon belül is találtam sarat tavaly május után :P Annál nincs tömítés, a csupasz csapágyon fekszik a tengely. És bedolgozta magát. Ezt javították a DUBnál, van porvédő műanyag, és a tengely felőli részen még O-gyűrű is.

még a kerékhez: a mágnes nem fogta a szabadonfutó részt, és sárgás elox a színe is, szóval nemtom.. szét nem szedem, úgy tűnik, valami ötágú szerszám kéne hozzá (amit biztos lehet nyomtatni...). De azt már látom, hogy 75K HUF-ért ezt lehet kapni (kinti ár), ha egy év múlva is kerék lesz, akkor azt mondom, nem vész, de ha problémám lesz vele, inkább legközelebb fűzetek.. valami jó kis WTB vagy DT felniből, meg Novatec agyból.

[ Szerkesztve ]

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#157619) Hasaggymeg válasza jjeahh (#157617) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Ne szóld el magad,korábban a Samsung,vagy Huaweiről sem mondtad volna meg,hogy versenyezni fog a Nokia,Sony-Ericsson,vagy Motorolával,ma meg veri őket. Curtney pedig azzal megy amit takaros popsija alá tol a szponzor,aki pár éven belül lehet akár a Decathlon is.Szerintem jó kerékpárt készíteni nem agysebészet,hisz a vázon és a matricán kívül minden ugyanaz mindenhol,(sőt,a váz is ugyanott készül) a piacra betörni és nevet kovácsolni magadnak az ami nehezebb,oda kell branding,reklámarcok és egy rakat pénz.

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#157620) Somatom válasza jjeahh (#157617) üzenetére


Somatom
veterán

Nem csak a kerékpárok miatt bazár. Ősszel bementem, nem volt egy normális térd és könyökvédőjük, sisakjuk. A szerszámok is a legalja kategória. Vettem egy multitool -t. Megvan az a krómozott imbuszkulcs, amit a kínai piacos készletekbe, meg az Ikea bútorokhoz raknak? Na, pont ugyanolyanok vannak a készletben. A kellékeik is ugyanolyanok, mint amiket egy Praktikerben is megvehet az ember.
Tegnap körbejártam felszerelésekért. Sehol, semmi. Minden csak rendelésre. Egy 50-70 rugós sisakot nem fogok próba nélkül, vakra megrendelni.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#157621) Yahhher válasza zsocy (#157616) üzenetére


Yahhher
aktív tag

Az a dogma nem 10000++ GBP?
Egyébként érdemes ebben a témában a kontra podcast (pl. youtube) idevágó részeit meghallgatni. Pár év alatt hova jutott a deca, szinte csak "áruházi" bringájuk volt. Sok embernek ők jelentették/jelentik a lehetőséget, hogy egyáltalán tudjanak venni valamit.

Üdv B.

(#157622) zsocy válasza Yahhher (#157621) üzenetére


zsocy
őstag

De, az a Dogma egy elképesztően drága és kifinomult szerkezet. A Pinarello GCN szponzor, szóval ez a céges bringája.
Én amúgy semennyire sem vagyok Decathlon ellenes, szerintem jó amit csinálnak. Én ruhákat is találok ott, nagyon sok bringás cuccom onnan van, és elégedett vagyok velük. Nyilván ez is egy szintig igaz hogy jók a dolgaik, de én még nem tartok ott hogy profibb cucc kellene.
Szerintem látni náluk hogy fejlődnek folyamatosan, és árban sem száltak még el. Nagy plusz hogy majdnem minden felpróbálható, nem kell tippre rendelgetni webáruházból. Ha pedig rendelsz, és valami mégsem jó (volt ilyen), az áruházban egy szó nélkül visszaadták a pénzt.

[ Szerkesztve ]

(#157623) xy.zsolt


xy.zsolt
őstag

Na, ma egy tubeless Ready gumi KIT megremdelésével ráléptem egy ismeretlen útra 🙂 Remélem nem bánom meg....

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#157624) Revesz


Revesz
aktív tag

Sziasztok,

2 nap rágódás után végülis a [Cube Sl Road Race] mellett tettem le a voksom, névnapomra meg is venném.
Már csak az a kérdés, hogy az 56-os(ami felső csőben bőven 57 felett van) vagy az 59-es lenne a megfelelő méret? A 187/86-tal 58-as vázméretet mutat a testbike.
Egy L-es Triban RC 520 a hasonlítani alap, kb. egyformák...
Csináltam egy képet amiben minden méretem benne van, meg a kerékpár adatai is, beleértve a Triban RC 520-at.
Köszi a segítséget előre is.

[ Szerkesztve ]

(#157625) jjeahh válasza Hasaggymeg (#157619) üzenetére


jjeahh
nagyúr

& Somatom: Én nem mondtam, hogy sz*rok, vagy a minőségük nem jó, pont arra utaltam, hogy a brandépítéshez egyáltalán nem értenek. Bringám nekem nincs tőlük, de ruházatom igen és a cipőkön kívül mással eddig nem volt gondom. Cipőt azt nem vennék tőlük, mert azért egy normális Merrell vagy Lowa bakancstól nagyon messze vannak... Pedig azt is lehetne jól csinálni jó áron, pl. az új kiskedvenceim a Brassói S-karp cipők, nagyon jó áron adnak fantasztikusan jó minőséget. Van egy SPD cipőjük is (román cikk), igaz fűzős, de szerintem b*romira kényelmes és Vibram talppal meg vízálló membránnal ilyen minőségben 14k-ért verhetetlen. Összehasonlítva a Deca 14k-ért erre képes, szvsz fasorban sincs hozzá képest. Ahhoz meg, hogy a bringáikat mindenki komolyan vegye, tényleg komolyabb marketing kéne, szvsz az nem elég, hogy kitalálnak egy új (szerintem gagyi hangzású) nevet.

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#157626) Fall-N válasza jjeahh (#157625) üzenetére


Fall-N
veterán

Nehéz úgy építeni márkát, hogy csak a Decathlonban kapni a biciklijeiket. Többi márkát bármelyik boltban kapni, ha akarja forgalmazni a bolt tulajdonosa. Webshop persze van, de nem mindenki vesz látatlanban biciklit.

[ Szerkesztve ]

(#157627) Toobee


Toobee
veterán

Az asszonynak szép lassan adagoljátok be, de meg kell, hogy értsék ők is: sok múlik most rajtunk.

https://barbieripnk.hu/

(#157628) 6030D válasza Toobee (#157627) üzenetére


6030D
Ármester

Jó-jó, de én mit tudok tenni a saját védelmem érdekében? Vagy olyan teriblekkesen? :D

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#157629) Toobee válasza 6030D (#157628) üzenetére


Toobee
veterán

Több Jolandát meg Judyt a népnek :R

https://barbieripnk.hu/

(#157630) 6030D válasza Toobee (#157629) üzenetére


6030D
Ármester

Jó, és őket hogy adagoljam be az asszonynak? Ők a vakcinák? :C

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#157631) Napfénysüti válasza itouchfan (#157615) üzenetére

Mindig lesznek olyanok akiknek ciki lesz, még ha jobb gépet készítenének mint mondjuk Specialized akkor is.

Més que un club!

(#157632) f4lcon válasza Fall-N (#157626) üzenetére


f4lcon
őstag

ezt a márkát a Decathlon építi, tekintve, hogy a sajátja és nem valaki úgy épít, hogy közben csak a dekába szállít, ne keverjük a kettőt

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#157633) ZolkoW válasza Napfénysüti (#157631) üzenetére


ZolkoW
őstag

Ez valószínűleg így van, és szerintem ügyes lépés volt, hogy új márkanevet hoztak létre. Persze ez marketing szakon biztos alap, de én nem értek hozzá, csak látom, hogy néha kell a frissítés, hogy kicsit tisztább lappal lehessen indulni.

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#157634) Hasaggymeg válasza ZolkoW (#157633) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

A Van Rysel mit jelent magyarul,"mostantól már nem pontatlanok a vázaink"? ;]

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#157635) Napfénysüti válasza ZolkoW (#157633) üzenetére

Admin vagyok az országútis FB csoportban (12.000 tag), hidd el ott 10-ből 5 ember rá se nézne Decás bringára lehet akármilyen jó. De ha ugyanaz mondjuk Bianchi, Pinarello matricával lenne csorogna rá a nyáluk. Sajnos ez a helyzet. :U

[ Szerkesztve ]

Més que un club!

(#157636) Paxker315


Paxker315
addikt

Biztos vótmá, de lemaradtam:

Aldi kerékpáros paletta csüttől:
Szerszámszett [link]
Pümpä [link]
Napelemes tyúkbél-los számológép [link]
Fuksz Nyakörv [link]

pont időben, hétvégén rendeltem km-órát aliról :D

https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

(#157637) Somatom válasza Napfénysüti (#157635) üzenetére


Somatom
veterán

Hmmm.... Mennyibe kerül egy matricagyártó gép? ;]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#157638) Paxker315 válasza xy.zsolt (#157623) üzenetére


Paxker315
addikt

szegény Hutchinson nem tehet róla, de, nekem mindig a szifilisz jut róluk eszembe : ') Gondmentes használatot, zéródefektet.

https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

(#157639) zsocy válasza Paxker315 (#157636) üzenetére


zsocy
őstag

Kihagytad a lényeget, az állványt :)
Amúgy mintha olcsóbb is lenne mint szokott, de mindenképp megéri.

(#157640) 6030D válasza Paxker315 (#157636) üzenetére


6030D
Ármester

Ez az álló pumpa ami menőbb, mint a lidlis, ugye? Kb 3 év után már nem olyan hatékony, le akartam cserélni valami márkásra, de akkor maradunk ennél. Főleg, hogy ilyen menő fém. ;]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#157641) Paxker315 válasza 6030D (#157640) üzenetére


Paxker315
addikt

én mondjuk egy "extend 11 bar" fantázianevűt használok 2013 februárja óta, hibátlan, volt vagy 5555ft. LIDL-ös volt egy ideig (mikor kétlakiként két bringát két helyen használtam), és egy év alatt megadta magát. Persze, ha a mostani fejem használná, lehet kibírja, akkoriban még rádudáltam a gumikra, amennyit nem szégyelltem, most 100psi felé nem igazán mé'nek.

https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

(#157642) Somatom


Somatom
veterán

Az a szerszámkészlet narancs-fekete, tehát biztos nagyon király. :)
Egyébként ti láttok benne vmi nélkülözhetetlen darabot? Dugó, meg villáskulcsokkal már Dunát tudnék rekeszteni, úgyhogy azokért nem venném meg. Láncszétszedőm is van. Pl. az a nagy, körmös izé kellhet nekem?

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#157643) Fetz válasza 6030D (#157640) üzenetére


Fetz
csendes tag

Én tavaly vettem Aldis állópumpát, de nekem elég hamar tönkrement... Pedig nem használtam sokat. ;]

(#157644) xy.zsolt


xy.zsolt
őstag

Melyiket tartják jobb álványnak, ezt vagy a lidl-ét?
Paxker315: outin használsz tubeless-t?

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#157645) 6030D válasza Fetz (#157643) üzenetére


6030D
Ármester

Mit jelent az, hogy tönkre ment?

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#157646) G@ben


G@ben
addikt

Egy ilyen váltókarról hogyan lehet leszedni a plexit? [link]
A kormány felől van egy pici csavar, de hiába szedem ki, a plexi meg sem mozdul. Lehetőleg nem szedném szét az egészet, 1-2 csavarban reménykedem. :B

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#157647) Paxker315 válasza xy.zsolt (#157644) üzenetére


Paxker315
addikt

nem, bár a kerékszettem TLR. A Kinlin XR31T felni egy .... Gumileszedőt eltörtem, ahogy próbáltam leszenvedni róla a külsőt. Bezzeg a Prime (wiggle) gurigán ha leeresztettem a belsőt, a külső magától leesett :D

#157642) Somatom
az HT2-UT csészekúccs lesz. Ha nem külső csészés integrált hajtányod van, nem sok értelme van tartani belőle. Amúgy UT-nál 1x van rá szükség, mikor betekered a csészét :D A csapágycseréhez nem kell ilyen úri huncutság.

[ Szerkesztve ]

https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

(#157648) Somatom válasza Paxker315 (#157647) üzenetére


Somatom
veterán

Köszi! Sztem nem Shimano motorhoz való. :)

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#157649) Fall-N válasza f4lcon (#157632) üzenetére


Fall-N
veterán

Én nem állítottam az ellenkezőjét. Ismerem a dolgot. Van Franciaországban egy fejlesztő üzemük, ahol tervezik és tesztelik az bringáikat. De mivel az ő márkájuk, így máshol nem forgalmazzák. Nem egy szimpla OEM bringa, amit Kínából összelegóznak. Nyilván ott készülnek, de nem kínai design.

Szerintem régen kinőtték az áruházas bicikli kategóriát, így a jövőben szerencsésebb lenne leválasztani külön cégként.

(#157650) Fetz válasza 6030D (#157645) üzenetére


Fetz
csendes tag

Először a nyomásmérő akadt be másfél bár körül. Aztán szétszedtem, hogy majd én megjavítom azóta nem pumpál csak akadozva. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.