Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz beleriand72 #143706 üzenetére
Mikor valahol olvastam,hogy Európában éllovasok vagyunk az egy lakosra jutó kerékpározók számát illetően,csak hitetlenkedtem,aztán...kiderült,hogy igaz,mivel a magyar rendszeresen kerékpározók nagy részét azok teszik ki akik közlekedési eszközként használják kerékpárjukat és nem sport,vagy szórakozás céljából...tehát igen,egyelőre azok vannak többen,sokkal többen,akik A-ból B-be jutás miatt ülnek drótszamárra.Az egy másik kérdés.hogy ezen emberek zöme vidéki,tanyabájkkal (vagy valami teszkós csodával) közlekedik és talán majd évtizedek múlva fog elektromos kerékpárt vásárolni.
Runner...ha már itt vagy megkérdezem. 7végi maraton 8-10 e-bike lovasának rajtját várva azon morfondíroztam hogyan és főleg milyen mértékben garantálható a rásegítéses vasaknál az egyenlő,vagy közel egyenlő műszaki feltételek melletti fair versenyzés? Hallottam,hogy egyetlen aksival kellett végignyomni a távot,de ismereteid szerint mekkora motornyomaték,rásegítés és aksierő különbség lehet egyes ilyen enduro/trail pedelec-ek között? Lehet-e ezt pariban tekinteni az analóg kerékpárok közötti különbségekkel,mint főleg súly és váltásteljesítmény,vagy egy pedelecnél ez egyértelműen eldöntheti a verseny kimenetelét?
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest