Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4451) Jorus válasza Alchemist (#4448) üzenetére


Jorus
nagyúr

Én ott nem szeretek az ilyen utcákban az ellenkező irányból tekerni, ahol alsóbbrendű utak csatlakoznak jobbról, mert az ilyen kereszteződésekben az autósok rutinból csak jobbra szoktak nézni.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#4452) Tomi_Sci válasza planbmokus (#4404) üzenetére


Tomi_Sci
őstag

Erről az esetről írhatnál bővebben, én is veszprémi vagyok, nem szeretném, ha engem is megszivatna a yard.
Hogy lett belőle amúgy rendőrségi ügy? Azért mert mentő vitt be?

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

(#4453) M_o_g_y_i válasza Kriccs (#4396) üzenetére


M_o_g_y_i
őstag

Régebben vettem Spyral Branch 32/22 tányéros, rockringes, ISIS-es kart. ;)
Ha még kapsz, az jó vétel. :K

[ Szerkesztve ]

4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

(#4454) Kriccs válasza hoffman_ (#4446) üzenetére


Kriccs
tag

Kösz! Shimano Alivio mennyire strapabíró? Jobb lenne egy Sram S600 3.0?

(#4455) Slownz


Slownz
senior tag

Erről a bringáról kérhetnék egy véleményt? Mennyire kapható hozzá alkatrész, ha valami gixer van? Mennyire éri meg az árát? Ilyesmi.

Köszönöm.

(#4456) sanzi89 válasza Sirandrish (#4450) üzenetére


sanzi89
addikt

Én már volt, hogy a foltot is foltoztam, szóval véleményem szerint reális keretek között bármennyit.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

(#4457) Kriccs válasza M_o_g_y_i (#4453) üzenetére


Kriccs
tag

Kösz! Az a baj, hogy a 36-os tányér nekem kicsi volt a vízszintes utakon a 8 sebességgel. A freeride - mint youtube-n megbizonyosodtam - botor kifejezés volt tőlem. "Hegyen" lakom, így szeretnék oda biciklivel feljutni és lefele a földutakon megküldeni alkalom adtán. Ami nekem kéne az egy olyan hajtány, amivel ezeket meg lehet tenni és nem esik szét. Az alap Truvativ Ruktiont sikerült szétkoptatni, ezért biztosra szeretnék menni. Szóval egy strapabíró mindenes kéne. Néztem, hogy hátul Sram X.4 váltó van, előre megfelelő ez a típus? Néztem még egy Shimano CN-HG50 láncot és Shimano BB-UN55 monoblokkot. Négyszögesből ez volt a legdrágább, amit találtam, nem tudom mit bír. A Truvativ Howitzer jobb oldalának látszólag semmi baja, a bal oldalát sajna nem tudtam ma megnézni, mert menetragasztóval van rögzítve. Ilyen rendszerű hajtókarból 20k alatt jól gondolom, hogy nincs a fenti kritériumoknak megfelelő?

(#4458) M_o_g_y_i válasza M_o_g_y_i (#4453) üzenetére


M_o_g_y_i
őstag

Monoblokk még kell a karhoz, az alapból nem jár hozzá. :N
Szóval olyan 22K együtt... :U

4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

(#4459) planbmokus válasza Tomi_Sci (#4452) üzenetére


planbmokus
senior tag

Tavaly ősszel (november közepe) Litérről indultam Királyszentistván - Vilonya - Papkeszi felé. Viszonylag szép idő volt, de kicsit párás (Az addigi utamon már két vasúti sínpárt kereszteztem gond nékül). A Cholorchémia lakótelep Papkeszi felőli végén van egy második világháborúban épült sínpár, ami régen a Peremartoni katonai bázisra vezetett. A katonai bázist kb '89 óta nem használta senki, ahogy a síneket se. Sajnos arrafelé igen sok színesfémgyűjtő dolgozik, ezért arra a sínre semmilyen tábla nem hívja fel a figyelmet. Az út közepes minőségű, de pont a sínpár előtt van egy kráter, mellesleg a két sín közt is homorú az útfelület. Pont az átjáró előtt vágott be elém egy kamion, amitől semmit nem lehetett látni, de menni sem ment gyorsabban, mert az előtte lévő traktor meg stoppolta a forgalmat. Kb 30-35-el értem rá a sínre, amit talán 3-4 méterről láttam meg. Fékezni akartam, de pont ez volt a probléma, mert a hideg és talán párás/nedves sín elvitte alólam az első kereket.
Szerencsém volt, hogy nem jött mögöttem semmi, mert az tuti kivasalt volna, gyorsan felpattantam, majd kihúztam a bringát a fűre, ahol leültem, mert kicsit megszédültem és a bal szemem alatt elég gyorsan fel is dagadt egy igazi boxolós mokesz.
Felhívtam a mentőket, akik kb 10-12 percen belül a helyszínre értek, bevágtak a mentőbe (papíron meg kellett volna várniuk a rendőrt, de mondták, "hogy ők aztán nem várják be, mert van dolguk máshol is").
Beérkeztünk a kórházba, adatokat, stb gyorsan felvették, röntgenre vártam amikor megjött két rendőr, hogy akik kimentek helyszínelni, azok nem találtak, felhívták a kórházat, ahol jelezték, hogy már bent vagyok, ezért a helyszínelőt hazaküldték B.almádiba, és a Veszprémi örsről küldtek ki egy másik párost, akk megfújatták velem a szondát. Ennyi volt, elmentek, majd miután végeztem a röntgennel és a Balesetin vártam a soromra, megérkezett egy nyomozó, akinek lediktáltam a történteket, s aláírtam a vallomást.
Hazamentem, kb 5 nap múlva érkezett egy levél, hogy menjek be pontosítani a vallomásomat, mert tisztázatlanok a körülmények.
Bementem, amikor elolvastam a rendőrségi jelentést, kedvem lett volna kiröhögni őket, mert egy 3 kilométerre lévő sínhez mentek ki az Almádii rendőrök, de a nyomozó a kórházban is egy másik átkelőt vett fel, azt ami a lakótelepre vezet át, s hibátlan minőségű.
Ekkor fedeztem fel, hogy a vallomásban nem szerepelt, hogy jeleztem, a vasúti átkelőt sem a 3,2,1 csíkos piros-fehér tábla, se sorompó, se lámpa nem jelezte, amire azt mondta, hogy "mindegy".
Ekkor kaptam a már idézett szöveget is: ha a kerékpáros elesik és képes kihívni a mentőt, akkor helyzettől, időjárástól, szemtanúktól, mindentől függetlenül TE vagy a hibás (ezt nekem a rendőr így vezette le: "Bármire rá tudjuk verni, hogy nem az úttest állapotának, a látási viszonyoknak, a forgalomnak vagy az időjárásnak megfelelően kerékpároztál, nincs mit tenni, Te vagy a hibás..."
Érdekes módon amúgy két hét múlva amikor már jobban éreztem magam, eltekertem arrafelé és vadonatúj táblák voltak kihelyezve mindkét oldalról, s a kátyúkat is "betoldozták".

Beszéltem a TestBike-on a a Kerékpáros Jogvédő Ügyvéddel, aki azt mondta, hogy ha már aláírtam a papírokat nincs mit tenni, de egyértelműen nem lehetett volna engem felelősségre vonni.

De van itt pár okosabb, bölcsebb ember, aki ezt cáfolja, biztos jogszakértők.

"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)

(#4460) fpeter07


fpeter07
veterán

Borzasztóan jó volt a mai tour szakasz! Maga az összetett verseny is érdekes és a mellékversenyek sem dőltek még el.

(#4461) Tomi_Sci válasza planbmokus (#4459) üzenetére


Tomi_Sci
őstag

Hát ez egy kellemetlen történet, valóban. Nem tudom, hogy hol van pontosan a sín amiről írsz, de el tudom képzelni milyen lehet. Elég gusztustalan módon bántak veled, remélem nem lett semmi probléma később.
Ilyenkor jobb "technikai probléma miatt" elesni? Vagy arra van külön díjszabás az őrsön? ;]
Mondjuk a vallomás tüzetes elolvasása tisztázhatta volna a dolgokat.

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

(#4462) fpeter07 válasza Sirandrish (#4435) üzenetére


fpeter07
veterán

Az a durva, hogy ezt csomagokkal teljesítették. (videó) Magamat még fel tudnám küzdeni, de a csomagokat...

(#4463) lukaszokni válasza planbmokus (#4402) üzenetére


lukaszokni
aktív tag

Hát erre a hétre asszem elég volt ennyi bringázás, de köszönöm a meghívást! :) Szombat estig itt vagyok, aztán indulás haza.

(#4403) Teasüti: Nem tudom miért, de a rozskenyér volt a ludas, másra nem reagáltam így, érdekes. Bemeggyeztem, azzal nem volt gond, strandon tócsi, pisztráng, sültkrumpli, fröccs, ezekkel sem. Végülis ezeket ettem, úgy tudom a fehér hal jó ilyenkor.

(#4407) deicide: Sajnos fém betétes alul a tatyó, ezért cseszte szét a gerincem, valszeg egy puhával nem jártam volna így.

:R És köszönöm az elismerő szavakat! :R

mAtx4ever!

(#4464) Toomy válasza Sirandrish (#4450) üzenetére


Toomy
senior tag

Ha 3-4-5 bar-ra fújod csak fel akkor amennyiszer csak akarod. De nálam az outinál a 8-bart max. 7-8 napig tudja tartani és utána megkeresi a kijáratot a levegő azt csókolom. 10 éve mikor csak mountiztam aszfalton rengetegszer foltoztam és mindig tökéletes is volt. De a vékony kkeréknél ez sajnos nem jött be.
Ezért én az outimba idén raktam a külső belső közé ilyet persze a 19mm -est. Azóta elmentem már több mint 10 ezret és az úttest felől semmi nem jutott át rajta, pedig a külsőim már igencsak papír vékonyak. :K

(#4465) Alchemist válasza planbmokus (#4459) üzenetére


Alchemist
addikt

Jól ismerem ezt a helyet (Bp. és Arács közötti tekerések), egyszer esős időben nekem is volt ott egy "beavatásom". Ismertem a sínt, de alábecsülhettem a síkosságát, pedig nem mentem gyorsan. Nem volt nagy ügy, Pestre érve már a térdemen a sebről is elfeledkeztem.
Pedig már 40 körüli tempóban stéherelve is átrobogtam rajta, megfelelő szögben. Ha nem számít rá az ember, tényleg nagyot lehet zúgni.
Amerre tempót megyek, arrafelé általában már előre köszönök az ismerős kátyúknak. :)

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#4466) Alchemist válasza Toomy (#4464) üzenetére


Alchemist
addikt

Futófelület alatt kevláros köpeny nem vált be? ilyennel még nem kaptam defektet.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#4467) Alchemist válasza fpeter07 (#4462) üzenetére


Alchemist
addikt

Szerpentinesdire már tandemmel is akad példa, ráadásul nem is tegnap volt...

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#4468) Toomy válasza Alchemist (#4466) üzenetére


Toomy
senior tag

Jó az is de nálam 2 havonta gumi csere van. A szalagot csak 1x kell kifizetnem, míg a kevláros guminak az árát minden vásárlásnál. Deca-ban szoktam 3000Ft -os edzőgumikat venni és abba fűzöm bele.

(#4469) rétisün válasza planbmokus (#4459) üzenetére


rétisün
veterán

a bringával ilyenkor mi történik? vitték veled a mentőben, vagy mi van ilyenkor?

(#4468) Toomy: "nálam 2 havonta gumi csere van" látod, kell neked ennyit menni? :P :R

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#4470) Sirandrish válasza Toomy (#4464) üzenetére


Sirandrish
legenda

Hát egyelőre csak 4BAR-ra fújom mert a külsőre ennyi van írva.
Ilyen szalagot nekem is ajánlottak..valami kevlár buli, de 11K lenne a 2 kerék, annyit meg a bringa nem ér szóval nah.
De akkor majd foltozom, mert ez így nem állapot.. :N

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#4471) D.Orion válasza fpeter07 (#4460) üzenetére


D.Orion
veterán

Délutános melós hetem volt, így köszönhetően annak, hogy délelőtt nem ismétlik a teljes tour szakaszokat nem tudtam megnézni szinte semmit belőle. :(

(#4472) Toomy válasza Sirandrish (#4470) üzenetére


Toomy
senior tag

A 11ezer több mint a 3x -a annak amit linkeltem. Ki a rák akar neked ilyet 11 ezerért eladni, hogy nőjön köröm a f@szára! :F

(#4473) Tomi_Sci válasza Toomy (#4472) üzenetére


Tomi_Sci
őstag

Meglepődnél, hogy bicikliboltokban milyen árak vannak. Vidéken iszonyatos lehúzás megy.

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

(#4474) drachos


drachos
tag

Sziasztok!

Tegnap megvettem egy bicajt, hazaállítottam vele meglepetésként, hát meg is lepődtek... régen volt egy komoly bicikli baleset a családban, sajnos maradandó sérülés, és anyu közölte, hogy felejtsem el... (felvetettem h biciklit szeretnék de mindig elutasítás volt, gondoltam ha már megvan akkor majd megbékél vele, de nem...) a kérdésem az lenne, hogy van bármi esélyem hogy visszavegyék a boltban? Kipróbálva volt, kicsit koszos, de szerintem letakarítható patent állapotúra, és 3 nap holnap fog letelni. Gondolom marhára nem örülnek nekem, de ha nem tudom megindokolni, akkor vissza veszik?

(#4475) lsebestyen válasza drachos (#4474) üzenetére


lsebestyen
addikt

Ha szépen letakarítod vissza kell venniük, indok nélkül, megmondod h rossz méret stb...Sajnálatos balesetek mindig vannak, de szerintem ezért nem kéne megtiltani...De ez nem az én dolgom...

(#4476) SOAD19 válasza drachos (#4474) üzenetére


SOAD19
addikt

A boltostól függ, nem kötelezi semmi, hogy visszavegye. Kivéve persze, ha neten rendelted. De, ha semmi baja sincs a bicajnak, akkor csak az eladó, boltos jóindulatára számíthatsz, de kicsi az esélye szerintem, hogy visszavegye. De, egy próbát megérhet azért.

(#4477) lsebestyen

Én úgy tudom, ha a termék, amit vesz az ember hibátlan, akkor nem állhat el a vásárlástól. Ha, 3 napon belül vagy, és hibás a készülék, abban az esetben lehet elállni a vásárlástól. Pl. a karácsonyi ünnepek után is, csak a boltosok jóindulatán múlik, hogy cserélik az ajándéknak szánt termékeket. De, szerintem pénzt, ekkor se adnak vissza. Ha tévedek, és rosszul tudom, akkor javítsatok ki. :)

[ Szerkesztve ]

(#4477) lsebestyen válasza SOAD19 (#4476) üzenetére


lsebestyen
addikt

Miért kerókra nem érvényes a 3 nap elállás? :U

(#4478) drachos válasza SOAD19 (#4476) üzenetére


drachos
tag

Hát próbálni megpróbálom, sok veszteni valóm nincs... Illetve pont hogy van :O
Rossz méretre hiába hivatkozok, kipróbáltam ott meg minden, ráadásul sanszos hogy van nekik más méretben is, szóval akkor cserét ajánlanának.

(#4479) attiati


attiati
veterán

az mitől lehet, hogy a bicikli kormánya menet közben jobbra húz? (magától elfordulna jobbra, ellen kell tartani)
milyen alkatrészt kellene cserélni?

(#4480) lukaszokni válasza drachos (#4474) üzenetére


lukaszokni
aktív tag

Ha megtartod, megbekel vele.
Meg kene ertetni vele, h azert, mert a csaladbol valakivel megtortent, nem biztos, h veled is meg fog. Ez nem egy torveny. Ennyi erovel egy auto is barmikor eluthet. Az elet megy tovabb, neked miert kene a bringazas oromeirol lemondanod mas balesete miatt? Akkor nekem is lekene...
2009-ben tort el ket csigolyam, ma is bringazok. Nem szabad ezzel a belyeggel elni, le kell vetni, mert orokre rajta maradhat az emberen. Ez a te eleted, a te harcod, csak okosan!

attiati: szerintem a kormanycsapagyad van beallva mar oda, a golyok vajtak maguknak uj jaratot. bmx-emmel ez volt anno.

[ Szerkesztve ]

mAtx4ever!

(#4481) zoli03 válasza lsebestyen (#4477) üzenetére


zoli03
őstag

Semmire nem érvényes, mert nincs is ilyen. Ha valami 3 napon belül elromlik, akkor nem lehet javítani, hanem cserélni kell, csak ilyen 3 napos szabály van.

(#4482) lsebestyen válasza attiati (#4479) üzenetére


lsebestyen
addikt

Lábbal befogod az első kereket és menetirányba csavarod a kormányt?

(#4481) zoli03: ez egyáltalán nem így van...

[ Szerkesztve ]

(#4483) Teasüti válasza planbmokus (#4459) üzenetére


Teasüti
nagyúr

Biciklivel és felszereléssel mi történik a sztenderd eljárás szerint miután téged elvitt a mentő?

De van itt pár okosabb, bölcsebb ember, aki ezt cáfolja, biztos jogszakértők.
Értem a célzást; mi nem jogi értelemben tartunk felelősnek a balesetedért.
Nyilván nem.
Hanem mint a forgalmi célú közlekedés résztvevőjeként - talán jogosítványod is akad, elvégre nem vagy már tinédzser - biztos tisztában vagy a baleset-megelőzés fogalmával.
Lehet másokat hibáztatni gondatlan veszélyeztetésért ésatöbbi, hogy nem megfelelően kezelted a veszélyes helyzetet - még igazad is lehetne -, de attól még te vagy az, aki a kockázatot vállalta.
Biztos átgondoltad már párszor, mint csinálnál másképp, ha újra megtörténne.
Na ez az, amiről beszélünk.
Nem attól lesz vki jó járművezető, hogy képes eljutni A-ból B-be. Inkább attól, hogy nem hibázik és előre látja mások szándékát, adott esetben kivédi azokat. Ez tesz egy járművezetőt jó sofőrré.

Ez hiányzik a többségből. Ezért annyi a barom az utakon. Mindenkinek csak az arca a nagy a forgalomban, de csoda, hogy életben vannak (még). Elég kevesen látják be, hogy ez veszélyes üzem. Sokan meg is halnak.
Akkor is, ha nem ők okozták a bajt.
Ne vedd magadra, ez nem neked szólt. Csak kikívánkozott. :B
Vigyázz magadra jobban! :R

(#4479) attiati
A két kerék egyáltalán egy vonalban fut?
Nem lehet, hogy csálé és az egyik papucsban félre csúszott a tengely?

[ Szerkesztve ]

(#4484) D.Orion válasza drachos (#4478) üzenetére


D.Orion
veterán

Vegyél egy bukót meg egy pár kesztyűt. Unokatesóm pár évvel ezelőtt esett akkorát aszfalton montival, hogy többszörös törések és közte nyílt törés lett a vége. Mai napig kerékpározik, de melléje már van egy quad-ja is. Az ilyen esetek nem szabad, hogy megijesszék az embert. Persze ezt egy anyának nehéz elmagyarázni. Nekem is csavarodott gyerekkoromba bmx a hátamra, mégis kerékpározok.

[ Szerkesztve ]

(#4485) Teasüti válasza attiati (#4479) üzenetére


Teasüti
nagyúr

Esetleg nem estél a bringával? Nincs deformálódva egy alkatrész sem?

(#4486) Mr X válasza lsebestyen (#4482) üzenetére


Mr X
veterán

De, ez pont így van.

Webshopos vásárlásnál van az, hogy elállhatsz indoklás nélkül 8 napig. A 3 nap csak hiba esetén játszik, és csak arra vonatkozik, hogy nem javíthatja az eladó.

[ Szerkesztve ]

(#4487) lsebestyen válasza Mr X (#4486) üzenetére


lsebestyen
addikt

Ohh, tényleg, akkor nem szóltam :B

(#4488) evilskati válasza drachos (#4478) üzenetére


evilskati
aktív tag

Szerintem mond el az igazat, sokkal jobban fognak hozzádállni, mintha valami kamu indokkal térnél vissza.

(#4489) fi:zi'k


fi:zi'k
nagyúr

600-650E vagy 1M körül milyen fully-t ajánlanátok maratonra? Indokkal ha kérhetem. :)

Illetve az alábbi gép mennyit érhet?
Váz: '11 Magellan Pyxis
Villa: '04 Manitou Black Comp 120mm
Hajtómű: Truvativ FireX
Középcsapágy: Truvatis GigaPipe Team ISIS
Pedál: Crank Brothers Eggbeater CL
Lánc: Shimano XTR
Első váltó: Sram X-gen
Hátsó váltó: Sram X.0
Váltókarok: Sram X.0 Gripshift
Fogsor: Shimano LX
Kormánycsapágy: FSA Orbit
Kormányszár: FSA XC 190
Kormány: FSA XC 180
Első fék: Avid Juicy 5 185mm
Hátsó fék: Shimano Deore V-fék + Koolstop pofák
Első kerék: Novatec iparis agy+DT küllők+Fir 232 felni+Maxxis Ignitor Silkworm
Hátsó kerék: Shimano Deore agy+DT küllők+ Alexrims DM24 felni+Maxxis Flyweight 495 Silkworm
Nyeregszár: IRD kétcsavaros
Nyereg: Fi'zi:k Aliante Gamma Ti

A hajtás jó állapotú, enyhén kopott lánctányérokkal.

[ Szerkesztve ]

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#4490) planbmokus válasza Teasüti (#4483) üzenetére


planbmokus
senior tag

Biciklivel és felszereléssel mi történik a sztenderd eljárás szerint miután téged elvitt a mentő?

Sztenderd eljárásuk az lenne, hogy ott a legközelebb kösd ki valahol.
Hál' istennek isten jófejek voltak a mentősök és titokban hazafelé "bedobták a bringát a kapun".
Amúgy nem lehet kerékpárt szállítani a mentőben, és a sürgősségire sem lehet bevinni.

"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)

(#4491) Sirandrish válasza Toomy (#4472) üzenetére


Sirandrish
legenda

Hát az egyik bicóbolt..ahova járok.
Mivel 2 hét alatt 2 defektem volt megemlítette hogy van valami kevlár szalag a 2 gumi közé (gondolom akkor olyan mint amit linkeltél) és azt mondta hogy 11K a 2 kerékre, de attól "golyóálló" lesz :B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#4492) TripleB válasza fi:zi'k (#4489) üzenetére


TripleB
senior tag

26 v.29 " ? 100 v. 120 mm út? Én elfogult vagyok: Specialized , azon belül Epic pl .:) Az új Cannondale Trigger is nagyon jó.

"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"

(#4493) zoo8800 válasza fi:zi'k (#4489) üzenetére


zoo8800
veterán

Én ezt venném: Giant Anthem
Egyrészt VPP-s a hátsó felfüggesztés, másrészt szabadon mozgatható a nyeregcsöve. Biztos van még pár ilyen váz, de nem mindet ismerem. :D

rip and tear, until it is done

(#4494) Teasüti válasza zoo8800 (#4493) üzenetére


Teasüti
nagyúr

900-ért még csak SLX jár? Fasza.

(#4495) fess


fess
őstag

sziasztok
a lidl-ben most vettem egy crivit sebesség/távolság mérőt. Kikapcsol majd magától,vagy az órát mindig mutatni fogja?

(#4496) Teasüti válasza fess (#4495) üzenetére


Teasüti
nagyúr

Kikapcsolni nem fog, csak készenléti állapot van.

(#4497) Jorus válasza Teasüti (#4494) üzenetére


Jorus
nagyúr

XTR hajtás magában fél misi, szal nehezen férne bele 900k-ba a bringa többi alkatrésze. :)

Mondjuk olcsóbban ott van a sima Anthem X XT-vel szerelve, igaz, az csak alu.

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#4498) lefkosia


lefkosia
őstag

3 méteres bicikliút, hogy mik vannak nálunk :W

The Truth Is Out There

(#4499) Doki-HUN1978 válasza Jorus (#4497) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Már megbocsáss, mi a "fél misi"?!

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#4500) Jorus válasza Doki-HUN1978 (#4499) üzenetére


Jorus
nagyúr

Fogsor: 73k, hajtómű 158k, csapágy: 10k, lánc: 14k, első váltó: 34k, hátsó váltó: 54k, váltókarok: 62k, pedál: 40k. Szumma 445k.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.