Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#258837) .LnB válasza dom1n0 (#258742) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Tour de France 2023 szerintem:

Örülhetünk, jó három hetünk volt. És szerencsére ha belegondolok, nem az marad meg, hogy sima volt. Pedig az lett a végére nagyon. 7:29 az rengeteg!
Én Pogacart tippeltem győztesnek. Azt mondtam, hogy ösztönös állat, és behúzza a kissé gépies, minden dekára kimért Vingegaard-dal szemben. Hát nem így lett. Nagyon nem.
A Jumbo ezt borzasztóan kitervelte. Annyira tudták, hogy mikor mi fog történni, mintha lenne egy időgépük. :)
Pedig az UAE mint csapat, nagyon sokat fejlődött. Aktívabbak is voltak, ők mindent megtettek. Elég volt egy rossz nap. Vagy kettő, ki hogy nézi..
De két hétig 10mp körül tekertek. Az nagyon extra volt. Az erősebb győzött, legalább nem maradt ez ügyben kérdés. ;)

A legnagyobb meglepetés számomra Felix Gall volt, a "szomszéd". Úristen az az ember miket ment néha?! Elvitte a király szakaszt, és szombaton is ő maradt ott a két naggyal.
Kicsit csalódás viszont Wout van Aert, Mathieu van der Poel. Wout legalább próbálkozott. MvP viszont egy sima segítő szerepében tisztelgett. Ami azért szerintem elég durva pazarlás. Mondjuk betegeskedett is.
Akiktől azt kaptam, amit vártam az Bernal, Sagan, és Alaphilippe. Julien-t én nagyon csípem, de elúszni látszik ez a hajó neki. Sagan meg még nagyobb kedvencem volt. De ott fejben, fizikálisan is bajok vannak. Sajnos. Nem ilyen befejezést érdemelt az a karrier.

Pinot amilyen búcsút kapott, én még olyat sosem láttam. Pedig nézem már egy ideje ezt a sportot. Nagyon megható volt. És az egész Tour egyik legszebb jelenete az a 2km.

Vuelta:
Én egyre jobban félek, hogy így Atti-t nem fogják betenni a csapatba. :( Ne legyen igazam, mert nagyon szorítok érte! Úgy néz ki, hogy a Jumbo rámegy a triplára. Ami nagyon durva lenne. Sose csinálta még meg egy csapat sem.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.