Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz fulton #222372 üzenetére

20km-n 50m az lepkefing, rendes emelkedőn jön ki a különbség, síkon nem annyira. Én fogytam 9kg-t, ezzel legutóbb egy emelkedőn 30mp előnnyel szereztem KOM-ot, ami ott pont arra elég, hogy valszeg a büdös életben nem fogja senki elvenni tőlem és 3-4 fokozattal nehezebbre váltva hajtottam ki. Kevésnek hangzik, de brutál más világ, főleg hogy egy sok szintes körön a mászásokon lehet a legnagyobb előnyt szerezni, sokat javít az átlagon, ha gyorsan mászol. A másik, hogy terepen rengetegszer lassítasz-sprintelsz, lassítasz-sprintelsz, ott is sokat számít az össztömeg, az ilyesmit a kalkulátorokkal nem lehet kiszámolni. Ha síkon felveszel egy tempót, szárnyal a bringa, nyilván ott nem számít annyira a súly. Amúgy a legfőbb előnye a könnyű bringának az, ami a jó minőségű alkatrészeknek: sokkal jobb érzés használni. Bringázás közben az élmény a legfontosabb nem? És emelkedőkkel tűzdelt terepen sokkal többet számít.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák