Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Ma voltam egy 67 km tekerésen. az ülés szuper, nem kellett leszállnom végre róla, alig mocorogtam.viszont elkapott az zápor, vagy 20 30 percig intenziven, csontig áztam
azért az uccsó 20 km en eléggé hallani lehetett a lánc hangot (soudal frissen kenve). Namost egy másik ismeretlen hiba merült fel, amit még nem tudok pontosan hova tenni:Történt ugyanis hogy az egyik tiszai hidon készültem átmenni, és a gps be próbáltam bepötyögni menet közben az uticélt, és mikor felnéztem akkor láttam hogy egy nagy fél méter magas betonoszlop választja el a járdát az úttól. Sajnos nem volt időm csak picit manőverezni, és a jobb pedál telibe kapta, de olyan erővel hogy azt hittem eltörik. Nekem hála isten nem lett bajom, de kemény horzsolás festék leverés lett az eredménye a pedálon. Lényegében pillanat alatt állóra fékezett. Megnéztem a pedált nem kotyog, a hajtókar nem sérült látszatra. Viszont hogy emiatt vagy sem, de olyan 15 km elteltével tekerés közben mikor a bal lábbal történik az erőkifejtés, kattog valami. Szerintem a hajtómű. Hogy most a viz miatt, vagy az ütés, vagy a lánc, pas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest