Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fulton

addikt

Ma voltam egy 67 km tekerésen. az ülés szuper, nem kellett leszállnom végre róla, alig mocorogtam.viszont elkapott az zápor, vagy 20 30 percig intenziven, csontig áztam :D
    azért az uccsó 20 km en eléggé hallani lehetett a lánc hangot (soudal frissen kenve). Namost egy másik ismeretlen hiba merült fel, amit még nem tudok pontosan hova tenni:

Történt ugyanis hogy az egyik tiszai hidon készültem átmenni, és a gps be próbáltam bepötyögni menet közben az uticélt, és mikor felnéztem akkor láttam hogy egy nagy fél méter magas betonoszlop választja el a járdát az úttól. Sajnos nem volt időm csak picit manőverezni, és a jobb pedál telibe kapta, de olyan erővel hogy azt hittem eltörik. Nekem hála isten nem lett bajom, de kemény horzsolás festék leverés lett az eredménye a pedálon. Lényegében pillanat alatt állóra fékezett. Megnéztem a pedált nem kotyog, a hajtókar nem sérült látszatra. Viszont hogy emiatt vagy sem, de olyan 15 km elteltével tekerés közben mikor a bal lábbal történik az erőkifejtés, kattog valami. Szerintem a hajtómű. Hogy most a viz miatt, vagy az ütés, vagy a lánc, pas.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés