Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lajmund

    őstag

    Sziasztok!

    Montizok alföldön :DDD hetente egyszer 70 percet kardio gyanànt és munkába is azzal jàrok. Semmi extra csak egy cube analog-om van. Mennék többet de ugye a monti nem az igazi erre és több hónapja vagy ha úgy nézzük több éve szemezek az országúti bicokkal és most erősen rákattantam a témára. Venni akarok. Mindent néztem már reddit youtube egyéb webes felületeken tanàcsokat hogy nagyjából képbe kerüljek. Persze itt nem kerestem rà csak most és nagy örömmel làtom hogy pörög a topik. :)

    Első pàr kérdes ami hirtelen eszembe jut.

    Használ itt valaki rose blend-et? [link] Ezzel szemezek a road verzioval. 1200 euró. A felszereltség és kinézet szempontjából nem talàtam jobb alternatívát. Vagy mit érdemes mèg nèzni ami megàll 500-ba? Jól làtom hogy Magyarországon nincs képviselet meg semmi ahol árulják?

    Làtom használtba is nagy a választék de ami tetszik vagy méretben vagy felhasználásban nem passzolna meg kitudja mennyire van lestrapálva stb. Nem zàrkozom el tőle de az új az új minden tekintetben. Persze azt is tudom hogy ennyièt amennyiért a blend van jobban felszerelt használtat lehet kapni ha egy jót kifog az ember.
    Összerakáson is gondolkoztam hasznàlt cuccokbol de ahoz kellene egy kis rutin a beszerzéshez osszerakàshoz. Nem félek tőle de ha a blend jó lenne nekem bőven akkor nem veszödnék ezzel.

    Nekem fontos a kényelem ezért csak endurance bicok jöhetnek szóba. Gravel is tetszik de csak aszfalton használnám igy felségesnek érzem meg suhanni akarok vékonyabb kemény gumikon a monti után.
    A táv max 100km lenne első blikkre de inkább csak 30-70 hetente egyszer egyenlőre kiegészitve a többi edzést. Heti 5 napot edzek 2 kardio a másik az uszás.

    Slime van a montiba. Országútiba is szoktatok rakni nem nagy állatság a suly vagy bàrmi miatt? Nem szeretnék defektet kapni 50 km-re.

    [ Szerkesztve ]

    Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

Új hozzászólás Aktív témák