Lefogadom, hogy ez nem is a te híres farmerzsebed, csak leszedted a képet a netről
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
Lefogadom, hogy ez nem is a te híres farmerzsebed, csak leszedted a képet a netről
Nyert.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Legyen, kép cserélve.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Ez biztos farmer? Nem valami vászon?
OnePlus 3 | Ipad Pro 10.5
Biztosan farmer és farmerzseb.
Oké, elhiszem. Legalább jó meleg?
Az.
De hát ebben nincs is telefon...
Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá.
Mit gondolsz mivel készült a kép?
Azt hiszem, hogy szegény Wave topicot bezárhatnák és kiírhatnák, hogy ITT (leslieke zsebében) folytatjuk
Samsung Galaxy S8
Öőőő..., oké.
De így a lényeg nem látszik.
Tedd a zsebedbe a telefont és készítsz a zsebed belső részéről is egy képet.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
És elfér benne a telefon? Nem zavar, ha leülsz?
Elfér és nem zavar.
Hát, gyerekek, az abszurditás határát súroljuk azzal, hogy leslieke farmerzsebe hozza össze a társaságot egy külön topikban.
Anno jó csapat jött össze a Wave fórumban . Ebből is látszik, hogy hiányzik az a társaság. Én pl. már a második telót nyúzom a Wave II óta, mégis napi szinten követem a Wave topicot. Gyanítom, hogy leslieke farmerzsebe fog összetartani minket még jó darabig. Itt még a moderátorok se szólhatnak az offtopic hozzászólásokért
Samsung Galaxy S8
Én is így vagyok, a 2ik telómat nyúzom (ugye szintúgy P6 ), és a mai napig olvasom a wave topikot. De az utóbbi hónapokban már tényleg nem lehet szakmai hsz-t írni...
Szakmai kérdés valóban ritkán merül fel, de még így is van egy kis összetartó csapat, akár van Wave telefonja, akár nincs.
Már ezért megérte a Wave topikot látogatni!
duvi, TomWexX Én is úgy vagyok vele ahogy Ti, parkoló pályára került a Wave1 de szinte minden nap itt vagyok és olvasom mi történik a wave topicban.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
Most épp történés van.
Jelentem, a hétvégén egész nap kint voltam a szabadban, hideg volt.de a telefon bírta a kiképzést...
[ Szerkesztve ]
Persze hogy bírta, hiszen a zsebedben volt.
Azért tegyük hozzá, hogy ez a ZSEB, nem egy átlagzseb! Nehogy bárkit is megtévesszünk! Az egyszerű zsebekben kihülnek a telefonok és mindenféle anomáliát produkálnak
Samsung Galaxy S8
Így van, ez a lényeg. Ez ZSEB!
Békés Boldog Karácsonyt a zseblakóknak!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S8
Viszont kívánom én is mindenkinek!
Boldog Karácsonyt minden Zsebszekta tagnak!
[ Szerkesztve ]
Ezúttal pedig már BÚÉK!
Szintén Boldog Új Esztendőt Kívánok mindenkinek!
Samsung Galaxy S8
Látom nélkülem is pörög a zseb!
Ha már létrejött, akkor használjuk ki. Itt senki nem szólhat az offtopic miatt
Belépés ex és jelenlegi Wave tagoknak
Samsung Galaxy S8
Egyre több az ex-tag. Már én is kinéztem a következőt...
Akkor ki vele!!! Ne csigázz! Már jó ideje keresgélsz. Kíváncsi vagyok a végeredményre.
Samsung Galaxy S8
Lumia 925
Én igazából nem vagyok ex, mert még mindig napi szinten használatban van a wave, szépen függetlenítettem és most a párom vodás kártyájával üzemel.
A W3 nekem is megmarad majd. Bár jobbára csak a fióknak...
Marad az AMOLED kijelző, csak nagyobb felbontásban. A méret pont jó még egykezes használathoz. Fotózásban talán egy fokkal gyengébb a Wave-hez képest. A rendszer stabil és smooth. A design ezek szerint neked tetszik... 16 vagy 32 GB-os verzió lesz? (Mivel nem bővíthető, gondolom az utóbbi.)
Samsung Galaxy S8
A design megszokható, a többi stimmel..
16 GB elég, néhány programnak meg 1-2 GB zenének kell hely, másra nemigen.
A 16-ból kb. 12-13 GB használható fel. Persze ha ez neked elég, akkor nem szóltam .
Samsung Galaxy S8
Még sok is lesz. Tényleg csak a lent írt dolgokra kell a telefon (bármilyen is az).
Azért vigyázz, egy Asphalt 8-at az 520-asomra csak HR után tudnék feltelepíteni, mert a 800 mega fölötti telepítő 2-2.5 GB helyre pakolja ki a játékot, így a letöltés plussz telepítés alatt 3-3.5 GB-t lefoglal...
No és fekete, fehér, vagy ezüst 925?
If she didn't respond to his needs, he knew the three places to touch that worked every time . . . Control, alt and delete.
Asphalt 8 nem érdekel. Sudoku-tól meg csak nem fekszik meg.
Fekete 925.
Most már csak az kell, hogy még egy kicsit lejjebb menjen a ára és a Tizen-nel kapcsolatos hírek még jobban eltántorítsanak attól, hogy várjak arra a rendszerre.
Én meg most a Sony Xperia Z1 Compactra fenem a fogam. Aztán meglehet, hogy a hazai beárazása után lefagy az arcomról a mosoly.
140k körülre számíthatsz. Viszont a sony támogatottságára nem sok jót tudok mondani. (bár melyik gyártóra lehet jót?) (na a huawei jelenleg jó ezen a téren)
Szép telefon az is..persze csak feketében.
[ Szerkesztve ]
Akkor nincs más hátra, megtartom a Wave-et az idők végezetéig. Így nem ringatom magam illúziókba a frissítéseket illetően, erre ugyanis garantáltan nem érkezik már semmi hivatalos, és nem is várom el.
[ Szerkesztve ]
bejegyzés leslieke farmerzsebe