Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#268020) fulton válasza Fall-N (#267999) üzenetére


fulton
addikt

Mert akkor még sehol nem voltam, itt fejlesztgettem magam kérdezgettem mindent ami csak eszembe jutott. Egy hajtómű ropogassal kezdődött minden elvittem a szervizbe hála isten tököltek a javítással, aztán elkezdtem jelen lenni itt, olvasgatni, és elhatároztam hogy megcsinálom én aztán elhoztam a szervízből. Nem bánom, mert enélkül nem "leletem volna rá erre a hobbira". Igaz nem is lettek volna itt fultonos kérdések ;] :DDD szóval a "hibás" a szevizes aki tökölt :D Onnan minden ment a maga útján. Későbbi fejlesztésekről mindenki le akart beszélni aki ért a kerékpárokhoz, itt is, bringa boltosok is...de ahogy "haladtam" jöttek a saját elképzelések, és innen ami a fejemben volt az...mint a "szikla".
Végül ez a vonal alakult ki nálam, az outi. Lassan megértem arra hogy szeretnék egy modern gépet is e mellé, elkezdtem felépíteni informálódni, most nyáron sikerült tesztelni is, és belőni mi is az amit keresek. Ebbe a lábam sem fog beleérni, tetszik a geó, ilyesmit kerestem.
- Ruha az más, egy (pláne) hosszú úton ha valam nem működik legyen az akármi, megöli az egész élményt, és szeretek kerékpározni így fontos hogy minden részlet a helyén legyen. Ez elérhetőbb volt (és aktuálsabb) mint leakasztani egy megfelelő országútit ma-holnap. A másik hogy ez hasznomra van függetlenül hogy épp min megyek.(később is)

Tin: köszi, a naracs bringát , amellett hogy bonyolult lenne az egész vásárlás-lista ár, a szín sem igazán favorite. Németbe azért vannak jó akciók rá, csak épp most a méretemben nincs - ha már külföld. Majd kialakul ez :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.