Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#267651) Dyde válasza Dark Archon (#267590) üzenetére


Dyde
aktív tag

Köszi a tippeket, és neked is #267587 A Zéé, hát igen amint egyre többet olvasgatok egyre rosszabb a helyzet... Igazából kicsit pontosítok, agglomerációban használnám, járdán, gyerek után rohangálva, aszfalton ahol az út azért nem a legjobb tehát patkán nem szeretnék leszállni hanem mint régen átveretni rajta :D Ilyen Tiszta-tó, balaton később jönne szerintem képben, kisebb túrák is, de nem montis terep az biztos hanem könnyű terep. Erre a felhasználásra is inkább fitness legyen mint trekking? Vagyis azt mondjátok el kérlek miért jobb a fitness mint a trekking? Kevesebb macera ha elromlana a teleszkóp, vagy gyorsabb? (ugye a cube nature-t pl lehet lockolni, akkor nem hasonló a két bicikli)? Jó lenne letisztáznom az irányt, mert így túl bő a kínálat, és árban viszont 250 felé nem szívesen mennék, mert elég hobbi szint lenne.

(#267652) f4lcon válasza Fall-N (#267649) üzenetére


f4lcon
őstag

nem, erre gondolok. meg erre. meg erre
Kooka, egy alu többől CNC-zve ;)

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#267653) Fall-N válasza f4lcon (#267652) üzenetére


Fall-N
veterán

Sok függ az anyagminőségen is, meg az edzésen, de biztos van ami gyenge. Mondjuk azt nem tudom, nem néztem utána, hogy a mostani modern hajtóműveket öntik és hőkezelik, majd finishelés, vagy CNC-vel marják. :F

(#267654) Dark Archon válasza Dyde (#267651) üzenetére


Dark Archon
addikt

A fitness könnyebb, gyorsabb. Vékonyabb külsőkkel jön, amiket nyilván a trekkingre is lehet venni, de attól még egy tank marad. Egyúttal a fitness viszont valamivel sportosabb testhelyzetet kíván. Bár mondjuk pont a Cube-nál ezt cáfolnám, olyan rohadt hosszúra csinálják a reach-et egy trekkingen is.

A teleszkóp karbantartása és meghibásodása ezen a belépő szinten nem igazán mérvadó, az már inkább, hogy olyan túl sokat nem ér. Inkább csak egy holtsúly, amit cipelsz, ha ki van lockolva, ha nem. Többet ér a testúlyodnak megfelelően belőtt nyomás a külsőkben.

250 ezerért viszont szvsz épkézláb fitnesst nem fogsz kapni, legfeljebb használtan. A tucatjával gyártott alibi teleszkópok ugyanis olcsóbbak, mint a karbon villa. Alumínium villával meg nem érdemes kísérletezni, mert a karbon jobban csillapít. Amúgy meg mindkét típust fel lehet szerelni sárvédővel, csomagtartóval, amivel akarod.

A fentiek fényében a döntés a tiéd :)

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#267655) Dyde válasza Dark Archon (#267654) üzenetére


Dyde
aktív tag

Értem, köszi! Igen, azt észrevettem hogy hiába nincs benne teló, még így is drágább hasonló felszereltséggel mint pl a Kellys, vagy akár a Cube. Ez miért van, annyival jobb a váz meg drágább? Szerinted akkor pl egy ilyen [link] jobb választás mint ez [link] ? Árban ugyanaz... annak tükrében hogy valahol ez a keret, vagy igazából egyik sem érné meg és próbáljak vadászni használtan, csak ott meg ismerős és hozzáértés nélkül parázok

[ Szerkesztve ]

(#267656) Dark Archon válasza Dyde (#267655) üzenetére


Dark Archon
addikt

Nem, nem jobb választás :) Ezért írtam, hogy ennyiért nem fogsz hasonló szintű alkatrészekkel szerelt fitnesst kapni. Leírtam miért, a karbon villa drágább, mint a teleszkóp. Ezen a Giant-on ráadásul még az sincs, hanem acél villa. Pff.

A Giant elfekvő készletéből kukázott 3*7 Tourney váltóról nem is beszélve. A Kelly's-étől sem kell csodákat várni, de egy fél fokkal meg egy sebességgel jobb.

Talán egy Decathlonos jobb választás lenne amúgy, de majd beleszól valaki, aki jobban vágja azokat. Mégse, mert nincs a dekának ilyen típus, a Giant szállítja :DDD De talán EZ (Giant Escape 1 Disc) jobb választás. Az Alivio hátsó váltóval már érdemes elindulni legalábbis, és a villája is karbon.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#267657) Ringman válasza Dyde (#267655) üzenetére


Ringman
nagyúr

giant escape disc 2-t kellene megcélozni, jobb váltó, hidrós fék, persze ez túl mutat a kereteded, 300-ért mondjuk sárvédőt és csomagtartót is kapsz.

vagy marad a használt.

szerk:
314-ért már karbon villát is kapsz, ahogy #267656 Dark Archon írja, de ott már a 220k-n egy százassal vagyunk túl :/

[ Szerkesztve ]

(#267658) szimpláncsak válasza jjeahh (#267643) üzenetére


szimpláncsak
tag

Nekem az XLC van, amit tavaly vettem, azt hiszem 35-ért. Szerintem az kb. ugyanez, a külsején van pár változtatás :) De a belső része 1v1-ben ugyanilyen, még a bolyhos talpbetét is :) Viszont azt nézem, hogy ennek a neoprén felső része nincs bevonva ilyen vízlepergető cuccal?
Amúgy amire nekem kellett arra jó, mínusz fokokban kb. 2 órát kint lenni. Montin többet bír benne a lábam, egyrészt kisebb jóval a menetszél, másrészt arról le-le száll az ember :)

(#267659) jjeahh válasza szimpláncsak (#267658) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Van ezen is vízlepergető cucc, kíváncsi vagyok mennyire tartja melegen a lábat. Tényleg nagyon hasonló az XLC-hez, bár nem teljesen ugyanolyan. Nem lepődnék meg, ha az XLC-nek is bérgyártanának, a videójukban FOX, JITSIE, Northwave, IXS, Merida, Garneau, Kailas van többek között felsorolva, de a gyártósoron egy pillanatra felvillan egy Force cipő is, szal kitudja, lehet ez egy átcímkézett minimál XLC. Nyáron szokott lenni 45 eur körül alltricks-en is saját márkás téli cipő, de sajnos arról lemaradtam, már drágábban adják. Amíg ezek az 50-100 eurós téli cipők is tökéletesen ellátják a feladatukat, addig nem látom értelmét drágábbat venni, ezek amúgy is mind nehezebbek egy normál mtb cipőnél, karbon talpas sincs belőlük, ami extrát nyújthat egy drágább verzió, az általában a BOA, Gore-Tex. A régi Diadorám ezeket is tudta, de a Diadora jó szokásához híven a talpa állandóan levált :( .

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#267660) Dyde válasza Dark Archon (#267656) üzenetére


Dyde
aktív tag

Értem mostmár, köszönöm az infokat! Akkor szerintem várok hátha látok valami jó akciót, vagy találok használtat egyelőre... vagy növelek a kereten.
#267657 Ringman : az vicces hogy 2 hónapja valahol még kifutóként volt giant escape disc 2 180k-ért, mostmár 300k :(
Sokkoló hogy elszálltak az árak

(#267661) semmiho válasza Csokicsibesz (#267638) üzenetére


semmiho
tag

Itt van élet, az már biztos! :)

(#267662) fulton válasza zsola32 (#267644) üzenetére


fulton
addikt

Hát az teny h nem jó sokat kutakodni olvasni mert kiabrandulsz :D amit kinéztem bringa (mivel nincs raktár) így olvasgatok utána..de ah. Amennyi bajt olvasok a di2 rol is... tény ami tény tudjuk hogy senki nem fog feljönni magától a netre megírni hogy milyen tokéletesen üzemel a di2, az emberek akkor bukkannak fel leginkább ha problémájuk van a sys el - így elég árnyalt a kép

[ Szerkesztve ]

(#267663) fulton válasza jjeahh (#267648) üzenetére


fulton
addikt

En egyelore nem tláltam NW ban jó cipőt nezegettem... 46 mind nyomta picit a nagylábujjt a 47 Pedig már lógott.
Állítólag van valamelyikből 46 wide, már nem tudom melyiket mondták de az nem volt készleten.
Így ha veszek valszeg más márka kellesz

[ Szerkesztve ]

(#267664) fulton válasza semmiho (#267629) üzenetére


fulton
addikt

Amit én észrevettem és most inkább direkt a negatív dolgokra térek ki pozitívat mindenki tudja ..
Mikor probaltam a di 105, és egy régebbi ultegra di 8050 tán, mindkettőnél megfigyeltem mikor nagyobb huppanóban, lehet véletlenül hozzáütődött a kisujjam nincs kizárva de váltott egyet magától.
Illetve ami kifejezetten zavaró volt nekem így elsőre, hogy olykor nem tudtam hogy most váltott vagy nem váltott az áttéten meg annyira nem éreztem meg épp.

Nem tudom az az egy tényleg nagyon frankó hogy kisujjal lehet kényelmesen tudod pöccintgetni. De egyben hatranya is olykor.

Őszintén megmondva Én szeretem a mechanikus váltás egyszerűségét azt hogy meg tudom javítani tudom kezelni a bajait. Ez a di2 most egyelore kicsit tartok tőle, + hibafaktor.. de remélem pozitiv élmenyeket gyűjtök majd a megtett km-ek alatt.

[ Szerkesztve ]

(#267665) A Zéé válasza Dyde (#267651) üzenetére


A Zéé
addikt

Vagyis azt mondjátok el kérlek miért jobb a fitness mint a trekking?

amit én leszűrtem, hogy:
- merev első villa miatt kevesebb a "veszteség" a hajtásban, nem nyomódik állandóan össze a teleszkóp, ha erőből akarsz tekerni pl.
- kisebb a súlya akár 1,5 kilóval is könnyebb a karbon villa
- fitness bringákra keskenyebb, kevésbé ballonos gumik mennek alapból, emiatt a gördülési ellenállása is kisebb, gyorsabban lehet menni vele
- igen, a teleszkóp plusz hibaforrás.
- hátránya a fitnessnek, hogy a crosstrekking azért komfortosabb ha nem egyenes az út.
- illetve a választék is nagyobb crosstrekkingből, mint fitnessből.

szerk: közben túlhaladt a beszélgetés, de hát ha már egyszer legépeltem, és lenyomtam az entert, nem törlöm vissza :B

[ Szerkesztve ]

Just a simple Lineman...

(#267666) simonjoe válasza zsola32 (#267644) üzenetére


simonjoe
senior tag

Én a megjelenése óta használom a Garmin-t, először a "kocka" több ledest, majd most az első szériás állót RTL-510-est. Azt kell hogy írjam, a legelső fénye gyalázatos volt, viszont messzebbről jelzett. Az újabb fénye brutál, semmi nem veszi fel vele a versenyt, még nappal is Q...va jó. Viszont szerintem túl közel engedi hozzám az autókat mire látom. EDGE-1000-el hasznom. A közeledő jármű sebesség jelzése sem mindig egyértelmű. Összességében én inkább a lámpa funkcióját emelném ki, ami tényleg parádés.

Joe

(#267667) jjeahh válasza fulton (#267663) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Hibikeon én is nézegettem a NW cipőket, mert akciósak voltak, mind 80-90 eur körül volt +10 eur posta. De nekem ez a NW dolog soha nem akar összejönni. A Magma XC Core-ről nem valami jók a vélemények, Asszem a Celsius XC GTX-ről is olvastam rosszakat, a Celsius XC Arctic GTX elvileg jó is, szép is, de pont a méretemben nem volt... aztán szembejött ez a kínai cipő az NW-hez képest féláron és nem bírtam kihagyni. Szeretek kisérletezni és van annál nagyobb zsákbamacska, mint kínából megrendelni az első igazi alis téli cipőt, ami ráadásul annyira új modell, hogy asszem 23-ik vásárló voltam? :DDD . Én azt nem értem amúgy, hogy a Decathlon miért nem veszi észre még mindíg, hogy nekük nincs téli cipőjük? Ha csinálnának valami Atop-os deca-tex membrános filléres Rockrider cipőt, valszeg már lecsaptam volna rá.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#267668) szimpláncsak válasza jjeahh (#267659) üzenetére


szimpláncsak
tag

Az xlc szerintem tuti, hogy begyártatja valakivel :) Szerintem ők cimkéznek mindent. Ettől függetlenül nincs vele bajom, mert ami van tőlünk az ár/érték arányban jó, pl a nyeregcső a cube cross race-en, ami 27.2/350mm-es méretben valami 70grammal könnyebb, mint a gyári(talán 225gramm),mindez bikeinn-en 8600ft:)

[ Szerkesztve ]

(#267669) Khelben válasza simonjoe (#267666) üzenetére


Khelben
nagyúr

Nekem RTL-515 van, arra 150 méter körüli hatótávot mondanak, azt hozza is, talán valamivel többet is. Ha valaki 120-szal jön, akkor is van 5-6 másodperc belenézni a tükörbe és figyelni, kikerül-e.

(#267670) simonjoe válasza Khelben (#267669) üzenetére


simonjoe
senior tag

Az 515 az újabb álló?

Joe

(#267671) Khelben válasza simonjoe (#267670) üzenetére


Khelben
nagyúr

Kívülről ugyanaz, mint az 510, csak pár apróság a különbség (mobil alkalmazás, peloton mód, minimálisan erősebb akku)

(#267672) simonjoe válasza Khelben (#267671) üzenetére


simonjoe
senior tag

...azt tudom, h a kabát egyforma. Nekem hosszú évek után sincs panaszom az üzemidőre, igaz paralel használok egy Knog Blinder Road Rear-t is. Az Edge 1000-est kellene már eldobnom. Sajnos híztam 30kg-ot két baleset után, és így az outi szögre van akasztva, ritkán megyek már, mert rohadt nehéz nagy tömeggel tekerni, van egy CUBE fitness, azt sanyargatom időnként, viszont a kiegészítők arra is kellenek.

Joe

(#267673) Dark Archon válasza Dyde (#267660) üzenetére


Dark Archon
addikt

Igen, ha ráér kicsit, akkor érdemes várni. Megyünk bele a télbe, lehetnek akciók, Fekete Péntek, stb.

Nála is keresgélhetsz használtakat, hátha megtetszik valami.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#267674) Ringman


Ringman
nagyúr

ma még él a deca 10%-os kedvezménye nem akciós termékekre.

(#267675) -=RelakS=-


-=RelakS=-
veterán

Vajon ha megy folyton az ész osztás, hogy az autós másfél méterre kerülje ki a bringást, akkor a bringás miért megy el mellettem olyan közel, hogy simán hátbaverhettem volna? :DD Kíváncsi vagyok, látszik-e majd a felvételen

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#267676) Dark Archon válasza Dyde (#267660) üzenetére


Dark Archon
addikt

EZ pl. első blikkre egész jó, bár persze nem tudom, neked mekkora kell.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#267677) chubby2o6 válasza jjeahh (#267667) üzenetére


chubby2o6
senior tag

Én múlt héten rendeltem egy NW Himalaya-t [link] , az utolsó db 42-est megcsíptem. Nem tudom, bejön-e majd, méretben ugyan valószínűleg jó lesz, csak nem biztos, hogy ki is tudom majd használni. Viszont, ha évente csak 3-4x veszem fel, tutira sokáig bírja :DDD .

(#267678) jjeahh válasza chubby2o6 (#267677) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Régebben, még amikor az első téli cipőmet vettem, nézegettem ezt is én is, jónak tűnik, csak hát én xc-s vagyok és ez trail-all mountain cipő. Nem mintha annyira számítana :DDD

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#267679) chubby2o6 válasza jjeahh (#267678) üzenetére


chubby2o6
senior tag

Akkor jó, mert én zömében aszfalton fogom használni :DDD
Amilyen telek vannak nálunk mostanában, hát nem tudom, eddig bőven elég volt a 2 zokni+ kamásli kombó, szal lehet, hogy nem volt a legracionálisabb döntés :D

(#267680) szimpláncsak válasza chubby2o6 (#267679) üzenetére


szimpláncsak
tag

A női logika alapján, ami akciós volt az racionális döntés :DDD

(#267681) chubby2o6 válasza szimpláncsak (#267680) üzenetére


chubby2o6
senior tag

Ééééés, már meg is van indokolva. :C Akciós volt, tehát kell :DDD

(#267682) Dyde válasza Dark Archon (#267676) üzenetére


Dyde
aktív tag

:R 184 cm vagyok szóval L-es kell elvileg. Gondolom te ránézésre már tudod a felszereltségét, ez karbon villás már?

[ Szerkesztve ]

(#267683) -=RelakS=- válasza -=RelakS=- (#267675) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Szóval csak én érzem úgy, hogy a bringás koma kicsit közel jött? :DD
[kép]

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#267684) jjeahh válasza -=RelakS=- (#267683) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Castelli az új BMW? ;]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#267685) stargazer


stargazer
senior tag

Sziasztok.

Van egy Rock Machine Stampede 70-em. (Vettem rá egy kínai motort, ezzel kicsit kijjebb került az első fogaskerék.)
A váltókarom elkezdett vacakolni (hol kapcsolt hol nem, próbáltam tisztítani, kenni, nem javult), így gondoltam lecserélem. Mivel az első fogaskerék kijjebb került, szerettem volna az eddigi 9 sebességes váltó helyett egy 7 sebességessel megoldani azt, hogy hátul ne tudjunk a két legnagyobb fogaskerékre váltani, hogy ne álljon túlságosan keresztbe a lánc (a motor miatt nem is kell). Vettem egy Shimano rapidfire 7 sebességes hátsó váltókart, és megőrülök hogy nem tudom beállítani, pedig hát nem egy rakétatudomány. Vagy felül jó, és nem zörög, de akkor nem hajlandó a legalsót kapcsolni, vagy alul jó, de akkor nem tudom a legfelsőt. Illetve azt hiszem akkor az van hogy már 6-ban felugrik a 7-es fogaskerékre. de azt nem tudom sehogy összehozni hogy mindenhol jó legyen.
Már kezdek azon gyanakodni hogy valami (más) gond van (a váltóval). Létezhet hogy a rugó van elfáradva? Olyan mintha nem húzna eléggé, már tök laza az egész huzal és még mindig nem akar leugrani a legkisebb fogaskerékre... volt vkinek hasonló tapasztalata? Mi lehet a megoldás? Próbáljak rugót szerezni és kicserélni? (ha egyáltalán én ki tudom) Vagy (mondjuk furcsa lenne, de) lehet hogy ezzel a váltókarral ezt így nem is lehet valamiért megoldani...?

[ Szerkesztve ]

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#267686) Dark Archon válasza Dyde (#267682) üzenetére


Dark Archon
addikt

Ránézésre nem, meg ez számomra is ismeretlen márka. De utánanézve ez sajna bizony alu villás.

Keresgélj, ha találsz valamit, és belinkeled, megmondjuk, hogy jó-e :)

EZ viszont jó gép!

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#267687) Tin válasza -=RelakS=- (#267683) üzenetére


Tin
veterán

Melyik vagy te? Te videóztál és ő ment el melletted

Dark Archon: új ára most 800€...

[ Szerkesztve ]

(#267688) velizare


velizare
nagyúr

na jó, melyikőtök volt? 5,67 ezrelék. [link]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#267689) nemeth989


nemeth989
senior tag

jjeahh köszönöm a HT pedál ajánlást, tényleg jó kis taposó. Tegnap jött meg, ma sikerült kipróbálni. :R

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#267690) Ixion77


Ixion77
őstag

Szerintetek ez a távolság normális a legalsó fokozatban? Állítólag gyári lánc. Csináltam róla közelebbi fotót is.

"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

(#267691) -=RelakS=- válasza Tin (#267687) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Ezt most tényleg kérdezni kell, hogy melyik vagyok én? :C

Szerinted a kamerás bringás mennyire látszódik a videókon? :D

Ixion77
Mi a gond vele? A görgő meg a lánckerék nagyon közelebb nem lehet, mert a láncnak kell hely, hogy váltás közben fel/le tudjon ugrani a lánckerékre.

[ Szerkesztve ]

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#267692) jjeahh válasza nemeth989 (#267689) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Örülök, hogy tetszik :)

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#267693) Ixion77 válasza -=RelakS=- (#267691) üzenetére


Ixion77
őstag

"Mi a gond vele? A görgő meg a lánckerék nagyon közelebb nem lehet, mert a láncnak kell hely, hogy váltás közben fel/le tudjon ugrani a lánckerékre."

Pont azt furcsállom, hogy túl közel van. Egyetlen láncszemnyi hely sincs köztük.

"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

(#267694) -=RelakS=- válasza Ixion77 (#267693) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Ha gond nélkül megy a váltás terhelés alatt is, akkor szerintem nem gond. Most nem nézem meg, de szerintem az én bringámnál sincs nagyobb távolság.

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#267695) Tin válasza -=RelakS=- (#267691) üzenetére


Tin
veterán

Hát ugye egyrészt nem ismerlek, tehát ennyire erővel te is lehetnél a képen, és ő csinálta a videót amit feltöltött YT-ra, te pedig abból vágtad ki a képet, és a néznivaló az, hogy jobbról közelről előzött. Vagy te csináltad a videót, és ő ment el közel hozzád, és ahogy érzem, ez a megfejtés. De mivel nem hátulról készült a videó, amin mindketten rajta vagytok, a képen meg a kereked sem látszik (gondolom a sisakon volt a kamera), az úttest viszont eléggé jó minőségűnek tűnik, így hát azt se tudni, hol mentél. Nincs viszonyítási alap, de a sáv közepén azért tényleg közel lehetett.

Velem is előfordult már, hogy közelebb kellett elmennem, mert nem volt több hely, bár ennyire közel nem szoktam. Viszont sajnos, főleg kevésbé forgalmas úton gyakran mennek a bringások egymás mellett, és kolbászolva. A mai top egy idős ebike-os házaspár volt, az üres úton kacsáztak egymás mellett, teljesen elfoglalva azt. Vagy 300m-en át néztem, hol menjek majd el mellettük, de ahogy figyeltem, a nő és a faszi is folyamatosan kacsázott. Végül odaéréskor az út legbaloldalát választottam, de előtte rákiáltottam az öregre, hogy most maradjon ott, ahol van :D Mentek vagy 15-el, én meg 35-el.

(#267696) nemeth989 válasza jjeahh (#267692) üzenetére


nemeth989
senior tag

Egész jó páros a fiveten-nel. Előkaptam azt is. Most, hogy ismerkedek a Cannondallel, eddig úgy érzem, jó döntés volt a gravel helyett xc-t venni. Olyan gyönyörűen száguldok végig a murvás utakon, nagyon élvezem. Ezek a 2,25ös gumik, nem gondoltam, hogy így csillapítanak. Tetszik az érzés, országúti mellett, nagyon jó szórakozás lesz. Most már tényleg el kellene jutni, valami dimbes dombos erdei ösvényre.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#267697) jjeahh válasza nemeth989 (#267696) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Na ott lesz az igazi szórakozás, főleg ha pár sziklakert és gyökés is kerül :D . Spd előtt én is ezt a pedált használtam, trialboj szintén, az enyém lestrapálva egy haveromhoz került, azóta is teszi a dolgát. Ritka az ennyire strapabíró platform pedál és még olcsó is. A kompozit platformtól sokan tartanak, de igazából ha jól meg van csinálva előny, mert nem kopik és könnyebb. Asszem még a crankbrothers a topikban nagy sláger.

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#267698) szuszinho válasza velizare (#267688) üzenetére


szuszinho
őstag

Az derék. Ez már teljesítmény :DDD

(#267699) -=RelakS=- válasza Tin (#267695) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Nem gondoltad ezt egy pöttyet túl? :))

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#267700) Tin válasza -=RelakS=- (#267699) üzenetére


Tin
veterán

De, lehet, viszont zárójelben megjegyezném, hogy én próbálok nem belekötni a fórumozókba, szóval ezt most elengedem a fülem mellett.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.