Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz balintbaba #259909 üzenetére

    Amikor nézegettem a Toseek karbonvillát, akkor pont egy brazil srác alatt törött ketté és le is zúzta az arcát. Persze azóta törölték az értékelést a képekkel együtt. ;] Ennyit arról, hogy nem veszélyes. Igen, általában nem fordul elő, de amilyen a minőség ellenőrzés, előfordul, hogy pont alattam vagy alattad törne el, én inkább nem vállalom be a kockázatot. Ezért vettem helyette telót.

    De itt egy példa. Akar venni az ember egy karbon kormányt. Van Alin hamis vagy kínai 15ezerért meg van európai vagy magyar boltból például egy RaceFace Next 35ezerért. Igaz, hogy háromszor annyiba kerül, de erősebb, könnyebb sokkal és garancia is van rá és biztos nem törik el. Mert ha nem is törne el a hamisított, biztos hogy sokkal nehezebb a tömege, mert sokkal szarabb technológiával készül.

    Váltó és többi meg tényleg lutri, de biztos nem bírja évekig, mint egy alap Shimano legalább.

    Amúgy egyszerű, amelyik kínai márka és gyártó hosszútávon megbízható az előbb - utóbb felbukkan az európai és amerikai webshopokban, mivel egyik bolt sem akar vackokkal és garanciaintézéssel vacakolni. Így lehetett kapni itthon Mosso alu villát és (nem jut az eszembe milyen márkájú) kínai integrált monoblokkot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés