Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hasaggymeg

Topikgazda

válasz szuszinho #219836 üzenetére

Ha a Merretekerjek-el rajzolták meg akkor biztos kevesebb annál.🤭

#219837 Fall-N...kolléga látszólagos kezdő mivoltára való tekintettel javasoltam ez egyszerű módszert, ráadásul az olaj piszkossága nem közvetlenül befolyásolja a fogáspontot, továbbá meglehet azzal nincs is semmi baj, nem kell cserélni csak kicsit légteleníteni és rátölteni...olyant amiről te írsz még én sem csináltam, vagyis az egész rendszer olajcseréjét, átmosatását, majd talán egyszer ha látom, hogy a légtelenítésnél a tölcsérbe szennyezett olaj áramlik fel kicserélem én is. Felemeled a kerékpár elejét, meglazítod és vízszintbe helyezed a fékkart, légtelenítő csavarját kicsavarod helyére megy a tölcsér benne pici olajjal, majd pumpálva a kart látod az esetlegesen feljövő buborékokkal egyutt azt is, hogy milyen tisztaságú a rendszerből a tiszta olajba áramló rendszerolaj. Én egy fakanál nyelével kocogtatni is szoktam óvatosan a fékvezeték látható szakaszait, esetleg megtenyerelem párszor a vázat rázkódjon és szabaduljanak a levegőbuborékok, végig figyelve arra, hogy lehetőleg minden szakasza a vezetéknek legalább valamennyit emelkedjen a légtelenítő tölcsér irányába...sikerülni szokott. :)

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés