Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz MPowerPH #217076 üzenetére
Egyik bringás csapattársnak pár hete jött meg a vacsa új speci enduro-ja és most jutott oda, hogy tubeless, viszont egy ponton elakadtunk mégpedig a karbon felninél.
Vajon ezzel csak a speci szopatja rohadt drágán a vásárlóit, hogy a karbon felni beleseje nincs rendesen simára eldoglozva mint kívül, mert nem tapad rá fel rendesen a tubeless szalag, így nem zár. Speci Roval karbon felni, agyam eldobom, ekkora lehúzást! Nagyot csalódtam a speciben, mondjuk eddig se voltam nagy rajongójuk és nem is vettem tőlük semmit, de ez után biztosan nem is fogok. Ja árulnak aranyáron utólagosra gumigyűrűs dugókat a küllőanyák lyukjaira, pofám leszakadNeked mi a tapasztalatod amikor vetted a karbon kerékszetted? Milyen szalaggal adták, illetve milyen belül a felület eldolgozása?
Ez vajon ilyen speci szopatósdi, vagy minden karbon felni ilyen macerás?
(én előbbire gyanakodnék).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Formula-1
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD FX
- Büszke apukák és anyukák topikja
- SörcsaPH!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest