Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz parandroid #208440 üzenetére
"kb harmad-negyedannyi futás kell azonos intenzitáson ugyanannyi fogyáshoz, mint biciklizés."
több kalóriát használunk futásnál,igen, de egy kezdőnél az elhasznált kalória nagyobb része ch,mint zsír szemben az állóképességi kerékpáros edzéssel vagy nevezzük z2-nek,endurance trainingnek vagy LSD-nek vagy kerékpáros GA1-nek(nem triatlonosnak,mert az meg már más ) én úgy gondolom.(persze lehet úgy is futni hogy séta -futás-séta -futás,stb, és akkor nem lesz oylan tartós magas pulzus alatti edzés,de most vegyük az alapból a futást-kocogást)
már mér ne lehetne fogyni benne? igen ,40-45 percig a szervezet alacsony intenzitásnál is inkább ch-t használ, aztán változik a zsírfelhasználás javára,de hát a kerékpározás egyébként nem feltétlen a rövid tekerésekről szól, tehát a 3-4 óra az mondhatni nem egy rendkívüli időtartam.
egyébként a hosszú állóképességi edések alatt nekem a diéta mindig jobban ment, valami zsírt tehát csak elhasználtam
aztán futni egy kezdő nem bir ám olyan sokat, tehát lehet hogy max 20 percet,ami alatt valószinü tényleg nagyobb lesz az elégetett kalória /perc aránya, viszont kerékpározni egy kezdő is viszonylag könnyebben elteker pár órát, az a pár óra alatt elhasznált össz kalória meg szerintem számszerűsítve több.de tény,csak súlyzós edzéssel is ment-megy a fogyás,az EPOC szépen működik
persze hiit,meg az epoc, nem ismeretlen, most divat mindenféle fitneszmagazinban és egyéb helyeken hangoztatni, de ebből kezdők annyira nem profitálnak, nemhiába jobb egy amatőrnek a piramis módszer mint a polarizált edzés.persze működik az utóbbi is csak nem kezdőkön.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest