Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    válasz itouchfan #154904 üzenetére

    Tehát görgő: [link]
    Ahogy írtam, a csomagolás teljesen korrekt volt, gyorsan ideért, stb. Egy elég régi (12-15 éves) Elite szintén mágnesfékes, 5 fokozatú görgővel tudom összehasonlítani, mivel csak azzal van tapasztalatom. Jóval könnyebb, mint az Elite, viszont a lábai nagyobb szögben nyílnak, emiatt így is elegendően stabil. Tettem alá egy szőnyeget, úgy nem csúszik, de a lábaira lehetett volna rakni egy csúszásgátlós gumit, nem pedig ilyen sima műanyagot. A tengely rögzítése korrekt, főleg, hogy adnak is hozzá egy gyorszáras tengelyt, jó megoldás ez a rápattintós zárás. Az ellenállás 6 fokozata között érezhető a különbség, minden lépcsőfoknál. A kapcsoló elég olcsó műanyag hatású, kicsit félek, hogy letörik vagy ilyesmi, de a funkcionalitása oké.
    Ami nem annyira jó, hogy nem rugó van maga a görgő és a mágnesfék alatt, ami odaszorítja a görgőt a kerékhez, hanem egy tekerős csavarral lehet emelni - süllyeszteni a görgőt, azaz igazából azzal is lehet változtatni az ellenállást, hogy mennyire "tolom" neki a csavarral a keréknek a fém görgőt. Itt még meg kell találnom az ideális beállításokat.
    Ami pozítívum, hogy jóval halkabb, mint az Elite, 1-2-3-as fokozatban szerintem még társasházban is simán használható 24-26 km/h sebességig, utána elkezd hangosodni, akkor viszont már nincs annyira szép hangja.
    Összességében én tehát ajánlom annak aki tényleg olcsón szeretne görgőt, ezért a pénzért szerintem korrekt és lehet rajta edzeni, de azért nem szabad elfelejteni, hogy melyik árkategória.

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés