Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcsa
senior tag
-
Forza Horizon 4 et próbáltam, az 5 höz talán kevéske lenne a GTX 1050Ti-m. Szóval ebből a 4-esből valahogy hiányzik a „spiritusz”, a sztorizgatós mód nem nagyon tetszett, körpályán mennék, (pálya, rali, túraautó, roncsderbi, stb., de körbe-körbe), vagy Burnout szerűen csak bele a nagyvilágba, célok nélkül… (Forza Motorsport 7 beszerezhetetlen, 8 meg nem menne a 1050-esen)
-
laskr99
addikt
Crew 2?
-
parandroid
félisten
Ha bármelyik Forza Horizont kipróbálod (PC-n eleve csak a 4-5 jöhet szóba, 3 már nem kapható, többi meg nem volt PC-re), akkor utána más nem nagyon fog érdekelni.
Amúgy vetélytársnak Grid Legends, Gravel (meglepően szórakoztató, de nem egy nagy durranás), valamelyik Crew (de igazából mind elég borzalmas, a Motorfest néven futó utolsó rész talán a nyilvánvaló választás, de egy C-kategóris Forza-klón), utolsó NFS-ek (még szörnyűbb), meg most jön a Test Drive Solar Crown (demo, bemutatók alapján elég meh).
Ha pályaverseny is érdekel, akkor Forza Motorsport, bár PC-n ezer sebből vérzik, de legalább a világ hardvere nem elég neki, a 7. rész pedig már lekerült a store-ból. Alternatíva a fent említett Grid Legends, de az meg sokkal inkább arcade. Bár a Motorsport sem sim, az is biztos.
Asszem le is fedtük a kínálatot.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
rgqjx
aktív tag
Szerk.:
(Most olvasom, hogy az elmúlt 10 évből. Bocsi)[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Flatout 2 Remastered? (Ha jól tudom, 9 éve jött ki a "feltupírozott" verzió.)
Egyébként, az előző laptopomban 1050Ti volt, dinamikus/mediumra állított grafikával elbodogult az is a FH5-tel."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
PR0JECTNR56
addikt
Art of Rally - meglehetősen sajátos nézőpontból megy a játék, de zseniális arcade élmény.
-
strike-force
őstag
válasz PR0JECTNR56 #7 üzenetére
Igen, +1 az "Art of Rally"-ra!!!!
R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Nazsandra
újonc
Ha csak játszani akarsz mindenféle történet nélkül akkor a 2014-es NFS Most Wanted megfelelhet. Illetve tehetsz egy próbát a WRC sorozat valamelyik részével is, én mindegyiket bilentyűzettel játszottam/játszom most is. Esetleg a Project Cars 3 is érdekelhet, az elég arcade lett sajnos, de el lehet vele lenni egy darabig. Illetve van még a Test Drive Unlimited 2, ami óriási mapot ad a két szigettel.
-
Dirt 3-4-5, Grid, Grid Autosport, Legends, NfS Shift 1-2, ezekkel érdemes billentyűzeten próbálkozni?
-
Illetve még egy kérdés: A FlatOut 2 -t nagyon szeretem, a Wreckfest is van olyan jó?
-
parandroid
félisten
Játszhatók, persze. Hogy érdemes-e… Inkább próbald ki, mielőtt megveszed. FlatOut 1-2 nálam is ikonikus szinten van, a Wreckfestet megvettem PC-n, és xboxon is (akciósan, persze), de alig van benne játékidő. Vagy én változtam, vagy ugyanaz a hangulat/gameplay mai szemmel már kevés. Mindig tervezem, hogy na most nekiállok, de vagy nem sikerül, vagy fél óra után megint kuka, aztán megsek vissza forzázni.
Akármelyik oldalról közelítesz, mindig az lesz, hogy a Forza az ultimate autós game, az összes bosszantó hibájával, meg hülyeségével, és mindenki más csak utánuk lohol.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Shift 1-2 elég érdekes fizikával/vezetési modellel rendelkezik, szerintem nem kifejezetten élvezhető billentyűzettel (de még kontrolleren is elég szenvedős tud olykor lenni). Mondom ezt úgy, hogy kb. "veterán"' billentyűzetes játékos vagyok én is, Forza Horizon/Motorsport szériát is szívesen játszom billentyűzeten, manuál váltóval.
DiRT/GRID széria ellenben totál élvezhető bill.en is, sőt, én speciel még jobban is élvezem ezeket, mint kontrolleren.
Wreckfest szerintem alapvetően egy jó játék, bár ha FlatOut hangulatra vágysz, tehetsz egy próbát a Trail Out-tal is, az közelebb áll hozzá, bár nekem a fizika nem kifejezetten jött be.
The Crew 2-t amennyire utáltam, annyira megszerettem idővel. A fizika iszonyat furcsa volt, de pár óra után azért hozzászoktam, egyébként meg bőven van benne content. -
dark2
tag
Esetleg egy Split/Second is érdekes lehet, én kifejezetten szerettem és jól is néz ki.
-
dark2: Köszi, ránézek, örülök, hogy nem csak a "nagy" sorozatok kerülnek szóba, ebből a szempontból talán még a Blur-t lehetne megemlíteni, de azt nem nagyon ismerem (dicsérni szokták...).
Yézi: A Crew 2-nél a metaciticen a 3 sokkal jobb értékelésű, a steamen van 4-órás trial belőlük, bár a 3 nem menne 1050Ti-men, a 2-t kipróbálom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest