Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Dark Archon #285492 üzenetére
Kinek a pap, kinek...vagyis én meglehetősen nehezen szoktam meg a kijelző hiányát és mivel azok közé tartozok aki mindig szereti tudni éppen hol van a lánc (persze a végeken, mert a 12 sebesség közepén kutyát sem érdekel, hogy most a 6, vagy éppen 8-ason fut a lánc) néha le-lenézek ha nem vagyok biztos benne. Persze ez azért így is ritkának mondható, az esetek 85%-ában pontosan érzem már éppen melyiken lehetek. Ez ugye főleg nehezebb mászásoknál releváns, de tény, hogy velem olyan nem szokott megtörténni. hogy váltanék, de már nincs hova, annál tudatosabban követem a sebességeket a széleken.
#285495hentes555...bár itt kábé mindenki azonnal érez minden fokot, grammot, wattot, vagy éppen alkatrész merevséget aligha érdemes cserélned addig amíg nem muszáj. Ugyanakkor ha egyszer muszáj lesz és kicserélted te is érezni fogod azonnal mennyivel merevebb, direktebb és látni fogod mennyivel puccosabb, sőt, majd ez a wattokban és másodpercekben is meg fog mutatkozni.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest