Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Már megoldottam,köszi
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Ez csak megszokás kérdése (már nem a programozásra gondolok). Mindig is angol Win és Office volt a gépemen, illetve egy rakás progi nincs is magyarítva. A WC/TC-t először magyarul telepítette az első céges gépemre a rendszergizda, azóta úgy megy minden gépemen.
A legjobb aláírás a héten
-
domedee
senior tag
Nekem is lenne egy kérdésem, miért nem akarja a a TC a space-re megmondani egy könyvtár méretét? Pedig a beállításoknál be van pipálva, hogy mutassa!
thx előre is
dömedee''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
domedee
senior tag
Én ezt nem értem, most meg csinálja, pedig nem csináltam semmit vele, csak két percig nem más progival dolgoztam. Ki érti ezt?
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
Blackmate
senior tag
A kinom a következö:
Hogyan lehet beallitani azt, hogy a TC ne az alapertelmezett Winroot directoriba tegye, es mentse el az ini fajlait. Konkretan a wincmd.ini-t es a wcx_ftp.ini-t. Ugyanis win2000 alatt egy vendeg felhasznalo nem tudja elmenteni a TC belalitasait, ugyanis az a WINNT mappaban van, ami ugye nem irhato a usernek. -
Blackmate
senior tag
válasz Szaki@Pécs #13 üzenetére
Igen igen. Ez eddig rendben, csakhogy ez egy ''feltelepitett'' verzio, ami ceges. Igy csak azt lehet masolni ide-oda. Nincs vmi config fajl, amibe ez a default utvonal mondjuk modosithato?
-
moonman
titán
HKEY_CURRENT_USER\Software\Ghisler\Total Commander
''IniFileName'' = %USERPROFILE%\wincmd.ini
írd át. -
khalox
őstag
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Már nagyon régóta használom a TC-t, azon belül is a 6.03-s verziót. Ma elkezdett meghülyülni. Megpróbáltam megnézni két könyvtár összeadott méretét (space mindkettőn, aztán Alt+Enter), erre elkezdett a homokóra forogni, TC meg nem reagált semmire, mintha saját kék halála lenne, csak forgatta a homokórát. (Windows XP) Megnéztem Feladatakezelőben, ott azt írta, hogy Fut, tehát elvileg nem fagyott ki. Mindegy, kilőttem vele. Utána újra elindítottam, és egy 6 KB-os file-on nyomtam jobb klikket, erre ugyanúgy homokóra lett, megint semmi reagálás, csak a kilövés maradt. Mit jelenthet ez? Tegnap kisebb problémám volt az egérrel, ugyanis Rendszerhibáknál kiírta, hogy betelt az egérpuffer, ezért azt nagyobbra állítottam. Nem tudom, hogy ez esetleg közrejátszhat-e. Légyszi segítsetek. Köszi!Andris - http://andriscs.blogspot.com
-
robekri
addikt
Tök jó a TC, csak azt nem tudom, hogy hogyan frissűljön automatikusan a filestruktúra! (Mindíg ki/be alkönyvtár)
Üdv.:Robe-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
VladimirR
nagyúr
elvileg frissitenie kene magatol is (lagalabbis mikor ujra megkapja a fokuszt, tehat ujra akticv lesz az ablak, akkor ujraolvassa a panelokat), de kenyszeriteni ctrl+r-el lehet
andriscs: passz
minden file-nal csinalja?
vagy csak konyvtaraknal?
vagy csak konkret konvtarnal? - ha ez utobbi, akkor nezd sorba annak alkonyvtarait, meg azok alkonyvtarait...
|moonman| viszont szamolas kozben folyamatosan frissiti a meretet (marmint amit eddig beolvasott) - gondolom ez esetben andriscs nem velne ugy, hogy megfagyott
mellesleg ha elozoleg mar space-szel lekerte a meretet, akkor a win nem porgeti ujra az egesz szamolast a hdd-rol, hanem cache-bol par masodperc alatt kiirja az eredmenyt (megha sokezer apro file is van benne, amiknek meretet osszeszamloni akar fel percig is tarthat)
[Szerkesztve] -
andriscs
aktív tag
Hi!
Megnéztem a hibanaplóban, ilyesmiket írt:
A rendszerhéj váratlanul leállt, és a következő újra lett indítva: Explorer.exe.
meg előtte:
Nem válaszoló alkalmazás: explorer.exe, verzió: 6.0.2900.2180, nem válaszoló modul: hungapp, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x00000000.
Na ilyennel találkozott már valaki?Andris - http://andriscs.blogspot.com
-
-
andriscs
aktív tag
-
addikt
hogy lehet elérni, hogy másoláskor mutassa a sebességet? 6.01-es verzio.
tenx!
[Szerkesztve]:)
-
shev7
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új márka bevezetésén dolgozhat a Vivo
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Acer notebook topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Windows 11
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest