Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#275984) Runner_fxr válasza Maximum1 (#275971) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Teszteket én is olvastam róla, jobban tetszik mint az előd, de gondoltam hátha használ már valaki itt ilyen vázat és van gyakorlati tapasztalata. Concept store-ban mindenképp ráülök, meg valószínűleg el is hozok egyet tesztre, a méret miatt is, de elméletileg az M-es lesz a jó a 178cm-es magasságomhoz.

Igen az előző generáció karbon változatán is gondolkodtam anno, de aztán annyi minden dolog összejött, hogy semmi időm nem volt bringázni.
Viszont az idei fogadalmam, hogy mindenképp nekiállok rendesen edzeni, mert ez így nem mehet tovább. Montizás most kicsit háttérbe fog szorulni, XC bringázás engem nem hoz lázba, Enduro gépem meg most nincs. Meg akarom várni a 2025-ben megjelenő új 3. generációs Merida E-Enduro gépeket (nagyon komolynak ígérkeznek, hatalmas változások lesznek), addig biztosan nem veszek montit. A gravelezés már régóta mozgatja a fantáziám, annak ellenére, hogy nem vagyok a koskormány híve, de a gravel pozíciót kifejezetten kényelmesnek látom. Meg párszor ráülve is ezt éreztem. Persze itt majd a hosszútávú tapasztalat dönti el, hogy tényleg tetszik e. Tulajdonképpen a fitness bringám is alkalmas lenne általános edzésre, de az az igazság, hogy rájöttem, a fitness bringákon valahogy nem találom a helyem. :)

#275968 Dark Archon
Nem vagyok magas (178cm), de a végtagjaim hosszabbak az átlagnál, montiból például kifejezetten az L-es méret a jó. Én örülök neki, hogy hosszabb lett a geo, szerintem jó lesz. A villaszög is viszonylag lapos.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.