Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#272646) Tin válasza mauimagic (#272645) üzenetére


Tin
veterán

Egy bicikli tulajdonságait hogy a rákba teszteled le próbaút nélkül? Eleve már az ülést sem lehet rendesen beállítani úgy, hogy ne menj vele. Na jó, itt egy tréner jól jött volna. Az idézett szöveg meg jól hangzik, csak nem mond semmit a szükséges használatról. Szerintem is túltolta, de 100e+ Ft használati díjat számolni 27 km-ért pofátlanság. És nem, nem kerül ennyibe nulla kilométeressé tenni, vagy ha mindent lecserél, akkor igenis adja oda a lecserélt "használt" gumikat, féktárcsákat, kazettát és láncot Dark Archonnak! De mindketten tudjuk, hogy semmit nem fog lecserélni. Ha eladáskor lesz.rta a vásárló jelzését, hogy szerinte kicsi nagy a méret, és azt mondta, hogy akkor küldje vissza, akkor az az ember már akkor sem volt jóhiszemű.

Gondolod, hogy ha rendelek akármit a neten, akár egy elektronikai terméket, és kipróbálom, akkor azért levonnak bármit? Kibontod, leszeded a takarófóliát, megsérül a doboz, a papírok meggyűrődnek, esetleg karc lesz az USB kábelen, és? Erről szól az elektronikus kereskedelem basszus, nem egy dobozt veszel, amit felbontás nélkül kell visszaküldened, hanem kipróbálod a terméket. Gondolod, hogy a multiknak nincs költségük azokkal? De, eladják (figyelj!) 10%-al olcsóbban! És még így is megéri az elektronikus kereskedelem. Decathlonba visszavittem több felsőt, gatyát. Felpróbáltam itthon. Pont úgy, mint a boltban. Vagy a boltból se vegyünk semmit, mert a próbafülkében más is felhúzta, és már nem új?

Az utóbbi 10+ évben gazdasági konjunktúra volt, az utolsó pár évben meg bringaértékesítési rekordok dőltek. Volt, hogy annyiba került a használt bringa, mint az új, persze, hogy vissza lehetett küldeni mindent, akkora volt a forgalom, hogy minden belefért a kereskedőnek, másnap úgyis elvitték, örült a vevő, hogy van.
Érdekes, akkor senki sem sajnálta őket, amikor a Covid miatt évekig fossá keresték magukat, ....

Ennek vége van gyerekek, hegyekben állnak az új bringák, kurvanagy veszteségeket halmoznak fel a kereskedők, most az ilyen visszaverősdik nem férnek bele.
...de most meg sajnáljuk szegény bringaboltost, hogy vissza kell térnie a nagyobb verseny és a kisebb haszon porondjára, ahol 2019 előtt voltak?

Bocs, de lóf.szt! Engem se sajnál senki, mert vásárlóértéken csökkent a fizetésem. Üzlet van, törvények vannak, oldja meg, vagy ne áruljon bringát a neten, csak boltban.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.