Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz Tin #251600 üzenetére

    Cube Hyde-ra +1 szavazat, baromi jó gép, igazából ez tényleg egy mindenes bringa egy ballonosabb külsővel terepen is stabil (nem úgy mint egy átlagos cross trekking) és aszfalton se lomha, igazából ilyen az igazi "trekking"
    nekem ugyan nincs ilyen de haveroméval mentem és elég jó gép, szerintem a merev villa meg sok esetben inkább előny(pl ha nem akarsz rock shox telót, suntour meg ugye nem olyan minőség.) meg hát ez alá egy ballonosabb köpeny és arányaiba sokkal jobban csillapit mint egy rugos suntourral egy cross trekking.

    Strava: Feleségem tavalyi strava tekerései még úgy néztek ki hogy én ugye rögzitettem a brytonon és megjelöltem őt hogy velem tekert. nos hiába állitotta ő azokat a tekeréseit most privátra, továbbra is a szegmeneseken figyelembe veszi a legjobb 3 eredmény között pedig hát ugye én tekertem gyorsan azokon a szegmenseken ő csak jött utánam ahogy tudott :DDD na ugye ez azér lenne fontos hogy ha most megy tényleg egyéni legjobbat akkor azt úgy is jelezze a strava de mivel az enyémet tartja nála a legjobbnak hiába ment most is úgy mint még eddig sose, csak legjobb 3-iknak írja neki a saját eredményei közül..
    erre valami trükk? azt is csináltam hogy átállitottam nála azokat a ride-okat e-bike ra de az se tüntette el őt a leaderboardról vagy toplistájáról vagy mi.
    (bejelöltem azt is hogy hide-olja a sebességet, de az se vált be..

    fulton:
    "Elnézve a környékbeli átlagokat másoknál (mind outis) nem gondolok sokat (olyan 1.5 - talán talán! 2 km/h átlag növekedést jósolonék közel azonos pulzus értékek mellett)...majd kiderül."
    hát nálam ez úgy néz ki amikor trekkingről váltottam outira hogy egy adott 65km es körön amiben van 200m szint oylan 3-4% os dombocskákkal, akkor azon a körön 3kmh val nőtt az átlag (trekkingel 28as átlag volt, outin ugyanazon a körön 31), ha dombokra mentem rá, vagy rövidebb (10-30 perces szegmensekre) ott valamivel több kb 4-5 ami érezhetőbb..
    trekkingel kb 29-30 at tudom tartani 10-30 percig, outival 35-38 kb..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés