Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Én mindíg akkor lépek új szintre, amikor új, nálam erősebb emberekkel kezdek tekerni. Mivel utálok hátul szenvedni, én lenni az utolsó, akire várni kell, ezért mindíg eldöntöm, hogy gyorsabb leszek náluk, hogy amikor ők szenvednek, az nekem laza tempó legyen . Szinte biztos, hogy ha kizárólag egyedül tekernék, most nem lennék ezen a szinten (sem). Viszont jelenleg akikkel tekerek, hobby montisok között a keménymag, innen már csak két lehetőségem maradt feljebb lépni, már ha egyáltalán szeretnék... a helyi országos bajnokkal, profi triathlonosokkal tekerek, vagy elkezdek versenyre járni. Egyelőre egyik sem igazán érdekel, főleg a versenyzés nem, mert síkon, felfelé ugyan gyorsnak gondolom magam, de mivel újonc bringás vagyok, lefelé nincs meg a technikai tapasztalatom, ha elengedem a féket, elesek .
Szóval ez a fejlődés téma olyan dolog, hogy ha egyedül tekersz, azt csinálsz amit akarsz, annyira vagy gyors, amennyire jólesik, de ha bandázva is szeretnél tekerni, akkor bizony fel kell zárkózni, fel venni a többiekkel a tempót, ergo: muszáj fejlődni, különben megdöglesz és a többieknek sem fog tetszeni, hogy várni kell rád.[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest