Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#249401) arcitec válasza Fall-N (#249389) üzenetére


arcitec
addikt

Ismerősömnek így vitték el a lezárt bicót, pedig csak reggeliért ment be. :U
Szóval rosszkor rossz helyen és a bicónak annyi. ;]

(#249402) Zoliwrc válasza Hasaggymeg (#249395) üzenetére


Zoliwrc
aktív tag

1500 szint körül lesz azért, 65km-hez kb. Sunyi és agresszív mászókkal is.
A legjobb montis útvonalakat én tudom itt a környéken ;)

(#249403) Fall-N válasza arcitec (#249401) üzenetére


Fall-N
veterán

Sajnos kell egy baromi nehéz, használható zár, ha commuterkedés a cél. Ezért írtam, hogy érdemesebb akkor vinni inkább kaját, az még mindig könnyebb, mint egy fél - egy kilós zár. 😀 De amúgy is ha tekerés a cél, akkor elég valamin energiaszelet, műuli, nem kakaós csigát kell vinni meg Fornettit.

Itt ha valaki betolná a bicikijét, akkor csesznék is kifelé. Azért megnézném például ha Lidl vagy Aldi boltba valaki így beállítana. Szerintem a biztonsági őr "üdvözölné". ;]

(#249404) ZolkoW válasza Zoliwrc (#249359) üzenetére


ZolkoW
őstag

nekem talán mindegyik jó, és csak a szombatok.. viszonylag messziről. Mi a terv? (km/szint) Ha nem megyek, az jó, mert nem rám kell várni mindenkine, ha megyek, azért jó, mert valakit megmentek ettől a szereptől.
Ja, már olvasom...
...ha nekem inkább a 40km/1000m a kellemes szintem, akkor maradjak egyedül, gondolom :). Mármint nem kell, hogy kellemes legyen, csak ha lassú is vagyok, és el is pusztulok a végére, az felveti a kérdést, hogy szivassak-e másokat.

[ Szerkesztve ]

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#249405) Alg válasza Phülöp (#249399) üzenetére


Alg
veterán

Lyme ellen (még) nincs védőoltás.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#249406) MPowerPH válasza Alg (#249405) üzenetére


MPowerPH
félisten

Ketfele szovodmenye lehet. Az egyik az agyvelogyulladas, az ellen van. De az 3 oltasbol all, es utana talan 4 evente kell jarni emlekeztetore.
Egyszerubb odafigyelni, meg fujni magad kullancsriasztoval.

Don't Tread On Me

(#249407) arcitec válasza Fall-N (#249403) üzenetére


arcitec
addikt

Nem is értem miért nem terjednek az ehhez hasonló tárolók. Nagy bevásárló központok
meg is engedhetnék maguknak, bomba jó zárással. [link] [link]

(#249408) gordonfreemN válasza MPowerPH (#249406) üzenetére


gordonfreemN
addikt

Épp tegnap olvastam, hogy az oltás sem kockázatmentes ráadásul, legjobb a fizikai védelem.

10 napig tünetmentes voltál?
Engem május 1.-én csípett meg, kivettük 1 órán belül kb, de sajnos elötte annyira nem gondoltam, hogy ilyen lehet, hogy azt hittem csak egy sárdarab és volt egy söprés mozdulat majd egy pöckölés vagy kettő mire felfogtam mi az.
Aztán nekem 4 napra rá kezdődtek izületi fájdalmak, nem vészes, csak olyan mint mikor lázas vagyok de sokkal enyhébb és nem egész testben, meg kicsit görcsöl itt ott az izom de el is múlik másnapra.
Aztán, hogy most beképzelem-e, passz, ma elmegyek dokihoz átbeszéljük.
Amúgy nálam nincs folt.

Na meg ilyet olvastam, hogy tizenévekre is lappanghat ez a szar, eeeh.

[ Szerkesztve ]

¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.

(#249409) Ringman válasza fulton (#249391) üzenetére


Ringman
nagyúr

jó nagy változáson ment keresztül a kormánypozíció!

[ Szerkesztve ]

(#249410) MPowerPH válasza gordonfreemN (#249408) üzenetére


MPowerPH
félisten

Kiszedtem magamnak, mar volt benne egy tűhegynyi vér is. 10 napig semmi, akkor kijott a kokarda, majd a 14. napra eleg szep nagyra nott a folt.
Kozben a gyerek beteg lett, lazas volt, hanyt, a szajpadlasan piros pottyok jottek ki, meg pupok. Nalam 3 napra ugyan ez, igaz nem hanytam. Nekem a mandulam is begyulladt. Most mar csak kohogunk mindketten, meg taknyolunk. Izuleti fajdalom nincs, elotte mar meghuzodtam persze, kulso terdszalagom a bal labamban, így a futas az ~18km -nel kezd kellemetlen lenni, de izomfajdalmam az nincs. Egesz hetvegen kerteszkedtem, reggeltol sotetedesig, attol van most izomlazam. En is bekepzelek mindent, pedig lehet semmi. Az esetek feleben az immunrendszer kinyirja, mielott meg bajt okozhatna.

En azert mentem el kivizsgaltatni(meg a felesegem nem hagyott beken). Igy hogy lappang, kimutathato a verben es/vagy az agyvizben is.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#249411) Phülöp válasza Alg (#249405) üzenetére


Phülöp
addikt

Gondolom, egyéb kórságot is hurcolnak a dögök. De az is lehet, hogy az oltástól olyan a szagom, hogy nem jönnek a közelembe se. :)

[ Szerkesztve ]

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#249412) parandroid válasza arcitec (#249407) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Német pályaudvarok mellett az ingázóknak ilyen bérelhető tárolók vannak: [link]. Sajnos hiába vannak bekamerázva, a zár csak egy zár, rendszeresen törik fel őket. :( Ismerős kiscsajnak, aki 2 teleüléssel arrébb járt gimibe, pályaudvarig meg biciklivel, egy kb 500 eurót női érő city bike-ot vittek el ilyenből, amíg suliban volt (tehát fényes nappal). A bicikli is le volt zárva, meg a tároló is.

Nejem amíg biciklivel járt a vonatig, addig egy 80 eurós, ebayen vett lerobbant csotrogánnyal ment, amin egy kb 40 eurós zár volt. Meg egy beépített hátsó kerék zár, amihez kulcsunk sem volt, de egyszer valaki poénból rázárta neki (kulcs nélkül elvileg nem lehet). Odament a kávézó-söröző-talponállóhoz, elmesélte, mi történt, az ott italozó jómunkásemberek pedig egy mozdulattal kinyitották neki. :DDD

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#249413) parandroid válasza Phülöp (#249411) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Adottság kérdése is. Van, akit nem szeretnek. Engem 45 év alatt sose csípett meg egy sem. Rajtam mászva talán 2-3 alkalommal találtam, de belém nem jöttek. Cserébe ha egy szúnyog van a házban, az engem csíp meg 12x, mindenki más teljes biztonságban van.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#249414) MPowerPH válasza Phülöp (#249411) üzenetére


MPowerPH
félisten

Ugyan ugy megcsip, nem kapod el az emlitett szovodmenyt. De attol meg kokardad lehet, es mas tuneteid, szovodmenyeid szinten, amit antibiotikumokkal lehet kezelni.

Don't Tread On Me

(#249415) sepyi válasza Tin (#249368) üzenetére


sepyi
aktív tag

A galaxy watch4 optikai sensora szívritmus figyelésre kifejezetten pontos. Van egy egy garmin pulzuspántom is, de az edzést a watch-on indítom, mert azonnal sinkronizálja a haelt alkalmazással. Ha megfelelően szorosan van a kezeden az óra akkor a szívritmusban 3-4 eltérés van a pánthozz képest. Azért az órán kicsit kényelmetlen követni, mint egy komputeren. Egy igp10 computer, egy garmin pulzuspánt, egy garmin pedálfordulat és sebesség-sensor belefér 60 rugóba. Nyilván prioritás kérdése, de szerintem ha komolyan gondolja az ember a testmozgást, ennyi beruházás még megengedhető. Mindazonáltal ha kompromisszumokkal is egy watch4 is tud megfelelő információt adni. De mint mondottam volt, az óra utólag adja ezeket az infókat.
Pl-ul.

Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)

(#249416) 6030D válasza MPowerPH (#249410) üzenetére


6030D
Ármester

Ez a gyerkőcös influenzás kór most sok ismerősnél volt, nálunk is, én is elkaptam. Tényleg ilyen, hogy utána csinálsz valami alap dolgot, és izomlázad van tőle. :U
Lyme-ra nincs megoldás sajnos, megelőzés sincs. Nekem most lesz 3 éve, hogy kivizsgálták, az is egy lehetséges oka lehetett volna az összerogyásomnak. Júniusban, Szfvár közepén, anyámék kertjében ment belém a kullancs, amit másnap reggel vettem észre (tejfakasztó..). Semmit tünet nem lett, volt már nem egy kullancsom, de utána volt a rotty egy hónappal, ezért elküldtek vizsgálatra. Nem találtak semmit. Egy ismerősnek viszont volt már tizen éve, és azóta sajnos random visszatérnek izületi és egyéb gyulladások, aminek a lappangó Lyme az oka. Nem lehet kiírtani. :( Szóval negatív tesztet remélj.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#249417) stickermajom válasza parandroid (#249413) üzenetére


stickermajom
addikt

Lekopogom, de látszólag engem sem szeretnek. Pedig minden nap járok az erdőben a kutyával, dolgozom a kertben, bringázok (ráadásul sokat ácsorgok/ücsörgök közben).
Egyetlen alkalom rémlik gyerekkoromból amikor megcsípett, azóta semmi. Ha eszembe jut, akkor a lábam be szoktam fújni bringázás előtt valami riasztóval, de sokszor elmarad.

(#249418) arcitec válasza parandroid (#249412) üzenetére


arcitec
addikt

E-szerint ott is vannak félmegoldások, mert "bérelhető" akkor fizetős és elvárható lenne a megfelelő védelem. Komolyabb zár kellene riasztóval, no meg ha kamera, akkor be is lehetne kötni a figyelő szolgálatba.(Akár police) És ha riasztás van azonnal a helyszínre.
Nem lenne lopás az tuti. :K

[ Szerkesztve ]

(#249419) Wombath válasza 6030D (#249396) üzenetére


Wombath
HÁZIGAZDA

Én nagyon jönnék, messziről :). A 20-ás hétvége még talán-talán jó (és akkor lehet, hogy ketten is jönnénk), a következő tuti nem, az itt már keményen meló lesz :(.

(#249420) Ixion77 válasza Lacerta (#249400) üzenetére


Ixion77
őstag

Meglehetősen tartok tőlük, és évről évre egyre rosszabbnak tűnik a helyzet. Tavaly már volt, hogy hármat szedtem ki az egyik gyerekből egyetlen erdei kirándulás után. Nagyon csúnya betegségeket tudnak okozni, és ha bemásznak szőrös területre, borzasztó nehéz észre venni őket.

#249400 Lacerta
Meg voltam győződve, hogy csak leveleken tanyáznak és onnan sodródnak át, így a poros vagy murvás úton biztonságban van az ember. Ezek szerint már ez sem igaz :(

#249410 MPowerPH
Basszus, ilyen nekem is volt pár éve! Emlékszem hogy furcsálltam is, mert mikor megjelent, előtte már pár napja nem voltam természetben, és nem emlékeztem hogy bármi megcsípett volna. Csak néztem hogy mi ez a nagy duzzanat. Gondoltam talán valami pók okozta ami a lakásban élt. Szerencsére idővel elmúlt különösebb következmény nélkül.

[ Szerkesztve ]

"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

(#249421) Tin válasza sepyi (#249415) üzenetére


Tin
veterán

Nálam itthon a felkarossal összemérve 1-2 bpm különbség van, akár nyugalmi, akár nem nyugalmi állapotban. Rendes pulzoximéterrel összemérve szintén pontos az a része is. A vérnyomást persze nem ezen mérem, az szerintem valami kitalált érték, de nem is kell komolyan venni. Bringázás közben persze hogy meg van húzva a csuklómon. Én szoktam követni az edzést is az órán, leginkább az időt, távot, sebességet, de van egy képernyője, ahol a pulzus alapján írja a zónákat, hogy melyikben vagy. Ez nekem egyelőre még nem releváns, ha majd belejövök, akkor talán csökken a pulzusom is, de az még idő.

Egyébként persze, hogy nem akkora beruházás a dolog, de most még feleslegesnek érzem. Írtam is, hogy ha kitartok, és végigtolom az évet, akkor van értelme a felszerelésnek, és tél elején olcsóért megkaphatóak ezek az eszközök, amiknek most van a szezonja. Addig meg tanulok és tapasztalok. Arra bőven elég az óra is egyelőre.

(#249422) parandroid válasza arcitec (#249418) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Szerintem ez mind megvan, egyszerűen annyira gyorsan törik fel, hogy nem értek oda. Zár elroppant, sín kihúz, biciklizár elvág, és már viszik is. Gyanítom, nem kellett hozzá fél perc. Ha meg van felvétel két csuklyás csávóról, az sem nagy segítség. :(

Nincs ellophatatlan cucc. Nyilván itt is igaz az, hogy minél durvább, vagy több zárad van, annál jobbak az esélyeid. Nyilván, ha két abus u-lakattal lett volna a sínhez zárva még a bicaj, akkor nem ezt választják - nyilván figyelték, melyik boxot érdemes feltörni.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#249423) 6030D válasza Wombath (#249419) üzenetére


6030D
Ármester

Messziről jött ember, azt mond amit akar. :P
Időjárás jelentést néztetek? Péntektől jövő hét csütörtökig esni fog. Utána szép szokott lenni a Böri. Max mentek futni Zolival, az is jó móka. :D

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#249424) .LnB válasza 6030D (#249423) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ki merre nézi a TdH-t a héten?
Szombat-Vasárnap tervezek kimenni a szakaszokra.
Vasárnap még nem tudom. Szombaton Pilisszántó szerintem.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#249425) arcitec válasza parandroid (#249422) üzenetére


arcitec
addikt

Azért akkor is bibis a megoldásuk, mert egy megfelelő zárat(tároló) nem törnének csak úgy fel. Amit linkeltem (kupolás tároló) az egy jobb megoldásnak tűnik példul. (ha már fizetős.) ;)
#249426Csokicsibesz: Nyilván valóan, na de ha van figyelő szolgálat és még egy jó, jobb zár is, akkor azé nehogy már elvigyék, de mindegy is ez az én véleményem és hát nem kérdeztek meg a németek. :D
#249429parandroid:
A mi bejárati ajtónkat? Na azt megnézném, persze robbantani is lehet... ;]

[ Szerkesztve ]

(#249426) Csokicsibesz válasza arcitec (#249425) üzenetére


Csokicsibesz
tag

Mindent fel lehet törni.

(#249427) 6030D válasza .LnB (#249424) üzenetére


6030D
Ármester

Ha nem zárták volna le az utat, akkor a Dobogókőn pályaszállásom lett volna a TdH-ra, de nem lehet bemenni kocsival reggeltől-estig szombaton, úgyhogy nem megyünk. Meg esőben sok mindent nem is lehet ott csinálni hétvégén.
Maga a verseny amúgy sem érdekel, én versenyezni szeretek, nem nézni. :B

[ Szerkesztve ]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#249428) andrisbandi válasza Ixion77 (#249420) üzenetére


andrisbandi
őstag

Meg voltam győződve, hogy csak leveleken tanyáznak
- Sőt, az is lehetséges, h mozgás közben felkapaszkodik pl ruhára, a megálláskorra időzített akció időablakból kicsúszik. Kénytelen a később levett ruháról új küldetésre indulni...

【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

(#249429) parandroid válasza arcitec (#249425) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Ne legyenek illúzióid, ha valaki nagyon be akarna menni hozzád, a bejárati ajtód sem tartani ki fél percnél tovább. Ha csak egy zár van rajta, akkor a töredékéig sem. ;]

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#249430) Ringman válasza Csokicsibesz (#249426) üzenetére


Ringman
nagyúr

(#249431) vallas válasza .LnB (#249424) üzenetére


vallas
senior tag

Szerdán Zalalövőre megyünk a srácokkal, ott kétszer zúznak el.... olyan 25 kili oda, közben sörözés, aztán go haza...

Csütörtökön Zalaegerszegről indul a futam, ott lakok, szóval kimegyek, aztán ha olyan az idő lemegyünk a Keszthelyi befutóra az kb 50 kili oda... bár csütörtökre már mondanak esőt... :( :(

Én erre a két napra szabit vettem ki... ;] ;] ;] ennyi jár... kéne egy két kulacsot is gyűjteni

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#249432) arcitec válasza Ringman (#249430) üzenetére


arcitec
addikt

Persze ezt a zár feltörést lehet ragozni, de ha őrző védő(megfigyelő szolgálat) van, akkor azért az gáz ha elvisznek valamit. ;) Zárt terület kellene pluszba ahova példul csak kóddal lehetne belépni stb. Itt most nem az egyszem szabadon lezárt bringáról volt szó, no meg felexel a hónuk alatt sem járkálnak sokan... :D

[ Szerkesztve ]

(#249433) .LnB válasza vallas (#249431) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Roadbook-ban jelölve vannak a szemetelő zónák, szóval nem lesz nehéz dolgod. :D

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#249434) Wombath válasza 6030D (#249423) üzenetére


Wombath
HÁZIGAZDA

:) az időjárásjelentések manapság fabatkát sem érnek, múlt hétvégére is mennyi esőt jósoltak, aztán nem esett felénk szinte semmi. Majd rugalmasan alkalmazkodunk a változó körülményekhez!

(#249435) ZolkoW válasza Wombath (#249434) üzenetére


ZolkoW
őstag

én is meg szoktam nézni, de csak napokkal előtte, és nem lehet komolyan venni... komolyan mondom, többet ér, ha reggel kinézek az ablakon, csak hát ha otthon kinézek, attól még Vác mellett eshet..

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#249436) parandroid válasza arcitec (#249432) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Tömeges bringatárolás esetén milyen zár területet szeretnél? Amikor ketten járnak a faluból az állomásra biciklivel, akkor nyilván ez működik, de gondolom, nem jártál még Amszterdamban: [link]. :P

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#249437) arcitec válasza parandroid (#249436) üzenetére


arcitec
addikt

Na de annyiból pont a tiéd vinnék el? ;] Egyébként ezt nem is értem, hogy tudják kezelni.

[ Szerkesztve ]

(#249438) Hasaggymeg válasza MPowerPH (#249410) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

A linkelt képed alatt legörgetve válik csak igazán izgalmassá ez a tüneteggyüttes. ;]

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#249439) parandroid válasza arcitec (#249437) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nem, mert én nem hagyom ott ilyen helyen a biciklimet. Ha mégis ez lenne a projekt, akkor valami patkány-gépet vennék, ami nem is vonzó, meg nem is kár érte, meg egy olyan zárat rá, ami annyit ér, mint a bicaj. Nejem is megúszta, éveken keresztül. Pedig nem volt rossz az a bicikli, csak nem úgy nézett ki, mint ami ér valamit. Aztán költözéskor elajándékoztuk, amikor már nem volt szükség rá, szerintem azóta is használatban van.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#249440) 6030D válasza Wombath (#249434) üzenetére


6030D
Ármester

Szombaton délben el akartam menni tekerni, erre elkezdett cseperegni, meg nyugat felől sötét felhők jöttek. Írtam a marosiaknak, hogy ott esik? Nem. Erre 10 perc múlva nálunk már ömlött az eső. Haverok 2 órát mentek esőben a Dobogókő körön. Nekem az a tapasztalatom, hogy ilyenkor mutatja azt, hogy mi lesz hétvégén, pénteken átírják olyanra, hogy nem fog esni, aztán szombaton szakad. :)

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#249441) parandroid válasza Hasaggymeg (#249438) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Óvatosan, ezek a hirdetési képek mindenkinek a saját böngészési előzményei, meg cookie-gyűjteménye alapján jelennek meg, szóval szerintem ne mondd el, hogy neked mi volt ott. ;]

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#249442) .LnB válasza 6030D (#249440) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Időkép-en és az alkalmazásban a pillanatnyi térképen, más felhasználók jelentik az aktuális időjárást. Én azt szoktam nézni itt a környékben. Szerintem az elég jó támpont.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#249443) avl válasza .LnB (#249424) üzenetére


avl
aktív tag

lehet erröl infot szerezni valahol, hol ? hogy (idöben es terben) meddig hogyan mivel szabad közlekedni ?

nehany hülye pelda:
- szombaton autoval Dobogoköre semikor (kell a hely a csapatbuszoknak)
- autosoknak parkolasi lehetöseg itt es itt
- szombaton biciklivel Dobogoköre 12:34-ig nyitott
- ...

(#249444) avl válasza 6030D (#249427) üzenetére


avl
aktív tag

hol lehet erröl ~ pontos infot talalni ?

(#249445) .LnB válasza avl (#249443) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nagy tapasztalatom nekem sincs ez ügyben. Ez a hivatalos lezárás: [link] és [link] Én is ebből indulok ki.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#249446) Zoliwrc válasza 6030D (#249423) üzenetére


Zoliwrc
aktív tag

Láttam az előrejelzést, majd jövő hét elején kiderül. Mostanában nem úgy alakul a csapadék ahogy mondják. Sarazás nem opció, akkor marad a 28.-i hétvége

(#249447) avl válasza .LnB (#249445) üzenetére


avl
aktív tag

:R
...sajnos tavaly a Giro-nal nem ugy volt, ahogy elötte internetes oldalukon jelezték :(((

(#249448) Zoliwrc válasza 6030D (#249440) üzenetére


Zoliwrc
aktív tag

Az a szombati előrejelzés az nagyjából összejött, délután kettőtől mondtak esőt, pénteken még szó volt róla hogy Tomiékkal megyek Dobogókőt, de aztán kiderült hogy ők később indulnak, én elmentem korábban hogy kettő előtt hazaérjek.
Hazafelé Letkésnél találkoztam velük, ők még csak odaúton voltak akkor, biztos voltam benne hogy eláznak, mert nagyon kezdett beborulni.

(#249449) .LnB válasza avl (#249447) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nekem ott sem volt problémám. Tudtam a rendelkezésre álló infók alapján tervezni.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#249450) Citroware


Citroware
addikt

Tudnátok ötleteket adni kerékpár kinti tárolásához?

Sajnos nincs lehetőségem bent, csak kint a szabadban tárolni, egy fa fedél alatt, így legalább csapadék nem érné, de ez sem teljesen kizárt, ha nagyon fúj a szél és oldalról esik az eső. Szóval esetleg még egy további takaróval lefedném, így a csapadéktól már megvédené, de a hőmérsékletváltozásoktól és a levegő páratartalmától nem igazán.

Ez kielégítő megoldás-e, vagy lenne-e jobb megoldás?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.