Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#216318) Jancsi válasza Dark Archon (#216295) üzenetére


Jancsi
aktív tag

Itt maga az útvonal feltöltése volt a gond, mert az alkalmazás előbb a felhőjébe akarta feltölteni és csak utána a készülékre. Ami hálózat hiányában nem sikerült, így a készülékre sem töltötte fel.
Ha átjut a készülékre onnantól megy hálózat és telefon nélkül is. Van valami egy aránylag részletes trékép magán a készüléken, de érdemben nem használható. Támpontnak jó, ha rajta van a track látja az ember kb. hol kell kanyarodni, nem csak a csiganyálat.

Fontos egy jó cipő, kényelmes nyereg, nekem még a tubeless dobott sokat a komforton, de computert nem váltanak ki :D

#216299MPowerPH
A 5 Peaks 500-nak egy TomTom Runner 2-vel a kormányon vágtam neki. Terepen még ott is elég volt kivenni merre is kéne menni. Csuklón nézni ismeretlen terepen, felmálházva közel esélytelen szerintem.
A Byrton navigáció mellé nálam egy Amazfit Stratos szokott lenni, üzenteket nézni, track-el az is és ha bármi történne a brytonnal, akkor a csiganyálat lehet követni azon is.

#216283itouchfan
Az enyémen még .fit file nem volt soha, csak .kml és gpx. Gondolom ezt a .fit formátumot erőltetné a gyártó, a kml-t is abba konvertálta a turn by turn navigációhoz.
Szívem szerint én is PC-n töltögetném a file-okat, de sokszor a rendezvény reggelén véglegesül az útvonal, akkor pedig már csak a telefon van nálam.
Bő 1500km-en át követtem a Bryton kis nyilacskáját, de ha feladja harcot a következő valószínűleg egy Wahoo lesz. Arról a bikepacking-es csapat elég jó véleménnyel van.

#216315d3tox1c
Szerintem mindenbe, amiből ki tudod tekerni a szelepmagot, hogy beletöltsd. De vannak gyárilag töltött belsők is.

#216316Maximum1
Melyik típust használod? Tud olyat, hogy feltöltök rá egy .gpx vagy kml file-t, majd azon navigál, terepen is szól a kanyaroknál és jelzi, ha nem vagyok a track-en?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.