Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#214920) MPowerPH válasza sebgutkopf (#214814) üzenetére


MPowerPH
félisten

Elkiabaltam. Elmentem ma gyakorolni, es 1 epkezlab ugrast nem voltam kepes csinalni. Begurultam, akkor gyakoroltam az egykerekezest. Lecso, mintha nem lett volna meg az egyensulyom. Begurultam, inkabb elmentem tekerni, legalabb kiprobaltam, mit valtozott a karbon felnivel a bringa. Majd egetem magam sotetben a parkban, amikor nincsenek turazok.

A felnivel kapcsolatban... Erzem, hogy konnyebb a bringa. 795g a kereken mar a tok mezei embernek is erezheto lenne, persze. Robbanekonyabb lett, meredek emelkedokon jol jon, ha gyorsan ritmust kell valtani. Bar ez csaloka, mert a hatso agy sokjal jobb, mint a DT350 -es. Ezt onnan tudom, hogy van egy szuk emelkedo, gyokerekkel, amit eddig nem birtam megmaszni. Most felugrattam, majdnem szo szerint.
Komfort teren viszont vegyes, inkabb kemenyebb, merevebb lett. Pattogosabb, direktebb, de nem tudom jol leirni. Nagyon szokni kell, es szerintem a kereknyomast is engedni kell, es az elso telot is allitani, hogy a kisebb egyenetlensegeket jol simitsa.
Aki valtott alurol karbonra, biztos erezte.

Szerintem nott a sebessegem, es a regi 120-110 -es rugoutas Scott -om mar nagyon megverem ezzel, hiaba volt az anno XC orientalt, meg lockolhato telos/tagos. Lefele meg nem kerdes. Ha csak fele olyan jol tudnek tekerni, mint egy tapasztaltabb enduros, akkor se hasznalnam meg ki a bringa tudasat.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.