Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#202701) parandroid válasza acsati (#202700) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Tavaly konkrétan nem lehetett kapni hónapokig. Szeptember végi rendeléseket már márciusra igazoltak vissza. Szóval mielőbb rendeld meg, akció nem lesz, így sem győzik a rendeléseket.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#202702) Ringman válasza jjeahh (#202698) üzenetére


Ringman
nagyúr

Ride with More Speed & Comfort (with a Midfoot Cleat Position?) [link]

(#202703) balintbaba válasza acsati (#202700) üzenetére


balintbaba
tag

Görgőknél? Semmi esetre. :D Talán nem olyan rossz a helyzet, mint biciklik terén, de általánosságban elmondható, hogy itt is keresleti piac van. Használtak között nézelődj, ha olcsóbban szeretnél kijönni.

(#202704) parandroid válasza balintbaba (#202703) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nem tudom, a magyar használt piacon mi van, német ebayen kb az új árán mennek. :D Rohadtul nem éri meg használtat venni.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#202705) Toobee válasza ktommy91 (#202697) üzenetére


Toobee
veterán

Na, köszi szépen :((( Találtam a munkahelyemtől 2 utcára egy GT Avalanche-t, mehetek ki ebédszünetben megnézni.

https://barbieripnk.hu/

(#202706) Hasaggymeg válasza Zoli bácsi (#202693) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Talpad közepével semmiképp nem jó hajtani, szokd meg, hogy csak kicsit tedd hátrább talpad a pedálon meglátod máris jó lesz úgy a cipőorr helynek mint a vádlidnak. :) ...mekkora virtuális felső cső hossz?

Toobee... oda csábultál az apróra, mi?! ;]

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#202707) 6030D válasza Tyler Durden (#202682) üzenetére


6030D
Ármester

Hehe, az olasz a hegyekben a mókás: megyek a szerpentinen értelmes tempóval, erre néha hallok kis dudálásokat, de sehol semmi, majd kicsit később feltűnik egy Fiat 500/Panda a visszapillantóban a seggemben, és tol fel a hegyre. :DDD Elengedtem, és akkor kiderült, hogy úgy mennek, hogy íven veszik a kanyart, és előtte dudál, hogy jön. :C Gondolom a helyiek szemből szintén dudálnak, már csak a turistákra kell figyelni. :U

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#202708) Toobee válasza Hasaggymeg (#202706) üzenetére


Toobee
veterán

Hát...muszáj valamit vennem, mert le kéne adjam a Cannondale-t kerék -és kormánycsapágy cserére + lánc, meg lehet sor is. Már most látom, hogy egy hetet szerelőnél lesz. Végül sikerült tegnap 10. helyre behozni magam a kinézett szakaszon, de van még benne pár mp, egy első telós géppel még több is. ;]

https://barbieripnk.hu/

(#202709) Pepszi válasza bardi (#202686) üzenetére


Pepszi
tag

Van egy kijelölt uphill flowtrail én bérelt santa cruz fully-val meg tudtam mászni, de meg kellett állni néha pihegni. Inkább ebike-okra tervezték.
Vannak bicajszállító utánfutós kisbuszok is , azok valami kavicsos úton feljutnak ugyanahhoz a kiindulóponthoz, az is biztos tekerhető.

(#202710) velizare válasza 6030D (#202707) üzenetére


velizare
nagyúr

ja, ott éjszaka is így nyomják. ablak le, könyök ki, kormány kiteker, térdbe beakaszt, jobb kézzel meg tütütütű...!!! :DDD

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#202711) szimpláncsak válasza 6030D (#202707) üzenetére


szimpláncsak
tag

Akkor még otthonosan is érezted magad a lánchíd miatt :)

(#202712) jjeahh


jjeahh
nagyúr

Srácok! Szervizelt már valaki rugós Rockshox telót? Van egy 29-es Tora TK-m és folyton feledkezek el róla. Pár napja rábukkantam a műhelyben és arra gondoltam, hogy leszervizelném, majd eladnám. Van ötletetek, hogy ezek milyen kenésűek? Olaj jár bele vagy zsír? Ha olaj, akkor mennyi? 5WT és 15WT Rockshox olaj van itthon.
szerk: asszem tárgytalan, ha minden igaz 5ml 15WT olaj jár az alsó lábakba :D

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#202713) velizare


velizare
nagyúr

rakott valaki a montijára/trekkingjére koskormányt? megérett bennem az igény rá, hogy ezzel a rohadt széles szarral csináljak végre valamit, és mérlegelem a lehetőségeket. egy másik bicaj lenne a legjobb, de ezt nem igazán tudom cserélni, amíg a gyerekülést le nem tudom dobni, és az még évek. jön a tél, és nem ártana, ha kicsit össze tudnám húzni magam.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#202714) FőDudu válasza Hasaggymeg (#202706) üzenetére


FőDudu
addikt

Tegyen a pedalra egy muanyag keretet ami a regi bringakon volt hasznalatos.
Olyat ami a klipszes pedalon van. Abban nem tud elore csuszni a laba.

FőDudu

(#202715) FőDudu válasza jjeahh (#202712) üzenetére


FőDudu
addikt

En rendeltem egy felujito kitet a regi telomhoz, de meg nem alltam neki.
Rockshox eleg jo szerviz manualt ad.

Lehet a tiedhez is van.

FőDudu

(#202716) Ringman válasza velizare (#202713) üzenetére


Ringman
nagyúr

jön a tél, és nem ártana, ha kicsit össze tudnám húzni magam

koskormánnyal macera az eltérő fékváltókarok miatt

vannak "alternatív" kormányok is, amit lehet használni úgy is, hogy beljebb fogod, pl koga denham bar, jones h-bar, surly moloko, ergotec spacebügel, ezeket lehet "aero" pozícióban használni. (surly cornerbar is ilyen, de az még nem kapható)

de megpróbálhatsz egy csavaros kormányszarvat is feltenni a fékkaron belülre, ezt olcsón ki tudod próbálni.

és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a koskormány miatt a kormányzás átalakul, vsz. rövidebb stucni kell hogy ne nagyon nyújtózz, stb.

(#202717) -=RelakS=- válasza Zoli bácsi (#202693) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Lehet, hogy a talpad közepével taposod a pedált, nem azzal a párnás résszel, ami lábujjra állítva még éppen leér?

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#202718) velizare válasza Ringman (#202716) üzenetére


velizare
nagyúr

igen, azt néztem, hogy mit kell ledobnom, és újat vennem hogy működjön... kb. mindent. fékváltóhoz másik váltó, másik váltóhoz másik koszorú, stb. ezért kérdeztem, hogy van-e valaki, aki ezen már végigment, hogy spóroljak némi időt és pénzt. ha már nekiállok, hajlandó vagyok költeni, mert előbb utóbb úgyis le fog kopni pl. a sor hátul, elől meg úgyse szeretek váltani. :))

[ Szerkesztve ]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#202719) balintbaba válasza parandroid (#202704) üzenetére


balintbaba
tag

Az általad leírtakból arra következtetek, hogy ott nagyobb hiány volt ezekből. Itthon tavaly ősszel, ha rendeltél egy görgőt, akkor az egy héten belül meg is jött. Ugyanez volt télen is, a nagy német/angol/spanyol webshopok kiürültek, itthon meg ha valaki nagyon görgőt szeretett volna venni akkor talált. Ha van új, akkor a használtat ocsóbban kell adni. :DDD

velizare: ez így első ránézésre elég drága mulatságnak hangzik, csak azért mert szeretnél kosra váltani. Egy sora fékváltókar szett is 50 ezertől indul, tiagra 70k, 105 100k. Ahogy te is írtad, akkor már kellene új sor+lánc, hátsó váltó, akkor már jól jönne egy első váltó is, sőt ha én ennyi mindent cserélnék, akkor már egy új hajtáson is elgondolkoznék. ;] Nem tudom, milyen biciklin cserélnéd ezeket, de simán lehet, hogy többe lesz, mint az egész bringa.

[ Szerkesztve ]

(#202720) gd4n1 válasza jjeahh (#202615) üzenetére


gd4n1
újonc

Hali!
Jól tudom, hogy te is wax-ot használsz a lánc kenésére igaz?
Amiatt kérdezem, mert te elég sokat bringázol sárban, meg nedvesebb idöben és valszószínü van tapasztalatod azzal, hogy kell-e egyéb "törödés" a láncnak.
Mert a wax nem barátja a víznek, átmész egy nagyobb pocsolyán, aztán leszedi a láncról a kenés nagy részét.
Vagy nem ennyire drámai a helyzet? :)

(#202721) Zoli bácsi válasza Hasaggymeg (#202706) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Ha jól mérem, akkor 58 cm.
Köszönöm mindenkinek, aki még véleményezett, jó hogy idejöttem kérdezni, mert ez úgy tűnik az én hibám, hiába néznék másikat, ugyanígy járnék. :D
Őszintén megmondva nem is figyeltem rá, hogyan tekerek, felpattant az ember, aztán tekert.....Most is felpattantam, aztán métereken belül már beletekertem a sárvédőbe...... :D
Jól kiszolgált az előző Csepel Cruiser, azt hiszem '98-ban vettem, ezért is maradtam a márkánál. Sajnos egyszer bemostam neki magasnyomásúval, onnét szorult. Agyváltó tönkrement, mondták nem javítható, cserélni kellene kerekestül, kompletten. Mivel elég széles ballonos gumik vannak rajta, nehezebb tekerni is, úgy döntöttem nem csináltatom meg, közel negyed század után nyugdíjba mehet.... ;] Illetve megcsinálta a szerviz, hagyományos kereket tettek, azóta nincs váltó. Néha hiányzott, szembe szélbe. :)

(#202722) Friczy válasza Zoli bácsi (#202693) üzenetére


Friczy
senior tag

Néhol még kisebb is. Nekem volt egy S-es Merdia Speederem, ott a vázra még külön tettek egy matricát, hogy vigyázz, beakadhat a lábad a kerékbe. De a múltkor vettem észre, hogy ha be vagyok csatolva, akkor a mostani országútim (54-es Trek) kereke is el tud akadni a cipőben (pedig azon sárvédő sincs) - érdekes, hogy ezt közel 2000 km megtétele után vettem észre, sose zavart. A Meridánál figyelni kellett, hogy lassú kanyarban ne akadjon bele a sárvédő a lábamba, de normál tempónál ez már nem volt probléma, haladásnál már inkább döntéssel kanyarodunk, sokkal kevésbé kell elfordítani a kormányt.

Figyelj arra, hogy ne talpközéppel vagy még inkább ne sarokkal taposd a pedált, és akkor nem lesz zavaró a dolog.

(#202723) _ATi_1


_ATi_1
senior tag

Sziasztok,

Bicikli vásárlásban szeretnék tanácsot kérni.
Egy nagyobb testalkatú férfinak lenne ajándékba és főként aszfalton használná 10-50km-es távon. Árban első körben 100-150e Ft körül gondoltam. Tudtok esetleg konkrét típust ajánlani?
Köszönöm előre is.

(#202724) Friczy válasza velizare (#202713) üzenetére


Friczy
senior tag

Régebben írtam hosszabban is róla, hogy a fitneszbiciklit (Merida Speeder) alakítottam át koskormányosra. Van benne buktató, és persze nem olcsó játék, egy országúti fékváltókar nem olcsó, és nem jó hozzá a V-fék. Típustól függően még a hátsó váltó sem biztos, mert valamikor változtattak a bowdenhúzáson Shimanoéknál.

(#202725) parandroid válasza balintbaba (#202719) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nekem ‘szerencsém’ volt, ha jól rémlik, a kora szeptemberi rendelésemet októberben már megkaptam. Kb az utolsó darabok voltak a gyári készletből, utána akik rendeltek, már horribilis lead timeot kaptak. Egyedül a felső kategóriát lehetett úgy-ahogy kapni, de az valami 1200 eur körül ment, illetve a 3000+ eurós egybe-biciklis trénereket.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#202726) jjeahh válasza FőDudu (#202715) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Köszi, közben megtaláltam.

#202720 gd4n1: nem ennyire drámai, bringamosáskor sem tudod sima vízzel lemosni, kefélni kell rendesen :D . Van aki sárba nem ajánlja, de szerintem ott is jobb mint az olaj, mert ha sár megy a láncra, 1-2km után nagyjából lenyomja magáról ellentétben az olajjal. Nemrég vettem egy nedves körülményekre való olajat, egyszer használtam és annyira undorytó volt a lánc, hogy ment vissza a wax rá.

Más: holnap megyek terepezni :U .

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#202727) Tyler Durden válasza jjeahh (#202726) üzenetére

Nemtudom ezt, hogy bírod, én besz@rtam volna már a múltkori kutyafejes szitunál is.. :Y
Amúgy nincs a vadászoknak kilövési engedély, vagy ez nem túlszaporulat miatt van szimplán becsámpáznak az emberjárta helyekre is?

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#202728) nmate91 válasza _ATi_1 (#202723) üzenetére


nmate91
tag

Ha nehéz az illető (mondjuk 100kg+, nagyobb testalkat nem tudom pontosan mit takar) akkor én montit javasolnék, amik alapból nagyobb igénybevételre vannak tervezve. Viszont 150-ért normális monti max. a Rockrider 540. Használtan már vannak jók, de szvsz montinál könnyű beleszaladni pl. egy rossz teleszkópba.

(#202729) jjeahh válasza Tyler Durden (#202727) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Pár éve nem lehet őket kilőni, ezért van túlszaporulat és a túlszaporulat miatt járnak be akár a városok központjába is :( . Sajnos már senki nem bírja, tele van a t*ke mindenkinek, pont most írt rám egy montis esemény szervezője, hogy az esemény a rengeteg megosztás, hirdetés, cikk ellenére gyakorlatilag kudarcba fulladt, mert senki nem mer montizni a kutyák/medvék miatt :U . Ez már nagyon gáz és a helyi mentalitást ismerve nem fog megváltozni.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#202730) Toobee


Toobee
veterán

3x8 új Sunrace hajtás 1 láncot bírt ki. 0,75-nél csere, már ugrik. Visszagurultam a boltba vele, cseréljék már ki a sort is.

https://barbieripnk.hu/

(#202731) gd4n1 válasza jjeahh (#202726) üzenetére


gd4n1
újonc

Aha, értem.
Akkor nem kell ettöl paráznom, nem fog jobban kopni amiatt, hogy wax van a láncon nem olaj.
Köszi a választ.

Kemény mik vannak felétek!
Garantált az adrenalin.

(#202732) 6030D válasza szimpláncsak (#202711) üzenetére


6030D
Ármester

Ezt a hidat nem láttam, papírgyárat viszont igen ...

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#202733) Zoli bácsi válasza _ATi_1 (#202723) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Nem túra, de nekem a Csepel Cruiser kb 23 évig bírta, néha megközelítettem a 140 kilót. Most is egyben van, pár garnitúra gumi lett évek alatt cserélve, meg agyváltó ment tönkre 20 évesen, de valószínűleg azért mert bemostam magasnyomásúval.....
Most is gyártásban van, nem tudom a mostaniak is bírják-e úgy mint ez, melóhelyen télen-nyáron esőben állt, csavarok rozsdásodtak..Ennyi. :)

(#202734) Zoli bácsi


Zoli bácsi
őstag

Köszönöm mindenkinek a sárvédőben-lábelakadós :D témában hozzászólásokat.
Mentem még egy kört, úgy hogy a lábam elejével próbáltam pedálozni, ahogy mondtátok, hogy ne akadjon el a lábam egy kis kanyarban az első sárvédőben ..... :)
Nekem borzalom, nem kényelmes, feszül elöl a lábszáram, de a nagyobb baj, hogy hátul a sarkam akad el folyton tekerés közben.....Én ezzel nem kínlódok. :N
Megoldás: Eladom, amennyit adnak érte, veszek egy új Csepel Cruiser-t, ami volt. Az tuti kényelmes. Mindig elég volt a 3 fokozata, kollégám vett egy Traction 300-ast, tetszett, udvaron megpróbáltam, gondoltam modernizálok.... akkor nem tűnt fel ez a hiba.....Ez van...... :D Ez van egész életemben, közel két méterhez néha megközelítettem a 140 kilót. Nem átlag, legtöbb kocsinál alapból teljesen hátra tolom az ülést, amíg megy..Ha szerencsém van, akkor elég. Leülök egy kerti székre, aztán egy reccsenés után a földön fekve találom magam.... :D Semmit nem egyszerű venni nekem...Már hozzászoktam...... ;)

(#202735) Ringman válasza Zoli bácsi (#202734) üzenetére


Ringman
nagyúr

Ha előrébb teszed a labfejed, akkor min 3-5 cm-rel a nyerhet is feljebb kellene emelned.

De tippre a jelenlegi labkozepes tekeréshez is alacsonyan van a nyerged.

(#202736) Zoli bácsi válasza Ringman (#202735) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Köszönöm szépen, igazából fel húztam annyira a nyerget, hogy lábujjhegyen nyújtózkodva épp leér a lábam ujja, ha egyenesen áll a bicaj. Eddig is így volt állítva a Cruiser-en......
Ez kevés lehet..? Így érzem biztonságosnak, bár ledobtam idén egy húszast (Jobb lett volna évekből is, de csak kilóból) még mindig közelítem a 120 kilót, szeretem ha leér a lábam. :)

(#202737) Hasaggymeg válasza Zoli bácsi (#202734) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Vegyél egy cruisert, abba még a búvár kacsalábak sem akadnak be. ;] Más... úgy fékezek mászás közben, hogy fel izzik a tárcsa. :DDD

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#202738) truefx


truefx
aktív tag

Budaörs - Kamaraerdő - Bia - Etyek kerékpárúthoz tud valaki mutatni nyomvonalat? Rámennék. :K

(#202739) Zoli bácsi válasza Hasaggymeg (#202737) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Olvass vissza... :D 23 éves (Tipp, sokat biztos nem tévedek) Cruiser-t cserélnék (agyváltó tönkrement), de nem bírom ezt hajtani..... :O

(#202740) ivana válasza Zoli bácsi (#202736) üzenetére


ivana
Ármester

Alapvetően nem igazán biztonságos a nyeregben üldögélni, ha nem mész. El se lehet normálisan indulni. A nyereg előtt szokás állni.

(#202739) Zoli bácsi Btw egy hibás agyváltó miatt miért cserélsz bringát?

[ Szerkesztve ]

(#202741) Ringman válasza ivana (#202740) üzenetére


Ringman
nagyúr

ja igen, elég lenne egy új agyváltóval (ha már nem javítható az eredeti) fűzetni egy új kereket.

(#202742) Zoli bácsi válasza ivana (#202740) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Hát igen....Azért nem javíttattam meg, mert 20 éves elmúlt, bár pontosan nem emlékezem, de emlékeim szerint tuti ezredforduló előtti. Az agyváltóra olyan 35-40 ezret mondtak, de egy eldőlésnél a markolaton a váltó is eltört, azt is cserélni kellene. Dinamó karistol, lámpa alig ad fényt.... Fék kopott...Aztán arra gondoltam, ha szervizeltetem, akkor ki kellene cseréltetni már a csapágyakat, láncot, lassan gumikat megint....Szervizdíjjal úgy kalkuláltam 70-80 ezer rámehet, és van egy huszonéves biciklim. Ez meg volt 170 ezer. Persze ezt nem tudtam hogy ennyire nem tudom hajtani.......Meg ugye úgy gondoltam, a Cruiseren vastag, ballonos gumik vannak, ezt könnyebb hajtani. Hát, nem látványosan könnyebb, na...Nagyobb kontrasztra számítottam..... :K

(#202743) J.C.G. válasza Toobee (#202730) üzenetére


J.C.G.
aktív tag

3x9 és ugyan így jártam Sunrace lánnccal és sorral.

(#202744) f4lcon válasza Zoli bácsi (#202742) üzenetére


f4lcon
őstag

a nagyobb kontraszt valahol 2x árnál kezdődne, de azt meg már nem ajánlják 140 kilóhoz.

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#202745) J.C.G. válasza Zoli bácsi (#202734) üzenetére


J.C.G.
aktív tag

A fotót elnézve az a pedál a te 47-es lábadhoz eléggé mütyűr, ráadásul ilyen kis méretek mellett is olyan közel van a kerékhez. El is hiszem, hogy kényelmetlen neked.
Ha megnézed mennyivel meredekebb az új bicajod villája, abból látod miért ér bele a lábad a sárvádőbe. Túl rövid lett az eleje.

[ Szerkesztve ]

(#202746) xy.zsolt válasza vallas (#202683) üzenetére


xy.zsolt
őstag

gyakorlatilag én kint is folyamatosan tekerek.....nincs lazsálás (oké, néha lejtőn igen)

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#202747) dbala válasza szimpláncsak (#202659) üzenetére


dbala
tag

Igen, ez én voltam. :) Van előtte az aszfalton kerékpár jel festve csak lassan szedtem elő a telefont. Képről még jobban is néz ki, élőben szűkebb. De ez az egész kerékpárút érdekes lett, mert a fentebbi részén meg tele van lakóházzal ahol a kapu egyből a kerékpár útra nyílik, a másik oldalról meg a kocsibeállón túllógó autók vesznek el nagy részt. Aki itt haladni akar az marad az úton inkább. (deezt a flame-t inkább ne kezdjük újra :)))

(#202748) parkr válasza ivana (#202740) üzenetére


parkr
őstag

Az jó, mert én mindig úgy indulok.. csak megdöntöm a vázat hogy még stabilan földön legyen a lábam.
Nem is értem mások mit ugrálnak állandóan :D

(#202749) Mezga Aladár válasza ivana (#202740) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

A nyereg előtt szokás állni.

Kinek hogyan.

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#202750) jjeahh válasza ivana (#202740) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Ó dehogynem :DD

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.