Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#120151) Toobee válasza StLui (#120150) üzenetére


Toobee
veterán

Én a karbon Specin ülök full Dekás jelmezben :DDD Na jó, a sisakom már lecseréltem Uvex-re, a hosszú felsőmet meg az Aldiban vettem.

https://barbieripnk.hu/

(#120152) bringasisti válasza StLui (#120150) üzenetére


bringasisti
őstag

Van egy Dekás rövid gatyám, hát azt az ellenségemnek se. Olyan a szivacs benne mintha légpárnás lenne és mikor ráülök semmit nem csillapít

BENEFON DELTA--------N8

(#120153) StLui válasza Toobee (#120151) üzenetére


StLui
veterán

Én is vettem egy téli nadrágot és felsőt (ezt nem találom, nadrág sem biztos, hogy pont az) Dekában, egyszer használtam őket tavaly télen,de nadrágot nem szerettem meg a böszme és össze vissza mozgó betét miatta.

[ Szerkesztve ]

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#120154) StLui válasza bringasisti (#120152) üzenetére


StLui
veterán

Én egy ilyet használok még, elvagyok vele, eleinte combomat alul nagyon szorította, de azóta sem az igazi, mondjuk én elvagyok egész nap betétes nadrág nélkül is, de jobb ha van betét nekem

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#120155) bringasisti válasza StLui (#120154) üzenetére


bringasisti
őstag

A téli gatyám nem tudom milyen márka mert már nincs rajta a cédula, de az van írva a szárazra hogy: THE NEED FOR SPEED.

BENEFON DELTA--------N8

(#120156) FIREBLADE78


FIREBLADE78
addikt

Ha má gönc. Nézegetem a bike-discountot,de nem tudok dönteni. Igazából hóban úgy sem akarok tekerni ( nálunk soha sincs hó, Szeged) ill esőben sem. Olyan all weather cucc kéne,amiben nyáron is lehetne. Tipp?

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#120157) Hasaggymeg válasza bringasisti (#120155) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Szárazra van írva a gatyád?! :DDD

(#120151) Toobee ...te meg szégyelld magad fullos specin dekás cuccban! :D

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#120158) Runner_fxr válasza StLui (#120143) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Sajnos ez tényleg probléma, hogy a kerékpár boltokban kevés a ruha. Kevesen mernek belevágni, mert iszonyat sok pénzt bele lehet ölni. Pedig lenne értelme, mert ez tényleg egy olyan kategória, amit kevesebben mernek netről rendelni. Most sikerült meggyőznöm a főnököm, hogy legyen Endura meg Northwave. Be is lett rendelve. Nálunk is volt régebben több és elfogyogattak. Endura, Bicycle line például, és nem olcsó ruhák voltak.

[ Szerkesztve ]

(#120159) FIREBLADE78 válasza Runner_fxr (#120158) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Mi a boltotok neve?

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#120160) Toobee


Toobee
veterán

Apropó tél (ősz). Nekem a nyári melegben nem volt gondom a táska alatti izzadással, mivel nem fáztam. Egy Rockrider 520 ivózsákos táskám van, ezt szeretném leváltani. Ha nem lenne dropper, akkor nem is gondolkodtam volna sokáig, hogy mi legyen helyette, hiszen állat jó nyeregtáskák vannak, például ez a Roswheel. Nekem mondjuk a folyadék mellé elég a hétköznapi tekeréseimhez 2-3 liter hely. Végül úgy döntöttem megpróbálom a kormánytáskát (Roswheel, ez elég a normál körülmények közé + egy 7 decis kulacs a vázon lévő tartóba, ami amúgy nincs túl jó helyén, szóval vége a kényelmes szipkázásnak. Ha hosszabb útra megyek, akkor pedig felpattintom a 0,5 literes kis nyeregtáskámat, amit bírnia kell a droppernek is, illetve Rosebikes rendelésem aktuális lesz ma, egy Deuter övtáskát hozzácsapok még, így lesz 6,5 liter helyem. Roswheelt most nem rendeltem Kínából, szerintem a magyar árak is elég jók voltak. 11$ körül jött volna ki szállítással együtt. Kérdés, hogy a lámpaerdőm el fog-e tőle férni, vagy majd csak nyáron tudom használni, télre pedig be kell érjem a Deuter + nyeregtáska kombóval.

https://barbieripnk.hu/

(#120161) bringasisti válasza Hasaggymeg (#120157) üzenetére


bringasisti
őstag

Szövegszerkesztő. Nem kell mindent észre venni :DDD

BENEFON DELTA--------N8

(#120162) Szakbarbár válasza emiki6 (#120124) üzenetére


Szakbarbár
aktív tag

Mivel a műszálas anyagban jobban el tudnak szaporodni a rossz szagot okozó baktériumok mint a pamut pólóban ezért büdösödik jobban. Valahol volt róla egy részletes cikk, de most csak ezt találtam:[link]

Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

(#120163) ivana válasza Szakbarbár (#120162) üzenetére


ivana
Ármester

Azért ez a kísérlet elég idióta volt, ki rohaszt egy ruhát edzés után műanyag zacskóban egy napig?

(#120164) StLui válasza ivana (#120163) üzenetére


StLui
veterán

A fiam? úgy hogy 1-2 nap múlva megint edzésre menne benne, mert azért csak 2 alkalom után szokta mosni a feleségem (azóta abbahagyta a pingpongozást, heti 4 edzés volt, bringa lett a fő irányvonal)

[ Szerkesztve ]

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#120165) 6030D


6030D
Ármester

Bár tavaly óta nem sok változott, de akkor én is leírom a saját őszi/téli ruhatárat, hátha nem érdekel senkit. :DDD
- cipő: a nyáron is használatos M089, 1-2 (esetleg sí-)zoknival, 5 fok alatt decás kamáslival. Ez aszfaltra jó (nem szállok le), de terepre már nem, mert a sétától először csak elcsúszik, majd szétmegy az alja. Kb 2 évet bírt, idén még megvarratom, hátha használható. Ha nagyon bejövök a Jézuskának, akkor lehet, hogy meglep egy Force téli cipővel, 27e Ft körül mérik.
- lábak: van két lidlis gatyó, az egyik kisebb méret, azt újként vettem, a másik nagyobb, azt használtként. Elöl aljától a tetejéig szélálló neoprén, hátul meg futógatya anyag, hogy kimenjen az izzadtság. Van még egy decás futógatya. Így fel tudok venni 1 illetve 2 réteget is.
- fent: van 4 aláöltözőm, egy nagyon vékony btwin, 2 vastag wedze, megy egy vékony Helly Hansen. Utóbbit ajándéknak kaptam, rossz volt a méret, visszavittem a boltba, megláttam, hogy 16e Ft (ez a legvékonyabb hosszú ujjú, 3-4 vastagság még van felette, arányosan változik), megszédültem, de nem volt pofám pénzt visszakérni, így lett egy a méretemben. Ugyan olyan érzés, mint a többi, mondjuk nem mosom más mosószerrel. De már a legelejétől is ilyen volt, gondolom azért idő kell, hogy eltömődjön. Ja, ha hozzáér valamelyik cuccnak a tépőzárja, pont ugyan úgy kihúzza a szálat, mint az olcsó aláöltözőn. :U
Ezekre van egy Scott hosszú mezem (olcsó volt, nem tudom eredeti-e), egy Borneós vastag hosszú mez, meg pár lidlis hosszú, de azokat nem nagyon hordom. Átmeneti időben a hosszú aláöltözők fölé veszem a rövid mezt. A gond az, hogy ezeken mindegyiken átfúj a szél, akár mennyi réteg van, így kellene vennem egy vékony széldzsekit, ami a mezzsebben elfér, és fel tudom venni, ha változik az idő, vagy hosszú lejtmenet van.
- fej: sapka (nem tudom milyen, talán lidl), egy vékony és egy thermo-s csősál.
- kézfej: vékony cérnakesztyű, vékony futókesztyű és ezek 3 kombinációja. Idén tervben van egy olyan kesztyű, aminek a kézfejéből ki lehet hajtogatni a szélálló zsákot az ujjakra.

Igen, megizzadok, és van olyan, hogy jeges a kabátnak a meggyűrt része a hasamon, amikor hazaérek. :) Viszont a 3-4 órás köröket itt a dombokon megállás nélkül, nem hiszem, hogy meg lehet szárazon csinálni. Beteg nem szoktam lenni, így jó ez nekem.

StLui: az Answer kesztyűmnek a felső része ilyen vékony szövet szerű anyag, sokszor akadt már el rózsabokorban annyira, hogy átbökte, mert vérzett a kezem, de nem szakadt még ki sehol. Ha van számotokra megfelelő a kínálatban, akkor egy próbát megér, szerintem.

Toobee: kormánytáskát akarsz rakni a Specire? :Y

[ Szerkesztve ]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#120166) 6030D válasza 6030D (#120165) üzenetére


6030D
Ármester

A téli decás kabát lemaradt.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#120167) bringasisti válasza Szakbarbár (#120162) üzenetére


bringasisti
őstag

De mivel nem szívja fel a vizet hanem kivezeti ezért szárazon tart nyáron meg hűt a párolgás okán

BENEFON DELTA--------N8

(#120168) StLui válasza 6030D (#120165) üzenetére


StLui
veterán

Köszi a tippet, és a ruhamegosztást is :)
Kormánytáskán enduróra én is felkaptam a szemem :D

Én Kipsta aláöltözetet (tetszett a mintája) vettem fölülre, max L-es méret vagyok, 183cm 80 kg, de az L-es olyan kicsi volt, hogy csak pislogtam, fölpróbáltam és megvettem az XL-est, hát az is k..rva kicsi, de valahogy elhasználom

[ Szerkesztve ]

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#120169) Szakbarbár válasza ivana (#120163) üzenetére


Szakbarbár
aktív tag

Nem kell hozzá zacskóban tárolni a ruhákat anélkül is büdös lesz. Saját tapasztalat, amikor reggel beérek a melóba kiakasztom a ruhát száradni és délutánra már olyan szaga van, hogy alig birom elviselni. Napi 2x18 km tekerek dombos úton, ahol sík rész sehol sincs, 6-8 százalékos emelkedők vagy ugyanilyen lejtők vannak. Itt nem lehet elkerülni az izzadást, főleg hátizsák miatt sem.

(#120167) bringasisti
Ezt nem is vitatom, de attól még jobban büdösödnek mint a pamut póló.

[ Szerkesztve ]

Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

(#120170) StLui válasza Szakbarbár (#120169) üzenetére


StLui
veterán

Feleségem azt sem bírja amikor hazaérek és leveszem, akkor már rosszul van a szagától.

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#120171) emiki6 válasza Szakbarbár (#120162) üzenetére


emiki6
veterán

Igen, azt sejtettem, de azt jó lenne tudni, hogy a drágább cuccok is ugyanúgy büdösödnek e vagy antibakteriálisabbak e, mint olcsó társaik.

Mert szerintem ez egy lényeges szempont, amiről nem esett szó.

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#120172) bringasisti válasza Szakbarbár (#120169) üzenetére


bringasisti
őstag

Kit érdekel hogy másnak facsarja az orrát?..)

[ Szerkesztve ]

BENEFON DELTA--------N8

(#120173) Jester01


Jester01
veterán

Ha van egy vékony btwines aláöltözőm meg egy olyan ami bolyhos belül (nem emlékszem, talán Lidl/Aldi?) akkor melyiket vegyem alulra ha mind a kettőt fel akarom venni?

Jester

(#120174) bringasisti válasza emiki6 (#120171) üzenetére


bringasisti
őstag

Pénztáros Lőrinc márkát vegyél mert abba ezüst van és az baktérium pusztító

BENEFON DELTA--------N8

(#120175) Toobee válasza 6030D (#120165) üzenetére


Toobee
veterán

Meglátjuk, de ez a terv. Amúgy nekem is van egy ilyen btwin kabim, ma elfelejtettem becsomagolni a cuccok közé, úgyhogy nem fázhatok :DDD 6-kor rajt, 8-ig tervezek menni egy laza kört 5-600m szinttel.

https://barbieripnk.hu/

(#120176) Hasaggymeg válasza ivana (#120163) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Ilyenformán,ha utána pácolod pár órát,bármi amibe beleizzadsz jó büdös lesz...amúgy meg kit érdekel mennyire lesz büdös,hisz jó esetben csak a mosógép érzi,mert ahogy hazamész azonnal leveted.

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#120177) Milán13 válasza FIREBLADE78 (#120159) üzenetére


Milán13
tag

Nekem is elküldhetnéd privátban!

Köszönöm előre is!

[ Szerkesztve ]

(#120178) 6030D válasza Hasaggymeg (#120176) üzenetére


6030D
Ármester

... és kirakod száradni, ha nem azonnal mosod, hogy ne rohadjon a szennyesben. Na az nagyon frankó szobaillatosító. :D

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#120179) Hasaggymeg válasza 6030D (#120178) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Jobb esetben a teraszra,ott elvan. :)

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#120180) Zola007 válasza FIREBLADE78 (#120146) üzenetére


Zola007
veterán

a havas részen én gyalog nem mernék lemenni, nem hogy bringával

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#120181) jjeahh válasza trialboj (#119924) üzenetére


jjeahh
nagyúr

& Runner: Látom rutlandon van ingyenes posta és az endura térdmelegítő £18.99, így ugyan még mindíg drágának tartom, de emészthető és nagyon szükségét érzem. Kérdés, hogy párban adják ezt? Mert a képen csak 1 darab van és sehol nem ír erről semmit... 1 darabért azért nem adnék ennyi pénzt :( . A másik dolog meg, hogy vajon 48cm comb átmérővel nekem a Small/Medium jó lenne? Nem akarom, hogy lecsússzon, de azt sem hogy elálljon a vérkeringés.

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#120182) bringasisti válasza jjeahh (#120181) üzenetére


bringasisti
őstag

Azért ez a térdvédő ha már a polcon lessz engem is érdekelne

BENEFON DELTA--------N8

(#120183) Hasaggymeg


Hasaggymeg
Topikgazda

Egy nagy embernek nagy vásár lenne [ez] :Y

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#120184) inifini


inifini
tag

A betervezett Stelvio helyett Bracra lett a kiruccanás, nem akartam 5 fokban feltekerni..., azért ez a Vidova gora sem rossz :)

(#120185) jjeahh válasza inifini (#120184) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Tengerpart, vörös Ferrari Speci... :))

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#120186) gabro0 válasza inifini (#120184) üzenetére


gabro0
őstag

Szép paripa. SL4?

[ Szerkesztve ]

(#120187) zoli03 válasza Hasaggymeg (#120144) üzenetére


zoli03
őstag

Szerintem rosszul fogod fel. Én nem a kerékpározás élménye miatt használom, hanem hogy a szezon elejét ne gyengébben kezdjen, hanem legalább ugyanolyan erőnléttel, mint az előző végét, de inkább jobbal. Amúgy meg ott a falon előttem az 50"-os TV, nézem közben a sorozatot/dokumentumfilmet/YouTube-ot. Így megvan a tekerés is, és időt sem vesztek, mert amúgy a székben ülve nézném. Persze ha nincs ilyen lehetőség, akkor nagyon unalmas tud lenni negyed óra után.

(#120188) ivana


ivana
Ármester

Na megjöttek a rosebikeos cuccok. Előzetes beszerelés előtti vélemény:
- Acera integrált hajtás Baromi jónak tűnik, masszív nehéz darab sok anyaggal. Pont mint egy jóféle alsó kategóriás cuccnak lennie kell. :) Ami érdekes, hogy miért írják, hogy:
Recommended bottom bracket cups (sold separately): BB-MT500 (product code 2234036) or SM-BB52 (product code 2058694)
Amikor az MT500 jár hozzá, így most van két középcsapim ami nem akkora óriási baj, de azért ha lehet akkor nem vártam volna a BB52-re három hetet (amiatt várt a csomag).
- Rose bilincses markolat Élőben kifejezetten jól néz ki, kicsit kemény, de engem nem izgat (csepel markolathoz szokott kéznek már úgyis mindegy).
- Kool stop canti betétek Állítólag a legjobb fékbetét ami létezik, kiváncsi vagyok, sokkal merevebb mint a shimanok, elvileg az egész mögött alu merevítés van.
- Conti double fighter Sajnos ez nem egy kevésbé mintás X king vagy Race king. Ez biztosan jó lesz majd kopás szempontjából, ami a felhasználást figyelembe véve nem gond. A vastagabb oldalfal is inkább előny, mint hátrány. De a conti puha keveréke valami zseniális attól függetlenül, hogy gyorsan kopik, azzal jobban adnám.
- SKS minipumpa Az SKS nem szokott szar cuccot csinálni, ez meg kifejezetten jó.

(#120189) Toobee válasza jjeahh (#120181) üzenetére


Toobee
veterán

Én most vettem Endura lábmelegítőt, szerintem tök ugyanaz csak végig ér. Fura, nekem L/XL kellett belőle, egy másik márkából viszont elég volt az M-es. Szorította a combomat.

https://barbieripnk.hu/

(#120190) Hasaggymeg válasza ivana (#120188) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Lassan már a TX is integrált lesz. :DDD

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#120191) jjeahh válasza Toobee (#120189) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Megkérdezhetem mekkora a combod átmérője centiben?

ivana: Nekem is ma jött egy csomag a rose-ról, egy fékbetét meg egy garmin konzol jó nagy dobozban, aztán rájöttem hogy azért akkora, mert beletuszkoltak egy rosebikeos magazint is :D
Az integrált hajtáshoz akkor ezek szerint adtak monoblock-ot is vagy mit? Kell ehhez még valamit venni, hogy beszereld? Integrált hajtásnál is számít a monoblock mérete?
Markolatból én is rendeltem egy ilyent, csak márka nélkül, én nagyon keménynek találtam, ezzel be is telt a pohár a gumimarcsákkal és vettem egy ESI-t, az végre nagyon puha.
Minipumpa nem tűnik rossznak :K

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#120192) 6030D válasza jjeahh (#120181) üzenetére


6030D
Ármester

48 cm comb átmérő? :Y A sok kis Frúm után végre van egy Förstemann-unk is! :P ;]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#120193) jjeahh válasza 6030D (#120192) üzenetére


jjeahh
nagyúr

:DDD Nem úgy 48cm, én combkerületre gondoltam :D

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#120194) inifini válasza gabro0 (#120186) üzenetére


inifini
tag

Köszi, sl5.

(#120195) Toobee válasza jjeahh (#120191) üzenetére


Toobee
veterán

Melyik részét kell mérni? :DDD 55 cm körül látom.

https://barbieripnk.hu/

(#120196) jjeahh válasza Toobee (#120195) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Kösz! Lehet akkor nekem jó lesz az S/M, csak trialboj hsz-je összezavart kicsit.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#120197) ivana válasza Hasaggymeg (#120190) üzenetére


ivana
Ármester

Először legalább a menetes agyat kellene elfelejteni a fenébe. Lassan csak a hyperglide 30 éves :W (Miközben kazettás agy az meg már a '70-es évek végén volt). A négyszöggel alapvetően nincs baj, de ez azért feltűnően jobb, mint négyszög társai, most nem akartam vadászni valami régi XT-t (ami kb. amúgy fele ennyibe fáj). Mondjuk a megérzés azt súgja, hogy a négyszög XT szarabb mint ez merevségre, súlyra viszont jobb.

jjeahh Igen adtak középcsapit, de ez nem monoblokk már (Mert két részből áll, amikben van csapágy). Miközben oda van írva, hogy nem jár hozzá. Írtam is nekik mailt, hogy hozzák rendbe a leírást.

Integrált hajtásnál is számít a monoblock mérete? Nem viszont hézagolni kell megfelelően.

Kell ehhez még valamit venni, hogy beszereld? Kell szerszám, ami vagy rendelek egy icetoolz-t,vagy mivel egyelőre egy ilyen bringám van a cserkész csapatunk raktárából kölcsönzök egyet.

+ Rendeltem még SRAM láncokat, kiváncsi leszek.

(#120193) jjeahh Nem mindegy :) Először én is néztem mi a baj, mert a kerülete nekem 62cm (miközben 175cm magas vagyok :) ), aztán láttam, hogy átmérő :)) XL-nél kisebb bringás gatya nem szokott rám jönni, de a rövidgatya is térdig ér :N

Toobee A legvastagabbat ami még comb.

[ Szerkesztve ]

(#120198) jjeahh válasza ivana (#120197) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Kösz! Nekem az olcsó Sram lánc bevált, KMC szintén, Shimano nem. Aztán persze magasabb árkategóriákban valszeg más lenne a helyzet.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#120199) Because válasza jjeahh (#120198) üzenetére


Because
őstag

ha rendelnél ilyen hajtást, nekem nem járt hozzá középcsapágy (ahogy az a leírásában van) :(

(#120200) Runner_fxr válasza inifini (#120184) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Váltó jól működik? :)

(#120159) FIREBLADE78: vadonsport

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.