Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
Nekem muszáj esőben is tekerni, mert nincs autónk per pillanat, itt Kisújon meg nincs tömegközlekedés. Tehát mással nem tudok menni. Max gyalog.
Monti ide fölösleges, mert this isspartaalföld, a legközelebbi domb, hegy is vagy 150 km-re van. Van egy-két montis bringás a városban, de azok is, ha bicózni akarnak, akkor vonatra fel és irány a hegyekbe fel...
Szóval, ha lenne egy hegyi bringám ( max második biciklinek ), szerintem akkor tennék rá, mint hogy így nézzen ki, mint a képen, meg 2 óra hosszát kelljen puceválni tekerés után.
A cross nekem nem tetszik, túl csupasz. A motorokból sem tetszik a naked bike.(#83075) geotigris9
Hál istennek az enyémen műanyag sks van, nem zörög. Áll mint Katiban a gyerek.Viszont az első aljára kell valami toldalék nekem is, mert esőben össze pöttyözi' a cipőmet.
A súlya az nem érdekel. Lehet, ha 70 kilós nyüzüge lennék ( csak vicc, nem kell megsértődni a 70 kilogrammosoknak ), akkor érdekelne, de így száz fölött 2-3 kg ide-oda fel sem tűnik(#83077) Hasaggymeg
Pont ez a baj a mostanival, hogy kemény és keskeny. Igazi trekking nyereg. Csak a fenekem nem bírja a trekking nyergeket ezek szerint, mert keskeny és kemény, amit nem szeret. El nem tudom képzelni, hogy hogyan lehet túrázni az ilyen keskeny, kemény nyergeken. A túrázáshoz nem kényelmes cuccokra ( pl nyereg) van szükség?
Egy félóra után feltöri' a valagam. Puhábbra vágyom.(#83078) 6030D
Igen gondoltam rá, de biztos van valami köztes megoldás, nem?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest