Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    Amúgy részben a tegnapi, Ft/km téma, de szerintem sokan magukra fognak ismerni :D

    Volt a "rendelni kell majd" listámon egy váltótartó fül, mivel nyáron linkelte valaki a videót a srácról, aki Horvátországba akart menni bringával, de elesett valahol Fehérvár környékén, és elhajlott (majd eltört) a spéci váltótartó füle. Na akkor kerestem le a Cube-ost, és írtam fel, hogy majd a következő rendelésnél kell.

    Most jött ez a fék probléma, mondom úgyis akarok másik kereket majd, fog kelleni tárcsa, szóval rendelek egy tárcsát és betétet, mert ha nagyon elfogy az ötlet, ez a "szűz" szett még mindig jó lehet utolsó próbálkozásra. Ez az RT70+L05A kombó amúgy bejött nekem, ha fog, akkor már érezhetően komolyat fog, és mivel ez volt fent egész nyáron, és nem is kopott olyan nagyon a betét, megfelelő.

    Na de a bike-discount feldobott egy Radonos féktárcsa egyengetőt, ami egyben betét visszanyomó is, hát mondom rendelek egyet, mert ilyen állítható fogót használok az egyengetésre, és gumileszedőt a dugattyú visszanyomásra, de ez mégis elegánsabb, meg csak 17€. Viszont az meg feldobott egy féknyereg beállító közölőt, szintén utánanéztem, hát mondom sokkal egyszerűbb, mint a plasztikkártyák vagy névjegyek használata, meg csak 16€.

    Berakodom a kosárba: 84€. Hát, viszont ingyenes a szállítás 99€ felett, úgyhogy keresek még valamit. Gondoltam, dobok be még valami olcsó fékbetétet, kísérletezni, de abból is van két szett a másik tárcsához, a kulacsok épp kifogytak, más ötletem nincs: legyen egy fémes betét, úgyis ki akartam próbálni.

    Végösszeg: 102€

    Úgy, hogy mindegyik elfogy majd valamikor, mindegyik hasznos, vagy jó lesz tartalékba, de valójában kurvára nincs szükségem egyikre sem. Na így romlik el a Ft/km arány :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák