Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz fulton #290228 üzenetére

Olvastam amit írtál a TCR-ről persze. Azért visszaolvasgattam róla a topikban. Csak én nem tudtam annyit vacilálni a vásárláson, mint te tetted. Én beleőrültem volna. :D Canyon volt kinézve. Szembe jött ez a leárazás, aztán bumm. Megrendeltem. Nem is akartam még venni. Mondjuk a hookless felnit pont nem is néztem. De majd megtanulok élni vele. Lehet, hogy hamar váltok majd 28-30 széles gumira, és akkor már kisebb lesz a para a nyomás miatt.

Ez a mount jó. De én sehol sem találok eladót. :D Mondjuk az annyira nem is sürgős, csak gondolkodok egy ilyen stücnisen.

Az appot megnézem, köszi. ;) Amúgy nem is tudtam, hogy a Strava-ban is van ilyen opció.

Napfénysüti
    Na de süti, az csak egy 80 ezres pedál. :U :DDD Azé na.. Attól én nem leszek Valter Ati szerintem. :) Egybéként cipő ügyileg kompatibilis minden cipő a Speedplay-el? Nem tudom, hogy az olcsóbb, COMP kiveitel mennyivel lehet gyengébb. Lehet ott is csak a súly csökken mi (vagyis nő)?

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés