Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#247444) jjeahh válasza trialboj (#247440) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Schwalbe úgy érzem inkább tavaszi-őszi-téli nedves saras havas gumi. "Szezonban" nyáron nem igazán váltak be, pl. poros nyomvájúkon többször estem is velük.

Contit nem próbáltam, de a Mountain King, Trail Kingekkel volt valami gondom, talán a súlyuk nem tetszett, a Cross King jó lenne előre nyári guminak, de a mintázata és vélemények alapján arra tippelnék, hogy az is inkább vizes terepen remekel, porban csúszik :F . Na meg a Conti black chilit ugyanaz a fószer keverte ki, aki a Schwalbe Addix keveréket, így gyanítom, hogy hasonlóan viselkednek... Majd egyszer így is kipróbálom őket, ha találok valami brutál akciót.

Maxxis: szeretem, kedvenc nyári gumijaim, poros száraz terepen atom, viszont eddig is nagyon drága volt, mostanában meg még drágább, a Rekon bike24-en asszem 50 euró :Y. Na nemár basszus, amikor hátul 1500km után már a bütykök élei lekopnak, úgy érzem egy rakás pénzt kidobtam az ablakon :D . Ez az oka annak, hogy elkezdtem nézelődni más olcsóbb márkáknál. A Chaoyang Phantom Dry és Phantom Wet volt a másik opció, de apróbb mintás és az olcsóbb verzió csak 60 TPI, így inkább akciós Kenda lett. Ami egyelőre baromira tetszik, de valszeg gyorsan fog kopni, mert a Maxxisnál puhább anyagkeveréknek tűnik.

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.