- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
andrisbandi
őstag
válasz
chubby2o6 #247991 üzenetére
Léptünk hasonló cipőbe páran... Én egy 1 új Rekont, meg egy két hetest kellett kukázzak
Fel és leszereléskor túl erősen markolássza kézzel az ember, megszakadhatnak a szálak.Jól megsíkosítva, pl szappanos vízzel a felni és a külső peremeit, óvatosan, kézzel alig, inkább müa gumileszedő szerszámmal, a külső peremeinél feszítve csúsztatom a helyére a külsőt. A kézzel izomból... az felejtős a mai kikönnyített külsőknél. Rekonból már nem is árulnak, csak min. 10 dekával nehezebbet...
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
gordonfreemN #247992 üzenetére
Addig kutatta a magyar társadalmat amíg ropára ment az agya tőle, megpróbálhatta megérteni mit szeretünk a Győüzikén és a Móunikán.
Amúgy meg várjuk ki a végét, sok gyerek ide, vagy oda még akár az anyukáról is kiderülhet, hogy valami visszaeső. -
flash-
veterán
válasz
andrisbandi #247990 üzenetére
nekem eddig a Smoove nagyon bevált.
igaz hogy 1.5 hete tettem fel(akkor kezdtem el használni) 160km-ert mentem vele eddig, a lánc és a fogaskerekek,továbbra is középszürke szinüek, szinte semmi dzsuva nincs rajta, ha megfogom picikét ragad,de ez mindegy is, tökéletes még mindig, nincs rajta ez a fekete kosz mint a láncolajok vagy teflon után 20km-er után...
(pedig én nem áztattam át vadiúj láncot, hanem előtte már olajozott láncot tisztittottam át több fázisban úgy hogy le se vettem..)apropó:ti szoktátok áttörölni tekerés után a smoove-al kezelt láncot? vagy semmit nem nyúltok hozzá,csak sokszáz kilóméterenként lemossátok és újra felviszitek?
gordonfreemN: asszem a fb outi csoportban írták hogy nem igazán úgy bringás a fickó,mint mi, egy helyi lakos, aki éppen a-ból b be ment, ismerik is a tettest,egyébként valami cégvezető... hát ezért kéne közzé tenni a nevét,mint ahogy egy köztisztviselő sem kap állást ha valamit "hibázik" úgy egy cégvezetővel sem szivesen kötnék szerződést ha tudom hogy ilyen forma... dehát a jog őt védi
-
mauimagic
senior tag
Van egy 80as évekbeli Shimano 105-el szerelt acél országútim a nyaralóban, van értelme ezt "gravel"-é alakítani?
2x7 sebesség, így az áttételekkel nem nagyon tudnék variálni, max hátsó kerék+váltó cserével.
Max télen, rossz időben, esetleg görgőn használnám, erre gondoltam nem vennék komoly bringát... -
gordonfreemN
addikt
-
chubby2o6
senior tag
Futottam még egy kört a nyolcast kapott gumival, de úgy néz ki, b@szhatom
. Levettem, kiegyengettem a kevlárt, bár semmi nem látszott rajta. Felni belső peremét is áttörölgettem, hátha beszorult valami, és azért nem tud a helyére ülni. Felfújva a csík egy darabon eltűnik a felni széle alatt, és bármit csinálok vele, akárhogy egyengetem, ott is marad. Ez lett a legjobb eredményem: [link]
. Menni nem mentem vele, de így nem is fogok.
Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a vasárnap este rendelt (fekete) Race Kingek már nem érnek ide a héten. Egyelőre visszatettem a Smart Samet, hétvégére jó lesz, abba legalább nem kell defektgátló tej [link] , pedig az ma megjött. Ezt próbálta már valaki? -
andrisbandi
őstag
Rohloff Special Bike Chain Lubricant láncolaj
Használtam anno, nem merem azt mondani, h nem jó.
A legrosszabb tulajdonsága viszont semlegesít minden jót. Garantáltan ez koszolódik a legjobban, és instant. Azért szokták nedves időben ajánlani, ha kevesebb a por. A ragacsossága miatt jobban fenn marad a láncon, rossz időben hosszabban ken.Holmenkol Performance lánc kenőanyag
Ha a pénz nem számít, olajok között ez tuti fajta.
Alig koszolódik montin, aszfalton szinte semmit.
Nem teljesen híg, de nem is sűrű. Nagyon csendesíti a láncfutást, kb dupla ideig elég egy kezelés a nagyon hígakhoz képest. Montin ez volt a kedvencem.
Nem terveztem váltani, de elcsábultam, h waxolásnál alig kell takarítani, a vegyszereket pedig el lehet hagyni.lánc wax - Smoove Universal Chain Lube
Panelban sokat számít, h alig kell takarítani. Bármilyen olaj teljesítményét hozza, vagy inkább űbereli. -
szimpláncsak
tag
válasz
flash- #247982 üzenetére
Köszi. Megfontolom
Igen én is úgy használnàm, hogy ne a gumit kelljen rakosgatni. Írtam is ,hogy pont most adtam el a gyárit
Parandroid: A gumipor már mellékes egy macska mellett. 2 nap után olyan a lakás,mintha nem is takarítottunk volna az alom miatt
-
parandroid
félisten
válasz
szimpláncsak #247981 üzenetére
Alapozni jó lehet, de táv/sebesség/teljesítmény adatok kb hasraütésszerűek. Ha ilyesmi is érdekel, akkor egy olcsóbb okosgörgő kell már, ezek az ellenállásosak erre nem jók. Célszerű egy tartalék kerék hozzá, amin eleve görgős gumi van, és még azzal is eléggé gumiporoz.
p
-
szimpláncsak
tag
Hát nekem ez nagyon soknak tűnik mennyiségre. Én elég gyakran kenem a láncot. Kb. 80-100km-kènt ( nyilván ha többet tekerek egyszerre nem állok le kenegetni
) de nekem 100ml-es weldtite most kezd elfogyni 1 év után, ami olyan 7500km-t jelent.
-
parandroid
félisten
válasz
velizare #247977 üzenetére
30 eur. Szerencsére nem megyünk tőle csődbe. Ráadásul 10 év alatt ez volt neki az első. Nekem már van két 30 eurós, kb ugyanebben a sebességtúllépési tartományban, meg egy osztrák 60 eurós is ennyi idő alatt (ott nem vettem észre a 70-es táblát, és 100-on volt a tempomat
).
p
-
flash-
veterán
válasz
szimpláncsak #247978 üzenetére
én ilyen aldis görgőn edzek (2018ban vettem)beltérben már egy jó ideje, oké nem használom minden nap, de azért téli időszakban 4-6 órát hetente nyúzom és még jó állapotban van.
bőven megéri! igen van rajta ez az állítható ellenállás,de én nem használom(max hiit edzéshez lehet jó ahol 30másodpercig azért tudja az ember úgy nyomni hogy mutatna 60km/h sebességet az óra), mert a kerékpár váltóját használom inkább, így nem ugyanazokat a fogaskerekeket koptatom, plusz a valóshoz picit közelebb áll a táv-átlag,ne 10 legyen már az átlag miközbe úgy hajtok ami kint lenne vagy 33(meghát leglaábbis úgy állitottam be a kerékméretet az órában hogy minél jobban kolleráljon a valós kinti sebességemhez,vagyis nagyobb méretet adtam meg ergo nagyobb sebességet mutat az óra ugyanolyan erőkifejtés mellett mintha a valós kerékméretet adnám meg viszont ugye a valós kerékmérettel meg nyomod mint az őrült de a sebesség érték meg jóval elmarad mint ami kint lenne )
viszont egy görgő gumi mindenképp kell, mert ez a "sima" túragumit is nagyon koptatja.
sőt én vettem valami altrix noname kereket, azon van a görgőgumi így ha rossz az idő csak cserélem a komplett kereket és nem kell vesződni a gőrgőgumi fel-le rakással.
Decathlon árul olyat, viszont előszőr kurvanehéz feltenni, (nem is ment) megoldás: ráfeszitettem asszonnyal(pedig használtam gumileszedőt) amig birtuk ,rajta hagytam egy napot másnapra már lazult annyit hogy felment... (esetleg szappanos szarakodás még pro tipp) -
szimpláncsak
tag
válasz
Ringman #247979 üzenetére
Én sem tervezném sokat használni, csak ha nagyon muszáj. Mondjuk kéne hozzá egy csere kerék. Még jó, hogy a gyári fél évig állt a lépcsőházban és kb. 1 hónapja adtam el
Szóval max. akkor használnám,ha télen 1 hétig esik az eső. Meg hétköznap, télen abban az egy hónapban amikor már délután 4-kor sötétben kéne elindulni
-
Ringman
félisten
válasz
szimpláncsak #247978 üzenetére
ennek a klónja van nálam, de használtam vagy kétszer, te állítod az erősséget egy váltóval. ha átütős a bringád, akkor kell egy átalakító is, ez még vagy 6e ft.
-
válasz
parandroid #247840 üzenetére
azt is mondd el pls, mennyire büntették!
-
lsebestyen
addikt
Kellemesen csalódtam a Karoo 2 üzemidőben, tekertem most navigálással 5,5 órát, 97%-ról indultam, 62%-kal értem vissza. Annyi, hogy a fényerőt kb. 50%-ra levettem, de így is látok mindent (pedig tekeréshez nincs is dioptriás szemüvegem, csak egy mezei napszemüveg).
Amúgy ez a navigáció nagyon jó, visszafele az utolsó 5km-en direkt más felé jöttem, mint ami meg volt adva, nagyon gyorsan újra tud tervezni.
Kipróbáltam a strava live szegmens funkciót is egy emelkedőn, össze is jött egy serleg. -
Speedy007
őstag
Létezik olyan hogy a váz csak egy fajta középagy csapágyházhoz kompatibilis csak értem ez alatt az én esetemben a négyszögtengely? Kérdezem azért mert lánc tányéros részt sikerült le imádkozni de az vettem észre hogy ott nem bírok a monoblokkhoz hozzá férni mert egybe van öntve vázzal kvázi egyfajta tok lenne és csak a másik oldalt bírnám kihajtani ahol rá van rohadva a hajtókarok
-
Tin
veterán
Lenne még egy amatőr kérdésem a váltóval kapcsolatban. A bicajon 3x9-es Shimano Alivio váltó van.
Elöl többségében a középső tányért használom a középső hátsó 7-el, illetve az első nagy tányért a hátsó 4-5 kicsivel. Elöl a legkisebb tányér szinte soha nem kell. Az első váltó amúgy gond nélkül megy, rendesen utazik a tárcsák között a lánc.
A hátsó váltó is tökéletes, amikor elöl a középső tányéron van a lánc. A hátsó váltások ilyenkor pontosak, nem cicereg a lánc, minden finoman megy.
Viszont, ha elöl felváltok a nagy tárcsára, akkor már nem minden sima hátul. Egyik-másik hátsó fokozatnál ilyenkor cicereg a lánc, másoknál nem, de maga a hátsó váltás ilyenkor ritkán nem is teszi át a láncot, vagy csak pár fordulat után. Nem kell karasztrófálisnak gondolni, mert az esetek nagy részében működik, de gondolom a láncnak nem kéne bizonyos fokozatokban ciceregni, és a hátsó váltásnak az összes első tárcsával működnie kellene.
Jelezném, hogy nem járatom keresztbe a láncot, a két szélső első tárcsáról az alsó/felső 5 hátsót használom, a középső tárcsáról pedig a középső 7 hátsót (a szélsőket nem). Az egyik cicergő fokozatnál amúgy szinte totál egyenesen fut a lánc.
Láttam a korábban linkelt videót, hogy a váltókarnál és hátul is lehet csavarással finomítani a bovdent, de kérdés, hogy a feszítéssel helyre tudom hozni az első nagy tárcsás "hibákat", vagy azzal meg elmásznak majd a középső első tárcsánál a fokozatok? Hogyan lehet ezt normálisan beállítani úgy, hogy minden első és hátsó fokozatban finom legyen a váltás?
-
Tin
veterán
válasz
andrisbandi #247959 üzenetére
Végül mégis ezzel az olajjal olajoztam meg a láncot, mert mindenhol mindenki magasztalta.
Állagra nem méz, de nem is víz. Olyan 10W motorolaj állaga van, tehát semmiképp sem olyan folyós, mint egy 0W, de nem is nagyon sűrű, mint a méz. Bazi jó a flaskája, nagyon jól adagolható, minden szem tetejére ment egy nagyobb csepp, szépen elkezdett két oldalra lefolyni, és mire tovább kellet tekernem a láncot, át is fogta körbe a szemet. Végigmentem minden szemen egyszer, aztán végigváltottam a láncot az összes fogaskeréken. Egyetlen csepp nem ment belőle a padlóra, és így ránézésre a flakon 10%-át (5 ml) locsolhattam ki.
3 órát lesz rajta, aztán tekerek egyet. Kíváncsi leszek, érzek-e bármilyen változást
-
Speedy007
őstag
válasz
Hasaggymeg #247960 üzenetére
Mikor említettem ebike-nak hogy mihez szeretném nem mondták hogy nem egy lánc tányéros csak azt mondták hogy a lánc távolság legyen meg felelő az az 50mm 119mm-s monoblokkhoz jó
-
BitRider
senior tag
válasz
andrisbandi #247964 üzenetére
Nem is ezt akartam linkelni, hanem a 601-est.
Ez quicklink nélkül 9 ezer. De köszi, el is felejtettem az ebike-ot. Végülis megéri a pár ezer pluszt a 701, az alattam már bizonyított.
A TRP Spyre fékhez keresek még fékpofákat. Azt mondják, sima Shimano típus kell hozzá (ilyen a gyári). Abból melyik ajánlott? Shimano-ból (ami amúgy nekem bevált, csak már nemtom melyik) ezeket találtam: M05-RX és B05S.
De itt van az összes az ebike szerint.
Mondjuk akitől vettük, azt mondja, TRP Spyre C a fék pontos neve – ha számít ez.
-
andrisbandi
őstag
válasz
BitRider #247961 üzenetére
https://ebike.hu/termekek/hajtas/lanc/11-seb/119269_shimano-cn-hg701-11-11-sebesseges-lanc/
Itt nézted? Olcsóbb, van hosszabb is, pár nap alatt meg szokott jönni.
-
Tin
veterán
válasz
andrisbandi #247959 üzenetére
Ez a folyadék valami bio cucc, szemre-szagra olyan, mint a mosószeres víz. Slaggal nem mostam le, de ronggyal rendesen áttöröltem, nyomkodtam is bele vizet, szóval a nagyja kijött.
Az olajhoz annyit, hogy nem tűnik nagyon mézszerűnek, de a másiknál, amit vettem, valamivel tényleg sűrűbb, így a flaskában nézve. Majd olajozásnál kiderül, hogy mennyire issza be, este meg is hajtom, aztán kiderül.
-
andrisbandi
őstag
Legrosszab esetben, ha felületkezeletlen a láncod, és nem lett lemosva a savasnak tűnő mosófolyadék, akkor rozsdásodni fog.
Ellenálló láncnál sem maradhat a csapokban olajbontó anyag.A kinézett láncolaj nedves marad, mézszerű, nagyon vonzza a port. Esős időre való.
A hígabbakat ajánlják aszfaltosra. -
Speedy007
őstag
válasz
Hasaggymeg #247957 üzenetére
igen csak azt lenne jó tudni hogy amit korábban be linkeltem sunrace jó e mert lemértem elvileg a lánc távolság stimmel a középső lánctányér és a váz közép pontja között
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Speedy007 #247926 üzenetére
Ennek annyi, nem volt zsír alatta mikor feltették, vagy/és ezer éve ott van, esetleg nyirkos helyen tároltad.
Az ilyent óvatosan kell lehúzni, koppra betekerve a lehúzó szerszámot, minél több menet fogjon aztán ha érezhetően nem jön esetleg melegíteni kicsit...ugyanakkor lehet semmivel nem jön már le csak roncsolással.
#247940itouchfan...nem tudom agresszívebb-e, ahogy én kenem-vágom azért nem a gumi a szűk keresztmetszet sem felfelé, sem lefelé, ugyanakkor meglehetősen ballonos gumi elég komoly oldalra-álló recékkel (amiket hallani is aszfalton döntögetés közben) így meglehet, hogy akár agresszívebb is mint ahogy kinéz annak, aki ugye erre érzékeny és vágyik.
Az eddig próbált gumik közül talán csak a Racing Ralph tűnt ki hátul, kitűnő tapadásával és a Race King gyorsaságával és csendességével.🤔
-
jjeahh
nagyúr
Megjött a friss tej, WTB TCS 2.0, jó híg és látszik, hogy tele van apró pöcköcskékkel. De a héten nem lesz időm kicserélni
-
Speedy007
őstag
válasz
evilskati #247954 üzenetére
inkább le vágom majd csak abban a dilemmában vagyok hogy egyedül ezt találtam hogy jó lesz e hozzá Sunrace FCM800
-
Tin
veterán
Első láncpucolásom. Mivel nem tudtam eldönteni, mi a jó, a láncleszedést és hasonlókat pedig egyelőre nem akartam bevállalni, ilyen Peaty's Foaming Drivetrain Degreasert rendeltem. A linken van egy videó az alkalmazásról, én is a hátsó lánckeréknél fújtam be a láncot, szépen felhabzott ahogy forgattam körbe, aztán állni hagytam kb 5 percig. Sajnos slagom nincs a pincében, szóval egy kellően vizes ronggyal töröltem át a láncot párszor, aztán nedvessel, végül pedig szárazzal. Szép sok dzsuvát fekete lehozott ahhoz képest, hogy csak szárazon mentem a bicajjal, és a láncban max 130 km lehet.
Most szárad, aztán majd olajozom ezzel. Ahogy néztem a videókat, fentről minden szemre egy csepp, és aztán várni pár órát, hogy befolyjon mindenhova rendesem, aztán áttörölni tiszta ronggyal kívülről. Nem tűnik bonyolultnak, remélem nem cseszek el semmit
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest