Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#115951) smkb válasza Runner_fxr (#115950) üzenetére


smkb
őstag

Nem neked szól, hanem az iparágnak, hogy MegaLOL továbbra is az emontik ára, de maguk a mai bringák is eszement módon túlárazottak. Féláron ütik meg nálam max az ingerküszöböt, és még akkor is van rajtuk profit. Olcsóbb 350.000-el ennél a Meridánál egy KTM Duke 390 ABS. Azért ez vicc... egy ilyen bringában ezred annyi mérnöki munka nincs, mint egy Duke 390-ben. Ugyanazok a tyúkbél alkatrészek vannak benne mint a mezei bringákban. Szanaszét hullik az az XT sor meg KMC lánc. Nevetséges, hogy 2 milliós bringákba ilyen alulméretezett kopóalkatrészek vannak.

(#115952) jjeahh válasza Zola007 (#115948) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Scott Watu, Lazer Cyclone, én ezeket néztem ki, mert azt írták tesztekben, hogy jól szellőznek. Előbbi jobban tetszett, de végül utóbbi lett, mert azt találtam olcsóbban. Két hátrányt tudnék felhozni ellene: lehetne vastagabb a párnázása és nincs rovarháló benne. Másképp kényelmes és tényleg jól szellőzik, meg szerintem nem is néz ki rosszul. Amúgy meg tessék két lista: [link] [link] bikeradaron az odaírt árakat nem kell komolyan venni, sokkal olcsóbban is kifoghatóak.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#115953) 6030D válasza Hasaggymeg (#115946) üzenetére


6030D
Ármester

Ha már pedelec: a Bükkön volt ilyen kategória a középtávon, utánunk indították őket talán 2 perccel. Persze, hogy ott értek utol, ahol kezdett meredek köves lenni: küzdök felfelé, megyünk libasorban a járható, tapadós részen, erre jön a troli és elhúz mellettünk a törmeléken. Nem ad lökést az embernek, na! :DDD Aztán jöttek szép sorban, de volt olyan, hogy egy meredek éles visszafordítóban alig bírt befordulni a muki, azt hittem eldől előttem. Síkon meg volt egy olyan, hogy megelőzött, majd utolértem, mentünk egymás mellett, rám nézett, mondott valamit (szerintem azt, hogy csak 25-ig segít, mert kb annyival mentünk), rávigyorogtam és elléptem (3x10 rulez!). :)) Aztán jött egy agyontúrt, köves erdei út, ahol ő nyert (27,5+ fully, asszem KTM).

Ja és jött egy Cannondale Moterra is, hát böszme nagy dög, az biztos! :Y

[ Szerkesztve ]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#115954) bringasisti válasza smkb (#115951) üzenetére


bringasisti
őstag

A titán soha nem lesz olcsó és soha nem lesz tartós. Nem kell ilyen gépet venni. Ez olyan mint néhány gyűjtő aki megveszi az 1000 lóerős kocsit és mutogatja a szomszédnak a garázsban.

BENEFON DELTA--------N8

(#115955) FIREBLADE78 válasza Runner_fxr (#115950) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Ilyen sok pénzed van bicajra? Inkább mocit vennék :)
Mennyiért adod a tiéd?

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#115956) Runner_fxr válasza smkb (#115951) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Azért nem tudok veled egyetérteni, mert amit belinkeltem az az abszolút top kategória. Ezen a szinten már ne keressünk jó ár/érték arányt.
Van ennél jóval barátibb áron is tök jól használható pedelec és sima monti is. Ráadásul a hagyományos bringák is hasonló áron mennek top szinten, tehát a magas ár az nem pedelec kiváltság. Inkább sok embernek az igényeivel van a baj, amivel abban az esetben nincs baj, ha pénz is van mellette, de amikor csak az igény magas, de fizetni már foghúzva akarunk, na akkor érdemes elgondolkodni.

Ha már motorhoz hasonlítod, akkor a top kategóriához kéne, mondjuk valami Ducati vagy MV agusta, úgy talán más lenne az arány. Abban sem vagyok biztos, hogy többet foglalkoztak azzal a motorral a mérnökök, mint ezzel a Merida bringával, ez egy többszörös tesztgyőztes bringa, e mögött rengeteg fejlesztés van. És egy ilyen bringának 20kilós súly mellett kell elviselni az akár 20 méteres ugratásokat, az egy dolog, hogy a legtöbben nem erre használják, de attól még ki kell bírnia. Ráadásul az E8000-es rendszer is elég friss, még azért drága, mert a fejlesztési költségeket is beleszámolják. Idővel olcsóbb lesz ez is.

FIREBLADE78: Szerintem mindenkinek arra van pénze amire szeretné, hogy legyen. Ha motorozni szeretnék, akkor motort vennék. De mivel kerékpározni szeretnék az erdőbe, ezért bringát veszek! Ez szerintem logikus nem? :) Az enyémet 1,1-re írtam ki, aztán meglátjuk. De a meridát nagykerből veszem, így valamivel olcsóbb lesz mint a kisker ára.

6030D: Sajnos a bringa mellé nem adnak kerékpár kezelési tudást is, azt meg kell tanulni. :)

[ Szerkesztve ]

(#115957) Runner_fxr válasza smkb (#115951) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Egyébként ami szanaszét hullik az az alu kazetta test, a fejlett nyomatékszenzor nem engedi, hogy hamar szétrángasd a láncot meg a sort, egész jól bírják amúgy.

(#115958) Redneck válasza Runner_fxr (#115956) üzenetére


Redneck
veterán

Ez maga a jövő a jelenben. :K

FIREBLADE78:
Ez a hobbija, és régóta ezzel foglalkozik. Valószínűleg úgy már annyira nem horror, csak nekünk kívülállóknak tűnik annak.

smkb:
Almát körtével, de persze. A 350-es árkülönbözet sem semmi.

Én valahogy úgy vagyok vele, hogy szeretek kerékpározni, és motorozni is. Erdőben is jó lenne egy kis endurozás, de tilos... Így a jövőben, ha majd olcsóbb lesz, egy e-MTB-vel el tudom képzelni a csapatást. Persze a kettő más műfaj.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#115959) szkink válasza Toobee (#115949) üzenetére


szkink
aktív tag

Hogy hol azt neked kell megtalálni,sajnos konkrétat nem tudok linkelni,öcsém 37k-ért vette tavaly kompletten.

(#115960) tacto


tacto
aktív tag

Ezt nem az anyagszerkezettani intézet professzor emeritusainak tesztje, hanem kb. vizigót harcosoké, de
karbon vs. alu
Nekem jelenleg épp csak alu vázam van...

[ Szerkesztve ]

(#115961) 6030D válasza Runner_fxr (#115957) üzenetére


6030D
Ármester

Nem engedi az elektronika.... volt egy csávó, fordul rá a meredekre, csak nem váltott vissza, aztán nem indult meg a szekér úgy ahogy gondolta. Visszapakolta, emelkedőnek, közben meg látszott, hogy izomból nyomja: olyan hangokat adott ki a hajtás, hogy azt hittem elszakad neki a lánc, vagy valami törni fog.

Hogy megy ez egyébként? Ha nem vált vissza, akkor miért nem segít úgy a motor? Tehát mondjuk kónuszon miért nem tud mászni? Vagy ezt kb úgy kell elképzelni, hogy ahol én egy adott fokozaton mondjuk csak 500 W-tal tudnék felmászni, akkor ha nem nyomom be a 250 W-os motor mellé a 250 W-ot, akkor megáll a tudomány? :F Nem mintha tudnám, mikor mennyi wattot nyomok...

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#115962) lsebestyen válasza Tomi_Sci (#115939) üzenetére


lsebestyen
addikt

Hopp, kár érte, múlt héten még volt.

(#115963) flash-


flash-
veterán

ma már kulacs:)

mindekttő zefal kulacsom már eléggé csöpög egyiknek hamar szétment a szelepe..
ehhez uj kupakot hol tudok szerezni?

mondjuk nem túl nagy eresztés, sok versenyzőnél látok ilyet hát nem mondanám hogy igazán jól tartja a hideget...
Zefal Arctica 75

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#115964) StLui


StLui
veterán

Valószínű felütéses defektem volt tegnap, két 3mm körüli repedés a belsőn, egymás mellett. Javítanátok folttal? 3500 Ft egy 3.0-s belső.

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#115965) bringasisti válasza StLui (#115964) üzenetére


bringasisti
őstag

Megragasztanám.

BENEFON DELTA--------N8

(#115966) Runner_fxr válasza 6030D (#115961) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Ezeket a gépeket meg kell tanulni kezelni, hasonlóan működik egyébként ez a rásegítés dolog, mint amikor egy analóg bicón egyszerre használod az első és hátsó váltót. A rásegítési fokozatokat úgy kell elképzelni, hogy amikor magasabb szintre kapcsolsz az olyan mintha elöl kisebb lánckerékre váltanál, könnyebb lesz tekerni. De ugye nem lehet megfeledkezni a hátsó váltóról se. Az a lényeg, hogy egy megfelelő fordulaton tudd tartani, egy két túra után ráérez egy tapasztaltabb bringás, hogy melyik fordulaton a legerősebb a rendszer. Olyan nagyon nem más mint egy normál bringa, dolgozni kell rajta, és okosan használni a váltót meg a rásegítést, különben úgy jársz, mint amit mondtál, hogy nem ment fel amikor ráfordult a meredekre. Kónuszon elindulni sem tudsz vele egy komolyabb emelkedőn, ilyen esetben el sem indul a motor, hiába teszed fel max rásegítésre. Gondolom azért csinálták így meg, mert ahhoz akkora nyomatékot kéne engednie a motornak, ami tényleg hamar tépné el a láncokat, nyírná el a koszorúkat és a kazetták úgy törnének, kopnának hogy még talán a sor is átfordulna rajta. Meg ugye a motor is leéghetne. Azért is fontos, hogy ráérezz az ideális nyomaték/fordulattartományra, mert így a legnagyobb a hatótáv, ha erőlteted a rendszert, hamar merül.

[ Szerkesztve ]

(#115967) Zola007 válasza tacto (#115960) üzenetére


Zola007
veterán

szőke jürgen se vágott még fát életáben :)

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#115968) parkr válasza lsebestyen (#115962) üzenetére


parkr
őstag

amúgy nekem simán berakta a kosárba.

de hasonló árban van a Ribblenél és a Tredznél is

(#115969) seadrone


seadrone
őstag

Helló!

Hogy van most bringával közlekedésnél az alkoholfogyasztás?

Fix érték van, vagy csak azt határozza meg a jogszabály, hogy közlekedésre alkalmas állapotban?

(#115970) Zola007


Zola007
veterán

Decathlonban 2890 az Elite Custom Race Plus tartó
belepróbáltam helyben vagy 5 féle kulacsot, passzosabban tartja mint a sima Custom Race

A kulacsok jó gagyik volt kivétel nélkül, akár Elite, akár Tacx, a decathlon piros csatis 790 forintosa pedig tényleg nem ér többet mint egy ásványvizes flakon
De ez megtetszett, csak az ára qrva borsos: Elite Syssa rozsdamentes acél 750 ml

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#115971) inifini válasza Zola007 (#115970) üzenetére


inifini
tag

Nekem van két elite kulacsom, az egyik thermos, a másik a legegyszerűbb (mindkettőt a decathlonban vettem), 2-3 éve használom őket elég rendesen, egyik sem csöpög az oldalára fektetve sem, abszolút meg vagyok elégedve velük.

(#115972) 6030D válasza StLui (#115964) üzenetére


6030D
Ármester

Tubeless!?

Runner_fxr: :R

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#115973) StLui válasza bringasisti (#115965) üzenetére


StLui
veterán

Akkor nekifutok még ilyet sem csináltam :D

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#115974) StLui válasza 6030D (#115972) üzenetére


StLui
veterán

Meg van a cucc hozzá, csak nem tudom mivel felfújni

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#115975) 6030D válasza StLui (#115974) üzenetére


6030D
Ármester

Próbáld ki mit mutat natúrban: csak gumi+szelep+szalag. Ha tudsz bele valami nyomást csikarni, akkor tejjel is menni fog, megpörgeted és megfogja. Vagy nem. ;]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#115976) bringasisti válasza seadrone (#115969) üzenetére


bringasisti
őstag

Nincs meghatározva a rendőr szerint legyél alkalmas a forgalomba részt venni. Nincs a főút mellékút megkülönböztetés.

BENEFON DELTA--------N8

(#115977) Because válasza bringasisti (#115976) üzenetére


Because
őstag

a kreszt tekintve a kerékpár jármű. a járművezetés személyi feltétele, hogy a szervezetedben nincs szeszes ital fogyasztásából származó alkohol.

(#115978) StLui válasza Because (#115977) üzenetére


StLui
veterán

de nem gépjármű! Biztos, hogy engedélyezve lett az alkohol fogyasztás kerékpár vezetésekor, közben, addig a értékig, hogy biztonságosan tudjál közlekedni.
[link]

1. A közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM–BM együttes rendelet módosítása
1. § A közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM–BM együttes rendelet 4. § (4) bekezdése helyébe
a következő rendelkezés lép:
„(4) Az (1) bekezdés b) pontjában foglalt feltétel fennállása esetén a kerékpárosra nem kell alkalmazni
az (1) bekezdés c) pontjában a járművezető szervezetében szeszesital fogyasztásából származó alkohol jelenlétére
vonatkozó korlátozást.”

[ Szerkesztve ]

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#115979) Because válasza StLui (#115978) üzenetére


Because
őstag

aha! igazad van! bár pl. a sör szagát se bírom, szóval mindegy is :D

nem azt mondom voltam fiatal és mohó s akadtam fent ittas állapotban betoncserépen supermanként előre repülve XD

[ Szerkesztve ]

(#115980) bringasisti válasza Because (#115977) üzenetére


bringasisti
őstag

Nem értek egyet a jogszabály módosítással de egy vagy két éve azt mondták ami f@szság szerintem hogy nem közveszélyes hanem önveszélyes.

BENEFON DELTA--------N8

(#115981) jjeahh válasza Zola007 (#115970) üzenetére


jjeahh
nagyúr

De ebből hogy lehet kinyomni a vizet? Mert amennyi csordogál abból a cumiból nyomás nélkül, az sosem lesz elég, hogy oltsa a szomjamat :DDD

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#115982) bringasisti válasza Because (#115979) üzenetére


bringasisti
őstag

Az is hülyeség volt hogy egy sör is bukó ha főúton mész és a mostani meg f@szság hogy nincs behatárolva rendesen.

BENEFON DELTA--------N8

(#115983) StLui válasza bringasisti (#115980) üzenetére


StLui
veterán

Az lehet a gond ha valakinél nincs önkontroll, bár azt gondolom ő módosítás előtt is ivott, mondjuk a kocsmában, és hazatekert. Én személy szerint nem nagyon találkozom láthatóan ittas bringással.
Én személy szerint nem nagyon iszom, kivéve esetleg trekking túra, de ott is csak bringásfröccs, hosszúlépés.

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#115984) bringasisti válasza jjeahh (#115981) üzenetére


bringasisti
őstag

Én azért nem használok alut mert amíg nincs félig addig egy szenvedés

BENEFON DELTA--------N8

(#115985) Zola007 válasza jjeahh (#115981) üzenetére


Zola007
veterán

női kulacs, szopogatni kell ;)
van rajta egy levegőbeömlő szelep, így nem keletkezik vákum
legalábbis a tetején szemügyre véve erre jutottam

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#115986) Zola007 válasza StLui (#115983) üzenetére


Zola007
veterán

sokkal több részeg ön- és közveszélyes gyalogost látok mint bringást
ennyi
a szabadtéri ittas állapotot tiltanám be és kész
aki be akar rúgni, az igyon otthon vagy menjen haza taxival

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#115987) StLui válasza Toobee (#115938) üzenetére


StLui
veterán

55-56 cm a fejmérete

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#115988) StLui válasza StLui (#115987) üzenetére


StLui
veterán

bike24.de mennyi a ténylegesen várható szállítási idő? max 100 eur-ig nézegetek itt, rideshop is ezeket árulja, kb ezen az áron is.

[ Szerkesztve ]

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#115989) parkr válasza StLui (#115988) üzenetére


parkr
őstag

ha raktáron van, egy hét vagy kevesebb

(#115990) Toobee


Toobee
veterán

Rakoncátlankodik a váltóm, a legnagyobb tányérra nem akarja feltenni a láncot, úgyhogy igazi jó kis edzés volt a mai. Elöl 32T, hátul 10-42 ...lenne, így volt 10-36. Kellett küzdeni azért, nem is mentem felfelé terepen a HHH-re. :DDD Viszont végre egész jó idővel sikerült lezúgni a határ nyerges kedvenc szakaszomon, ismeri valaki?

https://barbieripnk.hu/

(#115991) StLui válasza parkr (#115989) üzenetére


StLui
veterán

Köszi!

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#115992) zoli03


zoli03
őstag

Vannak 3 új órája Bryton-nak, már olyanok is, amin van rendes térkép (Rider 450 és Aero 60). Már a Bikefunnál is fent van (elérhetőség hamarosan), kíváncsi leszek a tesztekre.

(#115993) StLui


StLui
veterán

Sram 11-es sorra milyen láncot javasoltok mondjuk ezek közül? (tartaléknak venném, meg egy-két patentszemet is)
a 2x10 shimano xt-hez is vennék, azon kmc van gyárilag, azt úgy tudom mehet is oda.

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#115994) Hasaggymeg válasza StLui (#115993) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Én 10 alatt szoktam nézelődni,így talán ez.

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#115995) Csokicsibesz válasza Toobee (#115990) üzenetére


Csokicsibesz
tag

A határnyerges részt én is szeretem, az egy elég jó lefele. A végéről van egy jó visszamászás is :D
Csak én már kezdem unni HHH-t..

[ Szerkesztve ]

(#115996) Ironizer


Ironizer
tag

Helyszínről jelentkezem, új a bringa, tegnap vettem. :)

(#115997) Toobee válasza Ironizer (#115996) üzenetére


Toobee
veterán

Gratulálok! Megkérdezhetem, hogy ebben az árkategóriában néztél-e mást is? Kicsit fura 1,2M Ft-ért még dropper se fért az árba. Merida például már ad ennyiért azt is.

https://barbieripnk.hu/

(#115998) varsam válasza Ironizer (#115996) üzenetére


varsam
őstag

Grat hozzá :)

Ez melyik típus pontosan? Megkérdezhetem hogy mennyi volt?

(#115999) 6030D válasza Ironizer (#115996) üzenetére


6030D
Ármester

Rossz topikba írtál. :P
Gratula hozzá! :K

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#116000) balintka válasza Ironizer (#115996) üzenetére


balintka
addikt

Gratula, szép gép. A fotó hol készült?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.