Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81900) Tothgera30 válasza Runner_fxr (#81899) üzenetére


Tothgera30
Ármester

A BikeRadar leste meg tavaly hogy milyen 5 okot szoktak említeni a kemény keretes road bike-osok, a tárcsafékek kapcsán. Ami bennem megmaradt, és (szerencsére) ki is tudtam próbálni, tehát nem a levegőbe beszélek. Tehát nehezebb a tárcsás bringa, a másik hogy tárcsa nélkül is kockára lehet koptatni egy 23-25 széles outi gumit. Nem akarom rondítani néhány ember vágyálmát, de ez is csak egy új hóbort, amivel bevezetik az átütős-tárcsás outikat, de átlag user egy Ultegra szettet sem tud széthasználni vagy elfékezni. Bár részletkérdés hogy egy olasz gépen nekem még belefér egy hidrós tárcsás gép (CX-hez szokott szem), de egy 160mm-es tárcsát előre soknak gondolok, de a hátsó 140mm-es viszont szükséges.

Ui.: Anno annak a baleset kapcsán nem tudták eldönteni hogy a tárcsa, vagy a nagytányér vágott-e bele a srác lábába. Bár szerintem készleten maradt pár UCI képes bringa, amit el akartak még passzolni, mert ahhoz képest egy év elteltével majdnem változatlan formában kihozták a disc-es road bike-okat, hogy "ez mekkora áttörés lesz".

#81901 ---Lasali---: Bírják, ez nem kérdés. Nem új keletű dolog ez, még a Merida is épít vázba alumínium "ramsüniket" hogy hűtse a féket.

[ Szerkesztve ]

"A pokol nem hely, hanem állapot"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.