Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kis Retro :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Október végén jelenik meg ez a méltán híres és népszerű sorozat újabb eleme.
Remélhetőleg a 4.rėsz csapasiranyat követik és ezzel egy stabil többszöri újra játszásra sarkalo maradandó élményt nyújtanak a leendő és már meglevő játékosok felé.Jó pár infó leírás bemutató megjelent már ezen játékkal kapcsolatban.
-
Nyugis
senior tag
válasz dangerzone #2 üzenetére
Szerintem a fejlődés és a diplomáciai taktika legjobb vegyitése volt a civ 4.
Az 5 rész nem ért a nyomába sem. -
Nyugis
senior tag
itt találtok rola bőveb leírást:
https://civilization.comez pedig egy E+-as gamplay a játékbol: [link]
-
Devas
őstag
Napokban akartam neki topicot csinalni.
Mar elo is rendeltem.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Nyugis
senior tag
Akkor tőled konkrét tapasztalatokat fogunk kapni.
És remélem pozitív élményeket ami egy új elvezetes közösséghez vezet! -
Devas
őstag
Igazabol nem szoktam szerkesztgetni a videokat. A shadowplay viszont 4 gigas szeletekre vagja, azokat jo volna valamivel osszefuzni esetleg.
Magyarra is jo volna leforditani a jatekot. Nekem a nyelvtudasom meg csak-csak meglenne hozza, de fogalmam sincs hogyan lehetne megoldani programozas szinten.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Gery9112
őstag
Az E3-as videóban Sean Bean hangja nagyon adja
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Devas
őstag
Köszi a felajánlást, de szerintem fél órás részekkel megoldom. Real-time szöveges kommentet tervezek. Feliratok, meg csili-vili logo szerintem felesleges.
Van már néhány ötlet a tarsolyomban. De ha valami óhaj-sóhajotok lenne esetleg le tudom videózni majd.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Diplomácia egy nagy szar volt a 4-ben, bárhogy is taktikázott az ember általában át kellett menni agresszorba és szétcsapni mindenki arcát. Aztán ha már egyszer hadat üzentél már nem volt semmi visszaút.
Majd a második kieg meg legalább 60%-os Civ6 complete akció környékén visszanézek, addigra játszható is lesz| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
Nyugis
senior tag
Ujabb kis morzsák a játékból : [link]
Két videóval elegyitve. -
Gery9112
őstag
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Devas
őstag
Nah végre megerősítették a rendelést a limitált kiadásra.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
mikromanus
veterán
MI van itt? A kanyarban a megjelenés, erre pang a topic? Az emberi nem ennyire elaljasult. Egy kis stratégia és máris lelohad minden hype?
Amit az eddigiekből leszűrtem és érdekesnek tűnik (pár bemutató videó és néhány hír):
- Talán valamivel értelmesebb diplomácia és harcrendszer. Jön a casus belli. Ha okosan esel neki az ellennek, akkor kisebb a negatív hatása.
- lesz vallási győzelem is. Ha tied a domináns vallás a világon (vagy minden nemzetnél több mint a lakosok fele a te Istenedben hisz?), akkor győztél. Kicsit harcosabb lesz a vallásháború így. Szavakkal és hittel persze és nem fegyverekkel.
A civeke, leadereket és a buffokat is kissé átgyúrták. 19 nemzettel indul a móka. Ez a district-es dolog még nem teljesen világos. Gyakorlatban/játékban majd jobban lejön mi hogy működik. Az elmélet félinformációk alapján nem olyan könnyen átlátható nekem.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
hmatyas
tag
Várom a megjelenést és olvasgatom, hogy elég erős gép kell hozzá - főleg grafikában :S Lévén előbb vagy utóbb kéne új notit venni - ezzel fogom összekötni;-9
A vallási részre eléggé kíváncsi vagyok, egy Civ IV-s kiegészítőben is volt vallási győzelem, de másnak tűnik valahogy.
-
warcat
veterán
válasz mikromanus #20 üzenetére
Pont ezen szomorkodtam egy kicsit magamban,Battlefield 1 topik vagy a vele kapcsoaltos hírek pörög ezerrel,a Civ-es videóknál vagy a launch trailer alatt meg nulla hozzászólás
Azért nem aggódok a játékért , Steamen az V a legjátszottabb játékok egyike.
Az eredeti bejelentésnél sokakat lelombozott azért a választott grafikai stílus,és ha utána nem követték a fejleményeket,akkor lemaradhattak arról,hogy azért most mennyire kidolgozott rendszereket kapunk és minden jel szerint nem "csonka" játékért fizetsz.Részemről várom és be van rendelve de kegyetlenül összetolták a dolgokat nekem,én azért Battlefieldezek (és ha nem fizettem volna extrát akkor az is pénteken indult volna) holnap este Stellaris nagy patch/kieg,éjjel meg Civ VI, évközben meg vannak azért pangós hónapok is akár...
EA: It's in the crate!
-
pethYeti
addikt
Ha most a Stadardot veszem meg akkor lesz upgrade to deluxe vagy season pass vagy akármi?
-
warcat
veterán
Nem tudok róla,elképzelhető, viszont amit érdemes tudni,hogy az eddigi sejtések alapján nem valami combosabb dlck lesznek ezek, hanem extra civilizációk, map pack/scenario pack ilyesmi,a sejthetően érkező kiegészítőért külön lesz számla benyújtva.
Ha az összes ilyen dlc tartalma tetszik majd,akkor spóroltál,de ha valami gyenge/nem érdekel akkor meg bukta,én vettem egy simát inkább.
Viszont ha közvetlenül Steamen szemezel a vásárlással és nem valami olcsóbb disztibútornál (55 font körül kapható már) akkor én ajánlom neked a 25 year anniversary kiadást 90 euróért, és van ahol még rendelhetőEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Na érdekes, cdkeysen vettem a kulcsomat és már most kiküldték, totál retro emlékeket hozott elő most a 2000es évekből,ugyanis ez egy bescannelt cédula a dobozos verzióból,biztos ismeritek,amit beleragasztanak a tokokba
Maga a pre-load 3.9GB-ot ír, háttérből 7746MB-ot kért el ha valakit érint, jobb nettel seperc lennt lesz.
-
warcat
veterán
Indul a Battle royale stream twitchen, az AI-k játszanak egymás ellen.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
PC Gamer Review - 93%!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Reinhardt
őstag
Hehehe
Kar, hogy holnap melo van. -
Departed
őstag
Jesszus, íme egy árnyoldala a prémium tagságnak: 2darab 16megabájtos képet feltölteni nem kúl. Még jó hogy PC-ről léptem ide.
Csak én találom sokkal fapadosabbnak a grafikát az elődhöz képest? Ott kifejezetten "élő" volt a kinézet itt meg mint egy táblajáték.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Devas
őstag
Meg is érkeztem az első videóval:
25. évfordulós kiadás (kicsomagoló video)
(ez a link a komplett playlistre mutat, ahol majd megtaláljátok a többi videot is a későbbiekben)
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Departed
őstag
Eddig nagyon tetszik a játék, a 3-4-5 alapvetően sok szempontból egyforma volt, a 6 felráz jópár formulát.
A 3-4-5 játékidejének legnagyobb része két dolog volt a settler-ekkel minél nagyobb ország kiterjesztése után: - minden városban sorban kiválasztani ugyanazoknak az épületeknek az elkészítését - persze időben eltolva
- worker-ek halmazát terelgetni hogy legyen minden természeti kincs betakarítva, valamint utak és később vonatsínek megépítése.
+ háborúskodás persze ízlés szerint.Ezek mentek újra meg újra meg újra. Néha fűszerezve techtree nézegetéssel/választással, great wonder, great ember kezeléssel és csipetnyi diplomáciával.
Itt ez felrázódik a district-ekkel, azzal hogy a worker-ek 3 dolog elkészítése után eltűnnek, valamint a tech tree szétbontásával újtechtree-civictree kettősére. Satöbbi satöbbi.
Ennyit dióhéjban, ezeken túlmenően is van még bőven változás. A fapadosabb grafikát azért még szokni kell, de okés az is.
Szóval unalom kizárva, jó lett, szép volt Firaxis!
-
Devas
őstag
-
Rephyx
csendes tag
Sziasztok,
Anniversary Editiont keresnék - sajnos hiába rendeltem elő, nem jött. Ha tudtok bárhol elfekvő darabról, illetve eladná valaki kérem írjon, mindenképpen megvenném.
Köszönöm.
-
torma1981
veterán
Háát marha lassan tölt a játék. Így elég szar játszani. Mentések visszatöltése 1 perc minimum.
-
Departed
őstag
-
dangerzone
addikt
Van valami pozitív változás az előző szériához képest?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Vegyes érzéseim vannak. A játékot jónak érzem és vannak ötletes újdonságai, de valami kegyetlen lassan tölt be a korábbi részhez képest és a körváltási idő se túl gyors.
Csináltam egy próba visszatöltést egy normál méretű pályán rögtön az 1. körben. A töltési idő 1 perc felett volt.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Departed
őstag
Az a baj hogy simán lehet hogy már rég betöltötte mire rányomhatsz a folytatásra, csak Ned Stark még mondja a szöveget ami a töltőképernyőn is van. Ezzel csinálhatnának valamit, ki a rákot érdekel 20szor ugyanaz...
-
pethYeti
addikt
Remélem javítják a builder exploitot mert most konkrétan értelmetlen játszani. Az nyer akinek több fát vágni való területe van.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, na igen. Lehet, hogy ez van.
Meg mondjuk alap beállításon elég sok városállam jött létre. Berakott engem a térkép közepén egy szigetre, csak 3 városállam, meg a barbárok voltak rajta. Most persze én vezetem a játékot minden téren...
Amúgy a diplomácia elég ergya így jelenleg. Jön valami trigger, aztán egyszerre 3 uralkodó akar open borderst, miközben még csak nem is vagyunk ugyanazon a kontinensen...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Departed
őstag
Én mindig pangeán (nagy kontinens) játszom. Az elején fel szoktam deríteni hogy mi van a fővárosom körül és ha túl sokminden vagy túl sok tundra vagy túl sok sivatag vagy épp sok tengerpart miatt keveset lehet terjeszkedni, kezdem újra. A mostani Amerikát négyszer indítottam el (5-10 perc alatt simán látszik a helyzet), és úgy jó lett a hely.
Akkora már az ország, hogy a többi ország csak pislog meg irigykedik, Egyiptom meg megtámadott mert nem hagytam terjeszkedni, de a lovasaim ténykedése hatására békéért kuncsorogva minden cuccát nekem adta Kleopátra.
Egyébként FUN, megvan folyamatosan a "még egy kört" érzés.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ne is mond, nincs még egy másik stílusú játék, amire úgy rá lehet kattanni, mint a körökre osztott stratégiákra. GalCiv3, Stardrive2, Sword of the Stars dettó.
Mondjuk az alap prince nehézségi szinten kezdtem el a játékot. Nem tudom melyik nehézségen milyen csalást alkalmaz a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Új Lenovo 16 Flex5 WQXGA 2in1 Touch Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen5 8645HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen5 7535U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest