Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Elvileg a szándékos közúti veszélyeztetés 3 év börtönnel honorálható. Ezekből hogy nem lesz soha bírósági tárgyalás és ítélet?
-
fulton
addikt
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Ezért nem bocsájtkozok en az úton autossal kakaskodasba/nem reagálok.
-
zsamiatt
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
nem fázol benne. De ez a 10-15 fok nagyon csalóka.
Ha folyamatosan mozogni tudsz relatív nagy intenzitással akkor nem fogsz fázni, meleged lehet benne. Termeli a tested a hőt ezerrel. De ha meg kell állni piros lámpák, kereszteződések, nem igazán tudod a pulzust feltornászni stb vagy fúj a szél akor meg jó lesz. (a menet szél is durván tud hideg lenni, plusz szét cseszi az ízületet) Illetve ahol árnyék van ott hűvösebb a levegő stb. Sok tényező van. Én amikor reggel szombaton is kimentem volt kint 6-7 fok. Utána persze mire végeztem 2 óra bringával meg egy óra futással már melegedett az idő 18-20 fokra. De nem fogok még váltó cuccokat is cipelgetni. Elég a futó cipőt vinni hátizsákban. -
Mezga Aladár
veterán
autós leckéztetett kerékpárost – videó
Sajnos napi szinten létezik ez a magatartásforma.
-
mauimagic
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Hítmepnek akkor lenne értelme montinál, ha montiznának is sokan a környéken, ahol használod.
A környékemen nem igazán működik, sokszor teljesen használhatatlan, benőtt utakra visz, akkor meg ugye nem is hít...pedig ez főváros környéki monti Mekka, amolyan kipcsák Moab
Gondolom az ország többi részén se jobb, sőt engem a labancoknál és Tenerifén is félre vitt. Lehet hogy a zusákoknál működik csak rendesen, nemtom.Komút sokkal jobban használható szerintem, van hozzá Garmin app is, igaz előfizetés kell hozzá.
-
Friczy
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
A webes tervezőnél - ha magyar nyelvre van állítva a böngésződ - Tréning és tervezés/népszerűségi térkép. [link]
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Tegnap 3 montissal futottam össze, egy sem köszönt vissza
tegnap atmentem kicsit éppenhogy szlovák oldalra, ott föld út fogadott..murvasan..orszaguti gumival nem nagyon mereszkedtem nagyon be, de szerintem legkozelebb fogok.(sürgetett az idő) Tetszett. Ha ilyen hely lenne a közelemben biztos vennék egy gravelt is. -
Ringman
félisten
válasz
Alexios
üzenetére
ez szuper, remélem lesz egyszer eu-ban is, vsz. nekem a 40-41 közül kéne pont választanom, a téli lake-em pont 43-as, de azt vastag zoknival használom.
azt is szívesen kipróbálnám, hogy milyen az, amikor nincs toe spring, ez van a shimano szandálban és a lake bakancsban is (azaz az orra meg van emelve)
-
peugeotmate
addikt
válasz
Friczy
üzenetére
+1 a Komoot és Garmin 530 kombóra.
Idén például pár napig a lipnói tónál (Csehország, Cesky Krumlov mellett kb) bringáztunk egyik barátommal erdőn-hegyen-aszfalton át és viszonylag jó utjaink voltak. Többször mentünk már így és a 'Garmin mint eszköz+Komoot útvonalterv' kombó vált be legjobban. -
Alexios
veterán
válasz
Ringman
üzenetére
Múlt héten amúgy is amerikába kellett mennem, last minute írtam nekik hogy ha megrendelem akkor kiszállítják-e az ott tartózkodásom alatt, azt mondták igen, szóval végül berendeltem a Strong Feet Athletics Leviathant.
Eddig nekem ez tűnik a tutinak, MX238 wide lake volt eddig, MX201-et nem akartam venni, annál valami kicsit sportosabb, kevésbé bakancs szerű cipőt akartam.
A méretezése érdekes, a hossza 41-es méretben kb a lake 43-asnak felel meg, a táblázatukat mindenképp érdemes hosszan tanulmányozni rendelés előtt hogy pontosan milyen méret is lesz jó.
-
Friczy
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Tervezni nem a Garminnal szoktam, hanem a Komoottal, azt töltöm rá a Garminra, onnantól nyomvonal. Mostanában mintha jobban visszavinne a nyomvonalra, ha letértem róla. A Horizontos túrákat is a Horizontról letöltött track alapján csináltam, az gyakorlatilag hiba nélkül ment, a terepes részek is.
-
Ringman
félisten
a saját tapasztalat az, hogy a ruházat (főleg kesztyű és zokni) melegségénél mások véleménye kb semennyire nem számít, ha az átlagtól picit jobban eltér valaki -/+ irányba hőérzetben.
-
arcitec
addikt
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Te Amerikában élsz? Mert e szerint a heatmap csak ott használható: [kép]
[link]
#340072Hasaggymeg : Mindig akad egy újabb térkép (számomra)
Egyébként a connect térképével tervezni, hááát, valóban én is külső térképet használok
majd a gpx feltöltése és onnantól már jó. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Korábban merretekerjekkel terveztem és küldtem Garminra, újabban, miután az előbbi össze-vissza működött mapyval teszem...a forróságtérkép meg nem tudom hol van, hogyan kell azzal tervezni.
-
peugeotmate
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Én ezt a gatyát keresem szerintem: link Lehet ez kifutó darab lett??
-
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
A garminnak van saját heatmapje a connectbe, ha tervezel akkor azzal érdemes, mert látod melyik ösvények a használják.
Vagy Stravaról kell tölteni egy gpx filet, vagy heatmappal tervezni. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Én leginkább terepezek, de néhányszor úgy
megterveztem
magamnak az utat, hogy lépcső, gyalog is nehezen járható susnyás, stb. lett a vége, így inkább hanyagolom az egész tervezést úgy ahogy van, de ha mégis akkor csakis mapyval megtámogatva veselkedek neki a rengetegnek.
...vagyis inkább amolyan szórakozás időnként, főleg külföldön tervezgetni és rátölteni az 530-asra mintsem komoly nyomvonalkövetéses kirándulás.
-
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Még tart a tegnapi defekt hatása, meg utána fél délután külsőket szereltem, javítottam, fáradt vagyok
S bár a Wahoo nem dob számítási hibát, de azért a saját térképétől én se vagyok elájulva. Vészhelyzetre jó, vagy ha lusta vagyok elővenni a telefont és inkább Komooton megszerkeszteni az utat.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Reakciód fulton Garmin nyűglődésére lehangoló, tőled azért többet vártam!
-
zsamiatt
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
igen, nekem van. -5 volt a leghidegebb amit mentem benne. Meg van 3 éve és érdekes, hogy a nyári NW pelusa hamarabb szétment, elmászott.
-
-
fulton
addikt
Valami garmint vennem kellesz me ez az 530..nem az igazi ..nagyon kezdem kinőni, elerni a határait (mikor zavarnak bizonyos dolgok) de nincs jó alternativa. Nem tudott ma nekem navigálni..hiaba indítottam újra, semmi. kijelöltem a pontot hova vigyen es azt kaptam : útvonal számítási hiba. Használhatatlan volt. Akkor jó ha elöre betöltök egy palyat de igy menet közben nulla. (Megvan más is de azokat nem ecsetel ujra)
Ezt a 850 hazavágták...1050 bumpszli..840 talán (van 2 adatmező ami nekem hianyozna róla..ez az egy tart vissza). Lehet berendelem aztán ha nem fog tetszeni megy vissza. ..csak a manapi #mitvegyekvergodes"

-
fulton
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Copacs...nah..en meg most fogok belevágni majd az új kerészettel. Kipróbálom..megértem rá
(kopkopkop). -
deva
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ugyanígy kantár nélküli EDR rövidgatyát használtam még a hűvös előtt, az nekem már kevés lett volna múlt hét csütörtök/péntek, viszont szombatra tökéletes lehetett volna, ha nem a hosszúban indulok el. Illetve, van ugyanolyan térdmelegítőm is, annál szerintem egy kicsit melegebb az RC100-as hosszú gatya, de erre nem mernék esküdni, sose hasonlítottam őket direktben.

Egyébként az EDR gatya 2 oldalsó zsebébe nem tudod beleorigamizni a térdmelegítőket? Szerintem az tökéletes átmeneti megoldás lehetne.
-
peugeotmate
addikt
Köszi az infót! Én nem vagyok túl fázós igazából, úgyhogy kicsit ettől féltem hogy tényleg meleg lesz. Még egy tök régi (kb 10 éves) Btwin bringás gatyám van, de teljesen el kezdte megadni magát az anyag, bomlik: hülyén is néz ki és nem is szigetel jól. Viszont ez nagyon jó átmeneti gatya volt.
Most van egy rövid van rysel + térdmelegítő kombóm, ez nyáron jó volt. De ez abban a szellemben lett beszerezve, hogy reggel-délután hűvősebb (10-en pár fok) volt a hegyekben és idővel le lehetett venni a térdmelegítőt ahogy melegedett az idő. Plusz a rövid van rysel hosszabb lejtőzésnél önmagában nem lenne elég 10 fok körül.. Ennél a szettnél kellene egy kompaktabb megoldás. Azt hiszem.
-
MM
őstag
Ha már téma volt az aero felni: aki a 9velo oldalról rendeléssel kacérkodik, szeptember 30-ig a "Hambini10" kupon működik (-10%).
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Jo kerdes mert meg en is csak olyannal tekertem ami nem tudja.
Megutotte a szemem a Tacx Neo-nal is a feature, es a Core2-be is beraktak most ugynezem.
-
deva
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Kantár nélküli RC100-asban mentem az elmúlt héten, fázós vagyok, ebben a tizenpárfokban egy kicsit melegebb, mint ami kényelmes, de ilyen 7-8 fokig jó cserébe. Minőségre nincs panaszom, bár az újabb racer biztos jobb, ha cserélni kéne, valószínűleg én is arra mennék rá.
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok,
használja valamelyikőtök a Van Rysel hosszú kerékpáros nadrágját? link
Kellene egy új hosszú nadrág, de nem tudom eldönteni, hogy ez jó lesz-e. Inkább átmeneti gatya kellene ami 9-10 fokig jó, de akár hegyről lefele is. Viszont nem akarok ronggyá izzadni benne hegynek felefele 12-13 fokban. 9-10 fok alatt már annyira hosszú távokat nem megyek edzés jelleggel. Illetve van is már kifejezett téli gatyám, ami 0 fokig jó (ezt commutingra használom, nem edzésre).
Ez van még dekában, de félek hogy ennek csak a minősége rosszabb (inkább van ryselt vennék, ha lehet...) link
Mit gondoltok?
-
csidera
kezdő
válasz
lsebestyen
üzenetére
Köszi, megerősítettél egy jövőbeli beruházásban.
Nagyon beüthettem a fejemet is, mert így egy hónap után rámtörtek az elvonási tünetek, teljes szettben csak ültem a bicajon a szoba közepén vagy egy 20-30 percet.
Könnyen meglehet, hogy hamarabb veszek görgőt mint terveztem. -
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Koszi a beszamolot, jol hangzik
Csak egy kerdes, a lejtozes szimulaciot megoldottak mar ebben? -
zsola32
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Köszi a tesztet
Múlt héten adtam el a D100-at, nem volt rossz görgő, igazából a 6%-ban maximalizált emelkedő miatt adtam el.
Nálam a D500 a kiszemelt, és meg is rendelem, hogy mire újraindul a Rouvy, legyen mire ráülni. A direto XR volt még a listámon, de szerintem a Decathlonos is jó lesz nekem, meg az ára is barátibb mint az Elite görgője. -
f_sanyee
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Jó, a hajtogathatót idézőjelbe tehettem volna
Csak bele kell gyürni. Simán belefér és mehet a mezzsebbe. -
válasz
f_sanyee
üzenetére
Most kíváncsiságból megnéztem. Ott, ahol várnád, tényleg csak lyuk van. De oldalt valóban van egy kis zseb, amibe origami művészek biztos be tudják hajtogatni:

A zseb mérete 9*12 cm. De amúgy marha jó széldzseki, én szeretem, szemerkélő eső ellen is még jó egy darabig.
-
f_sanyee
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Igen, erre gondoltam. Szerintem nem is kell erre külön zseb, hisz csak egy extra rétegnek viszed, nem ebben indulsz el. Rendes zseb a kis méret rovására menne. Van ennek újjatlan verziója is.
-
pbors
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Az megszámolható, a defektnél szokott képződni egy ilyen kis gumigöb belül.
-
Csápájev
őstag
Ha csak egyetlen felsőt vinnétek magatokkal így ősszel, mi lenne az?
Szél mellény,széldzseki, esőkabát vagy hosszú ujjú széldzseki? Esetleg más?
Csak kis táskába, kulacstartóba összehajtógathatóban gondolkodom.
Alisok jól szerintetek vagy inkább itthon szerezzem be?
Belefér a 15 ezres Northwave is,ha az alis nagyon gagyi
Citromsárga lenne a legtutibb! -
Hasaggymeg
Topikgazda
+1, miután volt egy beszáradásos, telefonos segítséges defektem meg vagy 2
hűha, ebben már alig van tej
be van állítva telefonomban 3 havonta emlékeztessen a vizsgálatra. Nyomás el, szelepmag ki, gyorskötöző mérőpálca be, szükség esetén 50 ml (2,35" gumiba) be. Azóta nincs baj. -
lsebestyen
addikt
Átvettem végre a boltból, szokásos módon elég sok idő volt mire leszállították (11 nap), bár nem volt sürgős a dolog. Elite Suito-T helyett lett, mindössze 22.000 forintot kellett ráfizetnem a dologra, szóval amíg ki nem próbáltam kicsit szkeptikus voltam, vajon nem volt elhamarkodott a rendelés, mivel teszt még nem igazán van róla.
Összerakni 10 perc volt, szerencsére a felfogatás átütősre van összeszerelve gyárilag, így csak a lábakat kell feltennem, 4db csavar. A COG-ra simán fel tudtam tenni a bicót, párat vissza kellett váltani, hogy jó legyen a láncvonal (kistányér az ajánlott ugye), magán a COG-on nem állítottam semmit, hangerőre tök olyan mint a Suito volt, talán még halkabb is, a hajtás hangját lehet hallani.
Onelap fit applikációval összepárosítottam, tekertem vele 10 percet 150 watton ERG módban, aztán kalibráltam az applikációban (ez a hivatalos ajánlás). Egyébként kalibráció előtt is jó értékeket mutatott, összehasonlítva az Inpeak egyoldalas mérővel (azt is kalibráltam). Közben a Zwift Click-et Companion appban frissítettem, a csatlakozásokkal nulla problémám volt, az Androidos tablethez és az iPhonehoz is rögtön csatlakozott a görgő és a Click is.
Utána Zwiften nyomtam egy most futó "baseline" edzést, ez pont jó volt tesztnek, mert van benne ERG, free ride és sprint intervallok is. Karoon közben néztem az inpeak wattokat, 1-2W eltéréssel ugyanazokat kaptam!

900W fölött kiállva a nyeregből a görgő hátulja azért már el tud emelkedni, kb ennyi hátrányt tudok mondani.
A Click nagyon tetszik, mármint a váltás, nagyon szépen lehet terhelést váltani free rideban.
Ja és a slussz poén, hogy jár hozzá 2 hónap Zwift előfizetés! Ugyan a fecnire az van írva, hogy csak új előfizetőknek, de azért rápróbáltam és november 13-ig be is tudtam aktiválni, ezt mondjuk nem tudom miből számolta ki. Annyi, hogy aktív előfizetésem nem volt idén.Szóval ha azt veszem pár ezresből le tudtam cserélni a három éves görgőmet egy teljesen újra, ami az új COG+Click-kel nekem jobban is tetszik.

-
-
zsamiatt
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Kivancsisagbol tegnap futottam normal bringas gatyaba es nem volt zavaro. De a vizet gondolom szivna ezerrel. Viszont ha kisebb akor direktebb az erzes? Csak mert akor az is szoktatni kell a nyereghez
-
mauimagic
senior tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Sisaknak meg szerintem sima rohambili is megteszi.
Na megvolt az első faceplant a pumpapályán...egy fullface-el pont megúszta volna...
Lehet mégis az kéne?
Mondjuk egyértelműen jaszkarizásból adódott, át is beszéltük a hibát, a kedve se ment el úgy tűnik...
De csak egy lányról beszélünk, lehet a harci sebeket minimalizálni kéne a jövőben...
-
Victoryus
addikt
Tegnap végre tényleg minimális szél volt, ideális hőmérséklettel, és nem bóklásztak a kerékpárúton gyalogosok sem.
Szépen gurul, 3.8bar ezúttal. Mondjuk még mindig nem nyomtam bele a slime-ot, inkább majd következő szezonban. Már csak 102kg, nyomom tovább. -
vallas
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ez szívás, de azért én pl néha megrázom, a kivett kereket, és akkor hallani, hogy lötyög e benne a cucc, ha nem, akkor mehet az utánatöltés....
ha meg van a hely ahol lyukas, ott tisztítanám, aztán egy folt belülre+új tej... a többi részét hagynám... -
MM
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Stan's-et használok, március / áprilisban TL-esítettem a gumikat, akkor 60 ML-t raktam bele kerekenként (43mm). Múlt vasárnap a Balaton kerülés előtti éjszaka jutott eszembe, hogy mi van, ha már nincs elég tej? Abban biztos voltam, hogy nem száradt be, mert - főleg az első keréknél - ha nem várok eleget fújás előtt, miután fél5 / fél8-ra állítottam a szelepeket, mindig kijön egy kis tej. Ezért kora reggel raktam bele még 30-30ML-t biztos ami biztos alapon. Tavasszal egyébként beleállt egy biztosítótű a kerékbe, miután kihúztam és megforgattam, kb 10 mp alatt megfogta a tej, minimális nyomásvesztéssel, azóta sem nyúltam hozzá.
Szóval szerintemtök jó a TL, csak legalább pár havonta rá kell(ene) nézni...
#340025 dom1n0:
Én mindkét bringán markáns különbséget éreztem komfort szempontjából TL-re váltáskor, igaz, egyik sem outi, hanem szélesebb (43-44mm) gumik. Az egyikben Schwalbe Aerothan, a másikban Ridenow TPU volt előtte.
-
dom1n0
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Oke, de ott nem leszel retkes es 10perc alatt maximum kicsereli az ember normalis leszedovel barhol egy masikra
-
válasz
Toobee
üzenetére
Mondjuk vízzel higítani eszembe sem jutott, de ahhoz is kellett volna egy fecskendő. Meg az nem kérdés, hogy én nem készültem eléggé, csak leírtam a miheztartás végett.
Idén mondjuk ez volt az első defektem, de valami pici flakonban fogok hordani tejet ezután.
#340025dom1n0: amennyit én az út mellett szereltem azt is, azért nem sírom vissza. Először rendszerint sosem sikerül megcsinálni, mert nem jó a folt, vagy odacsípődik a belső. Ahogy kicsit kimozdult oldalra a kerék, már levert a víz, és néztem a hátsó kereket, hogy nem lapos-e. Ez a rutin a tubelessel legalább elmaradt.
-
Toobee
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Milkitet pici vízzel is tudod frissíteni. Most mit mondjak erre, ez user error. Semmi köze ahhoz, hogy jó-e vagy sem a tubeless. Elég lett volna szelepen keresztül kis tejet vagy minimál vizet tölteni bele (milkithez jó az is), akkor mehettél volna tovább.
-
dom1n0
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Megmondom őszintén, a márkás TPU után maximum placebo szintű különbséget érzek Tubeless fronton, meg még 2 psi-vel kevesebbet fújhatok a kerékbe.
Outi fronton ha valaki nagy tl fan, csinálja, de ha egyszerűséget meg az útmenti szopásfaktort nézem, TPU messze a legbarátibb megoldás szerintem. -
Mai térdes, minek ide gravel külső
És akkor akárhány kilométerrel odébb, a csoda bringaúton érzem, hogy defektem van. Fújom, pörgetem, ereszt, fújom, pörgetem, ereszt. Szedhettem szét... a tej ilyen formában volt jelen:
Persze rendeltem kettő rendes tubeless javító készletet, egyet se vittem el. Nem árulok el vele nagy titkot, hogy az öntapadós belsős folt nem fogta meg. De ez is már a benzinkúton derült ki, mert persze kézipumpával esélyem nem volt visszaugrasztani a külsőt a felnire.A nagytarcsai **** kúton viszont tök segítőkész volt a kutas - kiderült, ő is bringás, csak pumpapálya, trial szakágon
Szóval, amíg vártam a felmentősereget, legalább jól elbeszélgettünk.Ez már itthoni szétszedett kép:
Szóval most gondolkodhatok el az élet értelmén, meg ezen az egész tubeless témán, mert amikor kellene, addigra kiszáradt. Úgy fest, ilyen szempontból a MilkIt se jobb, mint a Stan's. Legalábbis a következő két külsőnél, mert ezekből ki nem vakarom ezt a sz*rt. Ha meg is foltozom, felfújni nem tudom... kellene akkor patront is vinni, de az is 50-50, hogy sikerül. Persze vágásos defekt, valószínűleg üvegszilánk, két helyen is megsértette a külsőt. Utoljára vettem 60-70€-s külsőket is mondjuk.Lehet, marad a jó öreg ősmontis belső + abba defektgátló? Legalább jó nehéz lesz. Szétszedtem az első kereket is akkor már, abban sincs már folyékony állapotú tej. Jön a tél, lehet már vissza sem rakom ezeket, ott a másik kerékszetten a 35-584-es G-One Allroad.
fulton: nehogy gondolkozz tubelessítésen!
-
Toobee
veterán
Ma dobott ilyet az intervals:
A küszöbérték HR 2 értékkel 165 ütés / percre emelkedett a következőről: 20 m98%-a 168 bpm-nél
Későn jutott eszembe, hogy lehetne próbálkozni a Jánoshalma-Baja távon KOM ügyileg, így az első 22 perc csak 203 watton ment, bár a következő fél óra meg lett nyomva a 242 wattal (4,4 W/kg).
Szél az minimális volt, falta is a bringa a km-eket. Brutál jó ez a csomag így egyben, ezzel a kerékszettel. 3,3 baron mentem, de következő körben lemegyek 3-ig. Jóval kényelmesebb már így is, mint a Giant volt a Fulcrum DB6 + 28-as GP5000 3,5 baron kombónál. Az egy 20 mm belső szélességű felni volt, a Turbo 50 meg 25 mm. Gumik ugyanazok rajta.
-
dom1n0
őstag
válasz
chubby2o6
üzenetére
Igen eleg indokolatlan dragitas
Ezek a Reserve kerekek abban kiemelkedoek, hogy abszolut az egyes Cervelo bringakhoz tervezik, a tokeletes aeroshape miatt, gondolom ugy vannak vele (amivel nem ertek egyet en..), hogu ha ilyet akarsz fizesd is meg. Sajnos ez eleg nagy divat kezd lenni.
-
válasz
dom1n0
üzenetére
Óóó...Ezek szerint ez már egy létező dolog.
Francba...
Most akartam szabadalmaztatni.
Tényleg rendesen megkérik az árát, és ez még "csak" a DT350.
Mondjuk nem nagyon értem, biztos vagyok benne, hogy a 350 meg a 180 között nincs 1000€ különbség, pedig ha utóbbival kéred, annyival adják drágábban
-
dom1n0
őstag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Remelem meg kijutok iden a Matraba az uj szettel, de szerintem ha nem Matra, vagy ilyen komolyabb hegy, hanem csak dombos hullamvasut, akkor 50-es.
-
dom1n0
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nagyon amatorok!! Minden profi tudja hogy ket kezzel kell fogni lefeleben a telefont, hogy ne remegjen a kep tiktok liveba
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amennyire jonak tunt az ido indulaskor, utkozben csip mar a hideg, a fulem konkretan lefagyott.
Tesztelgetem az uj felnit, sikra megy vissza a Newmen A50, ez eldolt.
velizare: Mas a ketto inkabb ugy mondanam. A kis peremest nem borogatja az oldalszel, cserebe nem is “vagja” ugy a szelet ahogy halad az ember mint a magasabbal. Sikon nekem igy osszessegeb bejovosebb az 50-es, ha sebessegre rakom konnyebb tartani vele a tempot.
-
mauimagic
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Baszki...jó a zenei aláfestés, mert egy ilyen kanyarban motoros/autós/olajfolt/bármi és máris
Knockin' on Heaven's Door
... -
Mezga Aladár
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Szervdonor utánpótlás.

-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D
üzenetére
Tegnap voltam a Mátrában a Kékesen és több kerékpárost láttam sisak nélkül ott az aszfalton mint amennyit sisakkal.
...na meg 2 öngyilkosjelöltet is 50-60km/h fölött lejtőzni úgy, hogy a hátsó fél kézzel telefonjával (!) kamerázta az elsőt. 
Ezek mellett a motorosok kispályások. [link] -
-
dom1n0
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Szerintem is!! Ők nem bírnák ki a 20 kilis távot
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
előzött rajta pár montist
...kizárt dolog!
-
6030D
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
És meg sem állt Mikolán, pedig integettem is.
Amúgy nem volt sár sehol, pár pötty volt az embereken. Ruhát ki kellett találni, mert reggel 13 fok volt, délután meg a napon leégtünk. Mondjuk érdekes volt, hogy nekem égett a karom, valaki meg bringás kabátban, sállal a fején tömi magába a CH-t, üreges tekintettel.
Volt egy bukás is, Závoz és Kemence között az egyik fekvőrendőrnél. Mentő jött érte, fejsérülés. Nem volt rajta sisak.
Ilyen az, ha nem verseny (ahol kötelező), csak bringás rendezvény.
-
Toobee
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Vettem egy triatlonos egyberuhában is, majd megyek abban is. Tényleg nem zavaró a pelus, de ha előtte úszni is kell benne, akkor lehet már más lesz a helyzet. 2,5 óra tekerés után mentem 1 órát futni benne.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Toobee mondta, hogy a decás bringás egyberuhában tök jó volt futni, egyáltalán nem zavarta a pelenka. ilyenem nekem is van, én még nem mertem kipróbálni, de szkeptikus vagyok

tatán amúgy láttam valakit ilyenben indulni, mondjuk egy rövidtávot szerintem betét nélkül is ki lehet bírni. jövőre féltávhoz viszont vagy kell valami rendes ruha, vagy föléhúzok egy kantárost, esetleg hozzáedződök...
-
parandroid
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
Amatőrök…
“Amúgy nekem mindegy, nekem nincs biciklitartóm, én ha valahova megyek, ott veszek egy biciklit, hogy ne kelljen vinni.”
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tegnap atmentem kicsit éppenhogy szlovák oldalra, ott föld út fogadott..murvasan..orszaguti gumival nem nagyon mereszkedtem nagyon be, de szerintem legkozelebb fogok.(sürgetett az idő) Tetszett. Ha ilyen hely lenne a közelemben biztos vennék egy gravelt is.

)

Nem vagyok nagyon fázós, nekem bőven jó.
Tegnap végre tényleg minimális szél volt, ideális hőmérséklettel, és nem bóklásztak a kerékpárúton gyalogosok sem.