Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Elég volt a 3 ponthoz.
-
Ez nem talált volna kaput, de a kapus belekapott, így gól lett!
-
Atalanta - Juve jó altató.
-
DS39
nagyúr
Hattalmas Udinese!
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére
...Slot esete olyan, mint amikor valaki csíttel unlockolja egy játékban a legfaszább fegyvereket, viszont így kimarad neki a hozzájuk kapcsolódó tutorial és fingja nincs melyiket-mikor-hogy kellene használni
Sárát is fent tartja mindig, mert "hát benne mindig ott volt a gól" ...nagyon vak szerencsétlen temus kóklerünk (Chiesa-t rohadtul bírom és sokat sírtam azért, hogy kapjon több lehetőséget) -
Soulfly842
addikt
-
mephi666
nagyúr
...ez 11es
...mi a faszért nem nézték? ...ott lóbálta a csülkét, amiről lepattant a labda
-
mephi666
nagyúr
Gakpo helyén Darwin hasznosabb lenne

-
Soulfly842
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére

-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Jaaaaan hat nem engem kell meggyoznod az isteni Dennis zsenialitasarol, en miatta lettem agyus
-
Soulfly842
addikt
válasz
Richard!
üzenetére
Rossz a megközelítés... Nem Henry-ék, hanem Bergkamp-ék érdemeltek volna ezt- azt

Tudom, hogy játszottunk együtt, csak a főkolomposként inkább őt nevezném meg.
Olyan intelligenciájú és zseniális befejező csatár, mint ő kevés volt a modern fociban... Nem kellett mindig az erő, a zseniális meglátások sokkal inkább.
Ez hiányzik a mai erőcsatárok tömegéből leginkább.
-
mephi666
nagyúr
...ez meg törvényszerű, hogy Sára annyit elbaszott, hogy most már gól(ok)nak kell tőle jönni
...na most akkor rúgunk vagy 4et, hogy a parizer ellen mindenki bizakodni kezdjen és tőlük kapjunk ugyanennyit

ui: na CuJo off?
-
mephi666
nagyúr
Gakpo egyetlen suta lövésèt leszámítva csak szaladgál, mint pók a falon
Slot kaphatna valami jó szemüvegetMohasrác viszont kurvajó

-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
...én nem szerettem, mert rugdosta folyamatosan azoknak a csapatoknak a gólokat, akiknek szurkoltam
csigaevő válogatottként meg erős hendikeppel indult alapból -
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
forceberg
üzenetére
Az itt a probléma, hogy Arteta hosszú évek óta próbálja másolni volt mesterét, de, mint tudjuk, a másolat soha nem lesz olyan, mint az eredeti... Guardiolának van saját elképzelése a futballról, Artetának nincs semmi.(Ezért gyakorolják sokat a pontrúgásokat, enélkül, csak középcsapat lenne az Arsenal.) Mondom ezt úgy, hogy nekem nem tetszik Guardiola statikus játékrendszere, de el kell ismerni, hogy eredményes. Remélem a PSG vagy a Bayern nyeri a BL-t, azt a sokmozgásos, dinamikus játékot jó nézni.
Ezek után a City - Ágyúsok meccs vérre megy majd, már előre dörzsölöm a tenyerem, kérdés két statikus csapat, hogyan játszhat érdekes meccset? -
válasz
Peterhappy
üzenetére
A régi Arsenalt sajnáltam, hogy nem nyert ezt-azt, de ez a mostani... Majd bebuxerálunk valamit egy szögletből. Pfejj!
A keret értékek alapján: Ar$€naŁ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ezt a bajnokságot nem a $ziti nyeri meg, az Arsenal veszíti el.
Mondjuk amilyen ocsmányul játszik a csapat egész szezonban, meg is érdemlik
Eddig legalább sok meccset behúztak gyenge játékkal, sajnos a heti mákfaktort ellőtték a Sporting ellen.
Szépen apránként minden serleg kicsúszik a kezükből. Aztán persze benne van a pakliban, hogy az Etihadban nyer az Arsenal és hirtelen kisimulnak a ráncok - de erre én sajnos nem sok esélyt látok. -
-
Újabb epizód.
-
Hogy fizikálisan erősödjön és fejben is tovább gyorsuljon, és mire a következő szezon elején számítanának rá, addigra fél évvel beljebb legyen.
Szerintem legalább egy, de inkább két posztriválist el fog adni a Bószmusz és még ha igazolnak is, Alex előrébb lesz a rangsorban.Én örültem volna a legjobban, ha nyárig marad a Fradiban, de a tárgyalás úgy indult az angolok részéről, hogy bárhogy is alakuljon a matek, Alexet még télen viszik, vagy már állnak is fel az asztaltól.
-
-
Krisztina mit csinálsz?!
Jött Gyökeres és berúgta!
-
DS39
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
az edzőnek nem kell, valóban.
eddig összesen nem játszott 1 meccsnyi játékidőt.
a Fradi anyagilag jól járt, de hogy az angolok minek vették meg, az innen nézve rejtély. -
Nem kell ide Tóth!
-
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Mindegyik mb1-es csapat NER-es, de a felcsútot sem érti az ember, több ok miatt sem. A) 1700 fős tanyaközpontról beszélünk, ahová felhúztak egy 2x ekkora stadiont, b) a korábbiak szerint nem akartak első osztályú csapatot, és c) semmi közük Puskáshoz és nem akadémia.
-
válasz
venember83
üzenetére
A kölcsönjátékos Malent pedig meg kellene tartani állandóra, remélem van a szerződésében vételi ár meghatározározva, mert lehet törni a malacperselyt.
-
venember83
nagyúr
"5–6 edzőt vettünk fontolóra, közülük hárman nem jöttek el, és a klub Gasperinit választotta. Azért választottuk őt, amit az Atalantánál elért." - Claudio Ranieri nyilatkozta.
Komoly volt a tülekedés a Roma padjáért. Elvileg idén nyáron is profitot kell termelniük játékoseladásokból, hogy ne büntesse őket az UEFA, s legyen vége a fokozott figyelemnek irányukba.
-
-
-
Cartevo
őstag
Nem tudom, mennyit ér a Fradi edző. Sok edző elérné ezt, hogy háromesélyesek a meccsek, még a szünetben is.
Ja oké, lenyomtuk a bolgárokat 4-3-ra.
-
mephi666
nagyúr
...mi van itt a fradi meccsen? ...inkább a Hősök terére ment a szurkolók nagy része, mert ott jobb a program?
...nélkülük meg a játék se megy?ui: na jól van... ez bepottyant... ilyet azért illik nem bekapni
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Régebben volt minden bajnokságban szimpatikus csapat, de rájöttem nem tudsz több csapatot úgy követni, mint egyet.
Volt idő, mikor Barcával szemeztem, de az inkább csak eciskedés volt a baráti társasággal, mert régebben összegyűltünk Classicókra, Barca góloknál ők sírtak, én meg röhögtem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
Én úgy vagyok vele hogy igazán csak egy csapatnak lehet szurkolni.
-
venember83
nagyúr
Jó látni, hogy a Juve szurkolói még tudnak értékelni egyes embereket.
-
Ringman
félisten
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Chelsea is, Real is, hát igen... nem gyenge.
Mielőtt reagálnál Sanyi válaszára, jusson eszedbe, hogy a múltkor már kaptál egy figyelmeztetést*
*amúgy én is
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A kék polo alatt azért ott a fehér trikó

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
De, csak segítettem megérteni Tibinek, Creative997 álláspontját.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Te nem Chelseas vagy?
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
...az se jött ki jól, hogy Leoni és Bradley is kidőltek... (meg azóta Endo is) védelemben Virgil és Konaté most 1-1 meccsen többet hibázik, mint máskor 1 szezon alatt
-
cami][us
őstag
Ez is szarul öregedett.
-
-
Tibiajax
nagyúr
egyik ág müntyhen v psg lesz
előrehozott döntő, nem kérdés. a jelenlegi világ két legerősebb klubja -
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
jótréfa
-
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Tavaly is itt volt. És ha valaki akkor én ideje korán jeleztem, h ő kloppos pool éra legnagyobb haszonélvezője nem alakítója
-
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
TAA ment el a bajnok csapatból meg Diaz akit ő engedett el vagy minimum egyeztetve volt vele. Jota sajnálatos este, de ő azért nem volt fix kezdő. Azért nem kellett egy új csapatot építeni a nulláról.
-
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Mamardasvili miatt nem kaptunk többet nem a félhibrid bunker miatt.
"Védelmére szóljon, hogy nem egyszerű a sok új top játékossal."
sokan örültek volna olyan problémának, hogy 400 millás vásárlást kell beépíteni egy bajnok csapat kereterősségébe. -
-
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Üdv a klubban
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Tegnapi csak arra volt, jó, hogy egyértelműsítse a holland kopasz kókler inkompetenciáját!
Alapjában véve nem a bunker a baj, lehet olyat is. De az, hogy 5+2 embert beteszel a kapu elé, de 3 emberrel meg kergeted a labdást a félpályánál az nem igazán bunker. És a hab a tortán, hogy a csatárod aki a legtöbb gólt szerezte (nem néztem konkrétan számokat nem tudom ekinél lőtt e valaki többet, de szerintem nem) az nem a legelső ember, hanem kiteszi a szélre, mikor szemmel látható, hogy nem tud érdemben letámadni. A lipsi volt a legelső ember a védekezésben.
Azt még lehet vizionálni, hogy a kopasz direkt alkalmazott ilyen hibrid megoldást, de az, hogy 10 perc után nem vette észre, hogy ez lófaszra nem lesz jó és nem változtat az az igazi kóklerség.
Arról, nem beszélve, hogy ehhez a bunkerhez is megvan a játékoskarakter. Azok akik ahhoz vannak szokva, hogy mennek előre és sokat birtokolják a labdát nem tudnak 3-4 nap alatt felvenni egy olyan attitűdöt, hogy nincs náluk a labda és védekezésre koncentrálnak egész meccsen. A 20-25 perc körül volt, hogy repkedtek a pool sárgák, akkor szakadt el pár embernél a cérna aggótam is, hogy könnyen jön majd a piros.
A terv a gólra meg a szánalom legteteje. Konkrétan a semmi. Úgy akar támadást építeni sok passzból, hogy 5+2 ember a kapu előtt van. Gomez akárhonnan dobja be a kapu elé ahol VVD majd megcsúsztatja vagy akárhonnan szabad a lipsi ívelje fel a kapu elé megint csak VVD fejére. Mi ebből a lényeg? A középső védőt aki leghátsó ember feltolod legelőre egy olyan rizikóval, hogy vagy eljut hozzá a labda vagy nem vagy emberhez továbbítja vagy nem, DE biztos ami biztos labda eladás/vesztés esetén a legfontosabb hátsó embered ottmarad elől.Jobb lenne visszavágón kiküldeni az ifit, annak is több értelme lenen.
-
-
-
cami][us
őstag
Volt valami meccs?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
durva, hogy madridistaként hogy örülsz, egy retek matracos gólnak..
-
válasz
Creative997
üzenetére
Ezen a szinten nem fér bele az első félidőben egy bohóc kiállítás, el kell engedni, lője be. Főleg annál a csapatnál, amelyik játszani akar. Buszozóknak könnyebb 10 emberrel.
Yamal meg valami egyszemélyes hadseregként próbál valait elől.
-
Creative997
őstag
Bárka kihagyott helyzeteit megbosszultak
-
ProEvoFan
nagyúr
A bíró jól elintézi a Barcelonát....
-
mephi666
nagyúr
...most is komolyan Gravennek kellett volna levédekezni Kvaradonát, aki 20méterről kényelmesen elgrasszált majdnem a gólvonalig és védőt 5 méteres körzetében nem láttam?

-
mephi666
nagyúr
...hát azért van bőven mákunk is, hogy nem 3-4 hátrányban vagyunk mostanra...
bömbölé is mit hagyott ki 11ről... és hol volt róla mindenki?...ez a Macca elleni fault hogy nem volt szabad? ...ráléptek úgy a lábára, hogy talpon se tudott volna maradni
-
válasz
Creative997
üzenetére
Mert mögötte ment el a labda.
Akár a parizer ellen tavalyelőtt, jött a gyökérség.#238328 ProEvoFan : Mindig mondom azt is, hogy a sárgák meg és meg nem adásával is komolyan belenyúlnak a sporik a meccsekbe.
-
Na. Qukabarsi Arauhózik egyet...
Ami fura, hogy Szopeone mögött volt a labda a szabálytalanság pillanatában.
-
atee_13
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Mai zsenialitása a kopaszunknak a basszuk szét az ellen támadását a bunkerrel, de itt vége is arra már nincs koncepció hogyan lesz gól. De ráadásnak annyira konforidegen ez az egész csapattól, hogy mindenki mutogat mindenkinek, hogy hová kellene mennie. De persze a támadójáték szétbaszása sem jött össze a dué gyerek még meg is lepődött, hogy a 16 belül 3 messziről nézik, hát akkor ő nyom valami figurát, hát ez lett.
-
mephi666
nagyúr
25 perc alatt 44 passz... vs 160+
az úgy komoly (mondjuk mi aztán tudjuk, hogy kell magas labdabirtoklással eldobálni a pontokat) -
atee_13
őstag
Kár volt kiállni, ha el sem megyünk az csak 3 gól.
-
Creative997
őstag
Azt beqrta
-
BaJaZo
aktív tag
Ha 10 percenként gólt kap a Pool, az súlyos lesz...
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Itt a hivatalos uefás öf., mindkét jelenet helyet kapott benne:
[link] -
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
-
válasz
venember83
üzenetére
Ezek a bőrgatyások mindent bevetettek...
-
DS39
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Szóval ezért adják ezeket a meccseket már fizetős csatornán.
Private Goals -
Soulfly842
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Még szerencse, hogy feketébb volt, mint ő
Máskülönben kihozza belőle, hogy ez a legdurvább rasszizmus, amit valaha átélt. -
cami][us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83
üzenetére
neee
-
Creative997
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Végre valaki gerincre vágta

-
venember83
nagyúr
Micsoda becstelen dolgok történtek tegnap? Hihetetlen!
-
cyberkind
félisten
válasz
Tibiajax
üzenetére
Milyen egyből, én régóta ezt írom, hogy Xabi vagy senki, és az elnök miatt jött ez a nyomi Arbeloa, aki csak bratyizik a játékosokkal, de ez tetszik azelnöknek, ami megint csak nincs rendjén, az egyész football filozófia Madrid fehér részén, totális tévedésben van, és most már az eredmények se igazolják a másik oldalát, gyakorlatilag be lett áldozva minden, ami Madrid, mert x és y sír, és szalad a Prezihez.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
én csak annyit szeretnék írni, ez ellen a müntyhen ellen kikapni nem igazán szégyen..
igaz, h én is azt gondolom, az egyedüli csapat aki képes legyőzni a bl-ben a bajor buzikat, az a bl-génkezelt madrid. de az este nem véletlenül feszengtem én sem..
majd a visszavágó még érdekes lehetde hogy egyből már megy a takarodj edző, takarodj elnök-özés.. vicces

-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Na de az előzmény? Hogy az albán előtte szettepte a bosnyák kapus listáját és a kissrac csak bosszút állt?

Belevarrhatnak a kesztyűbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sárát is fent tartja mindig, mert "hát benne mindig ott volt a gól" ...nagyon vak szerencsétlen temus kóklerünk (Chiesa-t rohadtul bírom és sokat sírtam azért, hogy kapjon több lehetőséget)
- de hát ezek túl erős elvárások Slot-tól hogy mindenkit a helyére tegyen

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Eddig legalább sok meccset behúztak gyenge játékkal, sajnos a heti mákfaktort ellőtték a Sporting ellen.
Ezek a bőrgatyások mindent bevetettek...