Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Sokat dicseritek az Elvest, meg toluk lesz TT-m
. -
SteveAd
tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
More ebbű baj (is) lesz.
Nekem van egy echt europai gyartasu Time vazam, de azzal szerencsem volt mert "kinai" aron vettem.
Amugy erdekes, hogy a fizetokepes kinai kollegak eloszeretettel hajtanak Cannondale-t meg hasonlokat: [link] -
pbors
tag
válasz
balintbaba
üzenetére
Azt a picsányi sárvédőt a kormánycsapágyad lájkolja.
-
balintbaba
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Szerintem ritka ronda azzal a hajlított alsócsővel meg méteres fejcsővel.
Áttételt sem nagyon értem, meg ezt a kiterpesztős nagy flare-ű kormányt, első keréknél az a picsányi sárvédő már csak hab a tortán.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
Markolatot aliexpressen vegyél, 8000 ft körül van a teljes szett és ugyanaz, mint a gyári. Nekem is fenn van mindkét biciklin, bár országútin csak a felső rész.
-
Seep
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
49 Euro az a kormany, Ritchey Comp Beacon.
-
Toobee
veterán
válasz
SteveAd
üzenetére
Most a nem várt műszaki kihívások megfelelő anyagok nélküli megoldása van nepirenden. Karoo2 kitört betét helyett ez az egészen jól használható órarögzítés, illetve a túl hosszúra hagyott villanyak miatt egy már-már unortodox spacer rögtönzés (persze Bp-en van az összes spacerem, csak a TCR speckó cucca van nálam, ami ide nem jó).

Ennyit igazodott még össze a rendszer, mikor elhoztam természetesen jó volt.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
SteveAd
üzenetére
A csapágyfészek és az a kábelvezetés tényleg prémium kinézetű!
...és erről újra csak az jut eszembe, hogy Kína (és vele a környező távolkelet mint Dél Korea, Taiwan, Indonézia) tulajdonképp most, szemünk láttára uralja le a világot minden egyes területen. 🤔#340191
Dark Archon...ha egész kerékpárt nem is, de egy olyan kormányt + markolatot beszerezni nem lenne egy anyagi csőd.
-
Mit találtam FB-n:
Maga a bringa se ronda, de a kormány, ami igazán király. Alul egyenes, és tenyértámaszos markolat! Ide nekem azonnal! Azt a hülye ívet fogni elég sz*r. -
SteveAd
tag
Toobee paripaja
[link] -
Friczy
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Elektromos fűnyíróból is jó?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Mindeközben...
-
Friczy
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Eddig összesen egyszer fizettem a Komootnak, a teljes térkép feloldásáért. Nem látok olyan fontos funkciót, amihez elő kéne fizetnem.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
INTELligent
üzenetére
Annyian elmentek tengerentúlra, hogy végén át kell állítsuk a témakör időzónáját!
-
INTELligent
senior tag
válasz
dom1n0
üzenetére
Nálam most pár hétig max volumen blokk van (néha napi tripla edzéssel), bringa hétközben főként görgőn. Aztán pár hét múlva újratervezés Montrealban, ott remélhetőleg sikerül megcsinálni az átmenetet kicsit LT felé, súlyzós edzésekkel - egy kis downhill csapatás azért remélhetőleg összejön stickermajommal
. Meg végre meg kellene tanulni normálisan úszni
-
-
parandroid
félisten
válasz
vallas
üzenetére
Alapozni ott a tempus fugit, vagy az erg mód. Úgyis watt/pulzus kontrolra megy. Amúgy én a francia kört szeretem még, nem is értem a zwiftnek ezt a faszságát, hogy a watopian kívül mindent random ad be, hogy hol tekerhetsz. Ezt évekkel ezelőtt ki kellett volna venni.
p
-
fulton
addikt
uh időkép. nagyon nem szeretem, soha! nem nézem. Helyette én javaslnám próbáld ki ezt: "időjárás és Radar: megbízható" app. Ez még mindig a legjobb szerintem. Idén még nem áztam el Erősen lekopogva: (kopkopkop)
, pedig én szeretem a kockázatokat". - ha kiismered az app sajátosságait. Ezen app + saját meglátás (kinti idő+megérzés) alapján tolom. Van olyan ride, ahol a cél a viharvadászat" : bemegyek a vihar felhő alá, és az időzítésen a kulcs, mikor fordulok ki alóla anélkül hogy eláznék hazáig. jó dopping
olyan filingje" van ami nem leírható szavakkal. -
eddie1978
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Igen erre. Bluetooth kapcsolattal vezérlés és egy óra mi rögzít Bluetooth-on szintén. Most nincs ANT+ eszközöm és a nem is lesz valószínűleg. Bár már egyre több görgőben van WiFi. Az megoldja ezt a kérdést.
-
vallas
őstag
válasz
dom1n0
üzenetére
Bár nem egzakt, de a 30 napos előrejelzés az nem tűnik rossznak Zalában....
szóval azért a heti 1-2 kintit azt össze lehet majd hozni, max óraállítás után inkább hétvégén.... mellette meg görgő szerintem menni fog, csak az a baj, hogy már csak a nagyon hosszú, és hegyes pályák maradtak Zwiftbe...
-
attiss66
senior tag
válasz
fulton
üzenetére
Pont erről beszélek, hogy nem mindegy a gerezd súlya. Ki akarnám tolni a maximumig, de nem akarnám túlzásba vinni. Mostanság angol nyelvű(a googl fordító szorgoskodik a fordításban
) tudományos oldalakat olvasok és ott kielemzik a fokhagymát. Vigyázni kell a túl sokkal is, allergiát és rosszabb estben májproblémákat is okozhat. Tehát oda kell figyelni a mennyiségre. Viszont, ha az ember jól használja, akkor baromira sok jótékony hatása van. -
attiss66
senior tag
válasz
Maximum1
üzenetére
Én megyek a montival hóban(ja, hó már nem szokott lenni
) szélben, esőben. Ma is voltam esőben, esőköpeny, esőnadrág kamáslival. Hiába sajnálom, hogy az eső összebarmolja a láncot, rá kell tudni, hogy lassan olyan idők jönnek. Ja és ha nem sajnálom a láncot esőben bringázáskor, külön hangulata van, az esőben bringázásnak(persze csak, ha jól védve van az ember a víz ellen)
Együtteses pólókban gondolkodok. Szóba jöhet bringás is, az a Kraftwerk Tour De France albumos póló [link] (ezt már megvettem feketében és fehérben is).
-
dom1n0
őstag
válasz
fulton
üzenetére
Szeretnem nyomni telen is kint, amennyire csak lehet.
Szerintem ugy probalom, hogy kint legalabb heti 2 nap legyen, meg 2 futas, bent meg megprobalok egy lazabb ftp buildert, aztan meglassuk mennyit sikerul belole megcsinalni, nagy csodakra azert ftp noveles teren telen nem szamitok, azt forditva kene, de azt nem birom ki
A kinti dolgok elonyt elveznek minden gorgos bolondsag folott
-
semmiho
tag
Gyakran téma a gravel: hétvégén Hévíz Gravel OB! https://klnd.eu/bianchi-heviz-gravel-ob-es-tura/
Olyan nevek az indulók közt, mint Pelikán Jani, Dina Márton, Burgi, Szatmáry és még sorolhatnám! -
fulton
addikt
válasz
dom1n0
üzenetére
Ahogy adja, nincs terv meg mennyiség...ahogy edzés sem,csak bringázás. Nalam görgő nem játszik. Azt nem nekem találták ki.
A téli hideg időnek is megvan a maga szépsége amiért lehet szeretni
(kiveve mikor sar meg latyak ....van)
Az erdő lehet még csak gyonyoru téli hofodte látvannyal.Na es nalad?
-
zsamiatt
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nem. Nyilvan nem egy rovid nadrag, de nem volt veszes.
-
Maximum1
őstag
válasz
dom1n0
üzenetére
Nincs off szezon, Z2 van, ha tré az idő akkor több lesz a futás.
Nálam akkor van tré idő ha sózzák az utakat, addig kint vagyok.
Futni sem lehet kimenni, akkor előveszem a görgőt.attiss66
kötelező darab

-
dom1n0
őstag
Itt is felteszem a discordos kerdesemet, kivancsisagbol kerdeznem, ki hogy tervezi az offszezont? Megy tovabb az edzes csak reszben/teljesen gorgon? Vagy csokkentett uzemmod, inkabb futas?
-
attiss66
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Mi a bajod a fokhagyma evéssel? A fokhagymát most is zabálom, csak csökkentettem a napi adagot, most már 3x3 gr. megy naponta.Az egyik legjobb értisztító.
Egy ajánlásnál úgy van írva, hogy 10 cikknél nem ajánlatos többet enni. Na ezt utálom, ezt a pontatlanságot. Van olyan cikk, ami nincs egy gramm, talán 0.5 gr. És van olyan is, ami 3gr.
Ezért én grammos mérleggel mérem az adagot. -
mauimagic
senior tag
válasz
Ringman
üzenetére
Persze, Kilences Levegő9, úgyis előbb-utóbb ott köt ki a murvás szakág
-
dom1n0
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Persze, kinek melyik jon be.
-
Ringman
félisten
van más olyan modern gravel aluváz, amelyik teljesen külső bovdenezésű, mint a korábbi cinelli zydeco lala?

-
attiss66
senior tag
válasz
HEAHEA
üzenetére
"Olyan kerékpáros mezben gondolkoztál, amire rányomtathatnád a kedvencedet?"
Ez egész jó ötlet volt, elgondolkodtam rajta.
Első körben két pólót csináltatok velük. Első, ami itt a fotón van, ezt fogom a céggel valódi (fekete)bringás mezre rányomtattatni, aztán egy másik pólón ugyanez a szöveg, csak sárga alapon, feketével a Kraftwerk és piros keretben a sárga Man. Machine -
attiss66
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Miért gondolom én ebbe bele a szarkazmust?!
szoltan70: oké, meg lettem győzve
Hasaggymeg: oké, elmondom a haveromnak, mert ő most azt gondolja, hogy feltalálta a spanyol viaszt és mekkora szívességet tett nekem, hogy kiokosított az egyik legjobb lánckenőanyagról
-
dom1n0
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ha egyszer felneveltem a kolkoket es ramszakad a mezesbodon, nekem a LC500 v8 az alomauto amiben szivesen toltenem el a kapuzarasi panikomat egeszen amig elek
-
dom1n0
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Az a vicc, hogy itthon 160-170 korul is 6.5-6.7 csak a fogyasztas, elheto nagyon ez a toyota fele hibrid nagyobb labbal is
-
parandroid
félisten
válasz
dom1n0
üzenetére
Milyen sebességhatár?
Ja, ok!
Amúgy viccet félretéve, németeknél én is 140 körül szoktam menni, ha nagyon visz a forgalom, meg jól lehet haladni, akkor 160, osztrákoknál egy katasztrófa, ami van, és évről évre rosszabb, lassan tiszta magyar autópálya, külső sáv 110, belső 150, a limit meg 130 lenne.
Ráadásul az elmúlt tíz évben rá kellett jönnöm, hogy a bécsi rendszám mögött ülnek a világ legnagyobb bunkói (többi osztrák város szorosan mögöttük). Szóval náluk rohadt nehéz jól fogyasztani az állandó ki-besorolások, meg tempóváltások miatt (segítőkészség, együtt gondolkodás, defenzív vezetés nulla, sőt, néha az az érzésem, hogy szándékosan próbál beszorítani, meg alap, hogy ha előzöm, akkor a külsőben elkezdi nyomni neki). Legjobbak a német útépítéses részek, ott én is 6 alatti fogyasztással megyek tempomat 80-nal. Osztrákoknál már opcionálisabbak a sebességkorlátozások, amit nem is értek, mert párszáz méterenként trafiznak).p
-
dom1n0
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nalam a tiszta palya betartott sebesseghatarokkal 5.5 l/100km
100 alatt lenne a benya, a nagyobb kinom hogy a fiam meg ugye nem vezethet, ennyit meg kinek van kedve menni egyedul vezetve
De nem hulyek ok persze, jol tudjak hol kell meghuzni az arat, hogy oket valaszd meg
-
eddie1978
senior tag
Még mindig görgő. Van Rysel D500v2 tud 2 Bluetooth kapcsolatot? Erről nem találtam infót. Most írtam a supportnak. Amennyiben nem, akkor másik görgő kell Elite Rivo vagy Wahoo Kickr Core 2. Van bármelyikről tapasztalat? Wahoo Kickr v4 volt. Azt ismerem.
-
parandroid
félisten
válasz
dom1n0
üzenetére
1400km, az oda-vissza 2800, pályán legyen 7 liter per 100km, az mindjárt majdnem 200l, literje felénk jó esetben 1,6-1,7 eur (autópályán néhol 2 fölött, szóval megéri lemenni tankolás előtt), szóval mindjárt 320 eurónál vagy, ami közel 130k huf, tádá… Plusz osztrák matrica, (magyar matrica), plusz ilyen-olyan díjak, enni is kéne valamit, aludni is valahol, a napidijaddal meg ne is számolj, mert ez lesz vagy 2x14-15 óra, mire levezeted. Plusz lesz a kocsiban 3k + km, mire megvan a projekt, ami kb egy negyedéves futás. Persze ha összekötöd egy brüsszeli túrával, akkor lehet poén. Én évente 2-3x megyek csak 2x900 km-t, valahogy a vége mégis mindig közelebb van a 3e-hez, annyit megyünk Mo-n is, utána hónapokig nincs kedvem megint autóba ülni, és mindig sokkal jobban utálom az embereket, mint előtte.
p
-
balintbaba
tag
BMC-t venném. A legfontosabb, hogy tudj rá tenni normális sárvédőt, erre lehet.
Szerintem commute-ra kényelmesebb és jobb az egyenes kormány (az átlagos kerékpárosnak, nem a szuicid hajtáspajtás minimálbéres fixisnek). De nekem amúgy is elég egyértelmű a dolog, városi felhasználásra nézel bicót, és egy ilyet linkeltél, a többi gravel. Ez a BMC ennyiért egy rohadt jó bicó.
-
mauimagic
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
A zasszony szeme láttára adta elő a gyermek, úgyhogy nem volt hová meneküljek
Az ER sokktalanítás után egyből szaladt a kocsijához, láttam matat valami után...mondom is a pujánakvolt pár jó évünk együtt kislányom, de most fogd be a füled, ez hangos lesz...
Aztán legnagyobb meglepetésemre nem egy Glock került elő a kesztyűtartóból, hanem valami zsepi a vérnek...
Azóta se volt elszámoltattatás, úgy látszik mindent meg lehet itt tenni büntetlenül, mint valami posztszovjet autokráciában.
Aztán lehet bedob egy hajszárítót a kádba mellém, mikor fürdök, hogy tanuljak az esetből.
Viszont ami tényleg szomorú, hogy ma elvitték Beja Asszonyt, monti nélküli enber lettem, mint valami erzsébetvárosi tarisznyás bölcsész...
-
TDX
tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, elsősorban mindennapos városi (100% aszfalt) és nagyon ritkán touring/bikepacking vagy hosszabb egynapos túra (pl. balatonkerülés) használatra. Szeretnék erre a célra egy elég jó bringát venni és hosszú távra tervezek vele. Elég sokat olvastam itt és online is és még többet kerestem jó dealeket, de annyi lehetőség van hogy nem tudom eldönteni mi lenne best buy. 4 koskormányos és 1 egyenes opciót néztem ami jónak tűnt, ti leginkább melyiket ajánlanátok?
Összehasonlítás - a Lapierret 320k Ft-ért láttam buycycle-ön, a többi mind 400k lenne újonnan különböző helyekről akciózva.
Vagy ha nem koskormány, akkor a Ringman által korábban linkelt BMC ALPENCHALLENGE AL THREE-t néztem Bike24-en ami 300k-ból jönne ki.
Vagy ha valami mást ajánlanátok ezek helyett, persze azt is köszönöm
-
-
HdRew
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Köszi szépen ZavaBalazs!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
+1, szerintem sem egy itthon kifoghatatlan, kihagyhatatlan ajánlat (a hidrós tiagrával szerelt feltem 50-nel olcsóbb csomag volt pl), de teljesen jó lesz, sok balesetmentest vele HdRew.
-
HdRew
őstag
válasz
Ringman
üzenetére
54-es méret környékén én is látok 1-2 jobb dealt, de 56-57 körül nincs sok. A 186 centimmel sajnos nem a többséghez tartozom.
#340129lsebestyen Köszi szépen a megerősítést azért.
Akkor itt volt a bibi. Én kb. 1,5-2 hete nézegettem őket 2-3 fb csoportban illetve a testbike bolha oldalán, bár ez utóbbit nem igazán használják az emberek. -
Maximum1
őstag
válasz
balika21
üzenetére
Kérdés mennyi hely marad a sárnak 40mm-nél, gyári oldal nem ír semmit mi a max ami befér, mérd meg.
Szerintem nincs nagy különbség 35 és 40 közt, a 33 -nál viszont sokkal jobb lesz már a 35 is.
Continental Terra Speed, ez szerintem jobb gumi a schwalbénál. -
-
HdRew
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Köszi szépen

És ezt itthon adtad el? Mert én úgy látom, hogy itthon picit drágábbak a bringák használt vonalon is, pedig az utóbbi időben bújtam az fb-t és a bolhát is rendesen. Mondjuk kérdés, hogy ezekből az árakból mennyit engednek alkudni, szóval lehet nem a meghirdetett árakon mennek el.
-
lsebestyen
addikt
-
attiss66
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Egy motoros haverom ajánlotta ezt a spray-t bringalánchoz. Lánckenő zsír spray 400ml Repsol Qualifier Chain
[link] Mondtam neki, hogy ez olyasmi, mint a WD40, de én mást, sűrűbb olajat használok. Azt mondta , ez jobb, mint a WD40.
Vajon! ?
Ugyanilyen néven találtam mást, mikroszemcsés teflont, REPSOL QUALIFIER CHAIN szintetikus láncspray, mikroszemcsés teflon adalékkal 400 ml [link] . Te találkoztál már ezekkel? Amit én találtam, az nem jobb vajon, mint, amit a haver ajánlott? -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
stickermajom
üzenetére
...de akkor neki kell valami védelem mert ha elesik a gyerek és megsérül a házisárkány dühöngésétől valami meg kell védje a felelőtlen apát is otthon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy rendeltetek-e már a buycycle oldalról, én a múlt héten lemaradtam egy orbeáról a testbike bolha oldalán, aztán úgy hozta a sors, hogy végül Belgiumból épp egy orbeát néztem ki.
500 euróért véleményem szerint és a chatgpt szerint is jó vétel, a kérdés már csak az, hogy milyen állapotban ér ide.
Véleményeket szívesen hallgatok.
Az összeszerelést pedig majd valami szakinál fogom megcsinálni, ha esetleg tudtok ajánlani, azt megköszönöm.

-
Csápájev
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
A lényeg,hogy ebből csak XXL volt már,mikor leárazták. Gondolom ez nem ment el

-
Csápájev
őstag
Ilyen decathlonos Van Rysel Race 2 mezt használ valaki?
Annyira leárazták az XXL-t,hogy berendeltem egyet
-
pbors
tag
válasz
fulton
üzenetére
Az 530-at nem tudom.
A 1040-en a felfogatás közepe alulról 5,5cm, felülről 6cm.
A láthatósággal nekem többnyire nincs bajom.
A többnyire azt jelenti, hogy adatmezőkkel mindig OK, a térkép erős napsütésben néha problémás, de csak azért mert akkor besötétedik a szemüvegem, és akkor is csak bizonyos szögek esetén (nem polarizált a szemüveg).
Amúgy saccra gondolom hasonló, mint az 530, ha az jó neked, gondolom a 1040 is megfelelne. -
6030D
addikt
válasz
szuszinho
üzenetére
Azért szombaton elhangzott a "Tegnap úgy voltam vele, hogy ez lesz az utolsó, a sok idióta miatt."
1700 ember azért tud felrakni érdekes kérdéseket. Fb-on a kedvencem a késik a vonat, nem várhatná meg a mezőny? 
10kor van a rajt. 7:45kor a rajtterületen: Merre van a regisztráció? Ott lesz, de még nincs senki, mert alszanak.
-
szuszinho
őstag
válasz
6030D
üzenetére
Gazdagodtunk mindenféle élménnyel
Szerencsére az idő tökéletes volt. Szép, számunkra új helyeken mentünk.
Várom már, hogy a nagy körön tudjunk együtt menni. Mivel mindkét bicója picit több, mint 10 kg Ő meg 22, így ez még odébb van
De most is nagyon köszönjük a szervezést, lebonyolítást. Remélem, még sokáig megmarad ilyennek! -
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Terepen még nagyobb kihívás. Néhányszor kedvem támadt gravelezni, akkor a Komoot is bevezetett magánutakra, már nem létező utakra, csalánosba meg ilyenek. De nem csoda, ezek viszonylag gyorsan változnak. A computer saját térképe terepen meg végképp elvinne a világ végére.
-
fulton
addikt
válasz
pbors
üzenetére
Na es a 1040 nel a felfogatás lentről nézve ugyan oda esik mint a garmin 530 nál vajon? Azt tudom hogy pl a 1050 nél fentebb van. emiatt a konzolt is kintebb kellene tolnom (nem szeretném). Az a jó ha ugyan oda befér ahova most az 530 is.
A láthatósága korrekt? Gondolok itt becsillanás/napsütés
-
balika21
tag
Sziasztok, korábban kérdeztem a bringámról, gyárilag egy Schwalbe X-One Allround, PerfL, Kevlar, 33- van rajta, szeretnék helyette egy G-one, a kérdés, hogy milyen széles legyen? Mert látom van 35-ös, és 40-es is. Cube Cross Race 2023 az alany. Köszi a válaszokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...és erről újra csak az jut eszembe, hogy Kína (és vele a környező távolkelet mint Dél Korea, Taiwan, Indonézia) tulajdonképp most, szemünk láttára uralja le a világot minden egyes területen. 🤔
Maga a bringa se ronda, de a kormány, ami igazán király. Alul egyenes, és tenyértámaszos markolat! Ide nekem azonnal! Azt a hülye ívet fogni elég sz*r.
. Meg végre meg kellene tanulni normálisan úszni
Rendeltem is egyet délután. Jónak tűnik a gatya, szerintem rendben lesz.

Első körben két pólót csináltatok velük. Első, ami itt a fotón van, ezt fogom a céggel valódi (fekete)bringás mezre rányomtattatni, aztán egy másik pólón ugyanez a szöveg, csak sárga alapon, feketével a Kraftwerk és piros keretben a sárga Man. Machine