- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Tapasztalt valaki olyat, hogy a Microsoft 365 alkalmazással megnyitott és nyomtatott pdf fájlok homályosan lesznek nyomtatva? Acrobat readerrel mindez tökéletes.
-
-
ggeleven
őstag
válasz
hubber19 #174980 üzenetére
Jahhogy Te úgy szeretnéd, hogy PC-n keresztül? Úgy még nem próbáltam a Smart Switch appot.
Ha a két teló tud lenni egy helyen egy időben, akkor tegyétek fel a Realme-re is a Smart Switchet és onnan másolhatjátok közvetlenül az adatokat a Samura. Ha van usb-c + usb-c végű kábeletek, akkor akár azzal is avagy wifin.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
ggeleven
őstag
válasz
hubber19 #174978 üzenetére
A Realmere is telepíteni kell és minden engedélyt megadni neki. Ez megvolt? Ha kábellel nem megy, akkor azonos wifin meg kellene találnia egymást a telóknak. Ha emlékem nem csal, akkor Realme 8i-ről költöztettem nemrég Samu A35re.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
ggeleven
őstag
válasz
poirot #174968 üzenetére
Olyan gépre dugtam, amire még biztosan nem volt, hogy megnézzem, hogy szűzként mit reagál a Win11. Pont az történt, mint aminek amúgy kellene nálad is. Simán látható a teló tárhelye bármiféle driver telepítése nélkül. Hozd át a telót és teszteljük.
driver verzió
fájlkezelő20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Cs1csó
titán
válasz
Terentius #174972 üzenetére
Ennyire. Ha böngészőből nyitod meg akkor nagyobb kontrollt tudsz tartani pl. feltelepíted az F.B. Purity-t, (asutali nézetben megnyitva a böngészőt pl. greasmonkey script kezelővel telepíted, nyelvet váltasz a Facebook-ban, angolra akkor jobban tud szűrni ezt állítja a készítője.
Esetleg az is segíthet ha használsz pl. valamilyen rendszer szintű reklámblokkolót pl. NextDNS
(Az asztali nézet a beállítások eléréséhez kellenek amint ezzel megvagy újra normál módban is megnyithatod, tehát "okostelóra optimalizált" nézetben.[ Szerkesztve ]
-
Terentius
őstag
Van valami megoldás arra hogy a facebook applikációból vagy pedig a böngészőből nyitom meg akkor nem kezd el nekem be ajánlani random oldalakat meg reklámokat? Nem vagyok programozó, ezért kérdezem hogy ennyire durván kikerüli a facebook algoritmusa a reklámblokkolókat?
OnePlus 12 16/512
-
joelke HU
senior tag
Android 14 esetén számomra érdekes dologba futottam bele.
Eddig 9, 10, és 12 alatt gond nélkül működött az osztott képernyő kikényszerítése az olyan appok esetén is ahol ez alapból nem támogatott. Csak a fejlesztői beállításokban a kényszerítést aktiválni kellett.Most hiába kapcsolom be 14 esetén. A futó alkalmazások nézetben ott az ikon, amire rábökve osztottba lehetne tenni, de miután rányomok azt írja ki hogy az app nem támogatja az osztott képernyőt. A korábbi androidnál csak annyit ír ki hogy nem biztos hogy megfelelően fog futni mert nem támogatja, de mégis elindulnak ezek az appok abban a nézetben.
Erre valami fix root nélkül?
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
ggeleven
őstag
válasz
poirot #174964 üzenetére
Gyári fájlkezelő biztosan látja az SD-t és egy kattintásra lehet ftp-t aktiválni, amit láthatsz a gépen. Vagy már ezt is próbáltad?
Van otthon egy elfekvő Poco X3 nekem is, délután-estefelé ránézek kíváncsiságból, hogy nálam mi a szitu kábeles kapcsolattal.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
poirot
őstag
válasz
Márton #174963 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Megpróbálok sorrendben válaszolni;
#174961ggeleven árgus szemmekkel figyeltem, hiába állítgatom a telón Fájlátvitel-re, MIDI-re Fényképátvitelre (TP), a telón csak a töltésjelzés aktiv és a számítógépen sem látok új hardvert, és nem is jött értesítés.
#174962crok A hivatalos oldalról szedtem le a két drivert, és az alapján is raktam fel.
Szerencsére elég szájbarágósan írták le, de azért még megpróbálom.
[link] [link]#174963Márton Használom én is a telón lévő filemanagereket file átvitelre, viszont ezek egyike sem látja SD kártyámat a telómban, így a lényegről le vagyok maradva.
Köszönöm a válaszokat.
-
Márton
nagyúr
válasz
poirot #174957 üzenetére
Akkor mobilizmo a szerencsés nyertes, te pedig lehettél volna egyértelműbb
Látod, hányan kerestük a megoldást arra, hogy _ne töltse_ON: mindenképp kábelezni akarsz? Mióta az eszemet tudom a free wifi file transfer appot használom. Egy kattintás és máris elérem a telót total commanderből. 5ghz-en még gyors is!
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
crok
Topikgazda
válasz
ggeleven #174961 üzenetére
mtp vagy adb,mtp az alapértelmezett USB beállítás és a válaszából már 100%-ra tudom mondani hogy a driver a baja - le kell törölni onnan az eszközt driver-estől teljesen az egészet és újra de jól feltenni.. ez Win8 óta el van tolva a Win-ben (linkelt Logout le is írja szépen), hogy megeszi a "rossz" drivert is simán csak elindítani nem tudja az eszközt (error 10).
-
poirot
őstag
Megnéztem, ott valóban hibát jelez (hibakód: 10)az Android ADB Interface, viszont ismételten próbáltam "lenyeletni" a géppel a drivert, azt írta ki, hogy a legfrissebb verzió van fent, ha esetleg nem megfelelő a win11 update-n nézem meg, illetve a gyártó honlapján. Az alábbi helyről le lett letöltve, mindkét drive és felrakva.
[link]És itt meg vagyok lőve.
-
GEPESZ66
veterán
A Chrome böngészőt használom, s azon belül a NextDNS-t.
Néha kipróbálom, hogy a NextDNS-t kikapcsolom, de ilyenkor a megjelenő hirdetések miatt piszkos idegesítő használni.
Tényleg jó ez a NextDNS. -
crok
Topikgazda
válasz
poirot #174957 üzenetére
Win eszközkezelő -> ott minden rendben van? Ilyenkor szokott az lenni hogy kis sárga háromszöggel jelöli a készüléket mert az MTP driver nem tud betöltődni.. esetleg eleve rossz. A szakmai topik összefoglalójában ez az első dolog. Ez nem segít?
-
poirot
őstag
válasz
Márton #174956 üzenetére
Szia! Azt szerettem volna elérni, hogy USB-n keresztül felcsatolom a telefonomat a PC-re és nem töltési módban lesz, hanem elérhető a számítógépről, mint adathordozó. Látszólag minden beállítás jó volt a telefonon, és az USB drivereit is felraktam a win11-re, de csak tölteni volt hajlandó a telefonomat. Régen nagyon jól müködött ez a régebbi telefonokkal, de itt valamiért észre sem veszi.
-
Márton
nagyúr
válasz
mobilizmo #174952 üzenetére
lehet, ezt csak poirot tudná megmondani, hogy pontosan mit is szeretne elérni.
Mindenesetre akkor rajtam kivül Viktor és Vacs is jól félreértetteEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
joelke HU
senior tag
válasz
WhiteWalker #174950 üzenetére
Nekem ott eleve nem Hold és End van, hanem Várakozás és Befejezés. A beállításokban ki lehet választani, hogy magyarul akarsz vele beszélni.
Hopp... Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
válasz
WhiteWalker #174950 üzenetére
Gemini beállításokban ha magyarra állítod a nyelvet akkor igen.
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
Cs1csó
titán
válasz
hubber19 #174945 üzenetére
Látom kaptál tanácsot, de előtte hal lehet az alkamazásokhoz szükséges belépési adatokat ha nincsenek meg papírra leírva tegyétek meg.
Biztos ami biztos alapon (sok helyre lehet automatikus belépterés van és ha nem jegyzi meg az átköltöztetésnél akkor az el is veszhet. -
ggeleven
őstag
válasz
hubber19 #174945 üzenetére
Samsung Smart Switch kell nektek. Átvisz, amit lehet, de nem biztos, hogy teljesen mindent. Ha új droidon valami nem fut már biztonsági okokból, akkor az nem fog menni.
Olyan appokba, ami saját belépést igényel, pláne ha 2 faktoros belépéses, akkor oda be kell majd lépegetni az újon.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Márton
nagyúr
válasz
mobilizmo #174942 üzenetére
Bocs, de erre a kérdésére:
"USB-n szeretném összekötni a telefonomat a PC USB kábelével, de úgy, hogy ne töltse, hanem mint egy háttér tár.."ezt választoltad:
"Fejlesztői beállítások között van az "Alapértelmezett USB-beállítás", itt válaszd a Fájlátvitelt."Akkor miért válassza, ha ez nem oldja meg a problémáját?
Teljesen úgy hangzott, hogy ez megoldja a töltési problémát.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
hubber19
junior tag
Hello. Segítsetek kérlek: van egy Realme régebbi (8) telefon a családban, amit most egy Samsung-ra kéne költöztetni. Idősebb emberé a telefon, így egy egyszerű és gyors telefon klónozás-költöztetés lenne az ideális, appokkal+lehetőleg jelszavakkal.
Van ilyen megoldás Realme-ről ? PC vagy Android app?
Sajnos a Samsung "saját" Switch PC app-ja nem ismeri fel a Realme-t, az nem akar működni.
Megköszönöm a segítséget. -
Márton
nagyúr
talán root-olt készüléken
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
poirot
őstag
Köszönöm a válaszokat. Megtaláltam én is ezt az oldalt vacs, mobilizmo, Viktor0610,
jóformán úgyanúgy néz ki, amit vacs felraktál, webkamera opció nincs nálam, viszont nincs ráhatása semmire, vagyis mindenképpen tölti a telefont, semmi mást nem látok, nem jelenik meg a hálózaton. -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
poirot #174936 üzenetére
Fejlesztői beállítások között van az "Alapértelmezett USB-beállítás", itt válaszd a Fájlátvitelt.
Egyébként ha ez nincs alapból "Nincs adatátvitel" beállításon van (csak töltés), de minden alkalommal amikor PC-vel összekapcsolod ez a beállítás feljön és átállíthatod arra az alkalomra.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
-
poirot
őstag
Sziasztok! USB-n szeretném összekötni a telefonomat a PC USB kábelével, de úgy, hogy ne töltse, hanem mint egy háttér tár jelenjen meg a telefon, és a PC-n egy filekezelővel tudjam másolni, törölni a file-okat. Tudom, hogy volt/van ilyen, de már évek óta nem használtam és nem ezen a telefonon.
Mit kell megnézni a Beállításoknál és átállítani? Köszönöm a válaszokat. -
joelke HU
senior tag
válasz
WhiteWalker #174933 üzenetére
Nálam beszél magyarul is. Igaz a hang az elég robotos. De legalább jobban működik mint a chat gpt. Mert ott hiába van több hang ami élethű, egyszerűen nem érti meg mit beszélek neki. Van hogy nem is magyarnak érzékeli azt amit mondok. Egyszerűen rémes. A gemini viszont tök jól működik. Csak hangsúlyozni kb semennyire nem tud. Tök olyan mint az alap Google szöveg felolvasó.
-
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #174931 üzenetére
A Gemini tud magyarul is.
[kép]20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
WhiteWalker
nagyúr
Az Androidos Gemini csak angolul beszél?
-
manokaki
addikt
[ebben a videoban] most ha melyik állásban van bekapcsolva a közelség érzékelő ?
Attila
-
D1L1ZS
őstag
-
DrKapocs
őstag
válasz
D1L1ZS #174927 üzenetére
Görgetés sebessége 60 Hz? A fejlesztőiben bekapcsolatam a képernyő frissítés gyakoriságának mutatását. Nem 60 Hz a frissítés görgetés közben. Nálam semmi darabosság nincs a Quetta böngészőben. Nem a telefonod hardvere gyenge? Nálam SD 8+ gen 1 és 778G-n sincs gond.
[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
válasz
D1L1ZS #174920 üzenetére
Most kipróbáltam a mask browser, mises browsert is.
Ezek kb. 5 perc után repültek a telefonról!
Széteső UI elemek, görgetés kb 60 Hzen megy, fájt a szememnek...
Quetta jó lenne, annak van véleményem szerint a legjobb UI kinézete, de annál is a görgetés sebessége a kizáró tényező...
Egyelőre marad a Lemur!
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
makoss
veterán
Üdv!
Van 1 JBL Partybox 710 hangfalam, de ami lenne rá app települ androidra, de ennél tovább nem jutok:
Mi lehet a gond?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Márton
nagyúr
Mobil térerő loggert keresek, ami dualsimes telón mutatná és rögzítené folyamatosan az aktuális térerőt mindkét szolgáltatótól és ez utólag vissza is nézhető lenne térképen. Van ilyen?
-
WhiteWalker
nagyúr
A Fairmail appal kapcsolatban lenne kérdésem , mégpedig , hogy a bejövő olvasatlan leveleket és a kukában lévő olvasatlan leveleket egybe mutatja.
Hogy , vagy hol lehet kikapcsolni, hogy ami a kukában van olvasatlan levél azt ne számolja a bejövő olvasatlan levelek közé? -
DrKapocs
őstag
válasz
D1L1ZS #174910 üzenetére
A böngészőimben nincsenek könyvjelzők, azokat külön, a Raindropban kezelem. Emellett egy start.me oldal a kezdőlapom, ahová fel tudtam vinni a leggyakrabban használt oldalakat. Így minden platformon, minden böngészőben, mindig ugyan az az oldal fogad. Jelszavak sincsenek egyetlen böngészőmben sem, azokat pedig a Safeincloud tárolja. Ezek miatt gyakorlatilag bármilyen böngészőre való váltás pillanatok kérdése. Így sajnos ezt az import dolgot nem tudom.
-
Márton
nagyúr
köszönöm, holnap ránézek!
-
ggeleven
őstag
válasz
Márton #174911 üzenetére
Persze lehet állítani és korlátozni elég sok mindent.
Beállítások/Kapcsolatok/Adathasználat/Alk.oknak engedélyezett hálózatok. Itt apponként tudod állítani, hogy mindkettő vagy csak wifi vagy csak mobilnet legyen használható.
De tudsz állítani számla és adathasználat figyelmeztetést is és adatkorlátot is. Illetve van egy gombbal be/kikapcsolható adattakarékos mód is, ahol szintén apponként lehet engedélyt adni.
Valamint a Beállítások/Alkalmazásokban apponként tudod állítani azt is (app beállítások/mobil adatok), hogy a háttérben engedélyezett legyen-e az adathasználat. Ezzel is lehet spórolni.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
svgyula
addikt
válasz
Márton #174911 üzenetére
Telefonfüggő ez a menü. Nálam a hálózatok-alkalmazások adathasználata. Itt egyenként "elméletileg" be lehet ezt a funkciót állítani. Sajna a rendszer és a kugli sz@rságokat is futtatni kell a messenger-hez, pont olyan mint a viber ha nincs google services engedélyezve nem működik.....
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Márton
nagyúr
üdv,
azt lehet valahogy limitálni, hogy egy app (chrome, youtube, rendszerfrissítés, stb..) csak wifin működhessen, mobilneten nem? Ott csak a messenger engedélyezett. Páromnak töltök fel Telekom maraton netet, hogy ha nincs itthon, menjen a messenger, ugye több hónapra is elég lenne az a pár GB. De már megint az történt, hogy "véletlen" lemerítette a mobilnetet.
Valahogy jó volna korlátozni. A teló nem rootols Samu J6.
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Egy olyan videó lejátszót keresek, aminél ha jön például egy telefon hívás és hátra teszi a videó lejátszót, megjegyzi, hogy hol tartott, mielőtt jött a telefonhívás.
Köszönöm előre is. -
DrKapocs
őstag
válasz
WhiteWalker #174906 üzenetére
Safeincloud biztosan, így szerintem a többi is.
-
válasz
Donki Hóte #174904 üzenetére
Mondjuk ebben van valami.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
válasz
DrKapocs #174901 üzenetére
Kínai böngésző, szóval csak az használja, aki bízik bennük. Persze a cég Londonban lett bejegyezve, de az egyetlen tisztviselője egy kínai ember, és Kínában is lakik (még csak nem is Londonban).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
DrKapocs
őstag
Nem szeretnék böngésző-preferencia cunamit indítani, csak ajánlok egyet, hátha valakit érdekel: Quetta browser. Gyors, egyszerű, sallangmentes, támogatja a kiegészítőket (!!!), jól működik az eszközök közötti szinkron is. 3rd party jelszókezelő szintén jól működik vele. A homescreen is testre szabható, amit a kedvencekhez való mentéskor tudsz megtenni.
Hátrányai: zárt forrás, ami sokakat zavarhat. Még nincs windowsos verzió, de ígéret van rá.Nekem bejött, leváltotta a Lemurt. Aztán majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Ukrajnai háború
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Spórolós topik
- Felülnézetes, többjátékos taktikai akciójáték PUBG: Blindspot
- További aktív témák...
Állásajánlatok