- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
mvkly
senior tag
válasz
CJ4567
üzenetére
Ugyanígy vagyok vele, néha csak kolbászolok, vagy tekerek a kétkerekűn. Itt egy kicsit fájó pont, hogy az "egyedi" Muramasa lassabb, mint a CT-3X, pedig ua. a gyártó.
Ha még eddig nem, csináld meg a saját rádió állomásaidat, rengeteget dob a hangulaton.#35591 proci985
Raszputyinnál sejtettem a scriptet. A boxolót meg guglizhatnám, de inkább próbálkozom tovább. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
CJ4567
üzenetére
Jaja, én is egyszerre toltam az említett három küldetést

Nekem az a bajom, hogy a cool hasznos, de csak akkor, ha egyébként nem tudsz ügyesen lopakodni.
Bodyn ott a hp bónusz és 15nél az adrenaline rush (vagy 20nál a pain to gain), dexnél kell 15 pont a dash miatt, tech 20 pont a cyberware capacity miatt, intnél 3 vagy 15-20 (overclock, spillover, smart synergy, csak smart weaponnál target lock transfer).
Coolnál ott lenne a Ninjutsu, de az sem annyira kritikus. Illetve ott a Style over substance és a Nerves of Tungsten Steel, de hiába hasznosak, csak adott játékstílus mellett. Én meg szeretek mindent és bármit használni.
Hypercriticalnak szörnyű a célzása. Viszont pl a Widowmaker remekül működik, főleg Overheattel
. -
CJ4567
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Dishonored 1-en végig kéne újra mennem, mert annó egyszer a riadó bekapcsolt (valahol ott hagytam egy hullát), így nem lett meg az achievement
D2-ben, és a két modern DX-ben összejött simán. Ami szopást nem kívánok senkinek, az a Human Revolution: Director's Cut-ban a Factory Zero (A DLC-t fegyver, gránát, akna, és praxis kit nélkül végigjátszani) achievementet megcsinálni úgy, hogy eközben a pacifist, és a foxiest of hounds achievementet is csinálod 
"Egyébként én fenntartom, hogy igazából bármilyen build működik, amíg jól szórakozik az ember. Felesleges minmaxolni, de bármi működik."
Ezzel teljesen egyetértek, még Very Hard-on is bármi működik, ha kicsit ismered a játékot, az első ~15 szint ami szenvedősebb, kb. 20-25-től már sokkal jobb a helyzet, 30+ pedig már sima. Viszont úgy érzem, hogy a legtöbb build főleg a játék közepétől kezdve eléggé szerteágazó lesz, mert egy sniper build a precision rifle-ket is tudja használni, abból pedig a Hypercritical nem rossz, és pisztolyokra, és revolverekre is működnek a perkek.
#35590 mvkly Ezért is jó ez a játék, bele tudod élni magad annyira, hogy ne érezd ezt kínnak
Nekem egy időben az volt a szokásom, hogy elindítottam a játékot csak azért, hogy egy fél - 1 órát csak körbe körbe vezessek 
-
mvkly
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Dogtownban a boxoló srác küldijét meg lehet csinálni riasztás nélkül? Nekem mindig megbolondul és átmegy Hulk üzemmódba. Meg a sniper Raszputyin is zavar, hogy triggerelni kell az ajtónyitással, addig nem vehetem(?) észre őt (a kolumbiai ügynökök).
Na jó, itt már kell az erőltetett beleélés is
Kamerákat nem lövünk ki, mert észreveszik a kameraszobában. Nem lövünk/fojtunk, csak ha nagyon muszáj, mert az őrök közti folyamatos rádiókapcsolat lebuktat minket. Ahogy mondtad, a kihívás, még ha a játék nem is alapozza meg. -
proci985
MODERÁTOR
Sniper build a játék elején messze a legerősebb. Very hardon főleg. Gyakorlatilag a power sniperrel (ha esne, bár már nem szokott), illetve egy Nekomataval (tech sniper) level15ig ki lehet takarítani biztonságosan mindent.
Sniper build viszont jellemzően csak addig működik, amíg nincs sok ellenfél szűk helyen, szóval Dogtownban egy ponton egyre gyengébbé válik. Igaz ott át lehet állni revolverre felesben.
CJ4567: Dishonored 1-2n és modern Deus Exeken végigmentem úgy, hogy egyetlen egyszer nem vettek észre. Sőt, megvolt a cyberware/extra skill nélküli végigjátszás is. Cyberpunknál működne, de DLCvel együtt Cyberpunkban ez sokkal nehezebben kivitelezhető.
Cyberpunkban ez az alapjátékban működik, Dogtownnál több ponton lehetetlen.
Egyébként én fenntartom, hogy igazából bármilyen build működik, amíg jól szórakozik az ember. Felesleges minmaxolni, de bármi működik.
-
CJ4567
nagyúr
Kamerákat ki lehet lőni, nem kell azokat kerülni
Hullákat is kb. felesleges dobozolni, mert az AI nem a legjobb, fejbelövöd őket bőven mielőtt meglátnák a hullákat.
Mankind Divided-et és Human Revolution-t játszottam végig puszta kézzel, nem öltem, és egyszer se riasztottak be, ez tök jó kihívás volt. -
zseko
veterán
válasz
tibaimp
üzenetére
Hát, én általában ha lebukok akkor addig töltöm vissza a mentést és kezdem újra, amíg nem sikerül legalább majdnem hibátlanra
Persze ez nem a CP-re jellemző, inkább a többi felsoroltra. Vagy, a Sniperekben ugye, messziről, egyenként, elkülönítve leszedni mindenkit 
De persze időről-időre van hogy beleunok vagy olyan kedvem van és akkor nálam is a hentelés megy
mvkly 'csíteléssel' csak itt a CP-ben, ha már adott a lehetőség
Egyébként a többiben úgy ahogy írod, például még az Indiana Jones-t így így játszottam végig, konkrétan egy lövés nélkül, puszta kézzel - vagy eszközzel - hátulról elkapva, leütve, stb. ahol csak lehetett, Wolfi II-ben is legtöbbször azt választottam hogy mögé megyek és úgy végzem ki, minthogy messziről hangtompítóssal lelőjjem 
-
tibaimp
nagyúr
Nekem kb. úgy megy a lopakodás, mint elefántnak a porcelánboltban, elkezdem, majd amikor lebuktam, mehet a hent....
Ez alól a Skyrim az egyedüli kivétel, de csak azért, mert úgy feltápolom a karaktert skill-el, meg ruházattal, hogy az őrökről lelopom nappal a ruhájukat....
-
Én eleinte pont ezen filiztem, aztán döntöttem, hogy most inkább hentelek, de nem a totál brutál tank módon
Havernak mondtam, hogy ne spoilerezzen, de mondta, hogy van vmi gorilla kar vagymi, nahh ilyen behemót szintre nem akarok elfajulni, inkább stílusosan hentelném az ellent.. 
-
zseko
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én vagyok az egyetlen nemnormális aki végig szinte csak hackeléssel játszik, no fegyver, no lövöldözés, gyakorlatilag ha csak lehet?
Igaz a nagy kedvenceim a lopakodós meg sniperes játékok, megvan az összes Sniper Elite meg Sniper Ghost Warrior, órákat képes vagyok egy-egy pályába ölni hogy riasztás és észrevétel nélkül menjen, de ugyanez a Far Cry-ban meg a Crysis-ban is, és a(z újabb) Woflensteineket is úgy játszottam például . -
cucka
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Jogos, a phantom liberty-s sniperről megfeledkeztem.
Én nagyon hamar feladtam a sniper build-et, egy csomó helyen használhatatlan ebben a játékban.Amik mindenhol jók és nagyon bejöttek
1. lopakodós hacker hangtompítós pisztollyal
2. sandevistan + katana, slo mo-ban miszlikbe vágsz mindenkit. SMG-vel és shotgun-al is jól működik
3. berserk + blunt weapons#35575CPT.Pirk
Jó, hát ezek szórakoztatóipari termékek.
A valóságban úgy nézne ki az akciófilm, hogy az első beltéri lövöldözős jelenet után nem lenne párbeszéd a film végéig, mert a főhősünk csak sípolást hall
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
cucka
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A sniperek szerintem nem túl jók ebben a játékban, mert nem tudsz rá tenni hangtompítót. Szóval az első lövés után az összes ellenség tudja, hogy hol vagy.
Az egyik panam küldetés végén kapsz egy snipert amin van gyári hangtompító, de nálam az se működött igazán jól, sokszor még így is meghallják. -
Sejtettem, hogy mindent nem lehet maxra tolni, ezért engedtem el már az elején az INT-t. Nevetni fogsz de pont a dash miatt tolom a reflexet, a cool meg a sniper fegyverek miatt keltette fel az érdeklődésemet. Meglássuk még, hogy lesz, mint lesz, nagyon az elején vagyok még.
-
heavygrip
senior tag
Halihó mindenkinek
Egyik legkedveltebb karakterem lett az Avatarom, másik Jackie Wells.
Szerintem nagyon jó lett

Jorus köszönöm, de River érdeme
-
cucka
addikt
válasz
PAtr0n
üzenetére
Összesen 3 fegyver lehet a kezedben, nincs értelme többet cipelni. Amit megtartanál, rakd el a stash-be, azt bármelyik járművön eléred és tudsz csereberélni.
Minden cuccot ami nem egyedi érdemes szétbontani, crafting component-et kapsz érte. Ez arra jó, hogy pl. találsz egy jó unique fegyvert, ami zöld, akkor azt fel tudod upgrade-elni kékre, lilára és aranyra. A játék egyik legjobb pisztolya és shotgun-ja nagyon hamar elérhető, azokat érdemes upgrade-elni. Meglévő cyberware-t is tudod ugyanígy upgrade-elni.
Alap fehér crafting component-ből meg tudsz lőszert craftolni, az is nagyon hasznos.Ha megcsinálod a fixer mellékküldetéseket (amik kék négyzetben felkiáltójellel vannak jelölve), akkor több pénzed lesz, mint amit el tudsz költeni.
#35564Tyler Durden
A játék végére max szinten nem fogsz tudni minden képességet kimaxolni, szóval dönteni kell, milyen karaktert építesz.
Ha INT 3 pont, akkor hackelni nem fogsz, szóval sandevistan (lelassítja az időt) vagy berserk (rambó) irány.
Amit mindenképp javaslok minél hamarabb, az a dash (és kicsit később az air dash) a reflex képességek között, arra minden build-el érdemes rászánni a pontokat. -
Én most kezdtem el pár órám van benne, eddig kb mindent bontottam, igaz pénzem nincs is. Még a kezdeti csókának is lógok vmi 20k+ azt van 1500 pénzem

Eddig a főszálon mentem pár kanyart, most pedig elkezdtem a map-eken a zölddel jelölt ilyen mellékküldikből mazsolázni.
Pontokat is elkezdtem osztani, egyelőre intet hagytam 3-on minden más ilyen 7-8 magassága. Guide-t direkt nem néztem, próbálok magamtól boldogulni.
Amit akartam még írni, eszméletlen a város, nagyon durván meg van csinálni, nem csodálom, hogy vannak akik többszáz órát belevertek.. -
válasz
PAtr0n
üzenetére
Leltárban Z.
Kelleni fog az alapanyag mindenhez is. Eleinte kicsit balanszírozni kell az eladás és szétszedés között, hogy pénzed is legyen, meg alapanyagod is, de aztán már a pénz alapból sok lesz, szal lehet mindent szétszedni, amit nem használsz. Ja és érdemes középszintig minden szir-szart összeszedni, amit csak találsz. 
-
PAtr0n
addikt
válasz
Šolaire
üzenetére
így is mindent hosszú percekig vizslatok, hogy mi maradjon nálam, aztán nagy nehezen ráveszem, magam hogy eladom, de nagyon gyakran azon találom magam harc közben, hogy megint nehéz vagyok.
Ez a teherbírásnövelő tervrajz felkúr, mert vagy 5 helyet néztem már meg videók alapján, de vagy nyithatatlan, vagy van benne 2 csipesz meg egy pelenka.
Jorus:
Szétbontani? Van benne kb. 44 órám, és még nem is láttam, hogy szét lehet
-
Raymond
titán
Ma neztem meg a Mars Express-t, szerintem jol sikerult.
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Teherbírásnövelő tervrajz.
Akárhány videót néztem, egyik helyen sincs amit a videók mutattak, nyilván ennyi év alatt patchelgették a játékot.
Hol a sz@rba keressem?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Raymond
üzenetére
Gyakorlatilag mindegy, milyen sorrendben megy az ember.
Ami viszont probléma, hogy pár (elég hosszú) történetszál a fősztori alatt aktivizálódik, szóval egy ponton elég sokat kell time skippelni, ha így tolod.
Pl emiatt fontos Kompeki után azonnal menni a reggelizőbe, mert egy csomó mellékküldetés egyébként inaktív marad. Igen, én is volt, hogy kivártam vele ameddig lehetett, de nem jó ötlet.
Utána a sztori három szálon megy tovább (
).Relic Engineer -> Panam; Evelyn -> Judy -> River / Dogtown; Takemura -> Ebunike -> Rouge -> Kerry -> Us Cracks -
omfgk
veterán
Van olyan mod, ami több sandevistan-os,, netrunner-es vagy muscle célpontot tesz a sima célpontok közé?
Értem ezalatt azt ,hogy mondjuk 10-12 ellenből ne 1 legyen ilyen, hanem 4-5.
Mert bizonyos build, vagy inkább elköltött perk pont után a sima targetek uncsik, főleg többedik végigjátszásra.Például air dash. Az is megoldás lenne, ha nem használnám ezzel nerfelve magamat, de a mozgást meg élvezem. Szóval ,hogy valahogy kevesebb legyen a töltelék enemy. Aki csak lő és viszlát.
-
-
mvkly
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ami nekem bejött, az Judy->voodoo boys->DLC kinyitása, very hardon, minél szopósabb, annál jobb, szinttől függetlenül. Aztán meg van terítve. A DLC válaszútján (ha még nem játszottad is tudni fogod mikor) hagyj meg egy mentést és ne csak az egyiket told végig.
Elsőre a DLC-t hagytam a végére, aztán kijöttem onnan Kratosként és nem maradt kit levernem a finálén kívül. -
cyberkind
félisten
Awwwriiight, mi a jobb módja tolni a játékot, new game plus hiányában? Letolni a főküldiket, majd a vége előtt nekiiundullni a mellékesnek és a DLC-nek, vagy a lehető legtöbb mellékest, és utána a sztorit, ami által kb semmi értelme se lesz megszerezni Silverhand motyóit? PS5 verzió.
Köszi srácok!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mehet ultra mindenre, RT max (PTt nem fogja rendesen bírni), FSR Quality.
Ahogy nézem, ahogy nálad van, nálam (7900XT & 5950X épített vízen) is hasonló.
[link] HD Reworked mod itt: Ezzel be fog nyalni a VRam terhelés 14-16GB környékére, viszont a játékban pár textúra (főleg Badlandsben) gyárilag eléggé ronda.
7900 szériával meg nekünk ez nem probléma, lassítani meg kb semmit nem lassít.
Ja igen: Ha monitor tud HDRt, meghálálja a játék ha bekapcsolod.
-
Mostanában olvasom a Setét Tornyot, így kedvet kaptam a gunslinger jellegű buildhez. Egész jó élmény.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Imádtam minden percét ennek a "lejtőnek"

Majd női karakterrel is told végig. -
Apránként, de már kezdem kiismerni magam.
-
Köszi mindenkinek, akkor megy 0.2-re
Karigenerálással elszórakoztam vagy egy órát, elosztottam a pontokat és ahogy elkezdődött a game a grafikától leesett az állam.
-
PuMbA
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én 0,2-0,25-öt ajánlok.
-
Amartus
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Már csak a Witcher3 kell mellé a kiegészítőivel(ha még nincs meg), és akkor nem a lejtőn indulsz meg, hanem egyenesen egy szakadékba zuhansz, ahonnan nincs kiút
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem 0.2 fölé fölösleges menni FSR4-el.
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Na, most aztán már jó játékot hozzá!
-
PuMbA
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Teljesen jó, bár én az FSR 4 utóélesítést levenném a maximumról
Már 0.5-nél kiesik a szemem a műanyag képtől.Továbbá ajánlott az élesebb kép érdekében kikapcsolni a grafikai beállításokban a Chromatic Aberration-t, Film Grain-t, Motion Blur-t, Vignette-t, Lens Flare-t, mert ezek mosnak.
-
Raymond
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ez szerintem igy siman jatszhato, de erre bekapcsolhatod az FG-t es kiprobalod hogy milyen ugy. Ha lomhabbnak erzed akkor kikapcsolod.
-
Nahh FSR4 belőve, finomhangolásban mit érdemes amd kariknál belőni? Első bench így néz ki:
-
-
cucka
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem kavarja össze a szálakat. A kiegészítő (és Dogtown, az új terület) úgy van integrálva, hogy
1. Csinálgatod Judy küldetéseit, a sztori elvisz Pacifica városrészbe, találkozol a Voodoo Boys-al, az ő questline-jukat is végigviszed.
2. Ezután kapsz egy titokzatos hívást, a hívó azt mondaj, hogy tud segíteni a problémádon, és hogy menj Dogtown bejáratához
3. Akkor mész oda, amikor akarsz. Ha ott vagy, elkezdődik a kiegészítő bevezető küldetése. Ez hosszú, elég nehéz, nagyon látványos/izgalmas, és nem tudsz belőle kilépni, végig kell csinálni. Ennek része egy bossfight is, 30-as szint ajánlott hozzá.
4. Ezután Dogtown megnyílik, része lesz az open world-nek, bármikor ki-be járkálhatsz, folytathatod a korábbi küldetéseket, vagy csinálhatod a kiegészítő küldetéseit, tetszés szerint.Dogtown területre sokkal kisebb, mint a fő játék térképe, viszont sokkal sűrűbb, részletgazdagabb, vertikálisabb.
-
válasz
sixpak
üzenetére
Jól betartalékoltam
Szerintem vagy 1+ éve vettem meg, de mindig volt vmi online móka ami elvitte az időmet. Most megfogadtam, hogy ARC Raiders után kicsit kivonulok az online térből és a jelentős offline backlogomnak nekiállok, így jött képbe a CP 
Az egyből átmegyek az új helyszínre nem tudom mennyire kavarná össze a szálakat. Nem akarom gyorsan letudni a játékot, igazából az a típus vagyok, aki ha beszippant a játék, akkor az összes szír/szar mellékszálat képes végigvinni.. -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A látványra nem lesz panasz.
A Phantom Liberty kötelező persze.
"Szólni" fog a játék, amikor elkezdheted a kiegészítőt, egy jó ideig nem tudsz belépni a PL helyszíneire.
Nem tudom hogyan csinálnám, ha most kezdeném....szerintem egyből átmennék az új helyszínekre, amint lehetséges.
4 alkalommal végigjátszottam a játékot és amikor jött a kiegészítő, akkor szintén előről kezdtem az egész sztorit.
Kicsit irigyellek amúgy, csodálatos utazás vár rád.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Egy bizonyos ponttól (tudni fogod, hogy honnan, elég egyértelmű lesz) oldódik fel a DLC, bármikor be tudsz menni oda, ha akarsz, és bármikor ki tudsz onnan jönni.

Én azt mondom, hogy kb. bármikor nekikezdhetsz, bármikor illik a narratívába, de egy 30-as szintet ajánlok hozzá.
-
válasz
sixpak
üzenetére
PT szerintem kimarad, az megfektetné a kártyámat, RT-re ránézek (: Akkor optiscaler FSR4 lesz, pont most cseréltem monitort, kiv leszek, hogy mit mutat oleden a játék.
Még 1 kérdés, anno kieggel együtt vettem meg a játékot. Ahogy olvastam az kb mégegyszer akkora terület/történet, mint maga az alapgame. Eleinte ugye nem tudok oda átkeveredni? Úgy szeretnék játszani, hogy előbb az alapot viszem végig és csak utána megyek át a kiegre. /már ha ez lehetséges/ -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nyugodtan tolhatsz mindent koppanásig jobbra, FSR4-el, RT Ultra....PT megeszi a kártyákat, bár jól néz ki.
Én 2X FG-t is használok, így 3 számjegyű fps-t kapok, a játékban pedig semmit nem fogsz észrevenni a frame generation-ből, azon kívül, hogy játszható fps-eket kapsz, nincs hátránya, semmi, zero.
Aki mást mond, az vak vagy beszopta a sok süket f@szságot.
Ja, és a világlegjobbjátéka még mindig.
-
Sziasztok,
Én most kezdenék neki a játéknak és grafikai beállítások érdekelnének, hogy minél jobb végeredményt kapja a képernyőmön. Elsőre ahogy néztem XeSS 2.1 van a játékban, célszerű ezt használni vagy inkább optiscalerrel az fsr 4-t? 7900XTX-em van és 3440x1440 felbontáson játszanám. Köszi a válaszokat.
-
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Mennyire gáz ez a PT crash AMD RDNA4-en? Néha fordul elő, vagy mindig, vagy stabil rendszeren nem?
-
válasz
Phoen|x
üzenetére
Hi!
Jómagam is ismerkedni kezdek a CP2077 világgal, beköszönök akkor már én is, látom az illem úgy kívánja.
Visszakerestem itt, illetve átfutottam az összefoglalót, jelentem van mán' Switch 2-re port, leárazásban sikerült is beszerezni (így már csak picit volt drágább, mint bármi másra alapáron.
thx Nintendo!)Még csak pár órát pötyögtem (aminek a 70%-a átvezető anim volt), de már túl vagyok az első leckén
, remélem azért ~egy év alatt végzek a fő sztorival.: nem rántottam fegyvert a nemtudom hanyadik balhé alkujánál, így fejbe is lettem lőve. Kedves kis nyitány, kössz szépen, f..zom fog ezután hackelni, meg kábítgatni, első célom lesz a minél nagyobb hentelés...
-
tibaimp
nagyúr
-
mvkly
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Anno asszem a te posztodat követtem, meg netes leírásokat a secret endingről (70% + 5 perc csend a teraszon) micsoda élmény volt alt+tabozni minden válaszlehetőségnél... Morci vagyok, amiért ezt az alapvető narratívát ennyire eldugták a játékosok elől.
A női V-t nagyon, nagyon adom. -
cucka
addikt
válasz
Phoen|x
üzenetére
Amit írtál, az a fő sztori része.
Ez nem egy hagyományos rpg, a sztori lineáris, nincsenek jelentős döntések. Ami van
- Nyilván ha össze akarsz jönni valamelyik npc-vel, akkor csináld meg a questline-ját és ne küldd el a picsába.
- Az utolsó küldetésnél eldönthetet, melyik végjátékot akarod, és van egy titkos opció, ahhoz adott válaszokat kell adni 1-2 helyen.
- Phantom Liberty végén van kétféle végjáték, elég jelentősen eltérőek.
- Van néhány küldetés, amit ha elkezdesz, érdemes végigcsinálni. Pl. meg kell menteni valakit, ha nekikezdtél, és menet közben elkolbászolsz, mást cisnálsz, egy idő után bukod a küldetést meg a questline-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Styx: Blades of Greed - Ami eddig történt
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Revolut
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Garmin topik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Dell Precision 14 5490/FHD+1920X1200/Ultra 7 165H vPro/32GB DDR5/1TB SSD/RTX 2000 8GB/ÚJ/GARANCIA
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- Komplett Pc-k,félgépek,Dell,Lenovo,HP,9.gen-ig,új és használt egyaránt,számla,garancia
- Dell Precision 7760 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
D2-ben, és a két modern DX-ben összejött simán. Ami szopást nem kívánok senkinek, az a Human Revolution: Director's Cut-ban a Factory Zero (A DLC-t fegyver, gránát, akna, és praxis kit nélkül végigjátszani) achievementet megcsinálni úgy, hogy eközben a pacifist, és a foxiest of hounds achievementet is csinálod
Nekem egy időben az volt a szokásom, hogy elindítottam a játékot csak azért, hogy egy fél - 1 órát csak körbe körbe vezessek
Hullákat is kb. felesleges dobozolni, mert az AI nem a legjobb, fejbelövöd őket bőven mielőtt meglátnák a hullákat.

A 60fps pedig már a játszható szint.
Cifu
Vesa