- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
MasterDeeJay #34935 üzenetére
Úgy néz ki ez nem működik normálisan, végigmentem a leíráson ahogy korábban is. Korábban a 2.0-át használtam az jó volt de ez homályos világos minden baja van. Modok sem ütköznek. Most megnézem mit lehet alkotni reshade nélkül LUT-al mert azok sem rosszak.
-
Ha valakinek kell Dreampunk 3.3 (adblock ajánlott!)
https://kemono.su/patreon/user/25667758/post/103181839
követni kell a leírását mert nem annyira egyszerűt mit hogyan hova kell! AMD-hez van külön fix is!
Videók:
https://www.youtube.com/results?search_query=+Dreampunk+3.3+ -
nanofocus
tag
Tud valaki jó mod pakkot amit érdemes felpakolni?
-
proci985
MODERÁTOR
a vaksaguk fugg attol, hogy mennyire (nem) raksz pontot a coolra. 3 pontos coollal, ha nem hasznalsz Sandevistant vagy Optical Camot es nem system resetelsz le mindenkit, a jatek nem lesz egyszeru lopakodas szempontbol. foleg, ha az ellenfelek alarmedek is (bar ilyen mar tenyleg csak dogtownban van).
keves ilyen hely van, de pl a Militech menekulttabor (a hozza kapcsolodo Dakota Giggel) siman Deus Ex / Dishonored szinten mozog. DLCben is van par pont (Airport, Black Sapphire, Stadion) ahol kifejezetten nehez eszrevetlennek maradni.
-
omfgk
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #34929 üzenetére
A problémám ezzel ,hogy a lopakodáshoz nem elég okos a játékrendszer.
Kezdve azzal ,hogy milyen szinten vakok az ellenfelek.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nekem pedig még mindig a Thief-like stílus a legszimpatikusabb. Nem megölve senki, észrevétlenül bemenni, elvégezni a feladatot és kijönni. (persze kiütve azokat, akiket muszáj - a többieket pedig szórakozásból) Egyrészt ez a leghumánusabb mód, másrészt, szerintem ez a legnyomasztóbb az érintett fél számára: még arra sincs szükségük, hogy megöljék az őröket, úgy járnak ki-be, mintha otthon lennének - és ezt az orruk alá is dörgölik.
-
-
proci985
MODERÁTOR
"Meet Hanako at Embers speedrun", avagy DLC kezdestol indulva kb 4:15perc volt OP55N1. kb 3:30 ala lehetne menni, ha az
. ezen felul meg a Shingen genVt szedtem ossze extran (meg attol nem messze a perk pointot).ember nem megy neki a Raffeneknek es hagyja Takemurat egyedul a parade utan innen meg fel ora lenne a keszitok listaja a rovidrezart befejezessel (vagy masfel a Hanako/Devil fele, esetleg kb 4 ora a
es kb 5 azRogue/Sun-Temperance ending).Aldecados/Star-Temperance very hard. kiveve
hardon, de az a harc 20as szint koruli Vvel notoriusan nehez.Oda ugy nez ki V szintjevel kizarolag a DLCben nott a kezdo cyberware automatikusan. amitol a jatek szokas szerint meglepoen nehezze valt, foleg
.Odatol skillek maradtak a kezdok, perkeken allitottam valamennyit, de ezen a ponton eleg limitalt, hogy mi mukodik.
21es szint, 22es street credit. Headhunter 18, Engineer 15, Netrunner 13, Solo es Shinobi 11. DLC ugye 15os szinten kezd 10es skillekkel, ami kb mutatja, hogy jatekstilusra eleg limitalt.
fegyverzetre Grad / Nekomata, kiegeszitve a Widow Maker + Shingen komboval. Widow Maker valoszinuleg itt a jatek egyik legjobb fegyvere burst DPSre.
fun factok a vegigjatszas alatt:
- V apartmanjaban nem jartam. marmint Watsonban sem.
- Judy nem hivott (Peralez igen)
- kezdo corpo V ruhak mindenhol, mert nem talaltam mast ()
- 7 aktiv kuldetes van igy a vegen, 38 befejezettel.
- se penz, se upgradek nagyon.szoval igy is lehet. mondjuk elsore igy jatszani kb teljesen ertelmetlen.
-
Šolaire
veterán
Most elég jó akciót kapott a jàték [steam] .
193 óra lett a vége és most kb azt érzem mint a Witcher 3 idején, hogy most ugyan mivel is játszak. Én semmi negatívat nem tudok mondani igaz 2.2-vel kezdtem el játszani, teljesen beszippantott a hangulata a játék zenéje gyakran szól a kocsiba szóval kezdem elölről egy nomáddal. -
Sanchez638
addikt
Steam, szokásos nyári vásár. Egész jó akcióban van a játék.
-
-
4264adam
veterán
Természetesen tudtam Urak hogy nektek lesz igazatok!
Egyszerűen első körben reméltem, hogy akad még tartslék VGA Bench alatt a kártyában de valóban erős is meg nem is a 7500F.
Sebaj, gyakorlati használatban sokat nyertem a 7800X3D-vel és ha minden jól megy kb 80k ráfordítással kimaxoltam az AM5 érát -
omfgk
veterán
válasz
proci985 #34918 üzenetére
Nem a base game a gond.
Ez a benchmark sose volt jó proci tesztre. Mert nem tölti be a térképet. Vagyis amikor a bárban vagy a bench-ben, a fal mögött nincs semmi. Nincs számolni valója a procinak.
350-400 fps-eket lehet elérni proci oldalon. Játékban meg ennek a fele lesz csúcs procival.Elképesztően rossz mérője ez a tényleges játéknak.
Nem véletlen ,hogy mindenki custom scene-t mér. -
4264adam
veterán
Sziasztok
CP2077 Benchmark összehasonlítás AMD 7500F vs AMD 7800X3D-vel.- Ez alapján persze teljesen nem kijelenthető semmi.
1: 1440p DLSS Q FG-vel a 7500F teljesen ki is hajtja az 5070Ti-t.
2: Az FPS droppok valós felhasználás / Dogtown DLC alatt "simábbak lehetnek" Nem tudom még nem próbáltam hosszabban, és eddig is elégedett voltam a 110-170FPS-el In game alatt.U.I.: Hajtott a kíváncsiság tudna-e hozni a 7800X3D valamit ebben a címben.
Ha eladom a 7500F-et kb 80k volt a csere. -
-
omfgk
veterán
Deja Vu
2.2 ugye ez volt.
Szóval ne tessék várni ennél többet. -
Erre kíváncsi vagyok, csütörtökön jön.
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Kis Tigris #34902 üzenetére
Nyomjad!
Melyik előélettel kezdted, ill. nő vagy férfi karakterrel? -
Vesa
Topikgazda
Hard-on játszom. Int15 felett, ha megvan pár fontosabb hack, akkor gyakorlatilag bárkit el tudok intézni. Persze ez direkt lopakodós/hackelős karakter, tehát minden létező cuccot ezekre gyúrok. Cyberpsycho küldetéseknél legtöbbször nem is találkozom a szerencsétlennel, csak bevonulok fedezékbe aztán távolról Overheat-elem párszor amíg össze nem esik. Az AI még a területen belül sem mindig képes felfedezni, de számos helyen vicces módon, valami tetőről vagy egyéb távolabbi helyről szoktam nézni, ahogy járkál A pontból B-be, miközben kapja az áldást az agyi implantjába. Pár Boss még jelent kis kihívást, de a sima ellenségek gyakorlatilag semmit. Kicsit pimpelt Short Circuit gond nélkül kinyírja a legtöbb ellent, de halmozva biztosan. Azért itt jó lenne, ha legalább 6-8db-ot rá kéne nyomni a halálos hatásig.
-
-
Vesa
Topikgazda
Nem nagyon sikerül a hacker karaktert kibalaszolniuk. Ezzel tolom a jelenlegi játékomat, de a játák kb. 40%-ánál már nincs ellenfelem.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Kis Tigris #34895 üzenetére
Majd írd meg mi lett!
-
Kis Tigris
tag
válasz
lewenhaupt #34896 üzenetére
Most fut a file validation
Jó kis cucc a Ghost of Tsushima
a grafikai portolása pc-re pedig példaértékű
A teljes fő sztorit meg a mellékek nagy részét végig vittem, nem kevés óraA kiegészítő szigetet már nem, addigra kezdett már kissé egysíkú lenni. De nagy élmény volt, jó sztorikkal
-
lewenhaupt
lelkes újonc
válasz
Kis Tigris #34895 üzenetére
ja, próbáld meg a fáljlok validálását. Mióta felraktad, azóta mintha újabb patch is kijött volna. Nekem a következő a Ghost of Tsushima
-
Kis Tigris
tag
válasz
lewenhaupt #34893 üzenetére
Szia. Steames, és próbáltam már betölteni a mentést, ugyanaz. :/
tibaimp: Köszi, megpróbálom a játék file ellenőrzést. 1-2 hónapja raktam fel, azóta még nem nyúltam hozzá, mert még tartott a Ghost Of Tsuchima
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Kis Tigris #34892 üzenetére
A hivatalos DRM-eken van olyan, hogy játék file-ok ellenőrzése. Ezt futtasd le!
Nekem a Steam-en van meg, és első alkalommal a létrák hiányoztak a játék elején a rádiótoronyból, ahova így nem tudtam felmászni, de ez az ellenőrzés/hibajavítás megoldotta. -
lewenhaupt
lelkes újonc
válasz
Kis Tigris #34892 üzenetére
Szia!
Próbáld meg még egyszer betölteni az állást. Amúgy eredeti vagy virágbolti verzió?
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok. Most telepítettem pár napja a játékot, de már az elején elakadtam :/ Amikor a gyakorló pályán szkennelni kell az aranyszínű tárgyakat, z még megy, de más videóján látom, hogy a laptop mellett van egy élő bábu másnak, nekem nincs.
Ez nem is gond, de a következő pályán, ahol egy nagy tv-vel el kellene terelni a figyelmét az őrnek, nálam nincs kinek eltereljem, mert nincs őr :/ S ez miatt nem is tudok tovább lépni...
Valami ötlet?
-
cyberkind
félisten
válasz
Rigormortiis #34890 üzenetére
Jól, és azt is jól gondolhatod, hogy még jó sok ilyesmi jöhet.
-
Rigormortiis
veterán
Jól gondolom, hogy a pre 2.0 állapothoz képest tettek a játékba nem kevés mellékküldetést?
-
Vesa
Topikgazda
Nem tud valaki hirtelen valameilyen "Shut up" modot, ami csak a reklámokat, illetve a kijelzőkből jövő vakert iktatja ki?
Tárgytalan, találtam egyet... -
Rigormortiis
veterán
Még bőven a PL előtt végigvittem, elő is rendeltem a dlct, majd feltettem, de azóta sem igazán játszottam vele (nem a játék hibája). De most megint elkapott
-
válasz
Rigormortiis #34886 üzenetére
Mindenképpen érdemes, nagyon jól megpakolja a jutalomládákat, plusz - ha szeretsz jó autókat olcsóbban venni - kapsz jóféle kedvezménykuponokat a nála árult autókra.
-
Rigormortiis
veterán
Érdemes elvinni a kocsikat el capitant-nak?
-
-
-
sixpak
nagyúr
[link]
Reddit. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Raymond #34870 üzenetére
Én csak azt mondom, hogy rosszabb grafikai beállításokat használnak mint a deck-en. DLSS-t használ a Switch2, a decken meg FSR van, nem tudom ez az oka-e de a Switch-es videókban a tárgyak / NPC-k amik határozott szegéllyel bírnak, azok körvonala darabos, mosott.
A fali monitorokon lévő szövegek is mosottak.Megnézve a hardvereket, gyakorlatilag csak annyival erősebb a Switch2 a deck-nél, amit el is visz a magasabb felbontás kiszolgálása... Szóval én a CP miatt nem vennék Switch2-t és mondom ezt úgy, hogy a deck is a határán van CP alatt.
-
proci985
MODERÁTOR
V vs night city, avagy a kill counter mod:
Act 2 legelején (Tom's diner) 475nél jár a számláló.Regina küldetései és Watson kb kitakarítva. Nem teljesen murder-hobo végigjátszás mert ahol kellett, ott lopakodott V (cyberpsychok is alszanak).
-
Raymond
titán
30 perc Switch 2 gameplay (Nomad kezdes) [link]
Nagyon jol nez ki szerintem.
-
wednesday
őstag
Bocs, hogy erre a kommentre válaszként reagálok (2 év után
), de ha már ilyen jól összefoglaltad a Delamain küldetés lehetőségeit, nekem egy furcsa bajom van vele.
Most nem foglalom spoilerbe a furcsaságot, mert nem a kimenetel a lényeg. Annyit le lehet írni, hogy egy választási opció bizonyos szinthez kötött. Na most mikor megláttam visszatöltöttem, hogy majd akkor csinálom, ha felhúztam magam odáig.
És erre mi történt? Mindig mikor odamentem emelte a szintet tovább és tovább, tehát nem tudtam választani. Ezt most vagy bug vagy ezen a maximális szint segít majd. De ha meg max szintes, akkor miért ír ki kevesebbet?
Furi.
-
chris0000
őstag
felpakoltam én is pár modot, és tényleg rohadt jól tud kinézni.
az 1mega miatt lehet kicsik lesznek a képek...
az msi 3080-as laptopomon próbálgattam, ami full hd-s és 9-10 giga vram így is kell neki
el se tudom képzelni mondjuk az új lenovo 5080-as oled kijelzős gépen, h nézhet ki... -
válasz
chris0000 #34852 üzenetére
Egyéni ízlés kérdése.
Van 15 ezer MOD, még ha ebből mondjuk jó pár ezer kiesik mert már elavult, régi verzióhoz van, vagy hasonló, akkor is több ezer van, amiből lehet válogatni.Én anno rengeteg ruha-mod-ot raktam fel, 4K majd 8K textúrákat, high-res NPC modok, hajstílus fizikával , kismillió skin fegyverekhez és autókhoz....
-
looser
addikt
Beleragadtam az időbe... Alvás, meditáció, időugrás működik ugyan, de semmi sem változik. Ez az utolsó végigjátszás, végigmentem (szinte) minden befejezésen, de az idő nem megy előre (sem vissza, ehhe :-)
Volt valakinek ilyen tapasztalata? -
chris0000
őstag
-
válasz
chris0000 #34849 üzenetére
[Nexusmods]
Regisztrálj be a teljes választékért.
Illetve figyelj oda a függőségekre, sok modhoz más modok megléte előfeltétel. -
chris0000
őstag
hi. honnan kellene elindulnom, ha szeretnék modokat használni?
a FAQ-ban sajnos nem találtam róla infokat. thx. -
4264adam
veterán
Szépen lehet fejlődni a történet igazi megkezdése előtt is:
- Judy pizzaest / Takemura ismerőse találkozás / Dogtown megnyitása / Panam már tisztában van vele, hogy haldoklunk.
51-es szinten járok Very Hard fokozatot, (41 óra játékidő)
kb a 30-as szinten állítottam át Hard-ról.45-47-es szint körül már minden Kiberver level5, és azok a képességfák szinte teljesen megvannak amilyen irányba indulunk. Jelenleg:
Body - 15
Reflex - 4
Intelligence - 20
Tech - 20
Cool - 12 (ebben most nem vagyok biztos hol járok)Netrunner - Pistol a kedvenc karaktertípusom, de nagyon sajnálom, hogy a pistol hatékonyság a 47-51 szint között elfogy, egyszerűen az ellenfelek erősek és eszik a töltényt. Ha ezt a karaktert választjuk nagyon kell neki a mielőbbi 20-as szint a fejlövés extra sebzés miatt
Modok amik nélkül már nem tudnék elindulni:
- Cyberpunk 2077 HD Reworked Project
- Surfaces (Asphalt)
- Preem Water 2.0
- Vanilla Rain Effect Fix
- Light Beam Fix
- 2077 More Gore V3.0
- Better Vehicle Handling
- Clear Windows
- Blur Begone
- Speedometer Fixes
- Purify the UI
- Focus Vignette Removal
- Disable Vignette and or Sharpening
- Better building windows
- Wind Begone
LOD:
- Improved Vegetation Lods
- Not so Good Draw Distance
- Increased level of details Distance - Draw Distance
---------------------------------------------------------------
- Decals Flickering FixNem gondoltam volna, hogy ennyi évnyi próbálgatás / halasztásom után nagyon lefog kötni ez a játék de így van.
Legalább 6x kezdtem már neki és mindig meguntam az első 10-20-30 órában (tehát még csak kinyílt a város) --> De az előző évek tapasztalata arra pont jó volt, hogy lassan tanulgassam a játék mechanikát és elolvassak benne mindent amit csak tudok.
Illetve végig lehetett itt követni a technolgia fejlődsét is:- Folyamatos patchek megjelenése
- RTX3070 / RTX4060Ti 16GB / RTX4070 Super / RTX5070TI majd OLED érkezése.Teljesen más élmény OLED HDR RenoDX-en játszani Transformed DLSS-el + teljes Moddal 5070TI-al mint az IPS RTX3070-en.
Kell is hozzá a 16GB Vram 1440p-n is a Modok miatt
-
Vesa
Topikgazda
válasz
CPT.Pirk #34837 üzenetére
Igen, ez így van, nem is arra való egy ilyen konfig (én is renderhez használom+videóra, azoknál viszont nagyon durva), de voltak már érdekes tapasztalataim még az előző 2 procis WS-el (az még socket 2011 éra volt). Nagyot szórt, hogy melyik játék mit kezdett vele. A sok mag miatt ugye a base freki alacsonyabb, így amelyik cím ezt igényli, annál nem sokat ér a rengeteg mag.
-
Ma volt alkalmam több órán át nyüstölni, nagyon jelentős a változás játékélményben, amit a benchmark egyszerű FPS statja nem feltétlen tükröz. Megszűnt minden döccenés és mikrolag, az 1% FPS 30-ról 55-re nőtt, ami bő 80%-os növekedés, az egész játék nagyon smooth lett. Oblivion Remasteredben szintén nagyon sokat hasonló módon.
-
Šolaire
veterán
Sziasztok általában csak olvasgatok itt, tegnap végeztem a dlc-vel és a vége az valami brutál libabőrös lettem, lassan 42 évesen pár év játék után azt éreztem ez igen ezt odatették, a térkép kipucolva a fő szál maradt de attól félek már nem sok. Még egy végigjátszást szeretnék csak pisztoly és késes karival lopakodva és hack. Witcher 3 idején éreztem hasonlót nem tudtam mivel játszani ami megüti nálam ezt a szintet ezért újra elő kellett venni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
proci985 #34838 üzenetére
Igen, az IPC az még mindig egy kritikus tényező. Az pedig sokat nőtt 2 generáció alatt a RyZen prociknál is.
Én most egy 7800X3D-t hajtok, még sikerült jó áron beszerezni, nagyon megérte. Mondjuk a CP-nek kb. mindegy mert 1440P-ben kb. mindig VGA limit van, de más játékok nagyon örülnek ennek a procinak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
proci985
MODERÁTOR
5950x dupla CCD, bar ettol meg legalabb az L3 cache fizikailag kozel van.
3900X es 5950X kozott annyira mar jatekban nem ereztem kulonbseget, viszont annyira nem mertem. alapjatek kb 40-45%ig terhelte a (vizezett, elengedett TDPs jellemzoen 4200+ allcoren meno) 3900Xet.
ha gondoljatok, akkor ranezhetek.
-
-
-
-
Vesa
Topikgazda
Nem szoktam belemenni PC tech részletekbe, de vajon a dual procis rendszereknél is skálázódik a CP? Ha képes lenne rá, akkor lehet fedobom a WS gépemre, abban 36mag/72szál van (Xeon Gold 6154). Más kérdés, hogy a base freq csak 3GHz, és akkor VGA-t is kell cserélni, mert Quadro van benne. Egyszer ránézek kíváncsiságból, ha lesz időm.
-
4264adam
veterán
-
válasz
4264adam #34825 üzenetére
Modokat még nem nagyon tettem fel a legújabb verzióhoz, csak a Blade Runner van fent, az nagy kedvencem. A mostani karim annyira krómos, hogy Cyberdeck nélkül megyek a plusz króm kapacitás miatt.
Megjöttek az új PC alkatrészek (lap, proci, ram, nvme), kíváncsi vagyok, hogy lesz-e bármi változás az i9-10900K-hoz képest CP alatt - elvileg nem számítok nagy változásokra, mert szép egyenletesen terheli ki a játék a 10 mag / 20 szálat is, nem nagyon láttam 4k-ban proci limitet, de majd hétvégén megnézem, ha összeraktam az új konfigot, hogy a 24 fizikai magot is ilyen szépen terheli-e ki.
-
Nekem is zavaró az X4 MFG , az X3 viszont még pont nem, érdemes kipróbálni .
-
4264adam
veterán
Köszönöm Urak a véleményeket
Tegnap csak rohangálásban néztem meg ezt a 2 különböző beállítást és valós fegyverhasználatban nem.
Igazából a DLSS Q vagy DLAA +3-4 mFG 1440p-n nem látok különbséget. Na meg tele vagyok modokkal mint az asphalt teljes csomagja és Ultra HD Reworked így lehet előbbi fog maradni inkább 2x FG-vel
Csupán gondoltam rákérdezek hiszen sok helyen olvasom, hogy a TAA helyett a DLAA-t ajánlják többen. -
válasz
4264adam #34818 üzenetére
Privát vélemény, de én többször játszottam végig a játékot úgy, hogy 60-90 FPS-em volt (RT + DLSS Quality, majd PT + DLSS Quality) mindenféle Frame Generation nélkül.
Egy ismerősnél volt alkalmam 240 Hz-es monitoron RTX 5080-al játszani 4x mFG-vel, de őszintén szóval én is azt tapasztaltam, amit Jorus is írt, vagyis bár elvben 4x annyi FPS volt nagyjából azonos valós generálással (tehát logikusan nem kellene problémát okozzon), de a mozgásban való késleltetés néha zavart így is.
Azt nem tudom megmondani ez mennyire volt pszeudo-érzés... -
4264adam
veterán
Sziasztok!
Csupán elméleti tapasztalati eszmecserét szeretnék lefolytatni DLAA és 3-4x mFG Vs DLSS Q és 2FG
40 órát RTX5070Ti mellett 1440p + DLSS Q + RT ultra + FG használom 110-170 FPS-el.
Viszont 1 órája kipróbáltam a DLAA opciót ahol már 3x-4x mFG szükséges ugyanarra a sebességre kicsit többre is 4X esetén
Monitor fix 360Hz OLED
Őszintén én eddig nem tapasztalom rosszabbnak a 3-4 mFG meglétét DLAA-val mint a DLSS Q FG-vel (2x).
Ki hogy vélekedik erről , tapasztalta gyakorlatban?
persze az elmélet ismert hogy 1 kamu képkocka helyett a 3db rosszabb de valós érzetre? -
válasz
wjbhbdux #34814 üzenetére
Egyáltalán nem ezt írták.
Azt mondta Pondsmith, hogy lesz egy másik város, amit meglátogathatunk. De Night City továbbra is ott lesz. Viszont amikor ránézett (feltehetően az új várost ábrázoló koncepciófestményekre) azt érezte, hogy igen, ezt az érzést megérti és valóban működni fog. Nem érződik Blade Runner-nek, sokkal inkább olyan, mintha Chicago rossz útra tévedt volna.Utóbbi azt jelentheti, hogy egy végletekig lepukkant város lehet, nem olyan csilli-villi, mint Night City.
Eredeti:" I’m not telling you any more than that but there’s another city we visit. And Night City is still there. But I remember looking at it and going, yeah I understand the feel you’re going for this, and this really does work. And it doesn’t feel like Blade Runner, it feels more like Chicago gone wrong."
@Tibaimp:
Ez még mindig csak koncepció fázis, mint a CP2077 volt 2012-ben.
Ezzel együtt így is 84 ember dolgozik rajta, ami azért már nem az a kategória, hogy a kezdeti rajzokat mazsolázzák, hogy miként nézzen ki a város, hanem ez már megvan, ahogy feltehetően a fő karakterek és a fő küldetésszál is. Ez már esélyesen az a kategória, amikor a 3D modellezők gyártják a karaktereket, járműveket, épületeket. -
wjbhbdux
veterán
Chicago lehet a 2. rész új helyszíne [link]
-
Šolaire
veterán
-
-
Hublot
őstag
Új avatarom lett gondoltam beköszönök. Mindenkinek jó játékot.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Montesantos #34802 üzenetére
Esetleg, DLSS be van kapcsolva? Azt kapcsold ki.
-
Vesa
Topikgazda
válasz
VGA driver esetleg?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
OK, egy próbát megért! Kár, hogy nem jött össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA RTX 3060 TI
- Subaru topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest