- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valahogy nem látom, mikor és hogy fogom megunni ezt a hangulatot.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
mvkly
senior tag
Mennyire érdemes páncéllal szemben a mérséklési esélyt/erősséget növelni pusztán kiberverekkel? Neofiber alap, helyet nem vesz el semmitől. Viszont csontvázon választva 150-200 páncél vs. 15-20% mérséklés esély+erősség.
Talán egy szint fölött már a legtöbb ellen páncéltörő lőszerrel bír, így jobb megoldás a mérséklés? -
Vesa
Topikgazda
Ha arra gondol amikor
, akkor az nekem megvolt pisztollyal. Bár tény, hogy kellett hozzá némi hack is, amivel pár ellent meg lehet puhítani még mielőtt lövést kapna, de simán hozható. De lehet, hogy nem erre gondolt.az elnök csajt kell kijuttatni a lezuhant repülőből [ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
mvkly
senior tag
A drog rossz.
-
No, azt meglesem majd. Pontosan melyikre gondolsz egyébként? Az előző karakterem ott kb. 10 szinten ment dobókésekkel, látatlanban pisztolyokkal egyszerűbbnek gondolnám.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tibaimp
nagyúr
-
mvkly
senior tag
válasz
Raymond #34486 üzenetére
Képzeld el ezt egy Resi/Stalker inventory rendszerrel (tuti van ilyen MOD). 1x pisztoly, shoti, géppityu, 2-3x heal és gránát, max 100-150 lőszer és ennyi, amit a méretek miatt a karakter ruházata megenged, cyber izmok ide vagy oda. A lootolt cuccok meg csomagtartóba legfeljebb, apránként belehordva. Na az egy húzós, kimerítő játékmenet lenne
#34481 tibaimp
Ajánlanám hozzá a YingLong+Shingen duót igen-igen melegen a jó perkekkel
Hamar felkaphatóak főszálon kívül (ha egy kis googlizás még belefér neked) és - főleg a YL-el - "káprázatos" élmény keretében lehet leamortizálni a hordákat. Piszok látványos.
-
válasz
muxi-muxi #34483 üzenetére
Pontosan én is így szoktam, kitakarítom a térképet, Regina küldetéseit és minden térkép giget, valamint az elérhető kiberpszihókat is, és turkálok a kukákban, összeszedve mindent.
Ahogy az előző postomban látszik, már fejlesztettem ameddig tudtam az ikonik Lexingtont, a tűzgyorsasága verhetetlen, és most már tudok rátenni értelmes hangtompítót, ami 15 Hidegvér felett már kezd OP lenni.
Még 2 kiberpszihó küldetés van hátra, utána fogok találkozni először Dexszel és jöhet Evelin és az Allfoods party.
-
muxi-muxi
senior tag
Jelenlegi karakterem már kb a tizedik PC-n (X-en is volt vagy három), és a psiztolyra reagálva írom hogy meglepően jó fegyver a Dying Night, amit az elején kapsz, már ott is használható. Prrsze csak ésszel, mert ez a karakterem (is) egy netrunner-brawler indamix. Még a Konpeki Plaza előtt szoktam olyan level 14-ig "táplolom" magam (közben minden sz1rt-sz@rt összegubizva, RePontként használva Night City-t), legalja gigeket is elvállalva, Maelstrom turf-ön kolbászolva. Így akár a kék pisztoly is összejöhet az ACT 1 után, amit ugye azért nem használhatok az
legelső, amit mindenképen, összedobok magamnak az a Satara, és a gránáttuning zöldig, ezekkel azért jelentősen megnőnek a túlélési esélyeim. A sztori szálat már Narniáig meg vissza játszottam, nekem (szinte) mindig a női V akad a kezem közé, a külalakját nem piszkálom, max a haját, mert egy ilyen szépsége élőben is renderelhetne néha a szemem. Buildek közül a legelső 1.0-ás verzióban a katanás meg a monoszálas is OP volt, ha Kereznyikovval betoppantam vhova, a lassítás végére három-négy banditából lett 12-20 darab.Evelyn buli alatt, mert Konpekiben tilos az acél. A Nálam továbbra is minden idők (egyik) legnagyobb hatású RPG-be oltott FPS-e. A másik a S.T.A.L.K.E.R- széria, amihely legutóbb egy hasonlóan bugos szerelemlevelet írtak.
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
Nekem is kimaradt a tiszta pisztolyos build. Nemrég fejeztem be (majdnem, csak aztán jött a patch
) egy dobókéses/kardost, előtte SMG + sniper volt, azelőtt netrunner. Azt most vettem észre, hogy vannak skillek, amik revolverekre vonatkoznak és vannak, amik pisztolyokra.
-
tibaimp
nagyúr
Csináltam már én is egy pisztolyos karit, adja. Skippy-t ne hagyd ki, jókat lehet rajta röhögni.
Következőnek nekem valami okosfegyveres karakter kellene, mert az még eddig totál kimaradt.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Vesa
Topikgazda
Pont revolverre mentem rá én is a mostani játékomban, már minden más megvolt. Összességében, a hack/stealth karaktert szerettem legjobban, de ott a játék elég lassú tud lenni, ha tényleg egyetlen fegyvert sem akarok elsütni (nyilván néha azért így is kell, pl. Bossok esetén), a másik kedvenc a katanás build-em volt, pedig soha nem játszom olyan játékkal, amiben hadonászni kell kardokkal.
Itt valahogy élveztem, még jobban is mint a Rambo karaktert.
A tudomány a valóság költészete!
-
válasz
tibaimp #34478 üzenetére
Igen-igen, én sem találtam sehol sem infót róla.
Nagyon nagy királyság a pisztolyos karakter egyébként, kb. 10. szinttől már dolgoznak a skillek, nagyon menő.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
PuMbA
titán
válasz
cyberkind #34474 üzenetére
AMD-nél a legnagyobb baj, hogy nincs Ray Reconstruction. Bekapcsolom az RT-t és a textúrák meg tükröződések elmosottabbak, részlettelenebbek lesznek, illetve a fények terjedése is késik kicsit, míg elég sugár számítása össze nem akkumulálódik. AMD-n a screen space reflections emiatt sok esetben jobb az RT-nél
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
4264adam
veterán
válasz
CJ4567 #34468 üzenetére
+1
Akartam menni 5070TI-ra 4070 Super-ről, hogy a PT + HD Reworked Mod legyen meg 16GB Vram-ba. mFG-vel...
FG nélkül is tele pakolom a 12GB-ot DLSS Q 1440p-n.
Már az alap szoftver is 15GB-ot eszik Nativ mFG-vel RTX5080 tesztekben szóval még a Balanced HD Reworked Mod is felejtős 16GB Vrammal.
Néztem az AMD 7900XTX-et 24GB-al szintén felejtős RT képességben.
Nagyon elkapott a "must" have érzés 16GB felé nézegetve FG kapcsolásra.[ Szerkesztve ]
-
Mit jelent egy ruha esetében a 10% macskaelegancia?
-
4264adam
veterán
válasz
freeknight #34464 üzenetére
Esetleg így:
DLSS: performance
Sharpness: 0
RR: On
Frame Gen: On
Texture Q: MediumRay tracing: On
Reflections: On
Sun shadow: On
Local shadow: Off
Ray traced lightening: MediumCrowd denisty: Medium
Field of view: 80
Film grain: Off
Chromatic: Off
Depth of filed: OFF
Lens flare: Off
Motion blur: OFFVolumetric fog: Medium
Volumetric Cloud Q:medium
Decals: mediumScreen space reflection quality: medium
Próbáld meg ezeket, sokat nyersz és nem rosszabb a minőség
Milyen alkatrészeid vannak? CPU GPU Ram?
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz
4264adam #34463 üzenetére
Jó tipp volt, tényleg az RT-vel vannak bajok.
Ha bekapcsolom a PT-t, akkor eltűnik a glitch. Sajnos nem opció mert kb 10 fps-em van.
Ha bekapcsolom az RT lighting-ot, akkor is eltűnik, de sajnos ez is felezi az fps-t, épphogy nem játszható.
Érdekes módon az RT kikapcsolása viszont nem vezet eredményre.Szóval egyelőre én lemondok a transformer modelről. Bedobom még redditre is, hogy több emberhez is eljusson.
-
4264adam
veterán
válasz
freeknight #34457 üzenetére
Látom mit mondasz viszont nálam nem ilyen durva és csupán 1-1 alkalommal fordul elő. Igaz
Sharpness: 0
RR On
a Sugárkövetésnél is több ON mint nálad és lehet abba kavarodik be az algoritmus.
Fg: Off[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz
freeknight #34459 üzenetére
Megneztem most es nalam nincs ilyen. A Dogtown bejarata elotti autoplaya alatt, ott ahol az alagut bejarata van mondket oldalon van tobb kulonbozo novenyzet/bokor es nem csinalja ott egyiknel se.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
válasz
Sharpening 0.7?
Nem tudom azert van-e de mondjuk azt levennem.
-
pandras83
őstag
Ha valaki szeretne modokat (főleg újabbakat) ajánlani, ne fogja vissza magát. Pár hónap CP szünet után újra NC-ben bóklászok, viszont a Nexuson eldurvult a helyzet, elképesztő mennyiségű mod van már fent és nehéz a választás. Főleg life-quality és ui modok érdekelnének, de bármi jöhet.
Cyberfuck Patchrunner
-
válasz
DLSS élességet nézted 0.2 - 0.3 környékén?
-
freeknight
őstag
Na ma volt időm kicsit játszani. Ilyenekről beszélek, amikor azt mondom, nálam elég rosszul teljesít a dlss 4.
Ezen a kis videón látható is az egyik problémám, transformer modelen sokkal rosszabb például a növényzet megjelenítése. Ugyanez a hiba random dolgoknál (pl korlátok) is előfordul, de növényzetnél a legszembetűnőbb. -
proci985
MODERÁTOR
Aha.
Van egy Mizutani, egy Porsche 911/930 ("Samurai"), ez a "Vato" (eredetileg aranyszinu festekkel es Valentino logokkal). Plusz van meg a Demiurge, ami egy monster truck: Technikailag nincs teteje, de lazan kocsikazni nem igazan alkalmas.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
kovsol #34451 üzenetére
mást mondok, először vidd végig, indíts egy új karaktert, és tedd fel a gig-sidequest modokat, és tolj _mindent_,* meg a PL-t is. na meg ott van a különféle story elágazások, pl valamelyik csajos beszélgetésben az egyik opciót választod, több küldetéssel később visszautal rá egy monológban
persze ezeket saját felelősségre érdemes guglizni/fandom-on megnézni.
* rengeteg zseniális popkult utalás van, GTA, better call saul, Portal, kultfilmek....
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tibaimp
nagyúr
válasz
kovsol #34451 üzenetére
Visszatesz a városba és utána is tudsz még egyéb küldetéseket csinálni. Viszont ha nem csináltad meg a mellék küldetéseket, akkor a végjátékban egy csomó lehetőségről lemaradsz.
Szóval először csinálj meg minden melléküldetést (például Panam-mel) és utána indulj csak neki az utolsó küldinek.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
kovsol
titán
Első végig játszásomat tolom, de már benne van 82 óra. Akiért a harag szól ha megcsinálom akkor vége az egésznek, és nem tudok a városban más dolgot csinálni? Vagy utána még lehet szabadon tevékenykedni?
May the Force be with you!
-
Megunhatatlan ez a hangulat.
-
mvkly
senior tag
Jé, a motrokat is ki lehet színezni?
-
Raymond
félisten
Akkor majd megprobalom a config file modifikaciot valamikor. Igy csak a DLSS4 van egyelore, kivancsisagbol megneznem lehet-e normalis minosegu PT a jatekban olyan 40-45FPS korul, erdetileg is annyi volt RT-vel amikor a megjeleneskor jatszottam a 2080-al.
-
válasz
Raymond #34442 üzenetére
Havert megkértem, hogy nézzen rá, neki sem lehet sehogy sem aktiválni, legfrissebb NV driver, Win11 24H2.
-
Raymond
félisten
OK, kombinaltam ossze-vissza, de sehogy nem tudom a RR-t bekapcsolni a 2080-al. RT/PT/DLSS ki-be kapcsolasa se segitett. Van hogy "aktivalodik" a kapcsolo es nem szurke, de ha rakattintok akkor megint elszurkul.
Megy valakinek? Ha igen akkor hogyan? Marmint config file mokolasa nelkul.
-
4264adam
veterán
válasz
Raymond #34440 üzenetére
Az érzésre jobb valós érzés:
frametime kisebb(ms), LCD-n a stutter kisebb a frame hold and refresh idő miatt.
És kisebbek a droppok FPS-ben. Egyensúlyozotabb végig a Képkockaszám.Ezek miatt érzed és látod annak. Ezért számít annyira az 1% FPS és 0.1% FPS.
Ha nagy a dropp az valakinek zavaró lehet (nekem is) és a stutter is. ezért nem használok OLED-et mert azon a legrosszabb.
Valaki érzékeny rá valaki nem.[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Nem hasznaltam eddig FG-t mert ugy ereztem nincs igazan ertelme. A monitorm 96Hz es a jatek megy PT-DLSSQ-RR kombinacioban 65-85 FPS kozott (kint a sivatagban tobb). Kiprobaltam viszont tegnap es lehet ugy hagyom. Abszolut tulzas ennel a monitornal elmeletileg mivel a minFPS ugy valami 96 volt, de erzesre megis jobb, kesleltetes novekedest nemigen lehet eszrevenni, artifactokat nem latok a jatek viszont simabb.
-
4264adam
veterán
válasz
freeknight #34435 üzenetére
Egyéni probléma lesz nálad. Milyen beállitások vannak?
Fotózd ki az egészet. -
freeknight
őstag
Na volt most egy kis időm, és lepurgáltam minden modot, a probléma továbbra is fennáll.
Ha mozgás van, akkor kicsit elmosódottak a dolgok. Nem ilyen durva ghosting, de akkor is, ilyen eddig nem volt. Érthetetlen, főleg annak tükrében, hogy mindenki ajnározza a dlss 4-et, nekem meg egyértelműen jobban teljesített az előző verzió. -
Raymond
félisten
Nekem a 2080-on nem engedi az RR-t bekapcsolni. Anelkul 55->53 FPS a CNN->Transformer valtas csak.
Szerk: mondom inkabb ugy hogy nem tudom mi lehet a baja (a regi meghajtokon kivul) mert nem reagal az opciora egyaltalan. Megnezm most a videot, mert nem lattam a napokban hogy a 30-as vagy 20-as kartya tulajok kulonosebben sirtak volna a DLSS4 miatt mert a foldbeallt az FPS, csak pozitiv visszajelzest lattam.
[ Szerkesztve ]
-
pandras83
őstag
válasz
4264adam #34425 üzenetére
DLSS Q van, HD Reworked Ultra + Blur Begone eddig meg még pár apróság. (No intro, ilyesmik) Egy gig közben kifagyott egyszer, lehet hogy elérte a limitet. De a lényeg, hogy nem kell dsr 1440p-vel bohóckodni, hogy normális képet kapjak pt mellett és még az input lag is alacsony.
Cyberfuck Patchrunner
-
PuMbA
titán
Nvidia DLSS 4 Deep Dive: Ray Reconstruction Upgrades Show Night & Day Improvements
2000-res és 3000-res NVIDIA kártyákat nagyon kicsinálja sebességben az új Ray Reconstruction
freeknight: A sok mod nagyon bugosítani tudja a játékot. 2 alap modnál többet nem használok emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
-
válasz
kovsol #34416 üzenetére
Igen, az aktív is, a képekre gondoltam elsősorban. Az én V-mnek csehszlovák rajzfilm feje van Sixpak képeihez képest.
-
pandras83
őstag
válasz
freeknight #34421 üzenetére
Nálam brutál jól működik, végre játszható 1080p-n is halle f#cking luja
(1080p maxed + path tracing + új dlss + fg + rr)
Tegnap toltam egy órát és végig az volt az érzésem hogy ez igen, így már kész van.Cyberfuck Patchrunner
-
PuMbA
titán
válasz
0,7 élesség nagyon sok. 0,2-0,3 felett már jelentkeznek a túlélesített kép tünetei.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz
Valamelyik mod kavar be nálad. Visszább olvasva más is tapasztalta amit írsz és ott az volt a gond.
Nálam szintén javult nagyon minimálisan van néha ghostling. Használom a Frame Gen-t így 100+ FPS megvan G-sync-el.
Ami hátrányom van a modok miatt éppen csak éppen férek be DLSS Q-val 12GB-ba.
1-2 frametime röccenésem van. És még nem mentem be Dogtown-ba. -
freeknight
őstag
Hát nekem eddig a dlss 4 óriási csalódás, vagy én vagyok hülye.
Mivel az összes mod működik amit használok, ma frissítettem. Minden beállítás ugyanúgy, dlss quality, élesség 0,70, frame gen on, csak az új transformer modelen és nekem nagyon kásás, szellemképes mozgás közben. Oké, a zsaruk odalán futó csík végre olvasható, de minden másban sokkal szarabb lett a képminőség. Eddig tökéletes volt, mintha full natívban játszottam volna. Vagy valami mod okozhatja? Mondjuk semmi grafikát befolyásoló nincsen fent.Mondjuk pozitív, hogy balanceden most már semmivel nem néz ki szarabbul, szóval azt kapcsoltam be, van is 1-2 fps nyereség
-
Raymond
félisten
Most hogy kerdezted megneztem es teljesen elallitodott (csak a benchmarkot futtatom mar azon a gepen itt-ott). A megjeleneskor volt egy guide a DF-tol vagy a HUB-tol talan, aszerint volt beallitva, de a 2.0 utan megvaltozott a dolog es nem ugy emlekszek hogy annyi High/Ultra lett volna mint amit ott most latok. Az RT reszlen minden be van kapcsolva es az RT Lighting Medium, az Advanced-nal pedig minden max ezeken kivul:
Vol Fog = High
Vol Cloud Quality = Medium
SSR Quality = High
Color Precision = MediumSzoval az eredmenyek amiket irtam ezekkel szulettek, biztos van jobb kombinacio is, a patch utan a HUB guide ilyen lett [link]
Egy ujabb erdekesseg hogy most a Ray Reconstruction-t ki van kapcsolva es nem is tudom allitani a 2080-nal.
-
-
4264adam
veterán
válasz
sixpak #34409 üzenetére
Megérkezett a Vram limit okozta szoftverlefagyásom is. Ha megtelik a Vram kilép a program —> Nem stabil a 0.975V 2850Mhz UV és sok neki az alap beállítási lehetőség + LOD és drawing Mod. Szóval mehettem le 2750Mhz-re így már nincs fagyás —> De nagyon gondolkodom az RTX4070Ti Super váltáson mert kellene az a 16GB Vram modokkal és akkor fullos az élmény
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz
sixpak #34409 üzenetére
+1
2.21-el végre révbe ért minden. És a 2.2 modok mennek csak 1-2 alap compiler-t be kell frissíteni.
Minden ghostling effektus megszűnt vagy csupán minimálisan tetten érhető, végre engem már nem zavar. És a Frame Gen is eszméletlen 4070 Super-el. Csak a Vram lenne kicsit több mert a HD Reworked mod és még 1 pár feltölti rendesen.PT-t még nem próbáltam. De a HDR monitor is meggyőző RenoDX Reshade-el az eltolt fekete miatt.
Végre a fák mozgása sem tartalmaz ghostlingot, vagy az autók fényei. -
sixpak
nagyúr
Ez a DLSS4 elég meggyőző lett, PT-et is be tudom kapcsolni, a DLSS (transformer model) performance jobban néz ki, mint a sima quality.
Legyen kép is:
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
válasz
nincsnév007 #34407 üzenetére
Ott is tolom természetesen.
-
Šolaire
veterán
Most játszottam végig
Judy meg Panam
történetvonalát, utóbbi összetettebb de mindkettő nagyon megfogott.Remélem még sok van hátra mert utána nem tudom mit fogok elővenni.
“Praise The Sun” \[T]/
-
válasz
CPT.Pirk #34403 üzenetére
Ahh, köszi, modok nem voltak a fejemben, meg is lett a bűnös.
Most már okés minden. Elindultam a pisztolyos builddel - deszeretem a játék elejét, amikor még a kukákban lehet turkálni, hogy legyen alapanyag töltényeket készíteni.
-
Nálam kb. játszhatatlan lett a patch után.
Mire érdemes állítani az új graf opciókat? Laggol, nem tölt be textúrákat, furcsa, negatív képek úsznak be a képbe, szóval van minden. PC, Win11 24H2, legfrissebb NVidia driver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Diablo IV
- Képregény topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- A DeepSeekről egyeztetett Trump és az NVIDIA vezére
- További aktív témák...
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s 8.Gen! IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme gyári Magyar vil-bill.
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest