Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
Remelem meg nem volt
(en annyit rohogtem, nem nem kacagtam hanem visitva rohogtem
a vegere mar elzsibbadt az alkapcsom, amikor mar azt hittem hogy ehh a vegere kicsit leult a vidi akkor ledobtak az atomot
)
If Cyberpunk 2077 was made by other companies… -
Rony949
őstag
válasz
basaharc502
üzenetére
Mint ahogy többiek is írták, ez egy RPG (pontosabban akció-RPG), szóval igen, rengeteg benne a dialógus.
Régi CRPG-kbe bele se nézz, ott ennél is több szövegelés van.

-
válasz
basaharc502
üzenetére
A játék legelején vannak ilyen átvezetők, illetve főként a fősztori fontosabb részein, de ez szumma kb. 2-3 óra lehet mindennel együtt a normál 200-250 órás végigjátszásban, szóval 1% alatti az átvezetők aránya.
-
Cifu
Topikgazda
válasz
basaharc502
üzenetére
Szerepjáték...
Ha Doom-ot vársz, akkor nagy rossz ajtón nyitottál be.
Egyébként később több akció lesz, de ha zavar, hogy itt beszélnel hozzád, sőt, arra reagálni is kell, akkor ez nem a Te játékod. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
basaharc502
üzenetére
A "pofázást" hívják történetnek, ez egy beleélős akció-RPG játék. Nyilván erős túlzás a 20 perc átvezető, de igen, gyakran kell beszélgetni karakterekkel, ha ez neked eddig nem jött be, akkor nem ezt a játékot keresed.
-
basaharc502
aktív tag
Üdv!
Most jutottam oda, hogy kipróbálnám a játékot, de akár hány végigjátszásba bele-belepörgetek mindig csak duma, pofázás valami átvezető van a játékban...ez tényleg ilyen? Konkrétan ebből áll a játék, hogy elmegyek A-ba pofázás, onnan B-be megint duma, lelövök 2 ellenfelet, duma, indulás C-be és ismét 20 perc átvezető, majd következő küldetés? Mennyire akciódús a game? -
mvkly
senior tag
Ki találja meg T-Bug-ot?
Az tetszik, hogy a női V-t tették a képre, szerintem jobban passzintható a sztorihoz. Talán ha egy kicsit John McClane-esebbre vették volna a férfi karaktert és picit magasabbra

Mikor utoljára néztem ~570 óránál jártam, most meg már 1000+. Paradox és FM játékokat kivéve ennyire semmi sem szívott be.
-
Törzsúr
senior tag
Előrendelt fizaki hordozón van meg a megjelenés óta a játék! (GoG)
A legjobb amivel valaha játszottam!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Cyberpunk 2077 5th Anniversary Trailer — City of Legends [link]
Elég baszó lett!
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
PS5 kontrollerhez tudtok nekem ajánlani vállalható beállításokat? Mondjuk olyat ami többeteknek is bevált, BF, COD után nagyon fura nekem alapból.
-
Mr.Csizmás
titán
Cyberpunk 2077 5k bestbyte-ban.
gog kódos, dobozos, extrákkal kiadás
CSOMAG TARTALMA:
Fizikai tartalmak:
- Cyberpunk 2077 játékszoftver
- Tok a játéklemezekkel
- Világkompendium a játék világáról és környezetéről
- Képeslapok Night City-ből
- Night City térképe
- Matricák
Digitális tartalmak:
- Játékzene
- Füzet a játékból kiemelt illusztrációkkal
- Cyberpunk 2020 alapkönyv
- PC és mobilhátterek -
mvkly
senior tag
Remélem beválik vagy ez, vagy egy másik
-
mvkly
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Fúú, a Dishonored, évente kitolom az 1-2-őt, az engem is telibe kapott.
------------
Alternatívát próbáltál esetleg? [ShareX] -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Pár kép a drájvon, csak mert eszembe jutott. Többnyire portrék.
-
A lányom megint Japánban, meg Kínában csapatja, rengeteget fényképez (két kocsma között) és megdöbbentő a CP77 dizájn tökéletessége. Igen, a "túl sok", meg "műanyag" RT-vel. Sajnos feleim, ez rohadtul így néz ki valójában is
-
mvkly
senior tag
Nexus letöltések száma átlépte az 1mrd-ot [link]
Az más kérdés - a reddit-et elnézve -, ebből mennyi a "valós" mod és mennyi a viasztestű insta-babák letöltése. -
mvkly
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Azért nem add fel, lehet GTA szinten megoldják valamennyire, követve a trendet.
Nekem ez a mod adta meg, ami végül tökéletessé tette a játékot: [link] Csak minimálisan csalás szerintem, very hard-on se számít igazán. Ezt még elképzelni se nagyon tudom 3rd personben, hogy nem essen le a monitorról és ne rántson ki a játékból.
-
-
mvkly
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Gondolj a CP-s sajátságokra, pl. fali klíma/jelzőlámpa mászás, peremről peremre ugrálás... Ilyeneket egy AC talán tud kezelni, de az ő tapasztalatukkal is gondok vannak az útvonalkereséssel egy sokkal egyértelműbb helyzetben. A CP szűkebb mozgásanimációit szépen megcsinálni szerintem nem is nagyon lehetne, legfeljebb lomhább mozdulatsorral.
-
Cifu
Topikgazda
válasz
tibaimp
üzenetére
Én Skyrim-ben sem használtam soha a külső nézetet, és valljuk meg, a külső nézet hoz egy sor problémát, amit a Skyrim-ben sem oldották meg jól (az, hogy a kamera hogy helyezkedjen el a vállad felett a terepakadályok, tárgyak körül).
Mivel itt eredendően onnan indultak ki, hogy folyamatos játékélményt adjanak, ahol a párbeszédek is direktbe úgy vannak kitalálva, megkomponálva, hogy belső nézetből adják a teljes értéket, csak illuziórombolás lenne a külső nézet.
Lásd random példák:

Az ilyen jeleneteket a 3rd person nem adja vissza, és az, hogy váltogatnának a nézetek között tényleg nem használ a beleélésnek...
Plusz szerintem sokkal jobb, hogy az erőforrásokat inkább az olyan dolgokra használják el, ami a játékélményben többet adnak hozzá, minthogy a külső nézethez ragaszkodó felhasználóknak megfeleljenek.... -
-
-
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
CDPR által kimondva még nem olvastam, de kb. megerősítve pár twitter/reddit bejegyzés alapján, hogy maradnak belső nézetben. Trend a 3rd-person view, nagyon remélem nem fordulnak ebbe az irányba. Nekem ez a legfontosabb, e nélkül kutyagumit sem érne a játék. Hallottál erről bármi komolyan vehetőt?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Cifu
Topikgazda
válasz
tibaimp
üzenetére
Igen, a Fool’s Theory.
-
looser
addikt
Hihetetlen pazarlás, micsoda amatőrök... A Tetrist is egy ember fejlesztette, minek ide több száz? Érthetetlen...
-
Cifu
Topikgazda
válasz
tibaimp
üzenetére
Nem, a fejlesztők oroszlánrésze a The Witcher 4-en dolgozik, október végén 447 fő, illetve a "Shared Services" (Megosztott Szolgáltatások) alatti 162 ember egy része is, ide tartoznak a Motion Capture (mozgás-rögzítés) vagy a teszterek.

Jelenleg ismert, aktív CDPR fejlesztésen dolgozó külső fejlesztők nem nagyon vannak, a QLOC mint tesztelés, portolás, a Scopely pedig egy meg nem nevezett mobiljátékon dolgozik, de ott a CDPR csak mint IP tulajdonos érdekelt (azt sem tudni, hogy The Witcher vagy CP2077 alapú játékról van-e szó). -
Cifu
Topikgazda
2025 Q3-as összefoglaló, főbb elemek:
- 35 millió példányban kelt eddig el a CP2077
- 2025Q3-ban a CP2077 + DLC bevétel ~70 millió USD-nek megfelelő összeg volt
- A cég nettó profitja ~53 millió USD volt a negyedévben
- A cég jelenleg negyedévente közel 40 millió USD-t költ a fejlesztésekre
- Jelenleg 135 ember dolgozik a "Cyberpunk 2"-őn,
- 2026 év végére ~250, 2027 végére ~320 fő várható a CP2 fejlesztésére
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ezt most nem értem
Miért akarnád a GOG-os verziót a Steam-re aktiválni, miért jobb a Steam-es verzió?
Nekem például a Witcher 3 GOG-os (dobozos és a GOG-ra lehetett csak aktiválni) és tök jól fut, semmi gond vele, sőt a többi részt is ide vettem meg már akkor. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mi a gond a GOG-os verzióval?
-
pityaa23
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ÁÁ véletlen gog verziót vettem steam kulcs helyett...
-
pityaa23
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Már beletettem jó pár órát a game-be, ezt a Phantom Liberty-t meg ha jól olvasom az elejétől kellett volna feltenni? Tehát nem egy tök különálló cucc nem?
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az mit csinál, mi a neve?
-
pityaa23
senior tag
válasz
Rony949
üzenetére
Megjelenéskor kijátszottam egy i7 4790, 16GB DDR3, GTX 1080-as géppel. 2-3 hete cseréltem le, én is 9070XT-t vettem. Mondom újrajátszom, mert a patchről is olvastam, hogy rendbetették a játékot. Hát azóta le sem tudom rakni. Modokat nézegetek épp, hogy még miket lehet ebből kihozni, de nagyon baba.
-
Rony949
őstag
Sikerült beújítanom egy 9070 XT-re és hát muszáj volt lecsekkolnom a CB77-et Ray Tracing-gel, vállvetve az FSR4-gyel. Te jó ég, én nem vagyok RT megszállott, a játékok 90%-ában szerintem alig ad valami pluszt, viszont itt...egy új világ nyílt meg előttem. Muszáj lesz belekezdenem majd egy újabb végigjátszásba minél előbb.
-
-
S e t h
nagyúr
Köszi srácok, működik, állat.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ULPIUS
üzenetére
Ezek a feltételek adottak, köszi, máshol lesz a megoldás.
szerk:de, ott is benne szerepel így átolvasva figyelmesebben, köszi.
Bár fura, hogy pásztázásnál amúgy is auto lockolja az ellenfeleket, így nem is igazán értem mi szerepe van a döntött tüzelési módnak a cool factoron kívül, de egy próbát megér.
-
ULPIUS
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Nekem csak annyi rémlett, hogy valami kiberver kell hozzá (évek óta nem játszottam, de emlékszem erre), de gpt jól érthetően leírja sztem:
A Cyberpunk 2077-ben a “gangsta-style” oldalt döntött fegyverfogás nem egy külön aktiválható mód, hanem automatikusan jelenik meg bizonyos feltételek teljesülésekor.
Hogyan működik valójában?
A fegyver akkor dől oldalra, amikor:
Smart (okos) kategóriájú fegyvert használsz, ÉS
Van a karodban Smart Link (Okoskapcsolat) kiberver,
Célra tartasz (RMB / jobb gomb) és a fegyver lock-ol egy vagy több célpontot.
Ilyenkor a játék automatikusan “sideways” pozícióba állítja a fegyvert, jelezve, hogy a lövedékek követni fogják a célpontot.
Fontos:
Nincs külön gomb a mód átkapcsolására.
Hipfire (ADS nélkül) vagy Smart Link nélkül nem dől meg a fegyver. -
S e t h
nagyúr
Streamelt videókon látom, hogy smart weaponok használatakor van egy olyan tüzelésű mód amikor a fegyver oldalsó irányba meg van döntve.
Nem tudom mi ez a feature, vagy skill, nem találtam róla semmit, de nálam ez az aktivált skilleknél sem jött elő.Lock után szórom az ellenfeleket, de rá nem jövök mi ez a döntött tüzelési mód.
-
Biga123
addikt
Hali van arra mód hogy egy korábbi benchmark eredmény, summary.json flie ből a beállításokat be lehessen importálni a játékba , hogy ugyanazokkal a beállításokkal menjen le a bench megint ?
-
mvkly
senior tag
válasz
looser
üzenetére
Ha még nem próbáltad: [AMM] + [AMM facial+] Egészen egyedi fotókat lehet velük lőni, tengernyi lehetőséggel. De fotón túl is hasznos, generált "társak" ingame, scriptek. Akár a szalonképesen túl is (pl. szeretnéd, hogy Rouge lejtsen neked egy táncot? A fiatal, vagy az öreg? Van rá vagy félszáz opció
). Csak az alap modok kellenek hozzá, CET+Codeware. -
looser
addikt
-
looser
addikt
7. végigjátszás, a Jablonsky sztori. Úgy döntöttem, ezúttal kinyírom a palit. Vasquez viszont...hát kb. mint a Blood Ritual-os csaj Maxtec ruhában....
-
NasCa
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Autoloot, Ragdoll Physics Overhaul, Cyberware-EX
, Better Vehicle handling
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

a vegere mar elzsibbadt az alkapcsom, amikor mar azt hittem hogy ehh a vegere kicsit leult a vidi akkor ledobtak az atomot
)

.
: