Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Jo sorozat, en is szerettem. Sajnos az akkori Fox erara jellemzo nyug erte hogy keverve adtak a reszeket le, nem sorrendben es ha jol emlekszek valtoztattak az idopontot is igy a nezettsegi szamok nem voltak jok ezert elkaszaltak.
Szinten nagyon jo es az aktualis AI eraba beleillo a Person of Interest.
-
Vesa
Topikgazda
Újra megnéztem az Almost Human című sorozatot... Rosszkor csinálták, el is kaszálták 15 rész után, pedig nagyon jó Cyberpunk vibe-ja van. Manapság már nagyot menne.
-
RayR OFF = dlss 4.5
RR ON = dlss 4.0
-
válasz
xandrush0831
üzenetére
Igen placebo , a RayReconstruction még a régi dlssst használja. Sajnos a kettő nem megy együtt.
[YT]
"When Ray Reconstruction is enabled, then Ray Reconstruing, or DLSS-D / DLSS Denoise (nvngx_dlssd.dll) is loaded instead of DLSS (nvngx_dlss.dll). This how it has always worked. DLSS 4.5 did not make any changes to Ray Reconstruction, it is still using the same diamond wallaby / Preset D model that it used since the launch of DLSS 4. When Ray Reconstruction is not enabled, NRD is loaded in place to denoise the image. The 'bug' that you are seeing is due to disabling DLSS-D, but not re-enabling NRD, you are seeing the image without denoising. You cannot use DLSS and DLSS-D at the same time, DLSS-D is a "special" version of DLSS with more inputs layers and a very different architecture." -
noxon
őstag
válasz
xandrush0831
üzenetére
A youtube-os CP77 DLSS 4 vs DLSS 4.5 tesztvideón semmi különbsége nem látok, pedig nagyon figyeltem az árnyékokat, fényeket stb amikor a két verzió egymás mellett van a vidóen, de ugyanaz...
-
Így egyszerűen ellenőrizheted melyik DLSS fut:
[YT]
leírásban ott van 2db .bat file . Egyikkel aktiválod ,másikkal kikapcsolod a DLSS verzió kiíratást.Viszont , amiről senki nem beszél, hogy ha be van kapcsolva a Ray Reconstruction, az sajnos felülírja a dlss4.5 öt , és a régi dlsst használja . Nekem is csak azért tűnt fel ,mert nálam folyamatosan megy a DLSS indicator, és BF6 ban látom ,hogy megy a model M (már amikor nem takarja kia minimap
). Cyberben meg Avatarban ahol van RR ott meg sajna nem.
[reddit] -
noxon
őstag
Hello, hogy lehet egyszerűen aktiválni ezt a dlss 4.5-öt? Nézegettem a videókat, de nem sokat segített, sok macerával állítással csinálták és nem derült ki számomra abból, hogy akkor most aktív-e vagy sem.
-
Fuu srácok, ja, a táska csordulásig, fegyverboltba nincs ennyi fegyver, sőt az orosz hadseregnél sem
köszönöm, kidobáltam vagy 20 fegyvert, már fitt is lettem, köszönöm 
-
Raymond
titán
-
Nem tudok futni, lassan tudok menni, de ez már előtte is így volt 20 perccel, nem értettem miért, és most is, gondolhatod próbálok menni, 30x futottam neki már, és nem sikerül. Itt a videóba amit linkeltél, gyosan tud menni, én nem. Néztem már mást is, de neki sikerül [link] nem tudom mit kéne tennem

-
xandrush0831
aktív tag
Jó ez a 4.5
Pár verzióval ezelőtt szerintem még a quality nézett ki igy. Ez ultra performance a PT miatt:
4080-al 4K 50-60fps FG nélkül, azzal meg betonstabil 60 és majdnem zéró latency. Megjöttünk.
-
-
RTX 4060 - DLSS 4 vs DLSS 4.5 (Benchmark)
Elején Cyberpunk tesztelve.
[ DLSS 4.5 on RTX 4060: Huge Boost or Minor Change? -beépített bench]
[ Cyberpunk 2077 DLSS 4 VS DLSS 4.5 ]
Több teszt alapján , csökken az fps az úl DLSS-el -
GhanBuri Ghan
őstag
És a vicces az, hogy van, amikor profi netrunnereket küldenek rád, fekete terepjáróval, nem csak bandatagok támadnak meg - aztán egy bizonyos street rep fölött megszűnik, mintha elvágták volna - szinte hallom, amikor szólnak a Valentino hitmannek, hogy "kapd el V-t", ő csak visszakérdez, hogy "hülye vagy?"
-
válasz
Urby66
üzenetére
Ha van összezördülésed küldetésekből kifolyólag egyes bandákkal, akkor vérdíjat tűznek ki a fejedre és üldözni fognak, ha meglátnak - ha átkutatod őket, megtalálod náluk a helyi főnöktől származó üzenetet is, hogy nyúzzanak meg, ha meglátnak. De olyan is van, hogy csak belekeveredsz egy bandák közötti összetűzésbe, és azért támadnak meg. Ezek nagyon jó fejlesztések szerintem, jelentősen növelik az immerziót.
-
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Urby66
üzenetére
A kiberver-t kell fejleszteni, az adja a páncélt. Engem is meglepett először, tök furcsa volt, mert én is az első 3 végigjátszást még bőven a 2.0 előtt csináltam, csak a 4. lett utána a DLC-vel. Amúgy így logikusabb is lett, hiszen eléggé fura, hogy sima póló/sapi/cipő adjon x páncélt.
-
Még a 2.0 előtt játszottam végig a játékot. Most a Phantom Liberty miatt újra kezdtem, és csak nézek mennyi változás van.
Az szerintem jó ötlet, hogy már nincs végtelen gránát és gyógyító csomag, de a ruhák nem adnak páncélt??
Ráadásul nem is az van rajtad amit felveszel, hanem amit beállítasz a szekrényben. Így mi értelme az egésznek??
Ezt a részt nagyon elrontották.
A képességek megszerzése is más, de itt szerintem jó az új rendszer.
Ami még fura, hogy néha véletlenszerűen rám támadnak bandatagok amikor kocsiba ülök. Ez miért van?Amúgy kipróbáltam pár textúra mod-ot, hát forgalmasabb helyen úgy telerakja a 16 Gb memóriát, hogy öröm nézni!
Egyenlőre 22 óra van az új végigjátszásban és még nagyon az elején vagyok...
-
PuMbA
titán
válasz
Amartus
üzenetére
(Továbbra is készen vagyok a magyar fordítástól
) A nyomkövetés a sugárkövetés teljes változata, ami mindent fényt lecserél sugárkövetettre, még többet, mint a sugárkövetés az összes opcióval, ezért nincs választási lehetőség, hogy te csak a tükröződéseket akarod sugárkövetettre. Nagyon teljesítményigényes, gyakorlatilag csak a csúcskártyákon megy elfogadható sebességgel, tehát gyengébb kártyák esetén sokkal barátibb megoldás a sugárkövetés. -
Amartus
senior tag
A beállításoknál a sugárkövetésnél van több opció is, a nyomkövetésnél kevesebb. Ha a sugárkövetést aktíválom, akkor a nyomkövetés nem választható, és fordítva.
Mi a különbség a nyomkövetés és a sugárkövetés között? -
Raymond
titán
Beraktam a regi gepbe egy 5060Ti 16GB kartyat (581.80 driver) es nincs DLSS FG a beallitasoknal. DLSS SR van, ott az uj Transformer model is, az RR is mukodik a PT-vel, de a Frame Gen-nel csak FSR 3.1 van. Valami otlet?
-
Azt meg lehet nézni hány %-nál tartok? Vagy annyira sok szálon lehet menni, hogy ezt nem mutatja?
-
PuMbA
titán
Nem. Pontosan arra gondolok mindig, amit leírtam
Sugárkövetés, van egy ilyen nevezetű opció a beszúrt képeiden. A lenyíló al opciókban pedig mindegyik fajta sugárkövetést kapcsold be, a fények pedig legyenek ultrán. Természetesen ez után be tudod kapcsolni a sugárrekonstrukciót, amit be is kell kapcsolnod.Látom a képet, na így jó! A sugárrekonstrukció maradt ki még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Építő/felújító topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Battlefield 6
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Arc Raiders
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

RR ON = dlss 4.0

). Cyberben meg Avatarban ahol van RR ott meg sajna nem.

Pár verzióval ezelőtt szerintem még a quality nézett ki igy. Ez ultra performance a PT miatt:

köszönöm mindenkinek