Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semmit nem kellett értük tennem, megoldották maguk is
-
BenSopra
tag
A protoömlés és "sakuraglitch" mellett ez ami kiborít? Hogy aktivált/felhasznált tokenek után már nem lehet MM-et indítani?
-
sony309
őstag
Itt mindig történik valami?
Túl sok proto esett?
-
centrino
senior tag
-
-
sony309
őstag
Üdv mindenkinek!
A tegnapi glitch után mindenki kialudta magát vagy le se feküdtetek?
Mi ez a Sakura apparel keys? Kapott már valaki?
-
5150head
őstag
válasz
capulet75
üzenetére
Valami nem kóser nálad, helyedben tolnék egy file verifying-ot. Csak ötlet.
Mondjuk a kulcs dropchance-t nem tudom, én még nem tudtam elkezdeni.Proto: Azt vettem észre, hogy nem érdemes a legrövidebb/leggyorsabb küldit csinálni, mert ott kevés lesz az ellenfél is, így kisebb az esélye a proto droppnak is. Szerintem normális rollos proto kb senkinek se esett, én is inkább pörgetem majd a meglévő jó motyókat. Nyersanyagként tekintek a proto dopra aztán ha beesik valami használható, akkor az csak plusz.
-
capulet75
addikt
Viszonylag limitált időt tudtam menni, kb 10 ilyen csapatot vertem le heroicon, 0 darab kulcs. Ezeket amúgy nem értem, se proto nem esik nekem, ( oké, hogy eddig max t4-et mentem, de vagy 60 küldit letoltam és 4 alsópolcos proto esett rossz statokkal ) se kulcs. A múltkor nem kevés kulcsot betoltam, és a végén úgy lett Lexingtonom végre, hogy centrino forumtárs adott egyet.
-
centrino
senior tag
250 kulcs két óra alatt... 220 at nyitottam. 2 proto Festive hátizsák 3 proto First Bloom 8 Investor maszk
(és még kb 40 exo "komponens") - nekem azt hiszem az event meg is volt, mehet az Escalation farm
Ha jól értem, akkor érdemes naponta "futni egy kört" az általad még kényelmesen teljesíthető szinten minden pályán, mert ládákból is ad target loot protot? 
-
i@lex
őstag
Picit én is megnyomtam, 100 kulcsot összeszedtem, 30 az apparel, a többi gear cache. Akartam pár lexingtont még, 70 ládából, 4 lexington összejött, proto cucc nem esett…. nyilván.
-
i@lex
őstag
47 proto cuccot tettem el, hátha jövő héten a betöréskor az is kettőt ad.
Nem tudom így tervezték-e, de ömlik, T5, és ha csak 2 esik egy körben, az már egy gyenge kör, még a ládából is dobott.
Remélem ez nem bug.
Kung Fu Nyuszi
-
mg1992mg
őstag
Ubisoft Connect is lehalt
-
Nagus
senior tag
Ezt a játékot újra át lehet nevezni pridera! Olyan proto loot esik amiben mind a három színű attributum van, és át sem lehet pörgetni. Hiába csak olyan asik ami a mentet szetjeimbe illik ha szart nem ér így.
-
Widdz annyira rá van feszülve a Striker protora, hogy farmolja ma, mert ki tudja holnap mi lesz a target
Aztán úgy, hogy fogalma sincs a Darpa küldetésről, mert nem is játszotta őket a story óta... Tipikus streamer, nem is értem miért vannak oda érte annyira.
Tier 5-öt simán letolták, de Tier 8-on már sokadjára wipe
-
sp8787
addikt
Ezek a Ronin-ok vmiert nem spawn-olnak.
A DZ West-tol visszafele 4 karakterrel folyamatosan lehet farmolni ezt a Kistenubi bandat de a Ronin vmiert nem spwan-ol.
-
i@lex
őstag
2 tier 5, 2 tier 7 darpa, 12 proto, köztük striker.
Sokkal jobb a drop, ha csak core-ban gondolkozol, még ládából is nyitottam- de hiába striker, ha nem maxos. 1-2 esett ami alul is felül is középérték, ami nem rossz, de ki az aki nem maxosat akar egy looter-shooterben.
Tehát, proto corenak végre szuper a drop a cuccaidat szépen átalakíthatod, de ha fullos fegyvereket, ruhákat akarsz, akkor csak tier 10.
Kérdés: szerintetek a jövő heti optimization surge alatt, ha betörők egy proto cuccot, 2-öt ad? Mert ha igen félreteszem addig.
-
NoOne1976
őstag
-
Nem túl sok Sakura kulcs esik, eddig 8 találkozásból 1 esett...
-
centrino
senior tag
Season xp 3x vagy sima shd xp 3x?
nvestor maszkból kérek 2 db ot
proto Quickstep
proto First Bloomremélem mindenki fog kapni godroll proto bell ringert és countdownban 7 Family Frostos auto fog körülöttem szaladgálni jövő héttől…
Bank armory heroic + 4 direktiva kb 900.000 xp, lengmo pestilence buildben, hátradőlősen 2:30 perc, gyorsan lehet shd pontot szerezni
-
A 120 fps-emből lett 80-90 és úgy szaggat, mint 1 éve.
Viszont 3x XP event is van.
-
Pörög a datamining:
[PSA] Cherry Blossom Event: Drop Chances for Keys, Prototypes and Gear Cache LootNem lesz túl nagy a proto esély a gear cache-ből sem
(Lexington proto nem is eshet)
-
Szólok, hogy ebből sok probléma lesz - frissült az EAC is:

-
válasz
capulet75
üzenetére
Az expertise egy külön szintezési rendszer, ami 30 szintből áll és az itemek, skillek armor vagy weapon damage vagy esetleg egyéb értékét növeli a szinteknek megfelelő százalékkal, ez nem ugyanaz, mint a karakter szintje, ami max. 40 lehet.
A prototype meg csak egy új, statnövelő és bővítő réteg az expertise 30 elérése után az itemeken.Mindhárom különböző dolog.
Az elérési sorrend kb. karakter level 40 -> expertise level 30 -> prototype
Az első easy, a második nagyon hosszú grind, a harmadik az meg RNG és szintén grind, de már sokkal nehezebb. -
capulet75
addikt
válasz
centrino
üzenetére
Akkor eddig volt a lvl30 ami mostantól 40? És akkor az a proto level? Mmint ha én pl egy strikert feltekernék ( nem tudok ) 40-re az proto lenne, vagy ahhoz alapból annak kell esnie? És az expertise 40-hez akkor elvileg nem kéne az összes proto donate? Ezt a részét nem nagyon vágom.
-
i@lex
őstag
Ha még beteszik a daily targeted lootba ma a strikert, rip szerverek.
-
centrino
senior tag
Tier 3-on annyi lesz mint előtte Tier 6-on? Nekem megfelel

Érdemes naponta nézni a target lootot is, mert mától az is van
(nem mint summit/countdown/retaliation hanem a sima mission specifikus naponta változó target loot)capulet75:
Tinkering asztal Guide magyarul
bonyolultnak hangzik elsőre és valójában grindfest a javából
named itemekhez jó mondjuk a houndsman bounty-t farmolni ha van, sok neves cuccot dobnak -
capulet75
addikt
válasz
centrino
üzenetére
Tehát akkor én pl el vagyok maradva ezek szerint, mert valszeg azért nem tudom 14 fölé húzni a cuccaimat, mert nem donateltem eleget? De amikor donatelni akarok, akkor mondjuk kijelölök 100 itemet, abból elfogad 5-öt. A nem neves itemeket nem is tudom az expertise-ban húzni, mert nincsenek benne a listában.
-
centrino
senior tag
Lincoln....
Dictrict Union Arena....

-
centrino
senior tag
És Countdown is: Challenging-en mondjuk 15 perc egy kör, 2 kis ládából felveszel 2-2 majd végén nagy ládából 6 SHD-t, majd az Optimalization láda (körönként egyet tudsz venni) is duplán adja: 10 Field és 6 SHD. (egy Countdown kb 10 Field és 16SHD)
Crafting is érdemes: 500 Credit és 50-50 Steel/Poli/Ceramic is 10 Field Recon Data
-
válasz
NoOne1976
üzenetére
Ha vagy már Expertise level 30, akkor egyet tudsz majd magadnak pörgetni, mert 1 core-t adnak kompenzációban, a többi meg gondolom úgy esik, mint az EB vagy a Lexington az előző eventeken (az első néhány napban érdemes többet játszani, utána mindig visszaveszik a lootot...).
Meg lesz 2 hét optimization surge, szóval több nyersanyag esik majd az expertise szintemeléshez.
Alongside these fixes, we will be granting a Compensation Cache to all players starting April 21 as a thank you for your patience with the unexpected maintenance and store issues.
The cache will contain:
1 x Prototype Core Cache
1 x Optimization Cache
The cache will be delivered via the in-game mailbox. -
TU Y8S1.1 - Cherry Blossom Event + Creator Collaboration
2026.04.21-05.12.

-
centrino
senior tag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Expertise Level 30 a problémás: új játékos vagy, ma vetted meg a game-et, akkor valóban tudsz egy karakter level 40 boost-ot nyomni, utána pár Countdown kör és van egy Striker Builded, akár Equalizer és St Elmo-val együtt. Ahhoz viszont, hogy ebből bármit tudj prototype-ra alakítani, ahhoz eszméletlen sok cuccot kell donételni, ez a sok idő
-
5150head
őstag
válasz
sony309
üzenetére
Amúgy félreértesz, nem az item húzásának nyersanyagigényére gondoltam (exo) hanem hogy maga a karakter legyen 30-as, hogy egyáltalán fel tudja szintezni az itemeket 30ra, meg tudja forgatni a proto itemeket, és az nincs meg 2 délután alatt. Enélkül meg csak marad a random bohóc hacuka összevissza build.
Ok, biztos, egyébként mindenre van okosság, csak akkor a játék öröme meg értelme veszik el.
Sose értettem ezeket a glitchelőket... sok játékban banán jár érte. De hát csalókkal is tele a padlás.
Ha nekik ez okoz örömet, nyomják.
Amúgy a legtöbb lifeservice játékban ez a fejlődés ára, mindig az early adopterek szopják be. -
centrino
senior tag
-
-
centrino
senior tag
WOW - Prototype gearen lévő skill tier mostantól 1.5 Skill Tier!!
Refactor Capacitor buildbe akkor mehet még red core

-
i@lex
őstag
Proto cuccok a gear cacheből?
National Bond heroic all directives, here we go.
-
granini
őstag
válasz
sony309
üzenetére
Megértem a frusztrációd, de gondolj erre máskép..
- mi beletettük azt a sokszáz (1000+) játékórát és élveztük, nem bántuk meg..
- mi nulláról, lassan, fokozatosan épitettük a buildeket és meg is tanultunk vele játszani, és van kialakult preferenciánk, stilusunk..Aki ma beesik a játékba, annak ez mind nincs meg.. illetve ha valaki 150-párszáz SHD-val "hozzájut" egy striker szetthez meg pár proto itemhez, vagy mondjuk vadul Viddz meg RogueGold YT videókból próbálja megérteni meg elsajátitani hogy melyik build mire jó meg hogy működik, annak good luck.. az perecelni fog és vagy végigcarryzi valaki a pályán vagy minden publik csapatból előbb utóbb kiszavazzák mert haszontalan.. ez a sors vár rájuk..
Ez éltessen, hogy a sok sok örömteli játékóra volt itt nekünk a reward, nem a maxos proto lexington..

És igen, egy olyan játékban ami live service, és kvázi dinamikusan - visszamenőlegesen változik a gear meg a mechanika, ott sajnos ez van.. hogy hiába van neked 20000+ SHD meg rutin, amikor szembe jön az új patch, meg az új kontent, akkor szinte majdnem ugyanolyan "letolt gatyával" állsz te is mint aki tegnap akciózta be a játékot 5 euróért, és kb azt se tudja mit vett csak "nézd Óndi, lövöldözős.. akarsz exo itemet..? Megveszem.. "

-
centrino
senior tag
White Death Proto valóban megkapta a 205% Headshot Damage boostot.
(Laza a season modifier+build+event HSD boost 612% HSD
)
-
sony309
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Én arra gondoltam, hogy a régi játékosok felhúzták a build-eket max-ra, most meg fel sem kell húzni az új játékosnak, csak indít a 150 SHD szintjével egy escalition-t 4. vagy 5. szinten, majd a többiek lehozzák, felmarkolja a protot és felhúzza a ruházatát, fegyverét. Csak az exo-t kell beletolnia, hogy 30. szintű legyen. Tök jó!
-
sony309
őstag
Megint kibabráltak a régi játékosokkal.
-
i@lex
őstag
Viszont van egy teóriám, ami inkább egy vágyálom, de…
A múltkori dev streamben, amikor a holnap érkező cherry blossom eventet is teaselték, volt egy vágás, ahol a földön egy fullos proto lexington volt.
A teória: Mi van ha a holnapi event egyik rewardja az a fullos proto lexington lesz?! Jófejség lenne tőlük, a community picit megint rövid időre bekussolna, és a játékos számokat is megtolnák picit.
A sima lexington szerintem visszatér holnap, de álmodoztam picit. A mai streamből kiderül.
-
centrino
senior tag
ami még érdekes lehet proto átalakításnál:
Named gear (Salvo, Hollow Man stb) ahol valamelyik stat különleges, proto-ra átalakítva mindig az kapja a másfélszeres szorzót. Pl Salvo 5% Rate of Fire mindig 7,5% Rate of Fire lesz. JELENLEG ez így működik, holnap jön Title Update, ez lehet változni fog.
Fegyvereknél nem tudom ugyanígy működik e. Most húzom a White Death-et, majd jelentkezem, hogy a 137% Headshot damage kapje-e meg és lesz belőle 205% (remélhetőleg)
-
centrino
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
extrém példa: Story nehézségi fokon felveszel egy Police M4 abszolút minimum statokkal, killer talenttel. Mivel Expertise Level 30 vagy, így ezt tudod upgradelni Level 30-ra (statok maradnak minimumon), majd egy proto alapanyagot felhasználva upgrade proto-ra. Egy stat a három közül (AR Damage, Health Damage, DTOOC) új maxos lesz, pl 22,5%AR damage és a másik kettő a normál, nem proto max: AR-nél ez 21% Damage to Health és 10% DTOOC és marad Killer Talent, amit pillanatnyi állás szerint nem fogsz tudni többet változtatni.
ezek az alap maxos statok, ezek közül lesz minimum 1db másfélszer nagyobb:
-
5150head
őstag
És akkor az is igaz, amit #33935centrino írt?
elég a level 30 upgrade, proto-ként úgyis minimum a level 30 max statjai lesznek, szóval teljesen felesleges párszáz SHD és Field recont elpazarolni rá...
Vagy ezt hogy kell értelmezni? lvl30 maxot pörgeted át protora, akkor ha az itemen mondjuk 2% chc volt, akkor proto után 6% chc lesz? mert ugye az a max és a többi stat is így "maxolódik"l és közülük is vmelyik nagyobb lesz mint a max stat a proto miatt? -
centrino
senior tag
és a kérdés hogyan és milyen módon (milyen upgrade költséggel) fogjuk tudni fejleszteni az upgrade fegyvereket/geart. Azzal kiegyezek, hogy a Killer proto Lexington marad Killer proto Lexington, de a godroll cuccból akármilyen költséggel is, de előbb utóbb szeretnék maxos fegyvert csinálni
-
5150head
őstag
Akkor kérdeznék én is a protoval kapcs:
1. A kiesett gear az olyan amilyen, statok, talent minden, azon változtatni nem lehet, csak az extra augment fejlődik ha használja az ember igaz?
2. Ha egy 30-as itemre rápörgeted a protot akkor a rajta lévő statok, nem változnak és nem lehetnek rosszabbak csak jobbak igaz? Talent se változik.
3. Ha reroll-t nyomsz egy szar statos proton (ami pl esett) akkor mit pörget újra rajta a rendszer? Csak az augmentet, vagy ilyenkor a statok, talentek is változnak?
Köszi
-
i@lex
őstag
válasz
NoOne1976
üzenetére
És akkor még nem beszéltünk az augment pörgetésről, echora, és ha az megvan, nem kicsi pofon a jó augment upgrade sem. Bitang sok proto core kell a már jó augment fejlesztéséhez is. És akkor ez csak egy szett. Egy tank, status, skill buildhez már nem echo augment a legjobb, stb stb.
Jelenleg konkrétan mindenki a striker szettjét tökéletesíti, mert az mindenhova is jó, a többi szettet átpörgettem proto-ra, de hogy azon mikor fogok az augmentekhez nyúlni… ezzel a rendszerrel kb soha.
Pedig az aegis, provocator szettemen igencsak érdekelne egy fullos quantum augment immune story.
-
capulet75
addikt
135 exo komponens... hell yeah! Ez a droprate zavar igazából, mert a pl a Viewpoint mission-t letoltam qurvasoxor, javarész lvl3-4, egyszer esett belőle 2 darab semmiresejó proto. Eddig egy használható item hullott, egy M249, de az is alacsony statokkal.
-
NoOne1976
őstag
válasz
capulet75
üzenetére
Ez nem az rng. Ha 3 már esett, a striker szetted majdnem fel tudod húzni protora. 135 exo komponens is kell, az egyéb anyagok mellett.
Hidd el, nekik se a játék dobta, hanem átforgatták az itemeket, miután expertise 30-ra felhúzták.
A baj nem az, hogy kevés proto esik, hanem hogy nem tudod célzottan kiválasztani a targeted lootot, meg hogy ugyanolyan színes, értelmezhezetlen attribútumokkal esnek a dolgok. Csak itt már nem mindegy, hogy mennyi, milyen gyakran, míg eddig ez nem volt akkora gond, hiszen a loot hullik bőven.
20-30 között eshetett nekem eddig, szinte csak tier3, csapatban. Nincs olyan alkalom (talán egy-kettő), hogy egy játék alatt, amikor futok 2-5 kört, ne essen egy se. -
centrino
senior tag
válasz
capulet75
üzenetére
Remélem most a héten jön Lincoln Memorial, ott kikapcsolt monitorral is megy a speedrun

Nálam az első proto fegyverek azok, amiken biztosan nem akarok talentet cserélni: 1886, Handbasket, White Death, KSG, Stack Broker, Gear Shift, Harvest, Dark Winter
Elvileg holnap jön Title Update is, remélem valamit hoznak, vagy ígérnek a protoval kapcsolatban is (remélem nem külön proto library ahova betörni tudsz maxos proto statokat, mert akkor uninstall és még a helyét is sóval beszórom)
-
capulet75
addikt
Öt és fél óra grind = 0 proto. Nem baj, eddig már esett összesen 3, az is mind szr, de legalább elveszik a kedvem a játéktól, ha már. Más meg full strikerben robogi, meg godroll fegyverekkel. Ennyire ne legyen már genyó az RNG.
-
Bird
addikt
Amiota kint van az uj jatekmod napi 5 orakat jatszom. Eddig 0 striker proto esett……
-
centrino
senior tag
válasz
capulet75
üzenetére
"régi meta" striker equalizer overdogs lexington
"új meta" striker hollow man (overdogs nélkül) mk46 frenzyhollow man a hatalmas felpumpált health miatt, overdogs pedig nehezebben proccolható, ezért helyzettől függően nagyobb chd/chd/contractor/fox
tartalomgyártóknak is "élni kell valamiből", rengeteg az új "new best build dominates and melting enemies"
-
sony309
őstag
A szerencsés Dániel:
-
capulet75
addikt
Jó, hát ez elég vicces. Ember kiposztolja az "új meta build"-et, ek sima Srtiker build, csak proto és maxos. Ezt hogy???
-
Anonymus23
veterán
Klántársnak esett, nem tudok róla, hogy bárkinek is esett volna bármilyen tripla godroll:

-
capulet75
addikt
Van valami nagyon ultimate cucc az új protok közül?
-
centrino
senior tag
Csak emlékeztetőül, én is majdnem beleszaladtam:
szeretnék egy 1886 Rifle DTTOC harmadik attribútum Determined fegyvert felhúzni prootype-ra. Elég vacak alap statokkal találtam egyet, és összeszámoltam milyen sok material lesz maximalizálni a statokat, majd level 30-ra húzni. Ekkor ugrott be, hogy elég a level 30 upgrade, proto-ként úgyis minimum a level 30 max statjai lesznek, szóval teljesen felesleges párszáz SHD és Field recont elpazarolni rá...
-
sony309
őstag
-
5150head
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Pontosan.
Ilyenkor van egy "várható" szám ami jóval nagyobb mint 250.Pl: 0.40% esély (Tier 5) / kill az így néz ki:
Chance for the item to drop at least once / kill
10 - 3.93%
50 - 18.16%
100 - 33.02%
Expected runs for the item to drop at least once / kill
50% 173
90% 575
99% 1149Szóval várhatóan 1150 enemyként legalább egy drop esik, de ez a legrosszab eset és még akkor se biztos.
Régebben sok volt a Diablo meg a Warframe
-
-
sp8787
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem irtam ,hogy nem random.
250 az 0.40%.
-
centrino
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Látom más is tolja zöldben a protot

Discord témát támogatom, kitűztem célnak egy buildet, és kell hozzá az alapanyag bőven:
10% hazpro protoban 15%.6X15=90. 4 kék Striker + Hollowman/Chillout és Equalizer
100% Hazpro Striker Backfire build, season modifier nélkül, adott esetben 4 PFE moddalKérdés: rulett dobott egy all red Investor maszkot. Kicsit kéne még faragni rajta, de ha megvan akkor feltételekhez nem kötött állandó 15%Weapon damage, 8%Weapon Handling, 6% CHC, és 42% CHD - érdemes vele bajlódni? Ki milyen buildben használná?
Csapatban Coyote jobb, soloban inkább Memento, bár ahhoz szedegetni kell...
(jobban tudtam volna használni egy full sárga vagy kék verziót)
-
granini
őstag
válasz
capulet75
üzenetére
Teljesen random.. volt hogy 3 run alatt semmi, aztán alacsonyabb tier bementem szólóban és adta.. szoktam nézni a kis chat ablakot ahol látom a team lootot, ottis van hogy valakinek nem esik 3 run alatt, de volt hogy a koma tier 2-n két protot szedett fel.. szóval szerintem az egyetlen szabály - talán.. - hogy magasabb tieren elvileg több az esély..
-
capulet75
addikt
Letoltam egy csomó Bank Headquarter-t most meg vagy 4 Capitol-t, 1 darab proto esett.
-
Nagus
senior tag
Lenne pár kérdésem lila proto kapcsán. Tapasztalataitok alapján igaz az, hogy napi max 5 proto eshet? Exoból lehet protot csinálni?
-
5150head
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Tegnap esett egy MK46 CHC-val, uh a talentet arra pörgetem amire akarom. Frenzy került rá, de még csak lőtéren próbáltam, jónak tűnik.
Agitatorom még asszem nincs, pass-ban még 1-3 szint kb, random nem esett emlékeim szerint, de majd mégegyszer átnézem az exokat.
Nagyon köszi a tippeket.
-
Garsza
veterán
Úgy látom ebben a fórumban láthatatlanok a hozzászólásaim.
-
centrino
senior tag
válasz
capulet75
üzenetére
Röviden ugyanaz mint minden Stackingre épülő build manapság: min 800 rpm, 60CHC, Equalizer, Overdogs - ezek köré pakolhatsz 4 Brandset itemet és nagyon nem lősz mellé.
Ha nagyon min/max a cél, akkor már lehet finomítani és az adott helyzetre optimalizálni.
Nem mindegy hogy solo vagy group (damaga scaling: solo legendary egy Elite enemyre 5M damage kell, csapatban 25M)Ha solo akkor viszonylag rövid Mission (több opció) vagy hosszú mission / open world / summit session (szinte mindig a Memento a legjobb opció).
Én imádom, hogy ennyire drasztikusan különböző nehéz tartalmak vannak a játékban. Pl soloban teljesen más az optimalizált gear egy Master mission (szinte csak Elite enemy) egy Legendary Summit egy Legendary Stronghold egy Tier 1 és Tier 5 Escalation esetében. Ami korábban "értelmetlen" volt pl Health Damage (Hollow Man maszk) magasabb tier Escalationben baromi hasznos. Amennyire nem tetszett az elképzelés, annyira megszerettem az Escalation-t, nagyon jól tudom tesztelni a build valós hatékonyságát (és nem csak a legendary robbanós drón és gránát spam nehézsége) és kiváltképp a baromi nagy bekapott sebzés miatt sokkal jobban oda kell figyelni az előbb említett pozícionálásra, ellenségek mozgására stb. Nem csak a gear lett jobb, hanem jobban is "kell" játszani. Csapatként is sokkal inkább figyelünk egymásra, és akármennyire is gáz ez a token rendszer, érezhetően mindenkiben nagyobb a tét.
-
centrino
senior tag
-
centrino
senior tag
válasz
granini
üzenetére
Nem pontosan fogalmaztam.
Persze ha megnyomod a cover gombot, onnantól él a talent. De pl tier 5 escalationnál sok esetben praktikusabb, ha mondjuk egy magas tereptárgy mögé beállsz (oszlop, kuka DUArena elején, vagy egy ajtónyílás takarásából befelé a következő szobába) line of sight minimalizálva, te látod őket, ők téged nem, és épp ki tudsz lőni a tereptárgy mögül. Ha coverben vagy, és onnan bújsz elő a lövésre, akkor mindig nagyobb felületet adsz az ellenfeleknek amire tudnak lőni. Heroicon ennek nincs nagyon jelentősége, mert nagyon erősek a buildek de ha magasabb tier escalation akkor már ezt is figyelembe lehet venni. BigAl szuper, nagyon tetszik nekem is. -
granini
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Bocs de ezt az értelmezést honnan vetted..?
Amikor megnyomod a cover gombot, akkor elvileg teljesen mindegy hogy egy doboz mögött, vagy ablakpárkány alatt guggolsz, vagy egy kétajtós szekrény mögött állsz.. az én értelmezésemben a cover az cover, és akkor a BigAl talentnek élnie kell.. -
centrino
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Nagyon jó a Tipping+ BigAl páros, Escalationban is. Arra azért érdemes figyelni, hogy mi a talent:
Every bullet fired while in cover increases weapon damage by 1% up to 100%.
Escalationben főleg magasabb szinteken ha betámaszkodsz egy fedezékbe és onnan állsz neki aprítani, egyből kilőnek (nagy DPS = nagy Threat), ezért inkább "tall cover", tereptárgyak kihasználásával a megfelelő "szögeket tartod". Ekkor viszont csak az alap sebzésed van. Ekkor jobb lehet a sokak által használt MK46+Frenzy párosítás. Lőtéren próbál ki a különbséget.
-
LÁZ
addikt
azt jól gondolom, hogy Companion talent csak hátizsákra van a talentes poolban/lehet pörgetni?
illetőleg nevesitett mellényre bármelyikre brandre eshet, vagy azon is csak 1 branden lehet (esett egy perfect comp. mellényre, de maga a mellény nekem irreleváns, fejből nem vágom, jó lenne egy másik brand mellény ezzel a talenttel, mert a ninjabike-ot használnám).
-
5150head
őstag
válasz
granini
üzenetére
Azt kell mondjam igazad van.
Egyik nap összeraktam a meta strikert, most meg a Tipping + BigAl-t hát az utóbbi sokkal jobban fekszik nekem is. Mondom ezt úgy, h a fegyót még csak húzom, szintezni el se kezdtem, de már így is a legtöbb runból nekem volt a 2. legtöbb DMG-em.
(Escalation 4-5 szint)
Strikerrel valahogy szenvedősebb volt, pedig ott ha jól emlékszem a CHC is több és a fegyóm is 15 körül van.
Ettől függetlenül folytatom a kísérletezést, mert nekem valahogy a build építés a fun a játékban át fogom variálni azt a strikert. Sajnálom h csak ennyi loadout van a játékban. -
granini
őstag
Azért mert te nem látod meg a lapuló zsenialitást ebben a buildben az a te bajod..
nekem pl full átjön hogy ez valszeg baszó dps build lehetne csak mondjuk piros ezis-piros azis alapon a forma mellényúlt és a Ninnyabájk helyett a Momentum táskát tette be, nettó zárójelbe téve a tényt hogy a Momentum nemis indult a választásokon, tehát hogyislehetne ilyen kampánytáskája..
-
i@lex
őstag
Kész, a játékosok esküszöm nem értik ezt a játékot… 50.000SHD 50K!!!!
-
centrino
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Challenging Countdown runt saccra azt mondom mentem legalább 500-at eddig összesen. Átlagban mondjuk minden 6-8 adik run dobott egy exot. A legutóbbi Challenging run alatt esett három. Nem mintha panaszkodnék, de valami drop change volt az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Túl sok proto esett?
(és még kb 40 exo "komponens") - nekem azt hiszem az event meg is volt, mehet az Escalation farm
Ha jól értem, akkor érdemes naponta "futni egy kört" az általad még kényelmesen teljesíthető szinten minden pályán, mert ládákból is ad target loot protot? 

de ha erre van igény