- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
-
sony309
őstag
Mindenki összeszedte már Brooklynban a 16 open world boss-t?
-
AMD Power
titán
válasz
FireKeeper #31912 üzenetére
A main 100%. Side mission-at még illene megcsinálnom.
Weekly invasion 60%, side mission 52%, Tusk invasion 67%, Project S 73%.
-
AMD Power
titán
válasz
FireKeeper #31910 üzenetére
Hála Istennek!
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31906 üzenetére
Nem szívom mellre, csak érdekelt.
Játszok pár hónapja (), tettem bele pár tíz órát (
), van pár SHD szintem is (
), de nem emlékszek ilyenre, főleg nem hosszú időn keresztül.
De biztosan így van!
Akkor ezek szerint az agyam sem a régi. -
AMD Power
titán
Most tényleg ez a 100 emeletes baromság is main mission?
-
Anonymus23
veterán
válasz
sony309 #31905 üzenetére
Hát ha nem jön át, hogy mennyiszer volt bugos, használhatatlan és konkrétan totál nem működő a hive, hosszú hónapokon keresztül (votl egy időszak, amikor kb fél évig), vagy képes volt elakadni ha már valami láthatatlan objektum volt közte és a játékos között, stb stb. akkor passz.
Nem kell mellre szívniEz poén volt Ben részéről és részemről is, régi idők sok szívása a hive miatt...
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31904 üzenetére
Hadd tudjam meg, hogy ki számít régi öregnek!
Lehet beletartozom én is, de mégsem értem, akkor valami baj lehet nálam. -
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31901 üzenetére
Ezt irtam én is, nem?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #31897 üzenetére
ha jól emlékszem, amióta az alapjátékban is 40-es szint a max, majd csak 40-es szinten tudod kinyerni az attribútumokat. 40 alatt amúgy sincs semmi értelme ezzel foglalkozni, ahogy 40-es alatti cuccokat tárolni sem (exokat leszámítva).
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31899 üzenetére
Miért, nem müködik a hive?
-
sony309
őstag
válasz
spleenszuru #31897 üzenetére
Minek törödsz ezzel 30-as szinten? Felesleges feltölteni a library-t, amikor pár óra játék és eléred a 40-es szintet! Ha elérted a 40-es szintet, akkor már lesz értelme.
Utána már úgysem gyártasz 30-as szintű fegyvert vagy felszerelést, nem?
Persze mindez csak akkor igaz, ha nem 30 SHD szintről beszélünk.
Egyébként "G" billentyűvel lehet váltani a 0-30 és 31-40 szint között. -
spleenszuru
őstag
Uraim, noob kérdés következik egy lvl 30-at újonnan elérő játékostól. Máris elakadtam a tinkeringnél.
Azt írja, a libraryba extraktálni tudok tulajdonságokat, de sehogy nem találom a módját, hogy ezt véghez tudjam vinni.Mit rontok el, vagy mit nem találok? Esetleg kell magasabb lvl? 31 vagyok épp.
Nem az angollal van a baj, hanem konkrétan nem találom a funkciót.
Azt írja, "0 extractable item availalbe."
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #31887 üzenetére
Működő reviver hive?
-
sith7
félisten
válasz
sony309 #31891 üzenetére
omg ....
Köszönöm
Hát erre nem gondoltamGondolom, akkor a másik 2 is "működik" így, a megfelelő aktív módosítóval.
ez azért tiszta volt
1. Ne tegyél be sárgát a buildbe.
Egyébként 30/50 - n áll ez a számláló , szóval valamikor sikerült "normál" módon is, többször is, csak most valamiért nem jött elég "sárga" -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31888 üzenetére
szerintem most a Div2 élettartamát próbálják kitolni egész addig amíg nem jön a 3, ami még jó pár év lesz, tekintve hogy nemrég kezdték csak fejleszteni. igazából anno a Div1 is hasonló életciklust járt be, West Side Pier nem sokkal a második rész megjelenése előtt jött.
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #31884 üzenetére
Hát ha csak simán a szöveget nézzük, akkor ott az van benne, hogy teljesen új dolog a DIV2-ben!!!
Ilyen alapon bármi is lehet, ami itt még nem volt, akár egy survival "szerűség" is (én is adnám nagyon).
A Descent az messze nem hozza a Survival feelingjét.Mondjuk a szöveggel és a kommunikációjukkal kapcsolatban mindig az jut eszembe, amit anno az Ultimate verzióhoz írtak mint tartalom, hogy "additional stash space" amit utána úgy próbáltak magyarázni, hogy ők igazából "in advance"-re gondoltak
-
NoOne1976
őstag
válasz
FireKeeper #31884 üzenetére
Nem, nem az. A Summit volt hamarabb, utána jött a Descent.
-
pzstm
titán
válasz
FireKeeper #31878 üzenetére
Ők
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31878 üzenetére
Azt írták, hogy dolgoznak egy új dolgon!
Te beszélsz angolul és nekem kell értelmeznem?
A survival nem lenne egy új dolog. Szerintem.rumkola:
Szívesen!
-
rumkola
nagyúr
válasz
FireKeeper #31876 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, megcsináltam.
-
pzstm
titán
Agents, thank you so much for joining the Battle for Brooklyn. The team is working on the next update, as well as starting something entirely new in The Division 2...
De adnék egy Survivort
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
rumkola #31872 üzenetére
az egyik feltétel ugye hogy nem lehet benn az adott színű attribútum a buildedben. szóval a piroshoz full kék/sárgába kell lenned, stb. ezek után két féle képpen tudod felszintezni magad:
-megfelelő szintű NPC-k ölésével
-az adott attribútumhoz tartozó aktiválható módosítóval (Firearmsnál Assault link, stb, minden szinthez van egy aktiválható link) -
rumkola
nagyúr
Valaki meg tudná miondani, mit kell csinálnom és hogyan?
Addig oké, hogy a core-oket nem teszem be. De hogyan érem el ezeket a tiereket? -
Akhim92
csendes tag
Xbox discord szerverünk: [link]
-
Akhim92
csendes tag
Aki Xboxon vagy akár PCn játszik, keressen meg, viszonylag nagy magyar közösség, heti több raid, legendás és incursion. Akhim92
AMD Power és sith7 ha érdekel titeket esetleg.
Köszönöm -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #31868 üzenetére
én inkább arra fókuszálnék hogy minél előbb meglegyen a lvl40 és menj végig a fő sztorin, mert mellékküldizni 40-esen is tudsz majd. a legtöbb mellékküldetés amúgy is elég meh jutalmakat ad, a loot meg mindig az aktuális szinted alapján van, és lvl40 alatt semmi értelme tartogatni a cuccokat.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #31867 üzenetére
Amúgy ajánlott lenyomni a főküldiket először minden előtt ebben a játékban? Jobban szintez, mint a side questek, és egyéb töltelékek, pl. projektek?
Én minden Ubi játékban először mellékezek főküldik előtt, de nem tudom, itt ez-e a legjobb ötlet.
Jelenleg minden főküldin 2-3 szinttel magasabban vagyok, mint maga a küldetés, szóval az eső itemek is használhatatlanok, mire már odaérek. -
AMD Power
titán
válasz
FireKeeper #31845 üzenetére
White oak után mi a következő main mission?
-
sith7
félisten
Nemrég újrakezdtem a játékot, egy új xbox acc - n, shd lvl 140 , szóval még szinte semmim nincs
és lenne egy kérdésem :
Ha az invertory - t megnyitom a spec weapon ikonja mellett van egy számomra új ikon, ami olyan mint a pulse, és egy videóban láttam, hogy ott plusz dolgokat be lehet kapcsolni.
Jelen build - ben van Memento, aminek a tulajdonságait látom itt is, ha jól értelmezem, de van még másik 3 slot/hely, ahova a videóban plusz dolgok vannak beállítva, de nekem azok helyén egy szép nagy X van.
Oda hogyan tudok plusz dolgokat beállítani ?
sony309
Én mentem volna, de xbox - n vagyok, és discord nincs. -
i@lex
őstag
Loot goblin loves me.
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31854 üzenetére
Befejezett projektekre is ad!
-
sony309
őstag
Karbantartás vége!
-
sony309
őstag
Üdv Urak, Hölgyek, Ügynökök!
Volna-e érdeklődés egy raid-re?
Elsősorban nem öreg motorosokat várok, hanem inkább új játékosokat, un. raid szűzeket vagy akik nem sok raid-et futottak, esetleg szükségük lenne egy-egy raid exo-ra.
Nem a rohanás, a mihamarabbi győzelem lenne a cél, hanem beszélgetés, magyarázás, megértése mit miért.
Bármelyik klánból vagy klán nélküliek is jelentkezhetnek.
Discord feltétel, azon keresztül tartjuk a kapcsolatot. -
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31854 üzenetére
Köszi az infot.
-
i@lex
őstag
-
AMD Power
titán
válasz
FireKeeper #31849 üzenetére
Persze időm most lenne játszani.... Meddig tart azt lehet tudni?
-
AMD Power
titán
Nálatok sem megy a játék?
-
FireKeeper
nagyúr
a heti invasion az más, az azután van hogy végigmentél a sztorin. kollégának egyelőre még az van hátra.
#31846 igaz a division-nek van sztorija, igaz a második rész óta elég fos, túlkomplikált, szappanopera sztorija, de ettől még sztori, és van egy lefolyása, emiatt kell sorban csinálni a fő küldiket.
-
-
boogie84
veterán
válasz
spleenszuru #31841 üzenetére
Uj jatekoskent en nem a pass-en gondolkodom hanem a DLC-ken. Ha mar elvezi a jatekot az ember.
-
spleenszuru
őstag
Elég lassan halad ez a szezonos cucc, mondjuk nem is tudok naponta sok órát játszani.
Azt látom, hogy a legtöbb item/cache paywall mögé van téve. Új játékosként, megérheti megvenni a passt 30 euroért?
Lvl 21 vagyok, akkor lehet ennek értelme, ha elérem a 30-at?Azokba a játékokba, amibe 100+ órákat teszek, és amúgy is akciósan vettem, nem szoktam rest lenni pluszban költeni, ha van értelme.
-
LÁZ
addikt
válasz
AMD Power #31838 üzenetére
mivel Black Tuskos sztori a Camp White Oak, 1x mindenképpen végig kell tolnod a Black Tusk Invasiont, aminek a vége a Tidal Basin (térképen a bal aluli piros terület), plusz lvl 40, de ha direktbe rákattintasz a White Oakra fent, akkor elvileg irni fogja, hogy mi kell hozzá
-
AMD Power
titán
Remélem jól látható lesz....
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31835 üzenetére
"A Division 2 Camp White Oak küldetése lezárt. Ez egy játszható küldetés, amelyhez azok a játékosok férhetnek hozzá, akik elérték a 40. szintet, és teljesítették a szükséges előfeltételeket, mint a Coney Island, az erőmű vezérlése és a Darpa Labs a Pentagonban. Ha a játékosoknak nehézségei vannak a küldetés elindításával, annak oka lehet, hogy nem teljesíti a szintkövetelményt, vagy nem teljesítette az előfeltételeket."
(google) -
AMD Power
titán
válasz
FireKeeper #31833 üzenetére
Köszönöm! Este hazaérek és nyomok róla egy képet!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
sony309 #31834 üzenetére
régen nem kellett amíg a Warlords DLC meglétéhez volt kötött a 40-es szint. ugye anno úgy volt hogy 1-30 között voltak szintek, aztán 30-ason a Capitol után jött a Black Tusk invázió és a Gear Score, ami azóta ki lett vezetve. de sztem a sztori küldiken mindenképp végig kell menni ahhoz hogy a külső helyszínek (Pentagon, Zoo, White Oak, Coney Island) megnyíljanak.
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31833 üzenetére
A White Oak-hoz kell a 40. szint. Szerintem.
-
AMD Power
titán
válasz
FireKeeper #31831 üzenetére
Igen, ahogy hazaértem!
-
AMD Power
titán
válasz
FireKeeper #31829 üzenetére
Velük mit kezdjek? Most minden rohadt postot foglaljak vissza?
-
AMD Power
titán
válasz
FireKeeper #31827 üzenetére
Már csak egy pár mellékküldetés van hátra. Szintben kb 37 most nem rég foglalták vissza az állásokat.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Mit kell tennem ahhoz, hogy helikopterrel el tudjak menni ahhoz a White oak nevű helyre. Lakat van rajta a pilóta nem visz oda...
-
Nagus
senior tag
Nos Brooklyn. Számomra megérte ezt a pénzt. Mostanra lett meg a 8 új hunter maszkja. Jó volt újra hunterekre vadászni. Kicsit zsúfolt de szerintem jó a map. Kicsit kautikusak a CP-k, de új megközelítés és megvan a hangulata. Kicsit fura és kaotilus pár küldetés de annak is megvan a hangulata. Az új zenék amik jöttek játék közben szerintem jók. A journey sokkal könnyebb, mint az előző évadban, most én is eljutottam a VII-hez meg hamar meglett az 50. szint is.
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31820 üzenetére
Ugye-ugye?
Akinek keddre más programja van, mint a játék, az így jár!
-
NoOne1976
őstag
válasz
FireKeeper #31817 üzenetére
Nincs mit farmolni, nincs már az a projekt.
-
i@lex
őstag
válasz
FireKeeper #31817 üzenetére
SolidFPS például két gépen csinálta, új kari, az alt karija Lincoln-on segítséget kért, ő válaszolt rá, kiszedett mindent a projektből, kari törlés, új kari, level 40 boost, projekt újra aktív, és ezt csinálta több napon át, kiszedte az összes hiányzó blueprintet.
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31811 üzenetére
Elképzelhető.
Az biztos, hogy nem direkt volt téves az infom. -
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31807 üzenetére
köszi
akkor kevertem valamivelBocsánat!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31808 üzenetére
random shit, ráadásul rendkívül szutyok rollokkal. ha fel lehetne másra is használni az SHD tech-et, azt is mondanám nincs is értelme kinyitni őket.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #31807 üzenetére
Én is így tudom, egy achit old fel, ha mind a két Safe House-os bounty megvan, a Brooklyn Bounty Huntert.
A nagy sárga ládából random shit esik. -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Nektek ez biztos hülye kérdés lesz, de hülye biztosra akarok menni.
Itt, ha jól látom, van legacy kulcsom, 3 db. Ha nyitok ládát, akkor még levesz 100 prémium kreditet minden kulccsal együtt, vagy csak a kulcsom használja föl?
Mivel már itt tartunk, ezt a lvl 15-ért kapott 200 kreditet költhetem kinézetre, vagy van valami kötelező cucc, amire inkább kellene?
-
K.J
senior tag
válasz
sony309 #31800 üzenetére
Nafasza. Mindegy.
Milyen neves fegyvert dob? Az változó vagy az adott seasonhoz kapcsolódik?
Ha igen, akkor nem izgulom magam szét rajta, mert ebből már megvan minden fegyo, már csak húzni kell.
Caretaker meglett végre, talán a Huntsman van, de azt meg a hunterek levadászása után kapom egy ládából, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest