- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Sunrider987 #31756 üzenetére
Köszönöm a választ !
-
sony309
őstag
Mindenkinek a saját build-je lesz a legjobb!
-
Sunrider987
tag
Solo PVE build nekem:
Coyote mask+4piece striker+szabadon valaszthato slot. Ide barmit be lehet tenni en a Contractor kesztyu es a Fox prayer terdvedo kozott valtogatok, de olyat is lattam akinel a chest piece volt a nyero gondolom valami altala elkezelt talent miatt, szerintem a striker chest nem csereszabatos ha mar ezt a buildet tolja valaki.
Fegyo az a St ELmo, nekem nincs Caretaker, ugy nez ki nem is lesz, senki se dobta ki hiaba kerem a sheperdeket...ami azt illeti az Elmo nagyon jol mukodik nekem nincs gond vele.
Specializacio a Firewall a 200% armor kit+ a 30% bonus armor a cover to cover+ 30% health on kill miatt, lattam olyat aki a Gunnert hasznalja az extra ammo belt capacity miatt az se teljesen rosz.
Skillek Assault turret, marha jol megfogja a legtobb mobot, instant raagrozik a dagi is nekem meg pont ennyi kell hogy ne en legyek a fokuszba, a masik skill sloton meg termeszetesen a Reviver Hive. Ez utobbi kicsit leertekelodott mert most a szezonalis modifierekkel valahogy valamiert mindig cd-re kerul vagy siman csak nincs(szerintem ez utobbi bug lehet).
Modifierek Aktiv: Security es Assault kozott szoktam valtogatni, amikor bemegyek randomokkal akkor Assault. Passiv modifiereknel A tier a day+The Best kind of defense+Loaded up.
Ez igy nekem solo heroicra mukodik. -
rumkola
nagyúr
válasz
FireKeeper #31754 üzenetére
Ja igen, killer van rajta.
-
rumkola
nagyúr
válasz
FireKeeper #31751 üzenetére
Nekem simán jobb a Lexington mint a Elmo. Nagyon érezhetően. Mondjuk kezdő vagyok, SHD 750, solo.
-
rumkola
nagyúr
Ja, közben eldobta nekem egy random, amikor bejöttek segíteni. Maradok a Lexingtonnál, az gyorsabb és pontosabb, jobban haladok vele. Proficient LVL2, a másik nyilván nulla.
A LUD-fegyóból nekem esett egy, perfect, de 47% van rajta, másnál ennek a dupláját láttam! Az hogy lehet???? -
FireKeeper
nagyúr
ezzel vitatkoznék, szerintem a killer egy túlhypeolt talent. én inkább választanék olyan fegyver talentet ami kiszámíthatóan ad valamilyen bónuszt, mintsem olyat ami ad rövid ideig nagy bónuszt de csak ha X, meg Y teljesül (killer esetében ugye nem elég simán ölni, crit találattal kell).
-
K.J
senior tag
Tudom, h valaki írta itt, de már nem emlékszem hogyan működik a rankolás. Magyarázza el újra kérem!
Tegnap nyomtam kicsit, call for backup mentem, kaptam is endorset, de a gamepass project nem lett meg, így a fegyo sem.
Mondjuk az automatikusan jár, amikor kész a project? -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #31739 üzenetére
Köszi a választ, lehet rosszul kérdeztem
Szóval ki konkrétan melyik build - re esküszik ?
DPS: striker , vagy full sárga vagy stb.
Tank: ....
Skill: ... -
sith7
félisten
Jelenlegi metában ki milyen build - re esküszik ?
Dps ? Tank ? Skill ?
-
Nagus
senior tag
válasz
Anonymus23 #31711 üzenetére
Rossz volt a kérdésem.
Gyakorlatilag én csak pár itemet használok a játékban. Fegyver: M1A, Baker's Dozen, Pyro, St Elmo, Capacitor Setek: Providence, Fenris, Empress, Wyvern.
Ennek ellenére olyanon is rajta van pajzs ami sosem volt a kezemben vagy rajtam és így nem is húztam. Miért vagy hogyan került rá? -
sony309
őstag
1000 szintig 3x XP event jövő keddig!
-
rumkola
nagyúr
Mi a kék specialized cucc? Miért kék, miért jobb?
-
granini
őstag
válasz
Sunrider987 #31730 üzenetére
Szerintem Washington nem volt rossz helyszín, de tény hogy a téli hangulat az epic volt.
Mondjuk most az őszi Brooklyn szerintem adja..De ha már helyszín.. Boston, Chicago, ahol van tél és elég jó keleti parti helyszínek lehetnének. Oké ha az alapműhöz semmi közük akkor nyílván marad NY..
-
Sunrider987
tag
válasz
sony309 #31725 üzenetére
Igazabol nem a sequel rajongoja lennek hanem az eredeti The Division az ami nagyon megtetszett. A havas New York-i jarvany katasztrofa utan a napfenyes Washington kicsit sotlan volt nekem. Mai napig a hideg kiraz ettol a videotol I'll see you in Hell Ezt a hangulatot a 2ik resz nem hozta sehol sem inkabb egyfajta politikai thriller lett belole. Meg ugye az elso reszben ott volt az utolerhetetlen Survival mode amihez hasonlot a folytatas nem is probalt osszehozni. Nem veletlen hogy mindket DLC-ben visszamentunk NY-ba, ha a 3ik resz nem fog megint csak NY-hoz kapcsolodni akkor szerintem nagy siker nem lesz belole....
-
sony309
őstag
válasz
Sunrider987 #31709 üzenetére
Ha tetszik a játék zenéje és nem tudsz róla:
-
i@lex
őstag
Ez is megkapta a 30-at.
Minden skill, minden értékelhető fegyver 30. -
Octi
aktív tag
Tegnap két olyan sráccal voltunk, akik még az életben nem voltak bent. Egy kicsit el voltak veszve. Van ilyen
De meg lett mindkettőnek az áhított Ravenous
Egyébként nem tudom mi volt tegnap, de a kettő simán lement, az egyet be sem tudtuk fejezni. Folyamatosan kidobált mindenkit -
Deck
titán
Tegnap láttam nyomtátok megint a raidet. Bár ha megvan amit adhat... Többet el se indítanám
(azért mikor fognod kellett a mobokat és több ajtón átjöttek és egyedül voltál, azért csalódott voltál legjobb esetben is mondjuk...
)
Unokaöcséim próbálom a Fortnite-ból és COD áthozni ide, had tudják mi a jó. Csapatba nagyobb fun a játék, főleg a DZ -
Octi
aktív tag
válasz
Sunrider987 #31707 üzenetére
Na mindegy, ez mar igy marad mivel tovabbra sem tervezek csatlakozni sehova, maradok solo, valahol kiegtem mar a klanozasbol tizen ev wow meg sokev destiny kozben
A mi klánunk tagjainak kb 80%-a "menekült", akik olyan klánokból jöttek át, ahol egy-egy küldin vagy raiden kiabálásig fajuló anyázós viták voltak rendszeresen, hogy ki volt a béna hülye, és ki a helikopter. Sosem értettem, hogy felnőtt emberek hogy tudnak így viselkedni egy 3e forintos játékban.
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy nem minden klán olyan, mint amilyenek az emlékeidben élnek a wow-os és destinys időkből. Persze nagy valószínűséggel elsőre nem fogod megtalálni a neked való klánt, de hidd el érdemes próbálkozni. Ha nem tetszenek kilépsz, ha pedig bejön a társaság nagyon sokat tud segíteni az előre haladásban.
Arról nem is beszélve, hogy szerintem sokkal nagyobb feeling ismerősökkel játszani úgy, hogy közben megy a duma és a jó értelemben vett baromkodás.
És ez nem életkor kérdése. Nálunk a 25-30 -as korosztály a "taknyos", és a legidősebb klántag közelebb van a 60-hoz mint az 50-hez. Egyébként ő az egyik legnagyobb "troll" (jó értelemben)
Szóval szerintem egy pár próbát megér. Hidd el sokkal nagyobb élményt fog adni a játék egy jó társaságban, és nagyban megkönnyíti az előrehaladást -
Deck
titán
Ez a Caretaker elég jó...
-
Anonymus23
veterán
válasz
15-20 szintig elég jól lehet item donatelésből haladni.
Pl nem használatos neves / exo fegyvereket berakod másodiknak, ha nem is használod, akkor is kap XP-t, lassan, de fejlődik,ugyanígy a specializáció, vagy a skillek.
Countdown mehet nyugodtan CH szinten is, ugyanúgy dobálja a targeted lootot, de azt 4 ember is lehozza adott esetben, és a végén a hunterek elég sok nevest dobálnak.A Rat Queen az eléggé szívatós, főleg ha rád van állva, akkor csinálhatsz bármit megszívat. Nekem volt olyan, amikor végig követett, nem tudom, hogy bug vagy fícsör, de azt a kört nem is tudtam lehozni, ha kidugtam a fejem, jött a csipa vagy közelről az SMG, és hiába spawnol az ember, azonnal harcban vagy, még buildet sem tudtam váltani, pl a DPS PFE tökéletesen működik ott.
-
K.J
senior tag
Ez a rank jóváhagyás hogy működik a játékban? Mi után jár? Csak random feldobja, mint nekem is? Ha én rá tudok nyomni, akkor más miért nem? A team minden tagjának likeolni kell?
10 ezer shd felettiek jöttek tagként. Nem jelent semmit, de számomra mégis sugall valamiféle tapasztalatot az adott ember szintje.
Őrület, h milyen harc megy ezért
Vágom a random témát is, de ez pont olyan, amihez nem kell sok ész, nem összetett dolog. -
Sunrider987
tag
válasz
rumkola #31708 üzenetére
Nalam a heroic onnantol akadt be hogy az volt az utolso szint amit solo lehetseges volt a legendary alatt, most latom hogy megvaltoztattak es mast jelent, mindegy ha tul sokszor fog megszivatni akkor lehet engedek belole. Matchmakinget akkor szoktam ha mar unatkozom egyedul a jatek vilagaban neha jopofa dolgokat is latok pl tegnap volt egy party ahol egy tag csakazert se akart odajonni hogy aktivalodjon az ajto es tovabb mehessunk hanem a szoba legtavolabbi sarkaban kereste a felso sarokban a pokot es akkor az egyik sheperd elokapta es elkezdte razni a kolompot, na akkor visitotam a rohogestol.
Summit-ot szoktam mert 40 emelet folott kurva jo zeneket ad es target farmolom a hianyzo exotic cuccokat. Countdown az nem szokott osszejonni bejon random ember azt se tudja merre van az elore es elso checkpoint elott bomlik a "raid"Legendary randomokkal teljesen eselytelen, vagy az Incursion, ami nagy kar...
-
rumkola
nagyúr
válasz
Én pontosan ugyanitt és ugyanígy vagyok. Viszont nem örlöm magam. Játsz és élvezd a játékot. A világot CHALLENGING-en küldiket pedig HARD-on nyomd vagy matchmakingban, nem vesztesz XP-t, nem hullik ki a hajad, élvezni fogod és pikkpakk megvannak. Ha behalsz akkor pedig kérj backup-ot, tök jó dolog. Néha pedig menj egy-egy legendary missiont randomokkal.
-
Sunrider987
tag
válasz
Anonymus23 #31699 üzenetére
"jó társaság kell hozzá." solo jatszom a Div 1 megjelenese ota. A jatek bejon miota csak meglattam a The Division gameplay trailer 2013 .
Solo heroicba(Rat queen fight)konkretan kiteptem a maradek hajam (igy 40 folott mar nem sok van ) Nezelodtem es lattam hogy kimaxolt jatekos 700k+ lo ott ahol en 500k-t. Ebbol jott az hogy ok akkor zarkozzak fel. Azzal most semmit se tudok kezdeni hogy mennyi ideje van a jatekban a feature es en miert nem voltam akkor aktiv.
Kar hogy nincs lehetoseg ertelmes idon belul felzarkozni, garantalt hogy sok ujerdeklodo nagyon hamar bele fog akadni hogy dehat a muki a yt videon lovesenkent 750k+ nekem ugyanaz a build miert nem es akkor jon majd a buvos szo EXPERTISE es a tobbit mar ki lehet talalni. 30% extra dmg/armor az nem keves. Na mindegy, ez mar igy marad mivel tovabbra sem tervezek csatlakozni sehova, maradok solo, valahol kiegtem mar a klanozasbol tizen ev wow meg sokev destiny kozben. Lehet rafanyalodok hogy legalabb 10-15 szintig felhuzzam "manualisan" az EXP-t az mar majdnem valami.
A turelmet es a segito szandekot azert koszonom, jol esik, nem mindenhol kapom meg. -
Nagus
senior tag
válasz
Anonymus23 #31700 üzenetére
Minden lootot be kellene donételnie? Nálam azt csinálja, hogy mindent kijelölök szemétnek ahogyan írod, de a nagy része nem kerül be.
-
Bird
addikt
válasz
Anonymus23 #31701 üzenetére
22. körre lett meg kuldiben. Szóval ja, gyakori item.
-
K.J
senior tag
Lehet elbasszarintottam..
Shd Brooklyn heights részén 2 db-ot összeszedtem úgy, hogy még nem volt aktív. Így most csak 3/5-öt ír.
Lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy ihatok rá hideg vizet? -
rumkola
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31700 üzenetére
Bakter most tettél rendet a fejemben. Azt hittem így csak az Expertise-t növelem, a proficientet nem (mert ugye ilyankor csak azt látom, hogy nő az expertise). Ezért külön belépkedtem mostanában és úgy expertise-ztem. Plusz most megvilágosítottál abban is, hogy a sok proficient növeli az expertise-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Nintendo Switch 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gamepad
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged