Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Roland861010: Negyven előtt: amikor már a pihenést is luxusnak érzed
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Norton licencek összefűzése
- RawrrSoul: 70 ezer meg egy kicsi Liával...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
34718 - 34601
34718 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Köszi a tippeket!
Elugrottam Brooklyn-ba a lvl40-ért, végülis mivel skálázódik, legalább akkor nem kell szintezni, lett SHD ugye most már+érdekesebb, van nehézség, nagyokat lövök, de nagyokat kapok
Esegetnek a neves cuccok, de nagyon át se néztem, van vagy 5 türkiz holmi is, coopozgattam, az a része nagyon jó, mutogatják a térképen a helyeket is.A kék csillagos dolgok pontosan mik? 6 feladatot mutat, de meg kellene venni őket currency-ből, ez megéri? A Brooklyn egyébként szép, a DX12 is gond nélkül megy, 180 fps körül, de még csak kis terület van ott, a kezdést+ a kórházat megcsináltam. De persze mostmár érdemes gondolom valami szettre rámenni. BP is halad. Persze olvasgatni kell, mi micsoda a lehetőségek közt, melyik activity érdekes, de el lehet nézelődni, vannak random dolgok, propaganda, stb, a feeling nagyon tetszik, főleg ha van társ, nem mondom, hogy nem lőnek le soha, de 90% valami fickó lep meg pl. shotival, a külső nézet átka, koncentrál az ember fedezékből előre, és valaki oldalról elkap, ugye menekülni kell, fedezékből ki...

Mit érdemes csinálni? Ilyesmit nem tudom, hol van, ahol írna targeted loot-ot... vagy ez függ a main küldiktől, tehát bizonyos dolgokhoz kell úgymond végigjátszani?

-
norti
addikt
Az nekem se frissül, viszont a másik karaktereken meg megjelent ez a projekt:

Ez még az előző szezonban volt másik két ismeretlen nevű játékos mellett, a japán tematikájú eventnél...
(vagy ez itt maradt volna akkorról???)Valakinek meg egy korábbi Charles Backpack chain jelent meg a többi karakteren és ha azt végigvitte, akkor jelent csak meg a Retaliation projekt. Twitteren elég jól megkapták a fejlesztők, hogy bugos ez az egész. De 0 kommunikáció, mintha megszűnt volna a fejlesztés, csak az automatizált social posztolás megy...
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok! Elkezdtem a játékot, de kb. el vagyok veszve... elölről kezdtem, de átmentem New Yorkba, felrakott lvl 30-ra+ random fegyverek lettek nálam, onnan visszajöttem a simába, coop-ban játszok(hívok be segítséget/ha olyan a hely, matchmaking), teljesen jó, de kb. nem értem, mi a cél, a helyeket foglalgattam, de egy idő múlva visszafoglalják, el lehet lenni, de igazából a térképen írogatja 1-2 pontnál, ami main quest, hogy completed.
Namármost ha elmegyek a mostani dlc-be, ott 40-re felrak? Logikus az lenne, hogy akkor fullos szinten álljak neki gyűjtögetni, stb. Egyébként jópár cuccot dobáltak ki emberkék, csak ugye 40-es,32 vagyok... Szóval mivel van múltam, azért kezdenék neki maxon, + látom, skálázódtak is az ellenfelek, ez jó, remek harcok vannak, már találtam szettet, de irtó nagy lemaradásban vagyok olvasással, itt is
Szóval érdemesebb elmenni Brooklyn-ba szintet maxolni, vagy az csak a New York-nál volt? Nem lenne gond új kari, gém fullos van. Játszani tudok, azért coopban se panaszkodott senki, voltak 2 órás közös runok. De buildem igazán nincs, csak 1-2 jobb dolog.
Amit nem értek, ládába hogy lehet kitenni cuccot? Lehet csak vak vagyok...
Bejön a kép, de semmi semmire se, jobbhíján donate, eladás, szétszedés ment. Mit kell nyomni?Steamen van, ebben van magyar nyelv?
Egyébként nagyon jó játék, az alap régen megvan, de csak belekukkantottam, most azért 9060 XT 16G+32 G Ram+5600T @4750 +2K Odyssey G5-ön azért nagyon szép, megfogott...
Klán él még, esetleg kezdőbarátabb? Csinald vegig sorban a sztorit ahogy Laz irta, aztan kicsit jobban kepben leszel, ja nem.
Told le a sztorit mindenkeppen, legyel meg lvl 40 es utana ha ugy van szivesen segitek farmolni eletkepes buildet. Bar vannak itt nalam joval regebbi motorosok, azert mar nekem is tiszta par dolog. -
centrino
senior tag
A 13 %-os PFE-ről ne beszéljünk. Én évek óta állítom, hogy az én gépemen futó játékban nincs olyan.
3700+ óra után még egyetlen egy sem esett, miközben más maxos modokat már gondolkodás nélkül törlök. (Jellemzően hármat tartok meg mindenből kivéve pár dolgot, amik benne maradtak itemekben) Pl. Chc, chd, head shot, skill haste pedig ömlött rám. Krampusnachtot farmolom, csak alul a 6 mobot Heroicon. Capitol Globe Anomaly ott van mellette, gyorsan lehet pörgetni. (Tipping Big Al) Kb fél óra alatt megvan 100 Heroic Gear mod drop. Eddig jött kb 450 modból 1 CHC, 1 CHD, 2 Repair Skills.
-
NoOne1976
őstag
RNG... az sem normális, hogy többezer óra után kaptam az első maxos CHC modot... 13PFE-ről nem is beszélünk, mivel nem létezik, csupán egy Photoshop kreálmány
akkor fogok agybajt kapni, ha átalakítják a gear modokat is és mondjuk a lóf@sz armor on kill helyett százalékos armor on kill lesz vagy a sok felesleges státusz effekt ellenállás mod helyett valami általános.... Csomó "felesleges" maxos modot töröltem már.
Sok retaliation arra is jó volt, hogy megvan az összes Exo Blueprint, vagy 50 Named Blueprint és két karakter tele Printer Filamnettel (holnaptól Proficiency Surge)
A 13 %-os PFE-ről ne beszéljünk. Én évek óta állítom, hogy az én gépemen futó játékban nincs olyan.
3700+ óra után még egyetlen egy sem esett, miközben más maxos modokat már gondolkodás nélkül törlök. (Jellemzően hármat tartok meg mindenből kivéve pár dolgot, amik benne maradtak itemekben) Pl. Chc, chd, head shot, skill haste pedig ömlött rám. -
LÁZ
addikt
üdv, a sztorit azért végigtoltad? new yorkban automatikusan kapsz egy lvl 30 up-ot, ha még nem vagy annyi, Brooklynban is ez van, csak lvl 40 boosttal..
a játék, meg a grindfest endgame után kezdődik
, én azt javasolnám, hogy kezd előről, és csináld meg a sztorit, a sidequesteket, és ha végeztél akkor lehet new yorkozni, meg brooklynozni, endgame után úgy is grindfest lesz, és könnyebben be tudsz kapcsolódni pl a mostani szezonos 'tennivalókba' stba CP-ket (control point) random vissza tudják foglalni, de te is resetelheted, ha éppen az a feladat, pl a manhunt-ban, hogy foglalj el 2-3 CP adott területen, és te már előtte elfoglaltad.
melyik ládára gondolsz? arra ami a bázison/safe housokban van? ha rányomsz a ládára, felül van 3 fül, inventory/stash/mailbox, és ha a saját batyudat választod, akkor lesz alul opció, hogy move to stash. (de a sima batyud is 150es, a stashbe max az exotic-okat, nevesitett cuccokat, van a zöld gear set-eket érdemes rakni, de azt is lvl 40 után, addig ami nem kell, be kell törni, mert az alapanyag is fontos lesz később, abból tudod optimalizálni a cuccok/fegyverek statjait)
magyaritás/felirat nincs hozzá, gyanitom nem is lesz nemhivatalosan sem (pláne, hogy már 7 éves
), mert online game, folyamatosan frissülnek dolgok, szezonok, stb.a legjobban talán azzal jársz, ha 1-2 jutub videót megnézel (feliratozni is tudod), amit kezdőknek raktak össze, aztán kérdés úgy is lesz utána is, de itt könnyebb lesz válaszolni rá, és neked is célirányosan kérdezni.
már csak azért is érdemes végigtolni a sztorit, hogy addig közben körvonalazódjon, hogy milyen stilus ami neked az optiomális, és akkor arra keresel egy build opciót (arra is van csitrillió videó már jutubon, igy csak össze kell rakni, ha meg hiányzik vmi, akkor azt farmolni).
-
need
addikt
-
LÁZ
addikt
Sziasztok! Elkezdtem a játékot, de kb. el vagyok veszve... elölről kezdtem, de átmentem New Yorkba, felrakott lvl 30-ra+ random fegyverek lettek nálam, onnan visszajöttem a simába, coop-ban játszok(hívok be segítséget/ha olyan a hely, matchmaking), teljesen jó, de kb. nem értem, mi a cél, a helyeket foglalgattam, de egy idő múlva visszafoglalják, el lehet lenni, de igazából a térképen írogatja 1-2 pontnál, ami main quest, hogy completed.
Namármost ha elmegyek a mostani dlc-be, ott 40-re felrak? Logikus az lenne, hogy akkor fullos szinten álljak neki gyűjtögetni, stb. Egyébként jópár cuccot dobáltak ki emberkék, csak ugye 40-es,32 vagyok... Szóval mivel van múltam, azért kezdenék neki maxon, + látom, skálázódtak is az ellenfelek, ez jó, remek harcok vannak, már találtam szettet, de irtó nagy lemaradásban vagyok olvasással, itt is
Szóval érdemesebb elmenni Brooklyn-ba szintet maxolni, vagy az csak a New York-nál volt? Nem lenne gond új kari, gém fullos van. Játszani tudok, azért coopban se panaszkodott senki, voltak 2 órás közös runok. De buildem igazán nincs, csak 1-2 jobb dolog.
Bejön a kép, de semmi semmire se, jobbhíján donate, eladás, szétszedés ment. Mit kell nyomni?Steamen van, ebben van magyar nyelv?
Egyébként nagyon jó játék, az alap régen megvan, de csak belekukkantottam, most azért 9060 XT 16G+32 G Ram+5600T @4750 +2K Odyssey G5-ön azért nagyon szép, megfogott...
Klán él még, esetleg kezdőbarátabb? üdv, a sztorit azért végigtoltad? new yorkban automatikusan kapsz egy lvl 30 up-ot, ha még nem vagy annyi, Brooklynban is ez van, csak lvl 40 boosttal..
a játék, meg a grindfest endgame után kezdődik
, én azt javasolnám, hogy kezd előről, és csináld meg a sztorit, a sidequesteket, és ha végeztél akkor lehet new yorkozni, meg brooklynozni, endgame után úgy is grindfest lesz, és könnyebben be tudsz kapcsolódni pl a mostani szezonos 'tennivalókba' stba CP-ket (control point) random vissza tudják foglalni, de te is resetelheted, ha éppen az a feladat, pl a manhunt-ban, hogy foglalj el 2-3 CP adott területen, és te már előtte elfoglaltad.
melyik ládára gondolsz? arra ami a bázison/safe housokban van? ha rányomsz a ládára, felül van 3 fül, inventory/stash/mailbox, és ha a saját batyudat választod, akkor lesz alul opció, hogy move to stash. (de a sima batyud is 150es, a stashbe max az exotic-okat, nevesitett cuccokat, van a zöld gear set-eket érdemes rakni, de azt is lvl 40 után, addig ami nem kell, be kell törni, mert az alapanyag is fontos lesz később, abból tudod optimalizálni a cuccok/fegyverek statjait)
magyaritás/felirat nincs hozzá, gyanitom nem is lesz nemhivatalosan sem (pláne, hogy már 7 éves
), mert online game, folyamatosan frissülnek dolgok, szezonok, stb.a legjobban talán azzal jársz, ha 1-2 jutub videót megnézel (feliratozni is tudod), amit kezdőknek raktak össze, aztán kérdés úgy is lesz utána is, de itt könnyebb lesz válaszolni rá, és neked is célirányosan kérdezni.
-
centrino
senior tag
Magyarul sz@rnak bele a bugokba amig nem dobálja a proto/exo komponenseket. Nagyon kíváncsi vagyok hogyan fogják következő seasonben átalakítani a proto rendszert, optimalizációval/rekalibrációval. Csomóóó craftolt proto cuccom van egy maxos stattal. “Remélem” darabját 20 óra lesz maxolni minimum….
Persze Refactor/future initiative/eclipse skill tier miatt craftolva maxos, de hotshot, striker, tipping, fegyverek stb
-
LÁZ
addikt
sztem összevissza van, van akinek nem mutatta, van akinek igen
nekem pl 1-4 napig 12 órás bontásokban számolt vissza, ahogy megcsináltam, most meg már 5 v 6. naposat 1 hetes számolásban mutatja ps5-ön
-
centrino
senior tag
RNG... az sem normális, hogy többezer óra után kaptam az első maxos CHC modot... 13PFE-ről nem is beszélünk, mivel nem létezik, csupán egy Photoshop kreálmány
akkor fogok agybajt kapni, ha átalakítják a gear modokat is és mondjuk a lóf@sz armor on kill helyett százalékos armor on kill lesz vagy a sok felesleges státusz effekt ellenállás mod helyett valami általános.... Csomó "felesleges" maxos modot töröltem már.
Sok retaliation arra is jó volt, hogy megvan az összes Exo Blueprint, vagy 50 Named Blueprint és két karakter tele Printer Filamnettel (holnaptól Proficiency Surge)
-
NoOne1976
őstag
3 vagy 4 játékos, szólóban soha.
-
centrino
senior tag
azóta romlott a statisztika, 5 körönként van egy maxos. Solo vagy 4 agent? (csapatban jobb, több loot)
van régről Krampus Boutny-m, ma Gear Mod a target loot. Futottam pár kört (már sok volt a Reataliation), 100 dropból egy 20% Repair Skill mod.
-
NoOne1976
őstag
Nem azért, mert csak akkor vált, ha az adott napit megcsináltad? Például péntek este letolod a day1-day4 projektet egyben.
-
need
addikt
Sziasztok..
Teljesen fel vagyok háborodva.. főleg azokra akik azt mondják hogy nincs Retaliation project.. dehogy is nincs
Ez már a második nap.. szerda.. de ma hétfő van.. na el megy a pi*ba a Retaliation project..
-
NoOne1976
őstag
Pár nappal ezelőtt írta itt valaki, hogy a heroic Retaliation-ben gear modot állít be, és két körönként jön ety maxos mod. Kipróbáltam én is, nálam 15 kör, 1 maxos mod.
-
BandiHUN
veterán
Klán él még, esetleg kezdőbarátabb? -
need
addikt
-
sony309
őstag
-
Akhim92
tag

Ez még az előző szezonban volt másik két ismeretlen nevű játékos mellett, a japán tematikájú eventnél...
(vagy ez itt maradt volna akkorról???)Nekem a 4. karakternél a legutóbbi New York challange jelenik meg.
Meg kifagy a játék egyre többször és állandóan US east és west szerverekre rakott be matchmaking után Xboxon. -
Anonymus23
veterán

(vagy ez itt maradt volna akkorról???) -
norti
addikt
Ez a Retaliation project chain ma nincs? Vagy ez is heti lesz és hétfőn este resetelődik? Nem ez ad skin tokent? Csak mert ezekhez nem találtam semmi infot, se tokent nem kaptam...

-
need
addikt
-
NoOne1976
őstag
Mi most a meta skill build turrethez+drónhoz miután sok attribútum megváltozott?
-
Akhim92
tag
Sok Destiny 2 játékos is elkezdett a Division 2 vel játszani.
Sok hibája ellenére kevés ilyen játék van valóban. Nem tartom véletlennek, hogy a Ubisoft is tovább vitte végül, szerintem ez lett az egyik sarokköve a stúdiónak. -
sony309
őstag
Ebben teljesen igazad van, minden pontjával egyetértek!
De! Hasonló kvalitású játék sehol sincs!
-
Cr00py
senior tag
A kommunikacio teljes hianya arulkodobb. Ujabb remek pelda, hogy nem tesztelnek ezek semmit, csak az elore idozitett X (
twitter) marketing posztok mennek. Ez a nagyonjo, nagyonfranko bug reporter oldal is csak kirakatnak jo. Honapok ota jelzett hibak, tobbszaz jelentes 1-1 poszt alatt..arra valszeg nincs kapacitas. Elore felek az uj DLC-tol. Day1 tele volt hibakkal brooklyn is. A 3-ik reszt mar nem is emlitem. Erosen gondolkodom, hogy megvegyem-e ha esetleg valaha elerheto lesz. -
sony309
őstag
-
nyamsas
aktív tag
-
sony309
őstag
-
Cr00py
senior tag
A Retaliation project chain is az. Első nap meg lehetett csinálni, azóta nincs reset..
-
norti
addikt
-
LÁZ
addikt
-
norti
addikt
A heti Classified Assignments Project még mindig bugged, nem lehet redeemelni, szóval tök felesleges megcsinálni.
-
NoOne1976
őstag
Ez nálam biztos, hogy nem volt igaz. Vasárnap futottam a Broken Raint és nyitottam ládát. Tegnap este gondoltam mehet egy új kör, hiszen kedd van, reset volt, majd nem kaptam kulcsot. Szóval, ha hétfőn resetelődik, akkor adódik a kérdés, hogy miért nem kaptam?
-
centrino
senior tag
-
i@lex
őstag
-
pzstm
titán
-
centrino
senior tag
Karakter specifikus 168 órás reset... Egy hét múlva karakter kap újra kulcsot. Addig másik/új karakter
-
NoOne1976
őstag
A Broken Rain nem hetente resetelődik keddenként? Ma este megcsináltam, de a ládánál 0/1 volt a Steel Creek Cypher Fragment. Nem kellett volna egyet adnia a küldetés végén?

-
NoOne1976
őstag
Sziasztok..
Leginkább a kérdés technikai.. és azoknak inkább akik Xboxon játszák..
Szóval van amikor behívok valakit játszani.. és jó lenne a közös ablakba oda írni neki
hogy gg vagy thx... csak még nem jöttem rá ha partiba vagyunk hogy lehet a közös cheatra (anyám hogyan írjam le jól) kiírni ezeket mivel lehet elhívni..?A beállításoknál először be kell állítani, hogy tudj üzenni. Settings/Accessibility/On-screen Keyboard. Utána ha írni akarsz, akkor a dpad lefelé gomb. Ekkor feljön a billentyűzet.
-
centrino
senior tag
Grat hozzá! Iron Will, Melon Baller, A&8 (Headshot Damage) nekem nagyon bejött.
Összehasonlítás Highend, BP, Hotshot, Aces Youtube TuxedobandidoPróbáltad, neked hogy tetszik?
-
centrino
senior tag
Van valamilyen új (?) damage glitch. Heroic Retaliationban valaki száz méterről két épületen keresztül SMG-vel aprított mindenkit. Unlimited Range, Unlimited Ammo, végtelen DPS, noclip wallhack...
-
pzstm
titán
-
need
addikt
Sziasztok..
Leginkább a kérdés technikai.. és azoknak inkább akik Xboxon játszák..
Szóval van amikor behívok valakit játszani.. és jó lenne a közös ablakba oda írni neki
hogy gg vagy thx... csak még nem jöttem rá ha partiba vagyunk hogy lehet a közös cheatra (anyám hogyan írjam le jól) kiírni ezeket mivel lehet elhívni..? -
Pedro78
senior tag
Naív kérdés, de kinek/minek jó ez a crossplay?
Ennyire lecsökkent volna a játékosbázis?Vagy annak a (szerintem) playerbase 0,001%-ának, akiknél a baráti társaságban mindenki más platformon van, és most végre együtt tudnak menni 2 kör Capitolt?
Szerintem talan amiatt lehet jo, hogy mm-ben hamarabb talal csapatot olyanra is amire igy nem annyira. Nagyobb a merites.
-
NoOne1976
őstag
-
pzstm
titán
-
Nagus
senior tag
Végül a prima donna kiesett vasárnap. A másik nem. Exot szart végtelenül, de a lényeget nem.
-
i@lex
őstag
Hajrá, klántársnak 40. runra adta be
Akkor brutál luckom lehetett, hogy a day 1 első clear dobta, ráadásul a boss, nem is a láda, és rögtön dtoc-al.
-
granini
őstag
Ennyire lecsökkent volna a játékosbázis?Vagy annak a (szerintem) playerbase 0,001%-ának, akiknél a baráti társaságban mindenki más platformon van, és most végre együtt tudnak menni 2 kör Capitolt?
Mi mikor vagyunk egy "platformon" ..?
-
pzstm
titán
-
Anonymus23
veterán
-
sony309
őstag
Hét futásból a Broken Rain Incursion-ben sem esett az új exo fegyver. "Szép"!
-
Anonymus23
veterán
Naiv kérdés - amikor lesz crossplay akkor a PC accountodat majd át tudod vinni a konzolra, vagy csak a konzolos accounttal fogsz majd tudni becsatlakozni PCs playerekhez is..? Időnként elgondolkoztam hogy nagyTV nagyHang megnézem már konzolon is, de ugye oda újra meg kéne venni.. feltételezem ez igy marad, tehát az PCn kipattintott nemtom 5000 SHD-s karid azt sose fogod tudni ax xbox vagy ps konzolodról tolni tovább..
-
-Rolika-
senior tag
-
pzstm
titán
Naiv kérdés - amikor lesz crossplay akkor a PC accountodat majd át tudod vinni a konzolra, vagy csak a konzolos accounttal fogsz majd tudni becsatlakozni PCs playerekhez is..? Időnként elgondolkoztam hogy nagyTV nagyHang megnézem már konzolon is, de ugye oda újra meg kéne venni.. feltételezem ez igy marad, tehát az PCn kipattintott nemtom 5000 SHD-s karid azt sose fogod tudni ax xbox vagy ps konzolodról tolni tovább..
sajnos nem, ami nekem is szívfájdalmam. Közel 3000 órás xbox karaktereket meg nem fogok kidobni. Majd crossplay esetében úgyis lehet játszani Ps-esekkel meg PC-sekkel is közösen.
-
LÁZ
addikt
ps extrában benne van a div2, ha nincs olyanod, akkor a használt lemezes kb 2k max
-
norti
addikt
Cross-play lesz, sajnos cross-save nem. Játszhatsz másik platformon lévő játékosokkal.
-
granini
őstag
-
-Rolika-
senior tag
DC-n vannak cleanerek ebben a szezonban. Időnként spawnolnak open world is..Egyébként a bal alsó sarokban nálam mindig volt egy territory, ami cleaner. Ott csináltam meg én is. Néha picit nehezebb, ha "lemaradsz" a hetikkel, mert mindig más az invaded terület. Egyébként nekem nem kellett megcsinálni az invaded küldiket hozzá..beléptem, és azonnal volt activity. Ha nagyon nem találsz, akkor csatlakozz be valakihez random, és csináld meg az ő mapján..hátha ott van

Ezt elengedtem

Pc-n nekem sem kellett megcsinálni az invadedeket és kb az első banda akibe belefutottam, azok cleanerek voltak.
Ps-en úgyis csak teljesen funból játszom tv-n kontrollerrel
Itt még a strikerem sem a legjobb és csak challenge-en tolom a küldiket. -
Cr00py
senior tag
DC-n vannak cleanerek ebben a szezonban. Időnként spawnolnak open world is..Egyébként a bal alsó sarokban nálam mindig volt egy territory, ami cleaner. Ott csináltam meg én is. Néha picit nehezebb, ha "lemaradsz" a hetikkel, mert mindig más az invaded terület. Egyébként nekem nem kellett megcsinálni az invaded küldiket hozzá..beléptem, és azonnal volt activity. Ha nagyon nem találsz, akkor csatlakozz be valakihez random, és csináld meg az ő mapján..hátha ott van

-
-Rolika-
senior tag
Pc-n már kész is. Szerintem dlc-hez kötött lehet ez cleaneres dolog, amit sajnálok, de megleszek nélküle.
-
-Rolika-
senior tag
Csak, hogy tisztra legyen, neked egyik DLC sincs meg?
A WoNY sem?Lehet kíváncsiságból előveszem az egyik accot amelyiknek nincsenek DLC-i, hogy mi látszik...
Aha. Egyik sincs meg. Én arra tippelek, hogy az lehet a probléma, bár ha így van, azt nem érezném korrekt dolognak. Pc-n megvan mind2 dlc, majd délután rápislantok, hogy ott mi a szitu.
-
Anonymus23
veterán
Csak, hogy tisztra legyen, neked egyik DLC sincs meg?
A WoNY sem?Lehet kíváncsiságból előveszem az egyik accot amelyiknek nincsenek DLC-i, hogy mi látszik...
-
-Rolika-
senior tag
Na az előbb letoltam az invadedeket és így sincs egy szem cleaner sem. Hiába bóklászok. El is engedtem, bár délután lehet megnézem pc-n is. Retaliation-nél ott vannak a cleanerek, de ha egy sincs, akkor az nem tudom hogyan menne fel.

-
centrino
senior tag
Megtört az átok: 2000 óra után megvan az első 6% CHC modom

Amennyire nem fog meg az Escalation, annyira bejön főleg csapatban a Heroic Retaliation. Gear mod target loot-nál átlagban minden második körben jön egy maxos mod. Persze többnyire különböző státusz Resistence meg Skill Duration, de néha jön hasznos is. -
centrino
senior tag
Nem tudom mi lehet nálad, én Downtown East-re bementem, két percet furkorásztam az utcán és szembe jöttek. Utána volt amikor nagy Cleaner lángszórós spawnolt pár emberrel többször is. Nézd esetleg a környezetet hol látsz füstöt, tüzet...
-
-Rolika-
senior tag
a cleanerek alapvetően dlc területen vannak asszem, de az alap mapon úgy tudod elővarázsolni őket, ha pl megcsinálod az Invaded küldetéseket, és akkor azokat 'át tudják venni', vagy pl nekimész egyedül a Paradise Lost-nak (az sztem cleaneres, és ha csak x db cleanert kell kinyirni, akkor igy meg lehet oldani többszöri nekifutással) , illetve ha esetleg van ilyen bountyd, azzal lehet triggerelni a Retaliation-t is.
Ohhh köszi. A héten még nem játszottam vele, ezért még az invadedek megvannak. Holnap ránézek, hogy elő jönnek e ha azokat letolom.
Igen tudom, hogy alapból az egyik dlc-vel jöttek be a cleanerek, de ps-en nem szándékozom megvenni őket. Pc-n megvan minden. Majd ha jön az új, azt Pc-re majd behúzom. Ps-en csak néha leülök a tv elég és lazába el puttyogtatok
-
LÁZ
addikt
a cleanerek alapvetően dlc területen vannak asszem, de az alap mapon úgy tudod elővarázsolni őket, ha pl megcsinálod az Invaded küldetéseket, és akkor azokat 'át tudják venni', vagy pl nekimész egyedül a Paradise Lost-nak (az sztem cleaneres, és ha csak x db cleanert kell kinyirni, akkor igy meg lehet oldani többszöri nekifutással) , illetve ha esetleg van ilyen bountyd, azzal lehet triggerelni a Retaliation-t is.
-
-Rolika-
senior tag
Srácok! Totál felcseszett ez a scout 1 3. feladat
3 órát bóklásztam kb downtownd easten és egy darab cleanerrel nem találkoztam. Próbáltam resetelni a cp-ket, zöldre húzni a területet, logout-ot, de semmi. Mit csinálok rosszul? Azt ne mondjátok, hogy kell hozzá az egyik dlc
-
sony309
őstag
Üdv mindenkinek!
Holnap estefelé Broken Rain Incursion-re volna jelentkező?
-
centrino
senior tag
új karaktert csináltam mindegyik alkalommal. New York ban kezd, leszállsz a heliről, egyből level 40 boost. Ez visszarak DC-be. Felveszed és kiosztod az SHD órát, beállítod a specializációt (gunnert nem tudsz, mert még nincs kimaxolva új karakterrel, ezért demolition praktikus, 5%DTOC a csapatnak) ládából felveszed a geart. (praktikus egy all red striker és egy fI healer). Max 10 perc, sokáig tart a töltögetés és főleg az SHD óra. Macera, de így mindig kapsz kulcsot és mindig tudsz látát nyitni. Ha nagyon randomokkal vagy és van egy két team wipe akkor is megvan fél óra alatt az Incursion. Ha szerencse és tapasztalt emberek közé kerülsz, akkor tizenpár perc alatt megvan. Leggyorsabb köröm New Character képernyőtől a ládanyitásig kb 25 perc volt.
Ha meglévő karakterrel farmolod az Incursiont, akkor bukod a láda 10% esélyét, és csak a 3x1% Boss drop marad.
FONTOS kétszer megnézni karakter törlés előtt, hogy MINDENT visszaraktál e a ládába.
Proto cuccot is vihetsz, de figyelni kell, hogy minden a minimum statokkal fog működni és augmentek nélkül. -
Nagus
senior tag
Na, 10. ládanyitásra meglett a Prima Donna... Damage to Armor... Not great, not terrible...
Interjúban azt mondták Incurson és Raid exokhoz ezentúl nem fognak Blueprintet adni, ezzel is ösztönözve az újrajátszásra a népet...
Láda 10% dobja a fegyvert, boss 1% és onnan van még 1/12 esély hogy DTOOC...
10. ládanyitás? Nekem egy kulcsot adott pedig vagy húsz alkalommal letoltam már. Egyszer sem esett ki.
-
centrino
senior tag
-
sony309
őstag
Üdv mindenkinek!
Broken Rain Incursion-re volna jelentkező?
-
centrino
senior tag
Még nem proto a build, de már alakul:
526% Headshot Damage, 41-47M
Első lövés minden stack nélkül 17.7M
1886: 14-17M
Első lövés minden stack nélkül 7M

-
centrino
senior tag
Nekem elég ha a recab BPt adják, egyik új fegyó sem akkora meta, hogy ne lehetne nélküle meglenni.
Rifle engem sem érdekel, Prima Donna viszont nagyon adja. Aces szett, Iron Will, Melon Baller, mindenhol Headshot Damage.
-
Anonymus23
veterán
Na, 10. ládanyitásra meglett a Prima Donna... Damage to Armor... Not great, not terrible...
Interjúban azt mondták Incurson és Raid exokhoz ezentúl nem fognak Blueprintet adni, ezzel is ösztönözve az újrajátszásra a népet...
Nekem elég ha a recab BPt adják, egyik új fegyó sem akkora meta, hogy ne lehetne nélküle meglenni.
-
Bird
addikt
Este rápróbálok! Köszi a tapasztalások megosztását agent!
-
centrino
senior tag
Ezért is erőltettem most az Incursiont annyira. Randomokkal most nagyobb az esély. Egyik sikeres körben volt egy nagyon magabiztos agent, SHD 76-al és ezzel a builddel jött. Végén ironikusan chatben megkérdezte egy másik agent, hogy először van itt? Tök lelkesen válaszolt, hogy igen és nem semmi hogy elsőre sikerült is....
-
centrino
senior tag
-
Bird
addikt
Minden boss1% vagy csak a főboss dobhatja?
Nekem nem egyértelmű, raideknél tudom, hogy minden bossra igaz volt anno. -
Bird
addikt
Ez a mostani über damázs boost kegyetlen op. 3 erős dps-el, egy tingli tangli emberrel simán hozható a T10 escalation. Brutális!

-
centrino
senior tag
Ez az infó már a nagyon apróbetűs részen lehet
-
Anonymus23
veterán
Ez az infó már a nagyon apróbetűs részen lehet
-
norti
addikt
-
centrino
senior tag
Mi is letoltunk párat mire mindenkinek kiesett, mondjuk azóta is csak a Stashben van...
Telepítés előtt nem olvastad el a Felhasználási Feltételeket? Benne van, hogy a játék a cuccok megszerzéséről szól és nem a használatukról!
mindig is szerettem a rifle/sniper kategóriát, próbálom kihozni a legjobbat belőlük. 1886 ot imádom pl. -
Anonymus23
veterán
-
centrino
senior tag
5 Paradise Lostból 0 Prima Donna
(leggyorsabb kör 10 perc volt
) -
centrino
senior tag
SCOUT Y8S3
-
centrino
senior tag
Ha még nincs meg a Prima Donna vagy az új exo Rifle (Incursion) akkor most a héten mindkettőt "könnyű" megszerezni. Hatalmas damage boost a mostani Redline Overdrive, ami a két Incursion-ben is működik. Ha még nem volt meg az összes Solo Legendary Mission, akkor most vagy soha... (vagy Legendary Summit maxos gear mod farm is egyszerűbb)

Épp most mentem egy kört a régi Incursionben, még mindig nincs meg a Prima Donna. Új karakter létrehozása, level 40 boost, SHD óra feltöltése (demolitionist 5%DTOC a csapatnak), gear up, Incursion, pár perc matchmaking randomokkal. Karakter kreálástól ládanyitásig max fél óra alatt megvolt. (persze újra Diamondback-et dobott a láda, már harmadszor) -
Bird
addikt
A hab tetején a cseresznye, ha beraksz egy proto TDI Kard Custom pisztolyt és egy Back and Forth talentes fegyvert másodlagosnak.
Előveszed a pisztolyt (+2 Skill Tier) és nyomsz egy Prescision Smart Covert: +35% Weapon Handling +9% DTOOC, majd megkapod a +5% Rate of Fire és 4,5% Weapon Damage a másodlagosból és mehet a dara a Pestilence-el. Revive Hive helyett mondjuk másik skillnek be lehet rakni egy fixer drónt is, néha rájavítani (+2 Skill Tier) arra amit a 10% Armor on kill nem javít.
Hú ez már nagyon furmányos nekem, de értem a csííít.

Smart covert még ki se próbáltam, mert igen távol áll a játék stílusomtól....
-
mg1992mg
őstag
Ha még nem lennének meg valakinek (és érdeklik egyáltalán az ilyen armpatchek is):
FPS-SKN-PCP-SXB – Unlocks an FPS Day weapon skin.
GCR-OCK-K2L-DNW – Unlocks the GCROCK patch.
RGE-GLD-ARM-PCH – Unlocks the RogueGold patch.
DJT-CKL-ERJ-YTB – Unlocks the DJTickle patch.
NTH-BUT-SKL-ZZZ – Unlocks the NothingButSkillz patch.
SPL-NTR-SHD-JWO – Unlocks the Splintershield patch.
THE-GMG-BRG-ADE – Unlocks The Gaming Brigade patch.Köszi a kódokat mindkettőtöknek, legtöbb nem volt még meg
-
centrino
senior tag
A hab tetején a cseresznye, ha beraksz egy proto TDI Kard Custom pisztolyt és egy Back and Forth talentes fegyvert másodlagosnak.
Előveszed a pisztolyt (+2 Skill Tier) és nyomsz egy Prescision Smart Covert: +35% Weapon Handling +9% DTOOC, majd megkapod a +5% Rate of Fire és 4,5% Weapon Damage a másodlagosból és mehet a dara a Pestilence-el. Revive Hive helyett mondjuk másik skillnek be lehet rakni egy fixer drónt is, néha rájavítani (+2 Skill Tier) arra amit a 10% Armor on kill nem javít.
-
centrino
senior tag
Na úgy néz ki a szemetek leszedték a hangtompítót a Pestilence-ről!
(audio bug fix
)
-
Anonymus23
veterán
Ha még nem lennének meg valakinek (és érdeklik egyáltalán az ilyen armpatchek is):
FPS-SKN-PCP-SXB – Unlocks an FPS Day weapon skin.
GCR-OCK-K2L-DNW – Unlocks the GCROCK patch.
RGE-GLD-ARM-PCH – Unlocks the RogueGold patch.
DJT-CKL-ERJ-YTB – Unlocks the DJTickle patch.
NTH-BUT-SKL-ZZZ – Unlocks the NothingButSkillz patch.
SPL-NTR-SHD-JWO – Unlocks the Splintershield patch.
THE-GMG-BRG-ADE – Unlocks The Gaming Brigade patch. -
Bird
addikt
Hátizsákból nekem is csak nevesített armoros van, de nem is bánom, mert tökéletesen játszható 5 pirossal is. Mondjuk chc+chd-ből esett vagy három.
-
NoOne1976
őstag
Egy ideje már farmolom a Lengmot, Retaliationben ezt állítottam be lootként, de a chc+chd Backbonet nem adja. Legközelebb weapon handling+chc/chd kombóval voltam, persze esett headshot is bőven. Szerintem ez elmúlt időszakban kaptam 100 nevesített táskát, mellényt, de az említett kombó nem hullott még.
-
Bird
addikt
Mastercard érzés a fedezékből hallani/ látni ahogy pukkannak el a mobok. Tényleg fun közben figyelni arra, hogy nagyjából 2 hit az élet vs. halál.

Kell tudni helyezkedni. Nekem bejön.
-
granini
őstag
-
Bird
addikt
-
granini
őstag
jó ok akkor legalább ez az "Újpesti Lance" buildet magyarázd el mert itt lakom és itt senki nem használja...
-
Bird
addikt
-
NoOne1976
őstag
-
norti
addikt
SHD Exposed és Reedline Overdrive egyszerre.
De a hibás felkiáltójelet nem tudták javítani a Journey Awardnál, se a New locations available at Pilotot...
Ja és természetesen a Classified Assignments heti kuka lett.

-
mg1992mg
őstag
de hiányzott már egy jó kis delta-03
-
Bird
addikt
-
norti
addikt
Hm, ezt feldobta tegnap a játékban, ott volt az inboxban, de nem értettem, miért.
-
pzstm
titán
thx, be is váltottam
-
centrino
senior tag
-
centrino
senior tag
Ez a jelenleg érvényes, friss Nego Gearset:
Így változott:
4pc Talent: Crowd Control Critical hits mark enemies for 20s, up to 3 marks total. When you critically hit a marked enemy, all other marked enemies take 60% of the damage dealt. Whenever a marked enemy dies, gain +10% (previously 2%) critical hit damage, stacking up to 10 (previously 20) times, or until combat ends. -
granini
őstag
-
pzstm
titán
-
Bird
addikt
-
Cr00py
senior tag
Nalam a seasonal mod nem is mukodik mar elozo season ota..nem lehet aktivalni..szurke az egesz..nyertem?!
hetek ota tudnak rola, mert jelentve lett szamtalanszor mar gb event elott..nyilvan nem lett javitva, igy indult az uj season..szoval addig nem inditom el a jatekot, mert semmi ertelme. -
Anonymus23
veterán
Az hagyján, hogy az Incursion, de még a Countdown is tele van fogalmatlanokkal. Farmoltam párszáz SHD Calibration-t és hihetetlen ami ott van. 8 ból talán ha ketten csináljuk az objective-eket, de még a ládákat se nyitják, szaladgálnak mint a fejetlen csirkék. Végén a Huntereket meg se említsük... Shitshow
tudom tudom Destiny menekültek de na, azért utána lehetne olvasni kicsit merre hány méter
Na ott sem voltam mostanában, ha valami loot kell, akkor inkább retailation, bár ott az tűnt fel, hogy rohadtul visszavettek a loot mennyiségen, legalábbis nekem ez a tapasztalat (bár csak a 3 új exo bp-t vettem ki, illetve ami a Journey-hez kellett).Kicsit perverz módon, de szerettem tolni public az új incursiont, de most nagyon elvették a kedvem, mert gyakorlatilag csak olyanokkal tudod megcsinálni, akik már tudják a dörgést, és hajlandóak voltak néhány spec buildet összerakni, sokszor még healer sincs a végére, vagy csak olyan, aki ott retteg az egyik sarokban a fedezékben végig.
Nyilván sokat ront az élményen ez a hang bug is, ami meg a másik, hogy ez nem tűnt fel nekik előtte
, minőségbiztosítás rlz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
34718 - 34601
34718 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 2028-ra jelentősen bővül a fejlett tokozási eljárások gyártókapacítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Enterprise Tape Drive és Tape Library felvásárlás & javítás
- ÚJ,BONTATLAN! Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- VADIÚJ! Microsoft Surface Laptop 6 15" Ultra 7 165H 16GB 512GB 2.5K TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming A15 Gamer notebook - R7 7435HS 8GB DDR5 512GB SSD RTX 2050 4GB
- GAMER PC! i7-13700F / RTX 4070 Super / 32GB 3200MHZ / 1TB NVMe / 750W Bronze
Elugrottam Brooklyn-ba a lvl40-ért, végülis mivel skálázódik, legalább akkor nem kell szintezni, lett SHD ugye most már+érdekesebb, van nehézség, nagyokat lövök, de nagyokat kapok

Bejön a kép, de semmi semmire se, jobbhíján donate, eladás, szétszedés ment. Mit kell nyomni?
Told le a sztorit mindenkeppen, legyel meg lvl 40 es utana ha ugy van szivesen segitek farmolni eletkepes buildet. Bar vannak itt nalam joval regebbi motorosok, azert mar nekem is tiszta par dolog.
de akkor sincs..