- eBay-es kütyük kis pénzért
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
válasz
Anonymus23 #30860 üzenetére
A teljesség igénye nélkül, -nem kérek disszertációt-, csak pár olyan dolgot emelj ki kérlek, ami hiányzik innen és a kínai hozza.
Még mielőtt félre érti valaki, semmi arrogancia nincs a kérdésben, tényleg érdekel.
A tárhely kapacitást azt adom, -mind a ládában, mind a mentett buildek tekintetében-, szükséges lenne bővíteni, mert én pl a 16 slotot is kihasználtam és nem győzöm kifotózni, ha összepakolok valami újat és használhatót, ugyanakkor nem írnék felül egy helyet sem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Cr00py #30858 üzenetére
Van ismerősöm, aki legit módon 6300 körüli órával 70k fölött van, ő nem volt hajlandó karaktert törölni az SHD pontok beváltása miatt, szóval mivel amúgy is nagy kedvence volt, tolta ezerrel. Semmi olyat nem tolt amiért ban járt...
Igazából csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy van akinek az ilyen játék jön be, azaz pl kimaxolni a farmolást meg ilyenek.
Én kb jó fél éve nem játszok vele, amikor láttam, hogy mire voltak képesek a kínai elvtársak a játékkal, és kb minden olyat megcsináltak, amit ez a tetű hazug banda pofátlanul és szemérmetlenül végighazodozott az elmúlt években, hogy lehetetlen, akkor én befejeztem.
Néha a fiam kér, hogy játszak vele, de már elmúlt a varázs és még a "kötelező minimum" se vonz be.
Amire még kíváncsi vagyok az a DLC, de azzal együtt, hogy már jelezték, hogy messze nem lesz akkora sem, mint a Warlords, így kb annyi lesz szerintem mint ott az egyik district, szal én rohadtul szkeptikus vagyok, hogy mi lesz, ha lesz egyáltalán bármi...;) - The Power of the Light Side
-
ChPessimist
tag
-
Cr00py
senior tag
válasz
Anonymus23 #30857 üzenetére
Azt azért kétlem.
nem arra gondolok, hogy csal. Rengeteg olyan "exploit" volt a játékban, amit kihasználva sz*rrá farmolták magukat egyesek. ( Bár..valamilyen szinten ez is csalás )
Rengeteg embert bannoltak eze miatt..de még maradtak páran. Én személy szerint semmi értelmét nem látom az ilyen magas szintnek. Azt hiszem 3-4k környékén kimaxoltam mindent magamnak..azóta már majdnem 10k..de ez is totál felesleges..pedig nem játszom sokat.
xp eventeken is 3-400 szintet csináltam max..letolom a napi/ heti küldiket + a summit-t..descent-t nagy ritkán..dz nem mozgat. Napi ~30-40p-t vagyok online.
Eléggé unalmas..de legalább egy kis kikapcsolódás zene mellé. Nincs semmi content..dlc-t várom..de szerintem az se lesz megváltás..2-3 új mission..talán..kicsi lesz a map..semmi extra. -
Cr00py
senior tag
Újabb gyöngyszem. Nyilván legit.
-
NoOne1976
őstag
Az utóbbi időben már nem nagyon játszottam. Az új rendszer kiakasztott, hogy csak adott dolgokkal lehet season xp-t szerezni...
Így a heti manhuntot se csináltam. Most láttam valami videót, hogy az összes heti manhunt feladat (Scout week1, 2 stb.) befejezésével megnyílik valami master fokozatÉs onnan exo mellény szerezhető. Valaki el tudja mondani, hogy is van ez pontosan?
-
Nagus
senior tag
Ezt hogyan kellene értelmezni? Már a negyedik "túsz szabadításon" vagyok túl meg a bountyn amit utána adott de nem számolta.
-
sony309
őstag
-
ChPessimist
tag
Ez valami bug?
Ki van választva a skin de csak sima fehér a fegyver... Próbáltam le "stripelni", átváltani másra, de akármit csinálok, ez ilyen marad. Másik fegyver jó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Idén jön az új Division 2 DLC (Year 7 elején akkor mégis? Hiszem ha látom.)
Agents! We are heading back to New York. The Battle for Brooklyn DLC will be launching this year. Here's a sneak peek—for your eyes only! 👀
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
válasz
FireKeeper #30848 üzenetére
én a mobil játékra is kíváncsi lettem volna, de még az sincs sehol
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
NoOne1976 #30847 üzenetére
az outlawsban lett volna potenciál, de elbaltázták. valósznűleg az Ubi/Massive kombinált inkompetenciájának és a Disney beleokoskodásának közös eredménye, hogy az lett ami.
a heartlands jó lett volna, ha mondjuk jó öt évvel korábban készül el
kb teljesen lekéste azt a trendet amiben lett volna helye.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
NoOne1976
őstag
válasz
FireKeeper #30844 üzenetére
Én nem reménykedek. De ha jön egy új tulajdonos, ő szab irányt. Ha akarja, azt mondja, mobilra jön Division, vagy eladja valakinek exkluzívként. Mielőtt félre ért valaki, nem azt mondom, hogy ez lesz, csak azt, hogy egy felvásárlás alapjaiban boríthat mindent. Valószínűleg most is jövedelmezőbb lett volna egy Division 3-at fejlesztetni a Massivval, mint Avatart, Star Warst. De ott volt az a standalone Division game, amit közben be is szántottak, pedig már mutogatták is.
-
válasz
Anonymus23 #30842 üzenetére
én a vicces npc bugokat bírom a legjobban...
-térdig a textúrában
-beletekeredve a létrába
-azok a yoga pózokat irigylő kill body testhelyzetek
-a vicces enemy npc szővegek:hyena(táskát kilőve megzavarodva és maga elött kalimpálva mondogatja, wait....wait...),tank( láncát sorba kilőve...stupid belt..., outcast... burn baby...és még stb...
egyéb funny momentsek...maga a játékfolyamatba beavatkozó hibákat persze senki se szereti, azokat leszámítva nagyon jó játéknak mondható...
bár kis grafikus motor update már nem ártana...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Octi
aktív tag
válasz
+1
Tökéletes összefoglalóMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
NoOne1976 #30843 üzenetére
törölni nem hiszem hogy fogják, ez még mindig a jövedelmezőbb franchise-ok közé tartozik az ubi portfóliójában, én inkább attól tartanék hogy még erősebben lesz monetizálva, még toxikusabb grindolós season-ök, még több fizetős tartalom. szóval nem tudom miért reménykedik mindenki az ubi felvásárlásában, nem biztos hogy sok köszönet lesz benne.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
NoOne1976
őstag
válasz
Sajnos én is attól tartok, hogy van ott gond bőven. Ez a mostani időpont is már egy halasztott dlc időpont volt. Szerintem nyáron nem fogják kiadni, de kész se lesz.
Ráadásul március mánia van. D1 160318, D2 190315, D2 dlc 200303. Szerintem ez a dlc jó ha 2026 tavaszán kijön, azzal a játékosok legyenek el 2 évig, és esetleg 2028-ban jöhet egy D3. Feltéve persze, hogy addig nem vásárolja fel valaki a Ubit és törli a projektet. -
Anonymus23
veterán
Egy olyan csapat kommunikációjáról beszélünk, akik - egy korábbi hardcore div2-est idézve - akkor is hazudnak, amikor kérdeznek.
Innentől kezdve, hogy megint hozzájuk kerültek a dolgok, én semmi jót sem várok, nem hogy DLC-t vagy DIV3-at...
Mikor is kellett volna már jönnie ennek? 1 évvel ezelőtt?Talán emlékeztek még, hogy hányszor lesöpörték az inventory és stash méret növelésért könyörgő játékosokat, hogy nem lehet, nem tudja a motor, technikailag képtelenség, errefel a kínaik meg ugye megcsinálták a saját verziójukra, ja bocs, ők nem tudták, hogy amúgy ez lehetetlen... És még sorolhatnánk mindazt amivel szembeköpték az egész játékos közösséget. Már az is hatalmas előrelépés lenne, ha csak a kínai verzió fejlesztéseit implementálnák bele.
Nem beszélve a Ubi jelen állapotáról, amikor kapkodnak mint a fuldokló, egyre másra halmozzák az elcseszett projekteket, aki tehette és értelmes volt annak nagy része már megpattant tőlük.
Pedig ha valaki, én nagyon sajnálom, mert nem sok ember van aki jobban szerette ezt a játékot minden baromsága ellenére mint énm, nagyon sok órát elütöttem ezzel, nagyon sok jópofa játékost megismertem, de amit ezektől az impotens csillámpóni-tudatú szivárványzászlós ufóktól várhatunk, annak a tartós fogyaszthatósága erősen megkérdőjelezhető.
;) - The Power of the Light Side
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FireKeeper #30840 üzenetére
Mondjuk akkor még a 2028-on sem lennék meglepve...
Live-Die-Respawn
-
FireKeeper
nagyúr
a div3-at csak azután kezdték el egyáltalán csinálni hogy kijött a Star Wars Outlaws, azt szerintem 3-4 évig ne várja senki. DLC szerintem nyár közepén jöhet leghamarabb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Cr00py #30833 üzenetére
Én ezt csak most láttam. Year 7 jó eséllyel ősszel vagy tél elején indul, én szinte biztosra veszem hogy nem kapjuk meg egyből a DLC-t. Vagyis ez 2026, és mivel Div3 biztos nem jön ki a DLC előtt azt meg betolják 2026 végére, rosszabb esetben 2027. elejére-közepére? Meh...
Még rosszabb esetben gen váltás miatt csúszik majd és lesz belőle 2028... (ne legyesn igazam.)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
NoOne1976
őstag
válasz
st3v3np3t3r #30837 üzenetére
Akkor, ha február végén kezdődik az új szezon, ami kb 5 hónap, akkor ebből a dlc-ből őszig nem lesz semmi. Aztán megint csúszik kicsit és 2026 lesz
-
-
-
Cr00py
senior tag
Meglepett bárkit is?[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz
FireKeeper #30831 üzenetére
Közel 10k shd-n vagyok. Eddig nem hiányzott. Majd talán valamikor elő veszem
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Cr00py #30830 üzenetére
rohangálnak, meg ami még inkább idegesítő hogy ha valaki más is lövi őket akkor rángatóznak, plusz ha robbanások vannak a kamera is remeg, nem egyszerű. de a determined sokat segít hogy nem kell annyira jól célozni.
-
Cr00py
senior tag
válasz
FireKeeper #30824 üzenetére
Ismerem a talentet, használtam is korábban. Önmagában a sniper, mint fegyver nem áll hozzám közel. Valamiért állandóan rohangálnak az enemyk..10/5x legalább misselek.
nem az én világom. Elfogadtam. -
válasz
Cr00py #30821 üzenetére
mi általában herioc cp+4direktíva(722k xp), global event esetén is.
napi/heti/heti summit projectet csak normalon.
global eventeknél a napi kvótákat normal vagy hard, attól függően mit kell csinálni.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
ChPessimist #30827 üzenetére
na igen, ezzel nem sokra mész
-
ChPessimist
tag
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
ChPessimist #30825 üzenetére
headshot dmg és weapon handling a legjobb kombó, de handling helyett más is jó lehet, keveset ad hozzá.
-
ChPessimist
tag
válasz
FireKeeper #30824 üzenetére
Nekem is van egy Chainkiller-em de ilyen statokkal lehet nem a legjobb. Becsillagoztam, hogy ne adjam el, vagy valami, de jobb lenne egy jobb roll.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Cr00py #30823 üzenetére
ezért kell determined talent a fegyverre és headhunter talent a mellényre. elég a harc elején eltalálni fejen egy piros NPC-t, és utána már nem kell annyira pontosan célozni. testen is lőheted őket, és amíg aktív a talent a mellényről addig oneshotolsz kb mindent. egyedül a sisakos NPC-k okozhatnak kisebb gondot, de azokat érdemes hagyni a legvégére.
build:
a mellény neves (Chainkiller) és a táska is (The Gift), de a nem perfect talentekkel is ugyanúgy működik a build.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Cr00py
senior tag
válasz
FireKeeper #30822 üzenetére
Elképzelhető. Ebben nincs sok tapasztalatom. Majd ha nem lesz más, biztosan kipróbálom. Egyelőre jól el vagyok így.
Sokszor sajnos ( lehet, hogy csak nálam ) ..de ritkán maradnak nyugton az enemy-k. Másképp pedig képtelen vagyok eltalálni őket. A seasonpasshoz tartozó sniperes questek is fejfájást okoztak. Ahogy láttam.. a kontrolleres playerek preferálják jobban a snipert, főként az aimassist miatt. -
FireKeeper
nagyúr
-
Cr00py
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #30820 üzenetére
Ritkán szoktam. hero 3 direktíva megy szinte mindig, kivéve ha golden bullet van..főleg ha még egybe is esik az xp eventtel. Olyankor hero +5
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Cr00py #30819 üzenetére
oké, de mikor lőszer nélküli direktívával játszol, akkor a gyors fegyverek nem játszhatnak, mert hamar kifektetnek, ekkor jó a sniper build determineddel... jó esély van a one shot kill-re, kivétel 1-2 tipusú npc esetén, amibe 2 lövés kell.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Cr00py
senior tag
válasz
FireKeeper #30818 üzenetére
Igazad lehet.
Én személy szerint kerülöm a snipert amennyire csak lehet. Elég béna vagyok vele.
+ amiket láttam streamekben / videókban is..nekem lassú is.
Sokkal gyorsabban "letakarítom" a mapot az elmo-val. + kéznél van a dark winter is, ha kell.
Lega-n szoktam snipert használni bizonyos helyeken..de ha lehet, akkor másra hagyom. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Cr00py #30817 üzenetére
a white death nagyobbat üt de szarabb használni szvsz, az újratöltése sokkal lassabb. még heroicon is simán lehet oneshotolni szinte mindent SR-1-el vagy M700-al miután elindítottad a kill láncot egy sima mobbal.
-
Cr00py
senior tag
White death szerintem sokkal jobb, ha " hotshot " build a cél. Esetleg hs based.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
ChPessimist #30815 üzenetére
nem rossz sniper de damage to armor-al vagy damage to targets out of cover-el jobb lenne.
másodlagosnak mindegy igazából, ami tetszik.
-
ChPessimist
tag
Jó ez az 5x event így a Reanimated-el
Kb. 45 Shade levelről most tartok 138-nál és nem kifejezetten grindolok, csak csinálgatom a szokásos dolgokat.Más...
Találtam egy nekem nagyon tetsző fegyvert:
Sadist van rajta, azt lecserélném Determined-re ha lenne... szerintetek ez egy jó fegyver általánosságban, vagy csak nekem tűnik annak?
Kellene még a Marksman Riflle mellé egy jobb Assault Rifle is, most a "The Drill"-t használom, de semmi speciális, csak ez esett és egy ideje az van nálam.
Mit ajánlanátok amit esetleg így célzottan meg is lehet szerezni, nem egy RNG based valami?
-
Zen_Ronin
tag
válasz
Akhim92 #30806 üzenetére
Felvettelek!
Mióta "szétoszlott" a Klánunk egyedül nyomom .... néha mecsmékelek
, legtöbbször Legendásra keresek társat.
Sokat mentem akkor is Raid-re ha már mindenem megvolt, mert mindig jöttek újak, akiknek segítettünk. Szerettem mert jó csapatunk volt. /nálam sokkal jobbak is, de nem voltam hátrányára a teamnek.
Egyébként egyre kevesebbet játszok. Mostanában "megcsinálom" a Theo Parnell scout-okat, és ha van kedvem még csapatok kicsit ...[ Szerkesztve ]
-
válasz
FireKeeper #30808 üzenetére
raid leginkább addig kell, míg a blueprinteket megszerzi, aztán már csak bohóckodásnak jó, meg ha ki akarja maxolni a kitüntetés listát, ahhoz kell a raid...
-
Akhim92
csendes tag
válasz
FireKeeper #30808 üzenetére
nem is mentem, és nem is hiányzik.
Mert nem jó csapattal voltál raiden. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Akhim92 #30806 üzenetére
ami loot raid/incursion exkluzív, igazából csak az Ouroboros SMG ami elég meta, és az incursion-re van matchmaking, illetve ha premade csapatot akar az ember akkor 3 jelentkezőt kell találni.
a raid-re igazából nem nagyon kínál a játék ösztönzőt, és azáltal hogy nincs matchmaking az elérhetősége is elég limitált. én pl amióta megvannak a raid-es exok, nem is mentem, és nem is hiányzik.
-
Akhim92
csendes tag
válasz
ChPessimist #30805 üzenetére
Kimondottan solo dolgok:
1. countdown 1-8 ember is lehet összesen és többféle nehézségi szint
2. Summit
3. Descent, ide build sem kell
4. Journey
5. Priority objectives
6. Mission, control point, open world aktivitások, bounty.
7. te magad légy
8. utas a halálÍgy viszont kimaradsz a raidből és az incursionből amihez 8 illetve 4 ember kell illetve a legendás strongholdok.
Zen Roni küldtem barát felkérést.
[ Szerkesztve ]
-
ChPessimist
tag
-
Zen_Ronin
tag
válasz
ChPessimist #30791 üzenetére
Szia!
Ha Pc-n nyomulsz akkor szívesen segítek, csapathatunk együtt.
Vegyél fel barátnak: Zen_Ronin_Hun
Küldök Discord meghívót hozzám. Jó ha van fülesed+mikrofonod. -
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30801 üzenetére
Köszönöm.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
capulet75 #30800 üzenetére
a legtöbb rifle auto lett szóval nem kell eszetlenül klikkelni az egeret a lövéshez. a striker kicsit nerfelve lett de még mindig az a meta build. a veterán játékosok kaptak egy neves AR-t (lexington) ami elég jó, de lehet arról már lecsúsztál. más nagyon nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest