Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csápájev
őstag
Ilyen Temus táskát esetleg próbált valaki? (nem link,csak egy kép)
Milyen minőség?
Illetve jöhet bármi ajánlás,amit érdemes onna rendelni,kesztyű,pumpa,akármi
-
woodworm
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Nem az áldozat családjának, hanem a mercis csávónak, akivel ugye nem is versenyeztek, csak nagyon gyorsan mentek egymás mögött.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Azóta már sok víz lefolyt a versenypálya...akarom mondani Árpád híd alatt, biztos kiokosította valami minden hájjal megkent ügyvéd...na meg a 700 lovat is rendbe kellene tenni valamiből.

-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
A telexes hírben nem úgy volt, hogy felajánlotta, hogy kifizet pár milliót az áldozat családjának? Ez meg az autó alapján biztos van pénze lóvéra.
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Az inget ne vegye magára, de a Tesla 3 az új bmw az utakon. Meg a többi vanabi Tesla ev, aki városban 70-ig jampi, kint meg kamionozik.
-
Ringman
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
ezeket az autókat ki sem kellene engedni a közútra vagy minimum pályaalkalmassági vizsgát kellene kérni hozzá, aztán első atrocitás után meg kukázni a jogosítványt rá
bár ugye ittasan is lehet rendszeresen vezetni: [link]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Ringman
üzenetére
igen, bár a race001-es autós is lehet hogy védett személy, valakinek a valakije.
...hát aki képes megfizetni azt, hogy az amúgy is több X 10 milliós autóját tovább tuningoltassa 700(!!!) lóerősre, az már a kapitalizmus esszenciája értelmében is védett személlyé válik, hisz jó esetben "csak" meg van az anyagi lehetősége a legjobb gazembereket (értsd védőügyvédek) felbérelni a legapróbb eljárásbéli hibák megkeresésére bőrének mentése érdekében, rosszabb esetben pedig pénze okán már bejáratos a hatalmasokhoz is, ezért érinthetetlen...vagy éppen fordítva, bejáratos és attól van pénze is, ahogy nálunk gyakran előfordul.
-
Ringman
félisten
válasz
mauimagic
üzenetére
igen, bár a race001-es autós is lehet hogy védett személy, valakinek a valakije.
de a gyorsabb autópályáról kell nemzetikonzultálni, ebben az országban mindenkinek drágább az ideje, mint pl. nyugaton, átlagsebesség-alapú mérés meg kifejezetten nem lesz.
de az is magas szintű matematika, hogy egy bizonyos sebességhatár felett marginális az időmegtakarítás, de csapatni kell 16 km-es távon is, hogy 1 perccel hamarabb hazaérjen a t. állampolgár: [minutes per 10 miles]

-
dom1n0
őstag
Schwalbe Clik felhasználóktól kérdezném, hogy Ti a porvédősapkát használjátok-e? Nagyon bikán néz ki nélküle, csak félek belemegy a por és idővel a mechanikát gátolja a nagyszerű feladata elvégzésében.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
ReFleXx
üzenetére
Attól mert picit elgörbült a fül még válthat jól, a rossz állás a kanál végén csúcsosodik ki, ott már tényleg kerülhet olyan közel a kanál, hogy eléri egyik-másik küllőt miközben fentebb, a vezető görgőnél mely ugye pakolja a láncot, még éppen jó. Ha azt látod kissé befele áll a kanál síkja húzd picit kifelé a fület... kanál meg aligha fog úgy elgörbülni, hogy a fül egyenes marad, előbbit teljesen más anyagból "faragták", ritkán görbül el elsőnek.
#338083stickermajom...tény, hogy leírásomból kimaradt a "speciális" állítós villáskulcs szükségessége, mert nekem (véletlenül) van egy ilyen hegyesebb pofájú melyet oda lehet úgy pászítani a váltóval felszerelt fülre, hogy ott még maradjon hely a hajlítgatásra is.
...ilyennel meglehet nekem sem menne. 
mauimagic...az elsőbbségadás nem tesz sebességbéli kitételeket, azt mindenképp meg kell adni, ugyanakkor valóban nehéz felmérni egy olyan jármű sebességét mely többszörösen meghaladja azt a sebességet melyre ott, és akkor számítasz.
...én is tapasztalom néha, hogy a sok értelmes, autók között lassan előrearaszoló, lámpáival villogó, lábával időnként köszönö gesztusokat végző motoros után be-be ugrik 1-2 hülye gyerek aki ötvennel centizgeti a tükröket a hosszú sorban álló autók között, mindenkire ráhozva a frászt.
A hülyék aránya sajnos egy állandó és nem függ a járműtől melyet éppen vezetnek...na jó, talán a béjemvések kivételt képeznek.
-
mauimagic
senior tag
válasz
D0nci71
üzenetére
Havernak volt egy balesete, szpídmotorosra nem számított a reggeli dugóban, ő balra kanyarodott, a racsingoló úrienber pedig 100-al belecsapódott. Városban 20-al tötymörgős forgalomban.
Az Octavia kombinak kitört a hátsó kereke, az autót felpakolta a motor a járdára...
Egyelőre ott tart az ügy, hogy osztott felelősség, mert megállapították, hogy csak 98-al (!!!) haladt a motoros szervdonor, így nem történt 2x-es sebességtúllépés....
Haver jogsija egyelőre ugrott, az ügy lezárásáig biztos...
Az idiótákat védik a törvényeink. -
stickermajom
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nem tudom tovább kifelé hajlítani, mert a szerszám feje elakad a sorban. Szóval le kéne szedni a váltót, de akkor meg nincs mihez mérni. Nem baj, ennyi belefér.
-
ReFleXx
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Van benne valami, pont olyan hangja volt mintha a valtokanal verne a kullot, kerekben nincs kotyogas, allvanyon forgatva nem er bele.
Bringa par hete eldolt itthon ebben a kerekpar tartoban (nem ez a monti hanem a vekonyabb kereku fitness) [kép] , mert leeresztett a hatso kerek es reggel ugy talaltam ra hogy 45 fokban oldalra dolve a bringa, a hatso valto megtamaszkodva a kereszt deszkan. Lehet ott elnyomta kicsit a valtofulet, ami fura meg egyebkent hogy ennek ellenere normalisan valt, pedig a 12 sebesseges valto erzekeny erre, anno a bringa ugy erkezett a gyartotol hogy nem lehetett beallitani a valtot, szemre jo volt, de megsem, valto papucs egyengetes utan tokeletes lett. Mindenesetre ránézek koszi, elvileg van itthon egy tartalek valtotarto ful, jo lenne megtalalni.
Egyebkent letezik hogy a valtokanal gorbult el es nem a ful? Vagy az sokkal erosebb anyagbol van? M8100 XT 12s hatso valto
-
Bosco1978
tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Sziasztok. Bringazár vásárlás előtt állok. Max limitem 12000 ft .Tudtok ajánlani ebben az árban ellenálló lakatot? Én elsőkörben ezt a tipust néztem ki-BIKEFUN LAKAT SHIELD LÁNCOS 10X10X120
-
ReFleXx
addikt
Mai tekeres soran hegymenetben, amikor hatul a legnagyobb lanckereken volt a lanc, utemes pattogo hang hallatszott a hatso kerek felol. Nem is mertem azon a lanckereken menni, egyel kisebbre rakva nem volt gond, meg ha kisebb volt a terheles akkor sem. Allvanyon tekerve persze semmi nem latszik hallatszik, remek lesz megtalalni a hiba okat…
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
stickermajom
üzenetére
Kis türelemmel és több apró húzással/csavarással teljesen helyrehozható. A nehézség ugyanaz mint pl. a féktárcsánál mert, hogy hajlik, hogy ne törjön a váltó, de rugalmas is és minden húzás, csavarás kissé nagyobb kell legyen mint ahova akarod végül állítani hisz mindig kissé visszaugrik onnan ahova éppen hajlítod...meg hát vigyázni is kell mert letörni senki sem akarja, főleg addig nem amíg nincs egy tartalék.

szerk. amúgy nekem van egy tartalék új fül is vagy másfél éve, de azóta vagy 3x sikeresen helyrehúztam a régit.
#338073pbors...nem tudtam, hogy ez olyan, azt nyilván hiába próbálja forgatni...ugyanakkor kivenni muszáj valahogy azt is.

-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Mar igy a RACE001 rendszam alapjan adnam neki a kotelet…
-
modflow
veterán
-
pbors
tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Azt tudjuk milyen Giant? Mert a Giant sok bringában alkalmazza a Dfuse-t, azt meg nehéz csavarni.
-
pbors
tag
válasz
stickermajom
üzenetére
WTF?!
-
D0nci71
csendes újonc
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Én már BPtsk csatornán működő Herpy dr., gyorshajtás értelmezésén már egyszer letérdeltem. Ha ő védi a halott motoros idiótát, akkor, ha a szegény suzukis aki nem számított kb úrhajóra keresztben, az adott helyen lévő sebesség határt többszörösen leszaró pöcsöt, postomus 50:50-re kihozni. Úgyhogy mindkét oldalon csak örökösök maradtak. Igazi ügyvéd.
-
MM
őstag
válasz
MC Pite
üzenetére
Bikeinn-en most fél ár alatt van (10K alatt) a fekete WTB Riddler 45-ös gumi.
Az sem gyorsvonat, viszont stabil, és a gyári Giant Sycamore-nál biztos, hogy jobb. -
stickermajom
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nagyjából helyrehoztam amúgy a módszereddel, csak kifelé nem tudom meghúzni eléggé, de jóvanazúgy’. Az új fül tarcsiba kellett volna, a szuper szerszám meg menőzni.
-
Victoryus
addikt
válasz
dom1n0
üzenetére
Meglepően stabilan van rögzítve a Gianton az ülés, 2 csavar is fogja. Eddig az összes bicajomon 1 csavar volt, és az felelt a döntés+vízszintes állításért is. Hátrébb toltam 2cm-t, ha már lúd legyen kövér alapon, ha rossz akkor fájjon, ha meg jobb, akkor is érezni fogom. Nos eddig úgy néz ki, kényelmesebb lett, szokásos Telekgerendás, 22km. Végül is 1 óra tekerésnek bele kéne férni akár minden nap. Jólesett, pedig nem sok kedvem volt elindulni. De ha már kérdeztem a derékfájást, meg elővettem állítgatni a bicajt, akkor nyilván ki is kellett próbálni.
Tenyerem még mindig zsibbad kicsit, de jobb egy fokkal. Pedig kényelmes a markolata önmagában. Legfeljebb kipróbálom ujjatlan kesztyűvel is.
Fel-le továbbra se mozog az ülés, akkor se ha teljesen kiveszem a csavart. Üssem meg kalapáccsal finoman a nyerget? (vagy vegyem le a nyerget és a nyeregcsövet? csak ne csússzon be tökig ) -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
stickermajom
üzenetére
Marad a one longer comment with explanatory pictures, two monkey wrenches and a good eyesight.

-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
stickermajom
üzenetére
Nekem ezekkel az a bajom (mint amúgy ezzel is [link] )
,hogy nem lehet használni csak leszerelt váltóval (illetve pedállal)...mikor mindkettőt felszerelve könnyebb javítani, szerelni, állítani.
mauimagic...a RACE 001 rendszamú 700(!) lóerős béjemvé sofőrje vagy a nyelvtudását villogtatta meg, vagy hülyének próbálja a bírót nézni mikor tagadja, hogy ő egyáltalán versenyezett azon az estén...170 km/h- val...2 másik, hasonszőrű autóval.

-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
“Your order was set to ship this afternoon when our team realized that we've experienced technical issues and that the Rocky Mountain Hanger you ordered is no longer in our system. We feel horrible about this and genuinely apologize for the discrepancy. “
Hopp, mégse lesz váltófülem.
-
Seep
senior tag
válasz
sebijani1982
üzenetére
Szervusz, ezt keresed ugye? Amugy meg bicycle handlebar lights.
-
sebijani1982
senior tag
Üdv!
Valamelyik nap láttam egy (számomra mindenképp) érdekes hátsó világítás megoldást.
Országúti kormányvégekbe volt egy-egy piros lámpa, ami összhangban villogott a hátsó lámpával, de úgy, hogy fékezéskor mindhárom lámpa teli fénnyel világított, nem villogott...Hogyan keressek rá az ilyen jellegű megoldásra?
Esetleg van valaki, aki tudna konkrét típust, gyártót mondani az ilyen megoldásra?Köszi előre is!
-
pbors
tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Na jó, mondjuk a 60 dodóból is kijön néhány váltófül, és azért ezeket asszem nem lehet sokáig büntetlenül hajtogatni.
-
zsamiatt
őstag
Megoldodott. Sikerult feltolteni. Mar csak egy gond van hogy valamiert az elso kereknek olyan hangja lett mint a hatsonak tekereskor. Kattog. Nem ertem miert.
-
-
modflow
veterán
Sziasztok!
A miskolci tiszai pályaudvarról el lehet jutni vonattal a Tisza tóhoz úgy, hogy bringát is viszünk?
-
mauimagic
senior tag
Több mint 2 év telt el azóta, hogy a RACE-001 rendszámú phaßfej megölt egy bringást az Árpád-hídon.
Ítélet a mai napig nincs, szabadlábon védekezik a B.Dávid nevű gyökér...
-
zsamiatt
őstag
Az elsobe siman befolyt. A hatsonal olyan mintha egy zart rendszerbe probalnal belepumplani valamit. Mi tha nyomas alatt lenne a kerek, pedig nincs.
Nem nyomom kozbe. -
zsamiatt
őstag
Segitseget kernek, elakadtam. Gumibol kiszedzem a szelep magot. Rahuztam a tomlot a szelepre amit adtak. Masik fele a defekt gatlo folyadek tartajara huzva de nem akar belefolyni a lotyi a kerekbe. Mit kellene meg csinalni?
-
Andris...
aktív tag
Görkoris topikról tudtok itt a PH-n?
-
MC Pite
veterán
Ring sorozatra (vagy ahol tudom hogy szar az aszfalt) gondoltam ott a Fastroad gyári kereke elfekvőben, van egy még jó sorom, 3600ért egy pár tárcsa; csak egy szett ballonosabb külső kellene, pl 20ért van 40es Re-Fuse aprón.
Logikus lenne hogy kb 25ből legyen egy ilyen kerékszett (ami jelenleg porfogó); viszont azt nézem, hogy a 48as Thunderohoz képest majd másfélszerese lenne a ReFuse gördülési ellenállása?
Mert akkor már ott a Toughroad a Tufókkal.
Van aki ment Refuse-al, tényleg ilyen baszott nehezen gördül? -
mauimagic
senior tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Nemtom lehet félreértettem...azt hittem váltófülbeállításhoz keresel szerszámot...

De ha pl. egy Lockheed Martin F35 axiálkompresszoros kétáramú gázturbináján szeretnél állítani a lapátokon, akkor valóban komolyabb szerszám kell, ne az Aliról rendelj!!4![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BTW hányszor fogod használni egy szezonban? 1, 1.5?
Nekem működik az Alis is... -
pbors
tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Na igen, de az Abbey-hez potom 60 dollár körül tudsz venni közcsavart, amivel a fékkart is tudod szimmetrikusra állítani.
Amúgy a Topeak most kezdett ilyet gyártani, az 100EUR körül van (ha lehet kapni). Mármint a DAG + közcsavar ennyi náluk. -
stickermajom
addikt
válasz
mauimagic
üzenetére
Úgy voltam vele, hogy azért ebből jó lenne a márkás, mégiscsak kis tűréshatárról beszélünk. Aztán utána olvasva PT DAG-2.2 nem a legjobb ebben 150 dollárért, a DAG-3 meg nem elérhető jelenleg. 1+ mm bizonytalanságút meg Kínából is tudok venni, szóval marad a
ToobeeToopre 60-ért.Vagy az Abbey HAG van még amit mindenki ajánl, potom 400 dollárért.
-
ZolkoW
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
ez tényleg jó zene, bár az album verzió nekem jobban tetszik, abban tagoltabb az egész, jobban kijönnek a dolgok, az élőben meg összefolyik, de azért adnám ezt is, ha nem zavarna maga a kifejezés, és szerintem ez az adom nem az az adom, ha engem kérdeztek...
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Légtelenítő szettet tudnátok-e ajánlani, ami évi 1-2 alkalomra való használatra alkalmas?
Van otthon 3 bicaj, amik hidraulikus tárcsafékesek és az egyiknél probléma volt, olajat kellene utántölteni, viszont szervízbe csak 1 hét múlva tudják fogadni itt ahol lakunk.
Akkor meg már inkább vennék egy szettet és ha alapvető műszaki beállítottsággal és kézügyességgel megoldható, akkor megpróbálnám, hátha később egyszerűbben megoldom a többinél is...
Köszi a tippet.
Mindegyik Shimano (amit most szervízelni kellene az M355) -
totron
addikt
válasz
dom1n0
üzenetére
Ez segít rajta? A távolságba, távoli kormányba akaratlanul is jobban kapaszkodik beledől az ember, nem? Fentebb kell venni ama kormányt. Látni néha párakat, magas profilú kormánnyal cirkálódva, könyökölve, könyék alá tett pólóval csapatva, nincs túlterhelődéses gondjuk kivéve ami a segget illetné hosszabb távokon, gondolom. A nap végén csak precízen el kell osztani azt a súlyt ha valaki messzebbre megy, ami egy folyamat. Olyankor legkifizetődőbb a türelem, mikor nem kevés pepecset öltél egy geometria/teljes bringa kitapasztalásába, aztán szembe jön egy nem is feltétlenül drágább, de legalább számodra fényévekkel jobb és visszapörgeted az éveket, hogy mennyire szebben, dinamikusabban is telhettek volna ezzel a frissen szembejöttel.
Mindig maradjunk nyitottak, érdeklődőek és persze rendelkezzünk anyagiakkal is.
#338011pbors, persze, nem ilyen egyszerű. Egy lagymatagabb terülősebb sima kivitel szerepelhet rosszabbul aszfalton, mint egy göbös keményebb és még egypár tényező. Mégis, ebben az összevetésben 2 rossz közüli választásról beszélgetünk. Megfelelő keménységű és viselkedésű, ~65-70%-ban haladásra-aszfaltra belőtt fast modell, így lehet a legzavartalanabbul terepet váltani, nekem ez jött ki itt. Fut melletted a táj, épített városi és külterületi-természeti pepitában, te meg csak mész. Megfelelő nyomás és vastagság és a közepesen durva úthibák is csak egy távoli kisegér cincogásának erejével érnek el hozzád. -
mauimagic
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Megelőlegezem, hogy USÁkos divatmurva cikk, azért született, hogy decaf Gluténmentes latteavokádó mellett eltartott kisujjal görgesd a McBook Pro-n a Gravel BikeFit(tm)-re várva Loszándzselesz-alsón, kár többet belelátni.
-
Because
őstag
Telócsere végrehajtva, egy Rock Shox Judy-t kapott a bringa, 80mm-re beállítva.

Ezzekkel az Alis szerszámokkal a csapágybehúzás, villavágás is patentűl ment:
Bicycle Bottom Bracket BB Installation Tools
Bicycle Front Fork Star Nut Setting Installer
Bicycle Carbon Steerer Bar Cutter -
Victoryus
addikt
Tegnap asszony jött velem majdnem végig 25-27-tel, 26km. Sokat fejlődött. Úgy vagyunk vele, hogy a rendszer is tojik ránk, akkor mi is rá, a munka megvár, a sport fontosabb.
Nem tekertem 5 napot, nem is fájt a derekam. Bicaj után meg igen, szóval biztos nem stimmel valami beálítás. Nem tudom mivel kenték be nyikorgás ellen a nyeregcsövet, de meg se mozdul, pedig 1-2 cm-t még lehetne emelni. Majd kipróbálom akkor vízszintesen állítani, kicsit közelebbre a kormányhoz. Tenyerem/csuklóm szokott zsibbadni -
dom1n0
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Hát látod, pedig milyen jók, a 32-es S TR-el is egy élmény menni nagyobb tempón
-
parandroid
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Annál jóval régebbi kifejezés, ment már a 90-es években, de talán régebben is, valszeg a megadom a kijáró tiszteletet, illetve a megadom a pontot az érvelésre kifejezések egyszerűsödése, keveredése, és népiesedése (ami ugye azt is jelenti, hogy sok kifejezés helytelenül rögzül a köztudatban, lásd a kedvenc ökölszabályod) lehet mögötte, valamint ebbe bejön még az adja az ívet, meg az adja a feelinget (no meg a jó az isten, jót ád (”ha romlik a kedv, berak egy Guetta-nótát”)). A témában amúgy a kikerülhetetlen referencia Líviusztól: [link] (amennyire gyűlölöm a jutub linkeket, itt sajnos megkerülhetetlen).
Az a gyanúm, hogy a fenti referenciák után valahol most csendben headbangel egy Zolkow nevű boci.
p
-
pbors
tag
válasz
totron
üzenetére
Ez a minta dolog totál félrevezető tud lenni.
Meg amúgy bizonyára a laborban végzett mérések is.
De érdekes hogy a Schwalbe Thunder Burt-nek kisebb a gördülési ellenállása, mint pl a Vittoria Terreno Zero-nak.
És a tapasztalat azt mondatja velem, hogy ez akár igaz is lehet. -
(ex)Cat
senior tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Nekem szerencsére semmi ilyen bajom sincs. Simán váltogatom őket, mindenféle állítgatás nélkül. Hozzáteszem, ha ezzel kellene vesződnöm, akkor vélhetően nem is csinálnám, pedig amúgy szeretem ezt a megoldást.
most hétvégén is, szombaton volt egy 120km-es Tor de Makó aszfalton, relatív tempósan a Rose CDX-1450 kerékszettel, Pirelli 32-es gumikkal, aztán másnap ugye Fülöpjakab, homokjain próbáltam túlélni
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
(ex)Cat
üzenetére
"van még egy "országúti" kerékszett is"
Ez valóban kerékszett vagy csak abroncs csere.Én is hasonlót építettem ki.
Van egy DT ER1600 kerék 36 Michelin Power Adventure abronccsal, és egy
Mavic Aksium kerék 28 Yksion Pro UST abronccsal.
Ezzel az a problémám, hogy kerékcsere esetén a fékeket és a váltást is újra be kell állítani. -
válasz
totron
üzenetére
Cseles dolog a gördülési ellenállás, nem vagyok annyira benne, hogy érdemi vitát nyissak róla. Az Urban Contactnak elég jó számai vannak (itt), ehhez képest visszafogott az ára, ezért vettem ezt.
Az eredeti gumi 50mm-es Giant Sycamore S volt, Flatguard deflect 2, ha ez mond valamit. Nem volt rossz, de egyrészt kissé hangos volt, másrészt a mintázata egyértelműen figyelembe veszi a terepes felhasználást, én meg 90+%-ban aszfalton megyek. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D
üzenetére
Ja, neki Dani az ertéelklubb.
avl...itt sosem csak az adott egyénről szól a történet, hanem az élsportra mint olyan világít rá valakin keresztül...amúgy meg igen, szegénynek nem elég az ő baja, még magyarázkodnia is kell azok helyett akik kitalálják ezeket a gyilkos edzés és táplálkozásprogramokat meg ugye mi, a közönség helyett akinek már tulajdonképp snassz is olyan bajnokságot nézni ahol nem dőlnek sorra a csúcsok.
Ezek a bajnonokok soszor csak áldozatai ennek az őrületnek.
-
totron
addikt
válasz
dom1n0
üzenetére
Fast, nem is kérdés. A Pathfinder érdekes egy kompromisszum, van, akinek lehet jó. Egyébként Hutchinson és Victory vonal a nyerő szvsz. A G-One meg nagyon terülősnek tűnik már, az meg alföldi süppedős-sivatagi homokba való, cserébe sehova máshova. Hegyen vagy kevesebb aszfaltcél mellett nyilván más a kiindulási pont.
-
Ringman
félisten
mit szeretsz, szerintem (!) aszfalton 40-es gumival a legjobb tekerni, a mostani bringán volt 32-es, 35-ös, 40-es és 50-es külső (ez van most, de egyenes kormánnyal), az 50-es lomha (másik bringán az 55-ös race king is az), a keskenyebbeket meg nem érzem annyira stabilnak.
most a 87-es koga miyata gran winneren is 32-es külső van, tényleg szép bringa, de az érzet nincs meg.optikai: acélváz (legszebb bringák, főleg ha előrenyúló a villa is, a robusztus karbon villák más világ)+ vastag külső szerintem jól néz ki, pl ez:

Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- Autós topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...

Mindig maradjunk nyitottak, érdeklődőek és persze rendelkezzünk anyagiakkal is.